tisdag 29 januari

Nu är jag så jävla trött på ackusativ som blir styrt av prepositioner och dativ som styrs av befintlighet. DAMN ! jag orkar inte med tyska provet. Ångest jag kmr ha för det inom ca ett dygn. Men nästa vecka har vi gudskeloov INGA PROV. Som det ser ut just nu iaf (?) och det är inte fel med en veckas paus.

Innan den 6 maj ska jag ha gått på en konsert och skriva en stor recension om den. Lust o hänka på? Det blir till att ragga lite L.W tickets tror ja. Om jag ska skriva om ngn, så ska jag skriva om han! Innan musiken idag så sa jag med en gång, " jag ska inte sjunga. Absoluuut inte. Vågar junte x) och ingen röst hlr " vad tror ni sker ? jooodå. Jag & Anna blir stånas med en mikrofon och måste sjunga >.< skona eran hörsel ! haha. Hamna så fel ibland så jag slutade sjunga för det lät hemskt. Men... Efter en övertalning av Ola så fick jag ändra mig. Hade inget direkt val !

Dagens samtalsämne:
Gårdagens program av Outsiders. Pony play! HERREGUUD. Vart är världen påväg?! man kan ju seriöst undra ibland. Men anton & elsa tkte åtminstone det var kul ;) haha.

Skulle eg. plugga så jävla mkt tyska ikväll, hur gick det då ? resultat blev att malin ringde och höll mig borta från plugg, för en gång skull (a)  du hade ju mkt vettigt att säga, Fläskdoris! :D
lekaleka. CATCH UP!  vi har hamnat för långt ifrån nu. Du är min, söwtnöt <3

Bryt ihop och kom igen! (y)

måndag 28 januari

well, nu fattar jag kanske att det är meningen att det ska vara så.
Man kanske ska avvika från det. Gömma sig ett tag.
det verkar inte ha så mkt inverkan anyway.
Meeen, det blir NOG bra till slut.

jösses, jag undrar allt jag hur det hela blir !

söndag 27 januari

Då var den här helgen över, och det väntar ännu en helvetes vecka. Men man överlever allt den med. Helgen har bestått av så mkt skratt, delvis glädje, och många ledsna miner. De ledsna minerna var pga hur det gick i cupen. Men, det går jag inte in på nu! haha. Huvudsaken är efteråt, då vi checka in på hotellet, njöt av friheten utan föräldrar. Damn, va skönt ! Delade som sagt rum med josefine. Och vi kastade oss in i duschen och ner i receptionen och sen ut och äta ! Vi drog runt på stan ett tag, och sen titta vi in på Kebabhouse, där vi stannade för att äta en pizza! stannade läänge länge och pratade :) sen ut på stan igen för att leta efter ngt ställe att käka godis?! . baha. Titta in på McDonalds och köpte en glass med chokladtopping. mums! sen vidare till pressbyrån. Linnéa var desperaat efter snus såå wtf :D sen tillbaka till hotellet och då var kl. runt 22.30 elr ngt! sen blev det sängen och pirates of carribean m. Josefine. haha! Lite övertrötta där ett tag. Bara låg o garva åt spegeln som va helt cp! hahaha ;D damn! sen bara babbla vi, och jag minns inte ens va vi prata om för jag var så trött så jag tror nästan jag redan hade somnat.

Jag kom hem ganska tidigt idag. Jag hade sedan imorse bestämt mig för att jag skulle ta mig i kragen och ut o rida idag. Sen 25 april, då min lust försvann bort med dig. Rädslan för att stallet skulle slå andan ur mig, har funnits där ända sen dess. Men, visst föll det en tår eller två när jag såg hennes träns hänga där. Men turen med Godar kunde inte varit bättre. Min baby som alltid ger mig sitt allt. Och mamma följde med på Lurva också. Så mor & dotter stund. Jag kunde inget annat än njuta i solljuset ihop m. världens bästa, HAN, verkligen han som följt med hela vägen och alltid varit där. Är han den enda man kan tro o lita på? eller ska man våga ge sig själv till ngn annan? klart, jag litar på folk. Men ändå! well.. Det förblir en olöst fråga.
Just nu är jag glad åt att jag tog mig ända där nerifrån och upp igen :) 
tillbaka till han där pysen med lurvig man. 

