goodbye is the saddest word i'll ever hear

då är denna lördag snart över. Och det barkar mot en söndag fylld av plugg, fotboll osv. Oftast är det ångest inblandat också. Träligt! Men, på måndag är det dags för skola, det vill säga dagarna fortsätts att räknas ner mot sommarlov. Det är trots allt inte länge kvar. Jag tror faktiskt vi orkar hålla ut den lilla tid som är kvar. Det byts månad också, vilket vill säga att APRIL står inför dörren, och det innebär en resa till sthlm och ett fotbollsläger resa. Till, hrm... Lidköping, om jag minns rätt :) Det ska iaf bli riktigt kul veckorna som ligger framför oss. Sen kmr ngt som är värre däremot, nationella prov. Men när dom är över kommer min kropp att slappna av.
Har hittat världens gulligaste låt också, åhja! celine dion - goodbye <3

Den här dagen har jag verkligen kunnat ta till mig det som hänt på sistone. Jag har tänkt & tänkt. Allt sker av en anledning, eller hur? Kanske just det här också har en anledning. Och jag & malin dök in på ett mycket intressant samtalsämne i torsdags. Enligt mig är det inte svårt att vara sig själv. Man bara är. Visst, man köper likadana kläder, har lika prylar och så vidare, men inombords? nej, man är inte samma person. Man låtsas inte vara någon annan, isåfall är man ju knäpp. Man ska våga vara den man är, för den är man född till att vara. Jag minns tillbaka till förra sommarn, allt var så glasklart. Jag var den person som litade mest på att det skulle bli helt otroligt bra. Just nu känns jag helt vingklippt, för nu är jag den som förlorat just det där hoppet. Ja, det känns knepigt att skriva det, men det känns som att jag måste stoppa mig själv, och säga ' ta det lugnt nu va, imorgon är en annan dag, vem vet vad som händer då '. För många löften som bryts för att jag ska våga tro. Det känns som jag står på en plattform helt frågande, ansiktet är tillome format som ett frågetecken sometimes. Men, det är bara att skaka av sig känslan och fortsätta låtsas som inget hänt, fast inombords gör hela magen revolt. Inombords skriker allt för att vilja göra sig hörd, men du hör inte längre.

nu, ska jag ladda inför imorn. Match mot arvika! Puuuh! har lust att mölja ner som en ångmaskin. Jag vill göra ankis special, kallar den så just nu. För lina påpekar att jag alltid gör så, vilket jag nog också gör. Älskar att slå andan ur motståndarna. Mwhahaha! seupp.

this is the last time I will hold you near. It will break my heart to hear you say goodbye.
/a,


onsdag 26 mars

yess! idag har vi hälsat på louise i hennes nya hus i Ottebol. Hur fint som helst, värsta utsikten. Där lär det bli många mysiga stunder i sommar. Vi mös och åt mest hela tiden! Prata så högt att malin inte hörde vad hon tänkte tror jag. haha! Men det är så det ska vara.
imorgon, torsdag, då blir det Malin hela dagen (: me like. Prata ut ostört och bara vara allmänt knas. Btw, louise har lärt mig en hel del nya saker på kameran. Är nöjd som attans med den, åh ja! Så nu är resan räddad, till sthlm alltså. Det kmr bli så skoj flixx. Längtar! lovet hittills har varit allt annat än lugnt. Fast helgen blir lugn, eller, åtminstone någorlunda. Fredag & lördag blir chill. Söndag blir det dubbelträningar, puh.

Det är som en barriär. Jag kommer inte över den. Jag vet inte vad du kräver av mig, jag vet inte vad du vill ha av mig. Jag vet bara att jag är inte det du vill att jag ska vara. Så, jag ger mer eller mindre upp nu!
Jag känner mig mer eller mindre inlåst, jag kan inte vara öppen längre. Jag väljer att avbryta, vad jag än säger, så blir det i stort sett helt fel? och vad kan jag göra åt det ? för att det ska bli mindre fel, finns det en väg. Knip änks!

