she is so lost, but she is always around.

Gårdagen tillbringades i Karlstad hos Josefine. Pretty awesome! Vi käkade på stan och gick i affärer, sen spelade vi crocket när Dennis kom hem. Jag tror att min kära crocketkarriär får vänta ett slag, det var kul men ja, jag sög, haha. Det var en såndär perfekt höstdag med en riktigt god vän, kan absolut inte bli bättre.

Idag har jag och pappa kastat in den sista veden och sen har jag inte hunnit med så mycket mer. Jag gör inte så mycket annat än hostar just nu, mina lungor vill nog säga upp sig snart. Trots det ska jag försöka ta mig ut på en promenad med doggisarna :) Behöver lite frisk luft.

Tur att Youtube finns och riktigt bra musikstycken, det kan man underhålla sig med ett bra tag :)
See ya later! ;) och förresten, hej på maaten!
hade vi haft UGU som lärare hade han sagt såhär "If you can't be good, be careful" ;)




It may not seem like very much, but I'm yours

Tisdag. En tisdag då jag gått upp tidigt och gick till tandläkaren. Vilken tur att alla gaddarna var friska och krya, för en undersökning kommer fasen att ruinera en när det kostar. En undersökning på 10 min kommer kosta 800 kr. Kära hjärtanes! Inte nog med det, det har varit såpass kallt under natten att jag fick ställa mig och skrapa rutorna innan jag åkte till Åmot. Man kan säga mycket om hösten, om köldgraderna och mörkret. Men man kan måste ändå hålla med om att hösten är vacker. Det är underbart att gå ut och gå och dra in frisk luft i lungorna istället för att dö av värmeslag så fort man går utanför dörren. Det är underbart att se fina höstdagar gå förbi och se alla olika höstfärger på träden. Nääe, nog tycker jag att hösten är fin :)

Jag fick ett mycket uppfriskande samtal ikväll också, av självaste Elsa Badh. Vi fyllde i varandras luckor angående den galna helgen som var. Att åka limo in till stan med 7 tjejer som sitter och kacklar måste vara en utmaning i sig. Sen att vi dricksar rejält är ju bara ett plus. Men hemfärden är alltid den som är mest intressant. Det är galet att åka hem med en Badh. Det var kul. Hoppas på samma galenhet till helgen! 

Nu ska jag ta mina i sönderhostade lungor och dra mig till sängs. Imorgon ska jag hälsa på älskade Josefine! :)
Bjuder på några av låtarna som går om och om igen i mina högtalare just nu!

Rihanna – Fire Bomb
Volbeat – A Warrior's Call
Macy Gray – Kissed It
The Script – I'm Yours
Tinie Tempah – Written In The Stars (Feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)
Lady Gaga – Speechless  
några få av dom (: enjoy!


I'm just a little bit caught in the middle.

Tänkte slänga in ett litet blogginlägg så att det märks att jag lever.
Det har jag dock inte varit på ett tag, mått dåligt hela dagen. Illamående och huvudet har sprängts känns det som. Men som tur är börjar det gå över. Satte på Alan Jacksons album "What I do" och städade lite, eller ja, mer eller mindre hela eftermiddagen. Dammsugit, skurat, städat badrummet, tvättat kläder, diskat och sådär. Underlättar lite för mammi när hon kommer hem ifrån Karlstad/Kristinehamn sen. Jag lovade även bort mig igårkväll att jag och Millan skulle fota lite och det har vi hunnit med under eftermiddagen också :) Blev dock inte hundraprocentigt nöjd, men Millan blev nöjd och det är det viktiga!

Jag och Camilla ska ha myskväll idag så film, The Bounty Hunter står på kvällens lista, sen ska vi riva av Lite Sällskap också, det är ju koppomsfolk med, have to watch :)

So long Tigers!

when I see your face, there's nothing I want to change

Jag har precis fixat CV'et med bild och allt. Hade nästan glömt bort hur man gjorde det, eftersom jag inte längre går i skolan så tänker jag inte på hur ett Word-dokument fungerar. Jag glömmer saker väldigt fort (nattens understatement). Efter att jag fixat det lade jag in det på min sida på manpower. Suck! Jag blir så less det här med Oslo på många olika sätt. Det är egentligen det jag vill, men jag vill ha viss säkerhet med att flytta också. Äsch, jag orkar inte krångla mer för idag.
På tal om Oslo så åker jag dit om mindre än... 4 timmar. Jag är fortfarande uppe? Jag ansåg efter min och Millans filmkväll att det inte var någon idé att lägga sig. Jag blir bara tröttare om jag bara sover tre timmar. Värdelöst! Iallafall, imorgon ska vi se om vi får någon tur på manpower i Oslo och söka jobb och sådär.