Doodis <3

fredag 25 januari

Dagen har bestått av redovisning och gymnasiets simplaste prov delux' . Hade vi slutat 5min tidigare hade vi hunnit med tidiga bussen. Men tror du man fick de, neeh! men då drog vi på stan me und elsa, och kika in på sunday café och mös! :] aldrig fel. Sen tralla vi omkring på stan. Hitta mycket wierd ! jajamän.

Qbik cup imorn, drar as tidigt och spela 5 matcher. Värt allt ! sen blir det hotell m. den väldiga Josefine Thorin #16
A dream coming true! plus, jag slipper dig. Du tycker jag är så hemsk för din del. Inombords skriker jag mer än ngnsin på dig, men orden kmr aldrig ut på mina läppar. För det är helt oförklarligt. Tyvärr, så agerar jag inte som dig, som bara vill ta bilen och åka iväg. Ställ frågan bara, så ska jag tamejfan ge dig ett ärligt svar. Men då lär du aldrig se mig i ögonen mer. Det bara vänder sig till hat ändå.

It's like this, I CAN'T STAND YOU !


lördag 19 januari

helg. MYS! kunde inte ha börjat helgen bättre än åka till elin & mysa till det ordentligt med tacos och världens gäng. Åh yes! Så kvällen bestod av många härliga skratt. Bland annat pga elsas berömda trögtänkta hjärna! men we like. Vår klass skulle definitivt inte vara densamma utan oss. Jag har verkligen fattat tycke för oss! haha. Så jag finner ingen idé i att söka till torsby igen. Även om jag var på vippen där ett tag. Men, som sagt. När man är omringad av elit, då vill man inte lämna den. Nej, jag vill inte lämna ngt här! jag vill förlora mitt förstånd med er :D

så har vi dagen idag då. Sov så länge att jag fick ont i huvudet. Och detta är en dag som var fri från läxor, får väl ta dom imorn istället. Yes! börjar dagen med träning tidigt. inte vad jag önskat mig men man får väl stå ut.
Jag har varit hög på moln mestadels idag, jag kände känslan av att inget kunde knäcka mig när jag vaknade. Men jag hade delvis ganska fel. Det finns alltid en öm punkt som det går att trycka ner mig hur långt som helst på. Well, det ryckte upp sig det med. Vad går upp mot lite skidskytte på tv och Björn Ferry går och vinner. That's just amazing.

Solen går upp över kåk och gränd
Våren är ung och oanvänd
Sången ekar från himmelen sänd
Det är ett stort liv

Min ungdom kommer aldrig igen
Jag har så mycket förstånd att förlora än
Så jag lovar dig inget, min käraste vän
Det är ett kort liv


torsdag 17 januari

yes my dear folks. Nu har vi snart klarat av en vecka till :) det går väldigt fort. Speciellt denna veckan med alla galna skratt och idéer. Det börja i tisdags, elins så fullkomligt klockrena kommentar, "men om man duschar varmt, kan man ruttna då?" tssh! den har vi diskuterat mkt om vartannat. Så sorry elin, det hjälpte inte att färga håret mörkt. Och yesterday. Våra hyss fick Sanna att både gråta och skratta. Hennes tankar kring sin försvunna sportbag var att alla kläder låg utspridda över hela skolan. Men så var ju givetvis inte fallet, för vem om inte elsa & anki hade tagit den och gömt. Så det hade vi fläng över ett bra tag! sannas tomma dödshot fungerar inte på mig längre! haha
fast hon har nog åtskilliga saker hon skulle kunna ge igen på.

Dagen till ära var jag aulans talesman. Tsm med Madde och Sofia. Man ska väl överträda sina rädslor? att prata inför alla samhälls 1;or är nog så illa. Vi klarade ju det också galant ! För att inte bortse från arbetsvilliga Elsa som helt tappade kontrollen idag och jag trodde hon hade gått på Exctasy. Ja, vad ska man tro när ungen är mer högt än lågt ? :O haha! 

jag vill att det ska bli fredag nu! För det innebär flikksen och tacos + film + godis :) Som bäddat för succé!
Ska bli myyys! =)

