into the light

bara ge mig midsommar, ge mig körkortet och ge mig frihet. Då kan jag leva sommarnatten fullt ut ! Ingen vet vart jag är påväg, och inte jag heller kanske? men känna draget får en att vilja leva iallafall. Så ge mig varma juni-dagar. Jag behöver er!

what i´m going through is hurtful.

i used to laugh it of.

 
remember when.

there was joy and there was hurt.

yes, tiiiisdag.

aldrig haft så tunga ögonlock som idag, men så känner man varje tisdag. Eftersom det känns som att veckan aldrig kommer ta slut. anyway, jag och elsa har precis lyckats hitta en dator där man kan sitta. Iofs finns det kanske 5 st datorer där ute, men där måste man ju stå? det orkas helt enkelt inte denna tisdag. Solen syns inte till så därför kan vi inte sola, utan istället är vi mönsterelever och gör massa smått och gott i reflektioner som ska vara inne.

senare idag har jag utvecklings samtal & efter det har vi "intern-match" som man så fint kallar det. Mellan våra lag! Känner att nervositeten är så nära, det ligger och gnager inför seriestart, och jag är inte dålig om jag får någon sömn alls mellan torsdag/fredag. Nej, nu ska jag pallra mig vidare och masa med Elsa! 

sådär, ganska mycket nåja över allt & ingenting.


sådär äckligt bra

för det första, grattis maria tillman på 18 års dagen :) grymt, äldre blir vi och sommarn ligger framför fötterna på oss!
för det andra gjorde sanna dagen med att vi tog varvet med bilen hennes och mer eller mindre kapa en sten vid McDonald's. Alltid spännande med turer från skolan! och det sitter lappar uppe på skolan där dom uppmanar inför klasskampen. Det är UNDERBART. för när treorna är i full gång med sina galenskaper på skolan så vet man att sommarn är såå nära att man kan ta på den. Dessutom får man sig ett och annat skratt när dom ska föda barn i matsalen, eller åka pulka/bob utför trapporna (solberga är gjort av trappor, innebär stor fara) haha. eller gå med kläderna ut och in! det är så härligt :) 
helt spontant och bara sådär så ringde malin och ville fika, så det blev kvar i stan med henne och Tor, haha. Riktigt längesen jag träffade Tor, men alltid lika kul!
 
nu fick jag dåligt samvete för att det är typ 25 riktiga skoldagar kvar och jag måste verkligen ta vara på dom eftersom min kära kompanjon Michaela Axbäck numera lämnar mig ensam om morgonarna. Vem annars ska underhålla mig med "känner du att det luktar likör? - JAG HAR SPILLT LIKÖR PÅ MIG SJÄLV :O " haha.
du är min pärla, minst sagt. I'm gonna miss you ! 

you are the world to someone.

vädret är magnifikt, däremot är inte min form densamma. Knaprar pillrena pappa tvingar i mig men tyvärr så hostar jag ju upp dom lika snabbt. Hade tänkt mig träna lite smått idag, men jag blir ju bara sämre, och jag får absolut inte vara hemma imorgon från skolan. Hell no! vi har två timmars grupparbete och då ska jag vara där, annars blir sanna helt ensam ;o det är så härligt nu, man sitter i solen på håltimmarna och känner sig stekt, haha. Det är snart slut, och tiden bara flyger. Snart är man arton, snart studenten, snart .... allting? det kommer för snabbt på, liksom! helt knas.

cannot control myself.

dumdumdumdum...

åh, skönt började sent och slutade extremt tidigt, tidiga bussen hem och sova på soffan, aldrig fel. Andra körlektionen och det gick bra mycket bättre än första gången, lalalaaaa! dum som jag är så har jag inte gjort läxor fastän jag kom hem tidigt, dumdumdum. Äckeeeeldåligt anki. Träning om nån timma, pepp eftersom det är gräs, eller nej, jag är inte pepp. Jag vill bara testa dom nya fotbollsskorna ;> förväntar mig att dom är fett bra.
Jag önskar drastiskt att förkylningen ska slut för jag orkar inte hosta längre. pallapallapalal ,__, gott folk, hejmässä :)

/a.

find the one who can't be found.