Well, som sagt. Jag och Camilla har haft filmkväll (igen, haha). Vi har hittills inte gått på någon nit i filmregistret. Vi har väljt endast bra filmer. På kvällens schema stod Precious. Åh, jag rös ända in till benmärgen när jag såg den filmen. Det handlar om en 16 årig tjej som är gravid med sitt andra barn, med sin egen pappa. Hennes mamma misshandlar henne både verbalt och fysiskt. Det är ett otroligt djup i filmen och jag anser att det inte är någon slump att filmen erhållit två Oscars. Den är otroligt bra, på ett ledsamt sätt. Man kan inte annat än beundra styrkan hos Precious.

Näpp, nu ska jag packa morgondagens träningskläder och försöka plita ner några kloka brevrader till min kära vän Josefine. Jag saknar henne, mycket. Kan det inte bli lördag nu?

Macy Gray – Kissed It
En otroligt härlig låt. Rösten är så extremt mysig! :)

man kan allt, bara man vill, eller?

Söndag.
Hualigen. På schemat stod fotbollsmatch mot Rävåsen, jag spelade dock inte. Spelade ingen större roll för min del egentligen. Iallafall så vann vi den med 4-2 och sedan kände jag att jag tänkte inte bara låta söndagsångesten vinna som alla andra söndagar. Närru, sagt och gjort stack jag till Patron i Åmot och körde 40 minuter crosstrainer som resulterade i hela 14 kilometer. Skönt! Skippade dock själva styrketräningen idag, min mage/rygg fick sitt i fredags. Puh! Jag tänkte efter och insåg att jag inte känt känslan av träningsvärk på hela sommaren, och då skojar jag inte. Förr hade jag den mer eller mindre hela tiden på grund av all träning på skolan/fritiden. Men iallafall, skönt. Jag hoppas att min koncentration/motivation orkar hålla uppe träningstrenden nu, för varje gång jag faller i "äh skit samma, det spelar fan ingen roll"-känslan så ger jag upp lite i taget. Faktiskt.
Imorgon börjar jag med GI igen, det känns så underbart att ha kontroll på vad man äter och så, men man får passa sig så att det inte blir en farlig vana heller. Med det menar jag tvånget man känner när man inte gått ner det man vill eller ja, vad man tänkte sig. Det blir det enda man tänker på, om man inte passar sig.

Igår (lördag) körde jag ett spontanbesök hos Emmelie. Alltid lika trevligt och skratten hopade sig som vanligt, min mage värkte dock av alla skratt + träningsvärken sen i fredags. Gött att bli påmind åtminstone! Vi drack kaffe, saft och åt kladdkakeballerina (+ i kanten på dom alltså). Tack för kaffet och sällskapet!
Senare blev det den nyinköpta filmen The Blind Side. Jag älskar filmer med sånt djup och lyckliga slut. Sen att det är en true story gör allt lite bättre bara!

Nu väntar jag bara på att Camilla ska springa klart milen så att jag kan dra dit och filmtajm. Woho! Livet leker :)
Just det, på onsdag blir det Oslo också! Finlir på det, jotack!




remember me

åååh, jag fick låna Remember Me från Walle på träningen, myste till det lite och kollade på den. Har precis kollat klart, och allt jag kan säga är att jag har fortfarande salta tårar på mina kinder. Jösses, jag grät och grät. Dom är verkligen plågade själar, ack vad bra. Förstår inte hur Walle kunde somna till den här filmen. Rekommenderar den! :)

nu är det näst sista punkten på min vardagliga to-do-list.
Nämligen Cold Cases. Grymt program, jag får säkert inte ha ögonen torra särskilt länge till. Attans vad man ska grina till allt då. Men programmet som gick inatt var så känsligt, uschamejjen.

försökte nå fram till Söffipröpp också ikväll, men hennes telefon var upptagen all night vill jag lova. Får väl försöka på nytt imorgon. Jag saknar ju Söffipröpp!