Sanna: Do you want a piece of me?
Anki: No, I want a whole Sanna Marling.
Sanna: NO; you can't . You're going to share with elsa.
Anki: Okej! we're cutting you into two halfs. Fifty fifty ;D
Sanna: ok, who wants my breast ? XD

du är så kloooockren! haha

ibland bara känner man

att man inte kan hålla tillbaka.  Idrottsgalan 2007 <3 hell yeah vad underbart det är att se. Ibland känner man längst in i själen att man själv vill stå där en dag. Och, inget är väl omöjligt? :D

förresten, Grattis familjen JONSSON :D utsedd till årets Lag <3 + 3 till då ;)
men det känns helt overkligt. Malin, Helena och Sanna som man träffat varje helg på tävlingar, NU är dom i landslaget, VM guld och Världscupen. Det känns så nära. Så nära att man kan ta på det ! 
 
jag älskar det :)

rubrik.

dagens blogg är helt enkelt tillägnad Anton & Affe - Släpp mig fri.

Där uppe

Jag känner en ångest som har funnits här ett tag,
Jag väcker mig själv och frågar Anton vem är jag?
Jag kollar med hat på min spegelbild
och jag får ett svar som jag inte vill
Känner en ångest blandat med bakfylla och hat
Jag vaknar varje dag och tänker vem fan är jag
Tider har passerat men de är samma jag idag
och jag vaknar varje dag och frågar mig själv mår du bra
Tiden passerar snabbt men ingenting jag kan komma ikapp
Men tackar ändå livet för dom stunderna som jag haft
Jag tänker tillbaka men drömmar är få
blickar mot himlen och fyller mitt mål
Vägen tar slut men jag fortsätter att gå.
Är det anton med ett T eller anton med 2 ä?
Jag skiter väl i för jag hatar ändå båda.
Snälla du jag orkar inte med det här
Jag släpper mina vingar och flyger till min värld

Släpp mig fri låt mig flyga från det här,
låt mig ta mig iväg och slippa det här
Jag orkar inte längre jag vill ta mig härifrån,
Vill sväva som fågeln fri bland moln

Jag hör röster i mitt huvud som säger ordna allt.
Värmen kom men återgick sedan till att bli kall,
men när vinden kommer, kommer den förändra allt,
Tiden bara kommer men det blir väl ingen ändring
Jag ser mig själv i spegeln men då ser jag en främling
Nej men hej vem är du har vi träffats förut ?
Hörru du jag tror de, nej men shit va kul
Du ser ut som jag men bor i en spegel,
Ååh det är du själv din dumma jävla neger!
Jaså, varför pratar då vi med varann?
Jag som trodde att jag kände han,
då var man ensam igen i sitt patetiska lilla liv
Men jag vet en sak att jag kan bli fri
Jag kan sväva högt men sjunka lågt
till alla er ja säger förlåt
Jag stannar nu och tänker till
men ingenting blir som jag vill

Släpp mig fri låt mig flyga från det här
Låt mig ta mig iväg och slippa det här
Jag orkar inte längre jag vill ta mig härifrån,
vill sväva som fågeln fri bland moln



Jag var så glad. För att jag en gång skull fick känna på känslan att leva för mig själv. Eller åtminstone för några timmar. Du anar inte vilken sten som alltid släpps ifrån min själ när du går ut genom dörren och jag slipper se min vardag gå i stöpet. Åtminstone var det här en underbar dag, som nog inte kunde bli bättre. Jag antar att om du såg mig på planen, så såg du nog en anki med glöd i ögonen, så mkt att du kunde se flammorna bli högre. Det brann, ända in ifrån själen, ut till fötterna, ja, ända ut till händerna. Det gick som en stöt genom hela kroppen.
Du behöver aldrig tveka, jag ger allt. FÖR JAG SKA MED !  fotbollsglöden är det bästa som finns.
dessutom, ett så jävla stort plus så att det inte finns, EN HEL HELG PÅ ETT HOTELL M VÄRLDENS BÄSTA. Doh.
Man kan inte be om mer?! haha. Jag var/är lycklig.

just run .

Är det normalt att man efter 3 veckors lov, då man inte gjort ngt annat än slappat och bara dragit runt här och allmänt drygat på tiden. Ska känna sig så här trött? Känns som att jag kämpar alldeles i onödan just nu.
Alldeles tomma steg påväg mot ingenting. Eller ingenting är inte värt att säga, men när jag menar det så menar jag NU, inom kort. Jag vill veta att jag är påväg ngt som var värt att kämpa för. Jag har lust på ngt nytt. Nu kmr dom sanna tvilling takterna fram.