rene rame natta

yeay. Den ägde rum igår, eller ja, nu är det ju faktiskt lördag egentligen. Men torsdag iallafall. Till en början var det verkligen hur äg som helst. Stack till Madde vid sju cirkus, börja partaja osv. Grymt skoj ! haha. Som det alltid är med er flixx! Efter ngn timma, så drog vi vidare till stora staden, Arvika. Världens allsång på vägen dit. Vad säger man? ASE. Men jag blev fett besviken på stadens rörelse. Inte alls mkt folk. Och dom som var ute, var ju i stort sett folk man helst inte vill beblanda sig med. Vart hade alla tagit vägen? vidare gick vi iaf. Hittade in till Malin och gänget. Men vi stannade inte särskilt länge, så drog till andra sidan stan. Viktor's bland annat, för där var koppomsbös, och beckman såklart. Upp till Rasmus pga denna jävla kylaaan. Fytti fan. Där blev vi sittnas vid en fake-eld. Helt betagna! men sen blev det allt HEM. Fyfan, har nog aldrig varit så skönt.
& idag inledde vi dagen med träningsmatch, som vi välförtjänat vann. Sen har jag endast slappat. Så grymt lycklig att det är lov. Ohja! Ska smutta på denna glädje ett bra tag nu.

Du tror inte jag märker det, men jag ser, jag ser det på dina ögon. För dom ser på mig med en viss besvikelse. Det är inte svårt att urskilja hur du en gång sett på mig. Det märks i ditt sätt att vara. Jag kanske gör det svårt för dig.

För exakt ett år sen, nästan på minuten, befann jag mig på en liten trång minibuss, påväg hem ifrån Sollefteå. 2-3 glada dagar som var över, för det året. Men då befann sig ingen äcklig ProViva fruktdryck ombord, annars hade vi nog slängt ut den av bara farten. Maximalt trötta, tunga ben, huvuden. Någon som deppar över sina skjutresultat, ngn som är nöjd över dt lilla man lyckats prestera, även om det inte syns för omvärlden, så är det stort inombords. Vad kan jag säga, jag saknar det. Det syns, om du verkligen tar dig tid och kollar in i mina ögon. Det syns! Jag ser det själv, jag ser inte samma glimt, inte samma glöd. Vart tog elden inombords vägen? Jag saknar känslan av lycka när man tar sig över ett hinder man aldrig trott var möjligt. Det är svårt att tro, men mjölksyran i benen efter en springbacke, ja, man kan faktiskt sakna det också. Men mest av allt, saknar jag Maria Tillman, Gunilla "Gunde" Persson, Anna Wikström, m.fl. Det finns så många personer som påverkat mig. Jag saknar till och med Babs rytande längs banan, " kom igen förfaaaan, anki ". Viljan att bevisa ngt fanns så långt inne. Den försvann den också, jag vill inte bevisa ngt längre. Det finns inget att bevisa. Jag har tappat en bit av mig själv på vägen.
" vi sa en gång att det skulle vara vi, "        en för alla, alla för en. Visserligen förändras saker, jag finns inte i närheten med min kropp, men sinnet må alltid vara hos er.

Nu ska jag gå och hitta hoppet, glimten, ELDEN inombords.
I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow
and despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand

torsdag 20 mars

Påsklov, rene rame natta. Fulländat ! Det ska firas. Och historian ska firas ordeeentligt. Fyfan! aldrig varit så missnöjd med ett prov när jag gick ut, och trots det så gick det vägen. Åh, gött ! Gjorde samhällsprov idag, det gick på 50min, sen slutade vi. Så ifrån kl 9 till kvart i 2, slappade vi till max och drog ett käk på amigo's. Med några andra filurer. värsta slappa "gröntorsdagen" någonsin.

btw, ska ni till stan ikväll. SLÅ EN PLING ! jag vill träffa er guys! :D

tisdag 18 mars

Jag har typ hysterisk NOJA, över individuella valet. Jag vet verkligen inte om jag pallar kurserna? men det är väl tydligen inte helt ovanligt att få denna beslutsångest. Jag kan ju faktiskt ta bort en kurs, för jag har 100p till återvändo! Känns bra. Oh yeah! We can do it.