I need to hear some sounds that recognize the pain in me

Dagens äventyr började hos Baddarn i Boda och ledde oss senare till Torsby för hennes avslutande tatuering. Den blev rätt så fet faktiskt. Nästa gång är det min tur, I can't wait. Jag har massa tatuerings-planer så det är väl dags att sätta i gång lite smått. Därefter dumpade jag usbt hos Malin så att hon får lite fet musik sen drog vi hem. En heldag med andra ord. Därefter har jag inte gjort något vettigt, jag har till och med glömt bort att äta kom jag på nu. Får nog fixa lite krubb och kanske kolla på den mest skämmiga serien på hela kanal 5. Nämligen Kungarna av Tylösand. Jag kan inte rå för det, men jag skäms så fruktansvärt när jag bara ser och hör dom. Men mina favoritklipp är iallafall "jag kom, jag såg, jag somna" och "jag var inte jättefull så att jag vinglade, jag har fel på mina fötter". Hur sköna? ASSKÖNA!

Nääe, krubb, slänga in en tvätt, sen kungarna av tylösand. Lätt!

Btw, lyssna på Volbeats nya skiva! Pretty awesome! :)

Volbeat – Beyond Hell / Above Heaven

seasons come and go, but I will never change

Åh, vad underbart härligt det är att bara sitta i soffan med laptopen i knäet och vara så där allmänt trött. Sliten efter träning och bara sucka. Det är exakt så jag känner nu, ganska great faktiskt.

Helgen var bra :) Jag fick träffa Mia och Malin igen, och flera därtill. Jag kände nästan aldrig för att släppa taget om Maria när jag träffade henne. Det var bra härligt att bara prata med henne, skratta med henne och vara sådär allmänt cp som vi är. Jag träffade Malin dagen efter utgången, eller ja, snarare hälsade jag på hennes lägenhet före jag träffa Malin. Hon hade lämnat den olåst så jag klampade in och lite senare kom hon allt, haha. Det är alltid så härligt med Torsby tycker jag, man bara springer på folk och allt är så spontant. Underbart!

Det bästa med det hela är att jag ska dit imorgon igen. Camilla ska gadda sig igen, göra klart den tatueringen hon började på i mars. Ska vara det mentala stödet åt henne då. Ska även droppa av ett USB till Malin med musik på, på tal om det så måste jag börja lasta över musik till henne. Jag ska i säng i tid idag, har jag lite halvt om halvt bestämt. Jag måste ju vara pigg tills imorgon :)

Ciao, A.

There's a thin line between the dark side and the light side

Jag peppar järnet inför morgondagen, dock inte för matchen kanske direkt. Utan mer min visit i Torsby. Jag behöver Maria, jag tror hon behöver mig också just nu. Jag skulle släppa allt för att åka till dig, jag hoppas du vet det hjärtat. Imorgon är det du & jag i alla lägen (det är det vanligtvis också, men imorgon är det speciellt mycket), vi ska glömma bekymren och leva livet däribland skaka rompaah också.

Nu sitter jag här med nyklippt och nyfärgat hår! Blev väldigt nöjd, iallafall med the haircut. Inte särskilt vågat, men vafasen. Jag gillar mitt långa hår och vill inte klippa mig när jag väl fått längden. Vem vill de?
Nu inväntas mammas goda kladdkaka och två meget bra filmer. Sen måste jag packa, verkligen. Jag ska bo hos min favoritchihuahua (stavning?) aka Julia Martinsson och Linnea Bålstad. Så att Bålstad får någon att bråka med. Känner på mig att helgen kommer bjuda på många skratt, många roliga moments!

Adam Lambert – If I Had You <3



Jag älskar dig, min vän :)

We got a little crazy but we never got caught

Eftersom mina älskade vänner uppdaterar så flitigt, så lär jag ju också ligga i för att hänga med dom. Dagen har gått i ett. Jag och mamma åkte till Karlstad tidigt i förmiddags, eller ja, tidigt och tidigt kan jag nog inte säga. Vi for iallafall halv tolv. Jag körde i hundra knyck och vi gick sedan på Smarteyes och hämtade ut mina flashiga glasögon. Två par dessutom, jag är happyface för att nu ser jag alldeles perfekt igen. Jag gick även på Lagerhaus och fixade två örngott som hör till ett påslakan jag har här hemma. Vet inte varför jag köpte dom när jag väl köpte påslakanet? Udda.. Jag och min kärlek till sängkläder. Vet inte varför det är så roligt med sängkläder, men det är verkligen något jag lägger pengar på. Kanske borde sluta? haha.