Plus i kanten,     jag hörde en svag men glad röst som sa att, Winnerbäck ska till Ransäter. God DAMN. Håller med Linus, det är bättre att åka på sommarn. Då man kan sitta i den ljuva sommarvärmen på kvällarna och verkligen ta in hans texter. Världens bästa Lasse! Ganska i perfekt tid, jag & sanna som sa att vi skulle åka på han ngn gång :) haha. Passande!

Ännu ett plus i kanten är att, den väldiga gadden är på plats. Det är väl antagligen bara jag som kmr veta vad dom innebär helt och hållet. För det är där jag numera satt mina minnen, där finns de föralltid. Saker som förändrat :] som jag alltid kmr bära med mig. Eller som Malin skulle ha sagt  " you're never naked, you're tattoed. " haha!
Nu, ska jag gå och fortsätta dränka mina öron i L.W.

Det känns som att det är mig dom vill åt, jag vet, men det känns så än.
Det är ett timglas som bara rinner, det finns inget att förstå.
Håll mig hårt, för jag skakar av all denna meningslöshet.

Ge mig lust att hänga på.  Vi ska hitta en väg ändå!


speeding cars

Skolan igen då. Det var inte fullt så hemskt faktiskt, även om man känner pressen kma krypande längs ryggraden! Lite scary med alla arbeten och smått & gott som ska vara klart. Men när man umgås med så klockrent folk så är det väl värt det. I guess!

Jag & Sanna låg inte på latsidan inte. Vi har ju typ nyårslöfte så att det är väl bara att ligga i och försöka hålla det. Träning & skola var det ja x) med början - IDAG ! Med andra ord drog vi och simma efter skolan, väääldigt skönt. För vi bara låg där och prata i stort sett, hann inte så långt men, 1 km iaf ! bättre än inget. Fisen Elsa följde inte med, hon skulle hem och rida pållen?! ;O wtf? haha! nejdååå. Beckman var sjuk, så det blev bästa Marling and me. Ohja! Klockrent! Simma & prata, kom fram till att man inte kan träna & andas samtidigt oftast. Vi klarar helt enkelt inte att göra två saker samtidigt. Baha! Helmysigt. Efter träningen drog vi ner på stan, shoppa lite nödvändiga saker till skolan osv. hah! Som sagt, det går mot ljusare tider och vi slipper vara deprimerade, Sanna ;) mwhaha! Sen följde hon med mig in på tattoo! Iiih :] yeah! Sen stog vi och tjafsa om att sanna kunde gå hem elr inte XD n00b helt enkelt! HAHA. men men. Träffa Hagstedt, och vi drog efter ett tag hem. Home sweet home :P haha.
Vilken stjärna du är. Åh, vi masa lätt sönder fylleonsdan & nyår :D fuck va kul ! Du är klockren helt enkelt :}

It reminds me of you. I'll really think I'm going to survive this!

Nu längtar jag bara ihjäl mig :D :D :D :D


dom tomma stegen.

När jag mår såhär, då är det Winnerbäck som gäller. När jag måste in i mig själv och rota fram massa saker. Vissa tycker jag går hårt åt dig, men tänk om dom visste alla kommentarer du fäller när ingen annan hör, då skulle dom förstå vrf jag är hård och väldigt okänslig mot dig. Det är du själv som byggt det här skalet som finns runt mig. Det är du som påverkar hela min vardag ibland. Du får mig att må dåligt rakt ut. Du gör det så svårt att älska dig så som jag borde. Istället ryker vi ihop som hund & katt. Och lär dig en sak, jag säger aldrig förlåt, för jag ångrar aldrig det jag säger, det kmr direkt ur hjärtat för vad jag känner. Du har själv vänt min kärlek till hat. Jag känner mig oftast som en vandrande bomb laddning. Exakt så känner jag, och varenda dag, är du tvungen att tända den där lilla glöden så att allt sprängs. Du bara måste, eller hur? du bara måste känna att du har övertag och kan knäcka mig! Men då ska jag tala om, har jag klarat mig snart 17år, så ska jag nog klara lite till. Kan jag lova! men sluta driva så hårt hela tin, för jag vet inte hur mkt jag klarar, om jag klarar höra hur dålig jag är istort sett 24/7. Låt mig klara mig själv ngn gång. Jag får aldrig göra ngt ifred. JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DET DÄÄÄÄR! låt mig bara vara anki, i fred.  Du gör allt för att jag sak vända mig ifrån dig, och allt du ser nu är min ryggtavla, för jag har vänt mig om och gått.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is.