Denna tisdag hade vi ingen musik, så jag slutade rent ut sagt 11. Jävlarrr så skönt säger jag bara. Drog med Linus till Donken och käkade, sen drog vi hemåt. Så jag var hemma tolv, ganska nice. Sen har jag mockle med bilbygget, eller snarare dörrbygget. Och det kommer bli så fett lajnus. Så har pysslat o sprungit hit & dit. Det är mycket som ska bli gjort på kort tid. Han drar ju till Elmia på torsdag, hoppas han vinner. När han är klar med den bilen, (om han nu någonsin blir det) så ska han minsann få hugga in på min. Visserligen är det inte min i ägandebevis osv. men den är så gott som bortlovad till mig. Värsta feta takvingen ska på, lackas o så. Nya fälgar. Mummmms! Gissa om man ska glassa nästa sommar. Blir lycklig av tanken bara. Jag ville inte ha kombi som första bil, men denna godingen kan jag nog tänka mig. Ohja! hehu.

Dagens:
BYXRYCKET på Beckman. Jag vet, det var elakt, men jag var så tvungen!
"Du, du, DU ! " så stod du utan panties. Bandi låtsades om som det regnade, fast eg. var han helt TAGEN av stunden. Den kan vissa vittnen konstatera. mwhaha!
ankinilsson på bushumör, ja, vad kan då stoppa mig eg. ?

fredag 14 mars

Den här veckan har då inte varit lik någon annan vecka. Vi har lärt oss en massa saker, som sagt, mindre viktiga och en del hysteriskt roliga. Jag vet en sak alla bör göra, tanka hem Blues Brothers - Hippy hippy shake, fast man ska helst ha miljön. Den innebär Badh's lantbruk med sin kära mor, och en bilfärd hem ifrån stan. Helt otroligt kuul ^ sjunga tills rösten tar slut typ. Din mamma är cool !
vi spelade även SOLIF idag, vilket gick bra. Så nu blir det final mot schlagerfreaks. Dags att skämma ut sig, eller vad säger du Sanna? ;] men det kommer gå alldeles finemang. The weather girls - It's raining men, råkade komma på radion imorse, nästan så att jag missa bussen, bara för att jag vägra gå ur bilen. Får världens flashback av Estetshowen med linus & gänget. Tamme den bästa jag någonsin sett, loved it. Men det var några år sen, men fatta grym. Det är LÄTT veckans låt. Happy feelings på den alltså.

Några utav veckans lärdomar;

1. idiotförklara inte anton inför andra, du får ett helvetes svar tillbaka.
2. kaxa absolut inte upp dig mot honom, han har alltid asbra argument xD d.v.s du förlorar alltid vad du än säger.
3. enligt vår natur lärare så kan du ta pulsen i dem nedre regionerna, (det visste nog ingen av oss) snarare ingen jävel som har tänkt på det. 
4. När Sanna goes självdestruktiv, fortsätter alla bara tjattra och hon hänger där. Vad ger det oss för intryck? hrm.
5. Man ska inte flaxa i armarna som om man gjorde vågen i ultramega mkt damp, då får man kommentarer som "anki, passa dig så att du inte flyger iväg" på rinnande helsingborgsmål. Och det mina vänner, det innebär att man förflyttar sin kropp i luften. Oh, I didn't know that!
6. Om man sätter tummen mellan ögonen och drar upp, ja, det har egentligen ingen mening, men man ser helt cp ut, och extremt ledsen.
7. Elsa har kommit på att jag kan nog vara en liten masoschist längst inne i själen, så jag har fått en rad hårda slag under veckans gång. Men det var nog ingen nyhet, vi har damp titt som tätt.
8. Vill ni ha hjälp på hur man ska dampa en lärare till klimax, ja då ska ni ta hjälp av mig & elsa. Eller sitta o dra i en hårsnodd och undra på vrf jag har den på armen. " Det aer meget dååli^ stil, " hahahah XD
9. en tilläggsgrej, bara för att göra Elsa nöjd. haha! När en kung kliver ut en fotbollsplan, bör han glänsa, eller? man ställer vissa krav. När dessa inte uppnås, då är det " KASTA SKON ;D" i huvudet på han.
"Sanna, KASTA SKON!"

svårt att fatta, men interna skämt är då bäst. Jag har iaf skrattat så att tårarna spruuutat.
"nu vet jag iaf att jag hållet måttet" xD

even if I could, I wouldn't leave you crying.

