you know that I can do it better than you

Jag bara älskar känslan av att dra på Alexandra Burkes nya låt och köra järnet! så grymt kaxigt bra. Uuh! samtidigt så myser jag ihop mig totalt i våra nya studentkläder, dom är helt underbara. Synd att vi får dom aningen sent bara. Men skönare kläder får man leta efter och när man satte mössan på huvudet var det som att officiellt säga, VI TAR STUDENTEN! Det är helt galet, det har inte sjunkit in än liksom. Jag kommer inte se alla dessa människor varje dag, kanske aldrig mer ens i samma rum. Denna sköna skara med små samhällsnissar. Tro det eller ej, men jag kommer sakna alla och lite till. Det ger mig en känsla av vemod, men vad kan jag säga? Det är slutet på ett mycket bra och lyckligt kapitel. Jag ångrar ingenting! :) besluten och valen jag gjort har lett mig hit, vilket är en bra destination! :D

Det är inte slut än, närmast är Kreta. Jag längtar inte ännu, men känslan kryper sig inpå skinnet. Det är så nära, jag kan nästan ta på känslan. Det är underbart att bara sätta på världens sommarlåtar och headbanga som inni, även fast man sitter här helt själv. Åh, lycka!




/ en studentsugen Anki :)

många konstiga insikter en söndagkväll som denna

jag får skylla mig själv att jag inte pluggat under helgen, för nu sitter jag här. Sent som alltid.. Det slår aldrig fel det där.

Jag har råkat fått många olika insikter denna helg/söndag.
1. Vi tar studenten om en och halv månad.
2. Vi åker till Kreta om cirkuspirkus en vecka.
3. Jag vill ha töjning i örat, men kan inte göra det förrän balen/studenten är över..
4. Jag slipper snart projektet över mina tyngda axlar. (jävla Spanien som slängde min planering åt helvete!)
5. Jag suktar hejdlöst efter sommar.
6. nej.. nu kom jag inte på några fler! synd. men det finns faktiskt fler, men glömsk som jag är så sket sig det.

Äsch, vrider på volymen på sommarlistan på Spotify och oroar mig aldrig mer över detta.

snart ligger hela världen för mina fötter! :)

spontana hembesök och x antal besök på Donken

Första natten som jag fått sova hela utan störning av varken sjukdom eller sömnproblem (buss...) Så nu känner jag mig riktigt utvilad, men frågan är hur sugen jag är på att lämna min goda säng för en hotellsäng i Grekland, jag återkommer om det. Det är helt sjukt att det är bara en och halv vecka tills vi drar till Grekland, jag kom ju nyss hem ffs? Crazy!

Igår lekte jag med Emmelie på kvällskvisten och vi var väldigt spontana av oss så vi åkte och kolla på Morokuliens fredsmonument (varför? för att jag aldrig sett det... det var inget speciellt heller) och sen bara sådär åkte vi till Sara och hälsade på, haha. Helt galet trevligt och vi stannade till sena timmar.
Det är sånt man uppskattar nu när skolan närmar sitt slut. Man börjar ta vara på allt man får nu, man minns alla gånger vi skrattat och man somnar med ett leende på läpparna varje gång. I och med studenten känner man tacksamhet, tacksamhet för att man fått dom personerna man har i sitt liv. Jag har dom absolut bästa :)
Det är ett äventyr vi ger oss ut på nu! Ett spännande äventyr! :)











DETTA ÄR LYCKA <3

man är aldrig så hemkär som när man reser bort

Efter en vecka i alla möjliga länder så har jag blivit något av en extremist när det gäller till att vara hemmakär. Det värsta är att vi snart reser igen, haha. Komiskt! Att resa genom Tyskland och Frankrike två gånger på mindre än 2 månader är två gånger för mycket, rent ut sagt. Jag tänker inte ens börja på denna resan för att det skulle bli ett blogginlägg på en kilometer. Slutsats är att vi har minst sagt umgåtts och lärt känna varandra. Träningen var hur kul som helst där i Benidorm och hela resan är i klass med Sällskapsresan, men gud vad jag skrattat och haft kul. Toppen var det! Förutom Domme, Domme Island som förstörde vår hemresa. Övertrötthet är älskvärt, uuuh vad mycket kul som kan komma ut av det! :)

Väl hemma fick jag äntligen sova, efter 3 dygn i buss och utan minsta möjlighet till någon särskilt bekväm sömn. Och världens välkomnande av älskade Rossi. Det mest underskattade är svensk mat och min egen älskvärda säng, haha.
Nu är det back in school och plugga häcken av mig!

I can do it!

and we're off to Spain :]]


DE GUL/SVARTA ÄNGLARNA FLYGER VIDARE MOT SPANSKA VIDDER OCH VARMARE BREDDGRADER.

when you came in, the air went out.