skolan imorn också. Ja, då var det dags igen. Men inte länge kvar till lov igen. Jag har saknat bästa Marling och bästa Beckman. Jag & Sanna ska ta tag i skolan och träningen nu. Så vi ska träna imorn! Ganska skönt, då kan man masa av sig. Du lyssnar alltid, och du hjälper genom att bara vara Sanna! Jag diggar.

Jag ser in i dina ögon, jag känner att du ser genom allt, kropp och själ. Det spelar ingen roll. Jag viker av med blicken, för jag vill inte att du ska se vad jag känner eller tänker. Jag har ingen lust att blotta mitt inre helt.
Nu kommer känslan bli ännu värre. Jag kommer inte ens ta upp kampen med dina ögon, jag vill inte att du ska se min svaghet. Så bli inte förvånad, om jag vänder mig om och går. Jag känner mig bara så fel.

vålberg & ikea

Igår bestämde jag mig för att bli med Linus till Vålberg och se på när han tog tatuering. Det var inte så illa som jag trodde det var. Vi satt och prata om hur ont och illa det skulle vara och att det skulle dröja timmar innan han fick lämna stolen, men det gick ju finfint :) lite skakis var han allt, men han bet ihop! Den blev dessutom asfin! Jag är inte så mkt för trible annars, men denna var riktigt snygg. Så nu blev jag helt på G med tatueringen också, så det blir ganska snart. Vet ej exakt när än. Måste anpassa en massa efter fotbolls cuper och stuff ! ;s
Det ställer till det isf, för jag ska ju ta upp träningen med Badh & Marling. Hmm! Dom får klara sig utan mig ngra dagar! haha.

Sen efter vålberg, drog vi till ikea, bara för att vi hade lite smått lust! Precis vid ingången där, så av en slump möter jag världsbästa tillman! haha, blev inbjuden till lägenheten, för nu hade hon fått tummen ur rôven och börjat inreda lägenheten, EFTER 6MÅNADER xD du är så jävla grym. Det var ett mkt positivt möte. Saknat dig som attan juuh!
Vi hitta väl inte sådär överdrivet mkt, men det var väldigt lugnt och chill. Härligt att komma bort ifrån vardagen lite.
haha. yeeaah!

Dagens iaf :
ANKI, TA RATTEN !!! Du får övningsköra lite nu med, fast utan pedaler.  / linus

som sagt, det händer alltid ngt när det gäller oss. Käka baguette och köra bil på motorväg? inte bra om du frågar mig. haha! Inte när man sitter i godan ro och hör på musik och han skriker att man ska hålla ratten. Mycket intressant! haha!
Lars Winnerbäck - Elden, har fått en helt ny mening. Damn!
Du är bäst (y)

Listen to your heart. There's nothing else you can do!
& vetdu, det är nog exakt det jag gör ;s
känslan var inte den bästa /: jävlaskitochfaaaanihelvete.

imponerad

Ohja! när jag vaknade imorse, eller snarare blev väckt, så yrde snön ner & gissa om jag blev glaad. Sen fick jag en glädjande nyhet att Mona vann i Östersund. Det är vårat place (y) JVM nästa? jag håller tummarna!
Dagen har innehållit massa, massa skidskytte. HELL YEAH ! jag blir så fucking imponerad. Ohja! Sopar banan med allt & alla. Och denna Charlotte Kalla, ja jävlar. DET GÅR FRAMÅT FÖR OSS ! Tummen upp för Gunde Svan :D äntligen ett landslag utan massa jävla tjat om sig.  