/a.

tisdag 11 mars

kom precis att tänka på ett av våra kära cp samtal, malin.
"Förklara Tomas Di Leva."
en unge på max 4-5år svarar; "Ja, den här mannen kan ju inte ha alla får i hagen"

jag glömmer aldrig den gången du berätta just detta. Vi tog oss runt Flogned fulla i skratt.

för att gå över till ngt helt annat...
mitt uppe i all denna röran hit & dit. Så finns det någon som förstår mig.
Som inte helt & hållet vänder upp och ner på min vardag.
du är värd din vikt i guld. Det kommer så naturligt tillsammans med dig.
ngn gång du tvekar, jag finns alltid här, vännen.
sananas, tack :)


över lag; sluta missförstå mig, fellas!

söndag 9 mars

Denna kära återkommande söndag. Snarare då man inser vilken pissjobbig vecka som ligger framför en. Men liksom alla andra veckor, så kmr man levande genom allihop, hur stressande dom än är. Söndag innebär alltid en gristräning. Börjar kunna räkna ut hur vår kära Jonas tänker nu, haha. Riktig sköning denna där Asp! :] förutom träningen har jag inte gjort ett dyft denna fina söndag som varit fylld av regn och åter regn. Det är allt meningen att man ska dega lite på helgen också. Ska nog ta och läsa lite historia nu.


jag får tro på det du säger. Och blunda för sakerna jag ser som motverkar det jag tror på. Jag ska vänta, jag ska stå kvar. Jag ska inte dra mig ur, kasta dig ut, anki. Jag måste våga tro, annars lär det vändas åt ett annat håll.
Men säg mig, gör jag ngt fel ?


lördag 8 mars

dagarna pinnar på rätt så snabbt, och det är rejält bra, är så trött. Vill helst bara ha lov. NU!
Den här veckan har varit en sån där konstig vecka, då man upplever så mkt konstigt. Men det är hur underbart som helst :) vill inte byta bort en sekund. Men måste bara publicera mitt o elsas fina brev ifrån eng. haha!

Hello!
how is it at the zoo?
Do you swing much in the new trees? Well, I've got to say, I miss the zoo, and the fine bananas!
They're just lovely! I'll be back soon!

Love, your monkey friend ;)

svaret...

Hello again!
It's great! I really love it here. I got many trees to swing in and I also like
to scratch my back against the trees.
The bananas are even more yellow now and tastes really good!
I hope you come back soon!
Love, Elsa!

Ps. vi kämpar med grammatiken ;) men såna lektioner har vi. Visst är det deilig!
Jag kom ganska nyss hem ifrån kusinas, haha. Kollat skidskytte och längdåkningen. Svensk seger, anders södergren<3  dom kanske inte är så dåliga iaf ? haha. kanske får ändra min uppfattning ngt. Han vann ju trots allt med några minuter. Och sen har jag pluggat, på en lördag liksom. Men det blir väl bättre resultat på provet antar jag. Skönt o ha en del klart innan helvetet brakar lös. uffah! men, det är snart lov?
och då vill jag försvinna, jag vill åka iväg. Borta hela veckan, fira mona. Göra vad som helst! men inte vara kvar här.
Jag vill göra ngt radikalt, sätta igång ngt. Men orken tar så fort slut.

Ändring i vardagen anki, ändring. Radikalt och seriöst. NU!

känns fortfarande likadant....

/a.

skidklassikern -08

då var tredje klassikern avklarad. Starten gick av stapeln i uppförsbacke direkt. Och den tycktes hålla på HUR länge som helst. Men, uppe på myrerna gick det finfint. Kände mig riktigt pigg när vi hade åkt runt 5-8km. Då va allt som borta. Gick riktigt lätt då. Men sen fick man ta massa hänsyn till utförsåkandet. Ska jag säga, som lyckades klappa mig precis sista backen, yeay, gick i mål som ett snömoln. Men det var väldigt skoj faktiskt. Ganska ensamt längs vägen, men headset & mobil är ju tamme ett måste.