Tyvärr så missade jag Josefine med några minuter bara. Hon åkte till Max och där var inte jag längre, too bad. Sorry vännen! (hoppas du läser det här då, haha)
Sedan har jag stressat ihjäl mig med att hinna handla hårfärg, schampoo, balsam och body lotion inne på ÖB innan träningen. Puh! men nu är träningen klar och jag kan slappna av, för det blir inte torsby imorn utan jag ska sitta på bänk på lördag, alltså blir det torsby, fest och faktoriet på lördag. Jag menar vem kan missa det, Sean Banan på faktoriet. Det blir grejer det, skaka rompaaah! :)

Nu ska jag nog nanna för imorn blir cutcutcut - av med håååret! skönt, alldeles lovely.

you took my heart and gave me yours instead

Jag tar mig en kopp kaffe och slappar framför några sköna klipp på youtube, inte alls fel. Jag har precis varit en sväng till Koppom och hämtat ut mitt paket från Junkyard som jag beställde i förra veckan, s-w-e-e-t. Beställde några t-shirtar därifrån! Utöver den utflykten har jag lekt hembiträde och tvättat och hängt upp tvätt samt varit vaktmästare ett tag och tagit fram röjsågen och röjt bort brännässlor. Det gjorde ont vill jag lova. Trots att jag klätt på mig från topp till tå, dom gräsbitarna slår hårt, och det känns.

Jag ska även plita ner några kloka rader till Svenska föreningen i Oslo nu, och hoppas på det bästa. Det vore ganska grymt att börja bo där, hoppas min kompanjon tycker det samma om det! All I can do is hope.


Vem gillar inte vintern? Jag längtar lite faktiskt! :)

bloggar, natten, musik

Joshua Radin – No Envy No Fear 
Robyn – Cry When You Get Older
Pixie Lott – Here We Go Again
Kenny Chesney – Me And You

Jag väljer att dela med mig av goodie musik såhär i natten. Hoppas någon får nytta av det iallafall. Joshua Radin är lite av en personlig favorit. Kan inte förstå varför inte fler lyssnar på honom! Hans sound, pure love.

Jag är en glad Anki nu när Josefine börjat uppdatera sin blogg (jippie) igen. Bloggen är det ställe som gör att man kan hålla koll på varandra även fast man flyttar till världens ände. Även facebook (en liten propaganda så att Emmelie fixar sig en sida för en gång skull) såklart och sms och allt vad teknik heter. Men om man inte orkar berätta all historia femtontusengånger så är ju bloggen bra. Därför hoppas jag Emmelie, Josefine och Sofia fortsätter och håller igång sina bloggar. Jag vill ju veta vad som sker hos dom :)

Om man frågar mig varför jag är vaken inpå den sena timmen så kan jag förklara att jag är en nattuggla och jag myser i sängen med att titta på sängar, inredningsstuff och sånt där som hör flytt till. Med andra ord, jag drömmer en aning om flytten till Oslo. Sen har numera bestämt mig att jag ska vara vaken tills mamma ska åka nu tidigt på morgonen. Jag måste pussa snuttan hejdå, denna snuttan är en häst jag pratar om. Mamma ska åka med henne till Torsby, och jag kommer aldrig mer få träffa henne. Jag skulle inte klara att inte ta farväl.

Annars ska jag inte göra mycket denna onsdag. Möjligtvis träna en sväng och sen sova antagligen eftersom jag inte sover när jag ska sova - vilket är nu.
Nej, ska jag nog göra nått vettigare (?) nu på denna älskade laptop!

Ciao, a.

att drömma sig bort till strosande på Karl Johan.

Lars Winnerbäck – Stackars

En perfekt höstkväll att ägna till min älskade Lars Winnerbäck, lätt.
Dagen har spenderats i Flogned, hos Annie. Vi har planerat Oslo lite närmare, hört av oss på cirka fem lägenheter. Varav en vi verkligen vill titta på till veckan. Till en början kommer vi få leva trångt, men vad gör det? Man måste ju börja nånstans. Förutom att pyssla med lägenhetsgrejs, har jag busat med sötaste Alice. Åh, vad gullig sötnos hon är. Det är så härligt att dagdrömma till tankarna på Oslo. Jag kan verkligen se mig och Annie strosa runt på Karl Johan. Hur vi myser ihop oss i mörkret i varsin säng med en kopp varm o'boy, det är hög mysfaktor det.