Nu, vet jag att jag inte behöver tvivla. Fan! Vi är ju ASE genom ALLT. Det kan inget ändra på!  :D 
Älskar er (v  

Mitt hjärta är hos er i Edsåsdalen, där ni kämpar med massa mjölksyra i benen och darren i geväret.
Frågan vrf man älskar skidskytte är mkt enkel att svara på, för alla dom träningstimmarna och slitet med tekniken på skyttet, så behöver man bara en tävling för att lyckas, då allt klickar och man lever på det länge. Det behöver inte innebära seger, det innebär när man själv är nöjd med sin prestation. När man känner att det ger resultat.
OHJA!  jag ska på ngn tävling. LÄTT ATT JAG SKA !
VM går ju på hemmaplan. Till och med i älskade Östersund, man kan väl inte misslyckas där !
Saknar er guys. <3

in med det nya & ut med det gamla

Jao, då har vi upplevt ännu en nyår, men denna nyår var mkt speciell. Jag ska föralltid bära med mig denna kväll, som en kväll då vi släppte taget och lät oss bara vara. Vi släppte alla tänkbara spärrar! Fast, nämn den som kan stoppa mig & Emmelie när vi drar igång? - nej just det. Det finns nog ingen! Båda vi två, var så i taga så vi var berusade av glädje tror jag. Det var delvis spritens påverkan, men hela kroppen utstråla glädje. Det syns mycket väl när en människa mår bra & har kul. Hela själen ler utåt, och inget kan stoppa en. Varje nerv, varje synaps i kroppen är överlycklig, och hur ska man kunna dölja ngt sånt?

ah, då har vi lämnat ännu ett år bakom oss. Detta året var nog det mest intressanta året någonsin. Det har varit så speciellt. Givetvis finns det negativa precis som positiva. Men alla positiva saker slår allt i höjden. Jag har varit med om så mycket, saker som förändrat mig, saker som gjort mig starkare, saker som fått en att vilja gömma sig för allt i världen, men ändå ngnstans sett ljus i änden av tunneln. Jag har tagit beslut jag aldrig trodde jag skulle behöva fatta, men jag valde vägar och det blev bra till slut. Känslor man aldrig trodde man skulle uppleva, frihet & lyckan som fått en att vrida sig av glädje, och tjuta glädjeskrik. Det finns beslut och vägar man ångrar, människor man kommit närmare, folk man glidit ifrån. Men jag antar att det är livets gång. Det är som sagt aldrig bara en persons fel när det gäller vänskapsbanden. Jag visste att gymnasiet skulle vara ngt nytt innan, men att det skulle vara såhär kul, bra och allt där till, hade jag aldrig trott. Att jag träffade Emmelie & Sofia, var som att det var meningen. Precis i den tiden jag stod och vägde på att ge mig ut ngnstans, jag tog vägen som ledde mig bort ifrån koppom, till ngt så sjuhelvetes mkt bättre. 

För sportens del, så har det minst sagt tagit en helt ny vändning. Tack vare Josefine, blev det ett klubbyte och ett helt nytt liv. (för min del) fotbollen blev otroligt seriöst. Jag blev "upptäckt" och fick därmed en personlig målvaktstränare, som gjort mig till den målvakten jag är idag, så mkt säkrare. Nu finns det mkt mer vilja, trots alla skador. Jag är redo att ge mig ut på gräset 2008 och ta det med storm. Träningslägret till Danmark, oh. Där finns det otroligt mkt, finns nog inga ord. <3
Men, jag får inte glömma smärtan i beskeden ifrån torsby, inget skidskytte gymn. och alla tårar för det, allt som jag kände blev krossat, det var som att ta hjärtat och slänga det rakt ner i backen. Men som sagt, man tar sig upp igen, och man klarar av det. Man växer som person när man tar sig över hindret. Men därmed visste jag också att skidskytte för mig var slut, det innebar slutet för att träffa ' skidskytte-familjen '. Jag är otroligt glad att en viss person talade om för mig, vilka spår jag satt. Jag hoppas jag sätter spår i människor jag träffar.

Från och med 2008, så ska jag tro. Tro det jag hör & ser med egna ögon. Skärpa till mig så att jag slipper hamna i situationer då det känns som att jag måste välja bland mina bästa vänner.
Inga förväntningar! bara spontant och ha det kul. vi har ju visat att vi kan, så fortsätter denna väg vi valt, :) jag älskar det frisläppta livet utan ngt som håller en fast!  :D

RSS 2.0