Efter att jag gått i mål, ringde jag till malin för att höra om hon var på elev, visst var hon det ! Så det blev en sväng innanför elevhemmets dörrar. Jag har inte träffat henne på..... ah, vi säger rent utav för många månader. Tillman kom förbi en sväng, legenden det. Åh, fatta bra ni är. Jag saknar att få vara med er.
Busungarna mina =] I love you guys! prata lite fest, men tillman var inte på det, hon hade nog en rackarns helg hon förra ;) jajävlar.

Men det där med paus i skidskyttet tillman, det tkr vi inte om. Jag förstår om du behöver det, men jag vill ställa upp, pusha dig, vara där för dig. Jag vill hjälpa dig igenom alla jobbiga träningsstunder. Det är ju du som gett mig glöden i så många år förr, nu är det dags att jag ger tillbaka. Om du bara visste, hur mycket du betyder för mig, och hur mycket du påverkat mig. Du kommer få tillbaka glöden, vännen!

Jag kan inte förklara hur mkt jag saknat och väntat på dom här ögonblicken.
Jag älskar er flixxs!

tisdag 4 mars

next up; Solbergaklassiker, fast denna gång, står skidor på temat. Blir fint det ! Inte stått på ett par klassiska skidor på år o dag. Eftersom det enligt mig inte är riktig skidåkning, men det ska dock bli kul. Jag ser faktiskt fram mot det. Faster Babs har vallat mina skidor, så det lär då bli helt kung. Pärry pôse, som Sanna skulle sagt då.
Hoppas jag & elin åker i någorlunda samma takt så kanske vi t.o.m kan ta följe? vem vet!

jaja! Den är imorgon den. Så ladda, ladda, åter ladda, mina fina batterier. Framför allt trigga hjärnan, som dom flesta vet är det den som ger upp först hos mig x) idag är det iaf tisdag, så vad har hänt denna tisdag? mjo, eller njaah, ingenting i stort sett. Hade tre lektioner, och "sluta" elva. Man kan väl säga lite att jag tog mig lite "semester-vacation till fjällen" (hipp hipp replik i bôtt) Så det blidde nordells med hanna & elsa. Satt fint där med en varm choklad, och ja, hanna. Vi dricker varm choklad även om det bär mot vår.

Jag blir en aning förvånad, "barker" är väl ändå ett ord som används ganska ofta eller ? neeh, tydligen inte. Det är istort sett inga arvikainger som förstår oss elsa, förutom töserna i klassen då, för dom har ju som sagt vant sig. Så vi blir inte lika missförstådda längre. Det är ett glädjande tillägg!

Veckans hittills skönaste kommentar:
"jaa, jag tkr dom har lyckats väldigt bra med delningarna i klasserna, alla mongos i EN OCH SAMMA KLASS"

Ewlsaawh Baudh-kauwr, på eran semester-vacation i fjällen, (vacation, MED MKT rörelse!) en favorit bara!


känslan

jag kan inte somna utan att skriva ner den här kvällen i några rader. Runt sju, åkte vi till Rigmor för att äta en sjuhejdrande middag med massa gottit till efterrätt. Som vanligt så föräter man sig så man står sig för flera dagar framöver. Träffa massa kända ansikten som jag inte sett på år & dag. Ni vet, såna där vanliga hälsningsfraser som " MEN GUUD, dig har jag inte sett sen du var ... liten, " och så håller dom upp sina händer på ett avstånd med ca 60-70cm emellan. Alltid lika trevligt ! Man får på ngt vis alltid reda på ngt nytt ifrån sin barndom. Otroligt många nya ansikten, men hur ska man kunna känna alla liksom. Det är ngt visst med hennes hus, jag får en trygg känsla inombords. Jag behöver inte bevisa ngt, jag bara är lixx. Jag kliver in i en egen bubbla, där finns bara nuet. Jag ägnar inte morgondagen en tanke. Jag älskar alla samtal, som alltid börjar med "- kmr du ihåg sommaren -70? Då när vi blablabla.."  och sen bara rullar det på med massa minnen. Så om man nu trodde att dessa gamla människor inte hade några hyss för sig, så har man extremt fel.