Åååhå! Idag känner jag mig mer eller mindre sådär utomordentligt duktig. Solat, pluggat och städat mer eller mindre hela nedre våning. Ifall att det är sista gången jag kan göra något för mina kära päron så får man väl lägga manken till. Nej skämt åsido, vi kommer inte krascha, naturligtvis inte. Nu ska jag bara städa mitt eget rum så jag bara kan komma hem på fredag och bara krascha i sängen :)

Nu ska jag fortsätta min planerade eftermiddag, hoppas alla har det asgrymt i vårsolen!
Simma lugnt hemma i Sverige! ;)

tänk om det var hit vi åkte istället! mmmmm (:

quitting is out of the question.

knåpar, pillar och dolar för fullt med slutspurten på projektet. Dock är frågan inatt varför jag tänker mycket klarare på natten? Är det för att huset är alldeles tyst och jag klarar fokusera eller är det där halvtrötta huvudet som bara kommer fram med bra idéer? vilket som.

alltså, jag är kär. Dom här sleeve tatueringarna är så sjukt jävla cleana.
Ge mig, ge mig, ge mig!
Den tredje tatueringen utan dödskalle och ansiktet på underarmen vore grymt.
ge mig tid och pengar...



"trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that mother fucking reflection."

people always told me be careful of what you do

sitter här och gör en grym pepp spotifylista som bara innehåller feel good musik. Samtidigt som jag hostar upp mina lungor så drömmer jag mig bort i sommarvärme, ja just de. Det är ju bara tre dagar kvar (!) jag behöver inte bara dagdrömma så länge till, det är snart verklighet.

Idag är en sån där dag då jag bara lyckas multitaska, eller iallafall vad jag tror. Tyvärr har jag gjort allt annat än projektet idag, vilket straffar sig i nattjobb, jotack. Men inget kan stoppa mig just nu, för jag har fått en aning om vad jag vill göra efter att allt med studenten är över, vilket känns som en otroligt lättnad. Det jag är lite rädd för är att läsa vidare ligger i en liten farozon. Men ska nog kunna klämma in det också! :)

Nu ska jag fortsätta i mitt multitaskande, tvätta, städa, plugga etc, etc!

It's not having what you want
It's wanting what you've got


one step forward and two steps back

There's a new wind blowin' like I've never known
I'm breathin' deeper than I've ever done
And it sure feels good, to finally feel the way I do
I wanna love somebody, love somebody like you.

An' I'm lettin' go of all my lonely yesterdays
I've forgiven myself for the mistakes I've made
Now there's just one thing, the only thing I wanna do,
I wanna love somebody, love somebody like you.

lately I've been hard to reach

klockan är nu 02.20 cirkus och jag är så trött att om jag lyssnar på en tårdrypande ballad så kommer jag börja storgrina, av bara trötthet. Men jag går åtminstone och lägger mig med ett halvt nöjt leende för jag har bara en ynka bit kvar av projekt-jävlahelvetes-arbetet. Det vill säga slutsats/diskussion, må vara den svåra delen, men tack och lov den som är aningen kortare än resultatdelen. Om jag hinner klart det jag ska i tid så betyder det frihet och en enorm lättnad + att jag kan njuta järnet i Spanien.

På tal om Spanien så hörde jag idag (igår?) att det skulle vara mellan 18-25 plusgrader och strålande sol VARJE DAG den veckan. Gissa om jag blev glad! Brända armar och brända kinder. Lapalapalapa sol, jomen jag tackar jag! Nu ska jag ta mitt trötta och tunga huvud och möta upp min största kärlek i livet direkt efter duntäcket, nämligen mina kära kuddar.

ordbajseri.

underbara vårsol, värm mina vinterbleka kinder

Gårdagen var hur kul som helst, förutom att jag aldrig lär mig att jag inte ska snapsa så fort någon annan gör det. För det första är det dyrt och för det andra blir resultatet allt annat än smickrande! MEN, denna välkända kanna som går laget runt är också allt annat än smaskens. Och som vanligt åkte jag till storastorasöss och pratade om gårdagens galenheter på den nyinvigda verandan, haha. Fram med solstolarna och avnjuta en bakfylla i skinande sol i hela fyra timmar. Kan ju säga att jag har bättrat på min bleka hy avsevärt. I den solen kommer det bli många söndagar framöver, jotack. I hela fyra timmar var jag en livsnjutare av högsta grad. Livet på en pinne :) Jag har mycket att lära av mina kära syskon Högdahls.
Kommer bilder från vår dundersöndag någon annan dag! Nu ska jag badda mina numera brända kinder, gött att leva!

solen skiner, fönstren är öppna och jag korkar upp vinet

vårtecken! det är såpass varmt att man kan ha fönstret uppe, åh va härligt. Jag blir nästan lyrisk! Ännu mer lyrisk blev jag när jag såg att vi inte hade någon träning imorgon, det innebär att kalaseringen idag kan pågå hur länge som helst utan att jag har någon särskild begränsning. Det är värt att fira! och just de, GLAD PÅSK! det är ju påsk och grejer (vilket jag glömt bort) men vinet står framme, redo att åka någon kilometer bort i bygden, redo att PARTAJA all night long!

så nu drar vi igång, chillivippen! :)


du visste nog att jag hade mina skäl

2 april

studentkonserten är över och det var grymt kul, kul att hon ville ha med mig tycker jag :) skärtorsdagskvällen spenderades på Ritz med andra ord och sedan var jag chaffis och åkte senare till Elin för middag och förkrök! Så just nu är jag schletnast i byn denna långfredag. och en sak till - VI HAR LOV! :D
nästan glömt av det helt med allt kör som varit nu! men nu är det dags att sätta punkt för projektet och göra klart det. PUNKT!


RSS 2.0