Utöver detta så känner jag bara, NEJ NEJ NEJ. (Hade Sofia varit här hade vi härmat skådespelaren som spelar Hitler i Inglorious basterds när han skriker NEIN NEIN NEIN, haha)
Jag känner så för att jag har fått tillbaka den (ursäkta svordomen) jävla skröpna halsen. Varför är det så att så fort man har ont i halsen, sådär så att man gruvar sig för varje gång man måste svälja, varför är det då man måste svälja som mest? usch. Jag vill vara frisk! Jag har varit frisk i tre veckor. I tre veckor, var det allt jag fick efter att ha varit sjuk sen i mars?! Illa.

Jag ska värma en kopp te och mysa! Jag ska hålla alla fingrar och tår att halsontet är borta tills imorgon. Annars...

Life's too short to make trouble out of small things

Nu anser jag att sommaren är över. Officially. Det är frost om morgonen, det är kallt att gå ut i shorts trots att solen strålar. Det bästa med hösten är den absoluta mysfaktorn. Lite mörkare, kallare. Större anledningar att mysa till det med levande ljus, en kopp med te och kura ihop sig i täcket och titta på bästa såporna there is! Eller att ta en höstpromenad när löven har sin vackraste färg. Jag älskar alla årstiderna. Alla har sin speciella charm. Det är det underbara med att leva i ett sådant land som har alla fyra.
Äntligen har jag en anledning till att ta fram oversizemössorna och ha på mig huvtröjorna! L-o-v-e-l-y.
Finns inget bättre, I swear!

Dagens träningspass tillbringades på Älvvallen. Frustrerad. Jag kan så mycket bättre. Jag var seg och tung i benen. Förbannade mig själv gång på gång att jag inte stretchade efter gårdagens löptur. Dumt gjort. Jag var rent ut sagt dålig idag, skrämmande dålig. Imorgon är dock en ny dag och ett nytt träningspass väntar.

Jag har kommit på mig själv att sukta efter Torsbytider. Dock är det inte lika lätt längre att tillbringa tid där när en av dom bästa människorna flyttat därifrån :( Jag ska komma och hälsa på i höst. I can promise you that. Jag har mycket att göra i höst, har jag kommit fram till.
Jag måste ju åka till Östersund och hälsa på Monimoni. Jag måste åka till Falun, till Tillmansungen. Det lät inte så positivt med måsten, men ni fattar vad jag menar. Jag SKA dit. Jag vill ju träffa mina puddingar! :)

Nu ska jag checka vidare på klockor, mössor och allt vad det är! Kul på jul det. Eller så ska jag sova, för jag ska till Anniepannie imorgon och diskutera/planera Oslo, både vistelse över en dag och eventuella flyttplaner. Jag blir som en liten unge på julafton när jag tänker på det!

Bjuder på en bild från JVM :) AWESOME helg det!



It ain't me babe.

När jag är på dåligt humör, funderar eller bara är sådär allmänt nere, vad gör jag? Jo, ser på Walk the line. Grym film! Älskar musiken från den tiden, Johnny Cash <3
Men idag är en ny dag, jag känner mig fräsch, med ny energi. Så håller mig till planen och stack ut och sprang tidigare i eftermiddag. Hur skönt som helst! Sen fräschade jag upp rummet lite, har lite kvar där. Bädda rent och skura golvet. Känns så härligt efter en sån upprensning. Nu återstår garderoben, vilket kanske åker ut helt och hållet snart i och med att planerna på Oslo återupptagits (?) efter att ha legat på is ett litet tag. Jag och Annie har bestämt oss för att satsa, varför sitta kvar här och ruttna? Nej, bort bort bort!

I och med min nya fräscha energi ska jag klicka hem lite kläder, städa lite till och bara existera. (Det är jag något av en expert på, existera utan att göra ett dugg). Fredag stavas busy day. Gränsetjänsten med info, söka jobb i Norge, kolla tågtider till Oslo och hem igen och framförallt lägenhet. Om någon ringde till mig och fråga om jag var redo att flytta omgående skulle jag svara ja. Riva ner alla kläder i en sporttrunk och ta med mig en säng, that's all I need.

Och du Söffipröpp, uppdatera bloggen! :D

Genuin lycka :)

RSS 2.0