Jag befann mig hela kvällen hos Yvonne & Stig, mina whiskeydrickande vänner. Åh, hur ska jag förklara? Just den känslan. Den infann sig stadigt i bröstet. Stig som bestämt BARA kunde dricka en speciell whiskey sort, och var det inte den han drack, då kunde det lika gärna vara. Men, när han druckit några glas, ja, då spelade väl den saken ingen som helst roll. Yvonne, som blev lite rund om fötterna, berättade en o annan historia från sina ungdomsdar. Jag kan inte göra annat än bejaka o bara bli förälskad i ögonblicket som just sker. I ett rum fyllt av människor, tjattret i bakgrunden av alla människor från alla andra rum. Men just dom två, höll liv i hela alltet. Stig var helt bottenlös i all sin livshistoria. Han hade oerhört många historier, han fängslade mig hänsynslöst. Jag skulle kunna sitta och höra på han i en evighet. Jag ljuger absolut inte om jag säger att han varit med om allt, då menar jag allt. Massa människor som varit i min ålder, som hållit ihop i hur många år som helst. Det är inte omöjligt att hålla ihop. Det bosätter sig ett hopp långt in. Att så där, kmr vi sitta en dag. Och bara mata på om allt vi upplevt.

ÅÅÅH JAG FÅR EN SÅN FRIHETSKÄNSLA
.
Inget kan fängsla mig, inte nu, inte imorgon, aldrig någonsin. '
Jag har ett helt liv att bestämma över själv. Så, är ni med? är ni redo att sätta spår, fellas?

jag ska se världen. btw, efter Danmark, då ska jag satsa på italien eller grekland.
Du sätter så många spår i mig. Bottenlösa grunder av upplevelser. JAG VILL!

OMG :D

http://www.youtube.com/watch?v=OsrDv3K7RNI



KOLLAKOLLA, jag blir så i taga :D damn va braaaa!
GNR - PARADISE CITY . rooock . <3


lördag 1 mars

ja, mina vänner. Vi är redan inne i mars, jävlar va härligt. Som sagt, det blev lite party igår. UHJ, va härligt att få återse gammalt pick o pack. Nej men seriöst, jag hade hur kul som helst. Även om vi fick springa upp & ner hela tiden pga ändringarna i musiken. Vem byter bort världens danslåt liksom? nej just det anders! haha. Jag & Elsa som var så party där ju. yeeey! givetvis blev jag meddragen i ngt kortspel, och snällt fick jag sitta o halsa 16 klunkar. (tack danne btw) haha. Men det var kul. Som fan! Så det blir det i Danmark iaf. Ett tips bara, inte på sprit, för då blir man klapp kanonas! Jag blev helt i taga där ett tag, och i rent extas. Eld & lågor, jag har saknat er. Även om man ibland blir trött på kpm, men man saknar det. Klart som korvspad ! Men vid ett, då tkte änks att det fick vara tack o hej för den kvällen. Jag var trött, vad skulle jag annars vara när man varit i stan hela dagen o sen hem ngn timma o iväg igen. Näähmen ärligt, festen var äg! 

nu, denna trök lördag, ska jag snart o keka hos Rigmor m. familjen. Åjje och Rigmor har fyllt år, så ska dit o fira lite smått. Det ska bli mys! Jag dras med av bara farten. Jag tkr om när det sker saker. Men man ska orka upp imorgon också. ' hej trötthet, pallaaah dubbelträningar och massa kondis träning. Sen teori efter, ciaaao jag vill inte.

Nu ska jag nog ta & sätta på en bra film och bädda ner mig. Inte alltid man är ensam hemma o får mysa =)
välbehövligt lov, och sportlov har gjort sig ärligt förtjänt av att kallas just SPORTlov.

/a.

RSS 2.0