inte världens underbaraste dag! snarare världens segaste, mest långdragna jävliga dag. Mitt stoneface har räddat min dag, med stoneface så menar jag Maria Tillman. Vi är stoneface båda två, den damen blir snart hela 18 år. om tre dagar närmare sagt och jisus, vi har hängt ihop länge du och jag :)

vi var ute på gräs för första gången igår, och vi var som vilsna getter ute på sommarbete, helt vridna alltså. frihet ;> snart seriestart och jag är nervig för det känns som jag aldrig stått i den där rektangulära formen av två stolpar och en ribba :O

there's a piece of me you can't have and I know it's driving you mad.

wonderful monday

yes, jag glömmer helgen och ser framåt. Igår spelade vi match mot Kongsvinger, den ligger i det förflutna nu, dock känner jag mig hyfsad nöjd med den för egen del. Vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag, that's it :)
därefter åkte jag och pappa och träna på att backa & parkera, lekande lätt får jag nog påstå, dock känner jag inte exakt samma lugn med bilskoleläraren! nu är sommaren påväg starkt, vi satt och stekte hårt på skolan idag så jag har t.o.m lyckats bränt mig, skönt !  första träningen ute på gräs för våren också, kan det bli bättre? tveksamt !
redan avverkat två timmar fotboll på morgonen, men ladda om och kör för fulla puckar!

the one you love the most, will hunt you like a ghost ,__,


you didn't know i was weak

kunde inte avslutat den sämre, den här fredagen 17 april.
jag vet inte varför och jag vet inte hur, men tankarnas cirkel är ond och den tar aldrig slut. jag startar på noll, och kommer alltid tillbaka på samma punkt.

i carry your heart, i carry it in my heart.          
/e.e cummings

en glimt

känner mig en aning stressad, vet dock inte varför. Har ingenting att stressa inför :O aja, slingorna har blivit gjorda! så nu kan jag väl typ kalla mig blond? fast, det kommer bli meget mkt ljusare sa Anna eftersom jag har den hårfärgen som bleks mest. perry pöse tänker anki då! nu ska jag försöka stressa pappa lite grann så jag kan få tvätta bilen innan det stänger :b storstädning på den nu innan ljudet och allt kommer till, yes indeed. måste råplugga teori ikväll, och all annan skit innan skolan börjar. Ngn sa mig igår på träningen att vi BARA har sex veckor kvar av skolan. Sen går jag in för ett tappert sista år, jisus. STUDENT -10
då kan vi snacka genuin glädje!

  retards, we all know one!

i cannot change it

15 april, onsdag.
typ början av en labbrapport eller något annat roligt, haha. hade min första körlektion med Wille idag. Det gick ganska bra :) fick dock seriöst hjärnsläpp, haha. Sånt som man aldrig skulle få om man körde alldeles själv eller så. Inte direkt avslappnad körning heller eftersom man känner sig granskad från topp till tå.
imorn så ska jag typ bli blond eller något? kanske iallafall. Spännande! shit va fattig jag kommer vara efter denna veckan. Damn! och inte blir det bättre av att punga ut 3000kr åt linus :O fast jag kommer bli rätt nöjd. yesyes, Hi-Fi 12* ska in i bagaget! me like.

träning ikväll, mina lungor kommer kapsejsa på plats och anki kmr kippa efter andan ;o härliga tider!


lost in the sound

nu är det första gången på det här lovet jag verkligen kan känna att jag har lov, eftersom veckan som varit har kantats av sjukdomar och allt därtill. Jag hoppas på att få träna imorgon, måste! orkar inte ligga inne och glo på film hela dagarna. Det har ju inte varit ngt toppenväder heller, grått och trist. Det blir väl bättre :') inget att oroa sig för nu. Pysa ut och städa das Auto jetzt. Oo

spenderade min måndagskväll åt att tänka på hur man skulle kunna förändra sig själv, hur man skulle kunna bli en sån där eldsjäl som man själv önskar att man kunde vara. Det finns så mycket att göra! Men man känner alltid att vad ska jag kunna göra för skillnad i världen. Antagligen måste man börja med sig själv och sin omgivning, för att sedan utvidga det hela. Jag känner ett extremt dåligt samvete för att jag har det så bra... förtjänas det egentligen?

who's to say that we´re not good enough?


vilken påskafton!

jag har tappat bort mig själv och hittat mig själv, på samma dag!
denna lördag började på sämsta sätt, kramper i magen och kunde inte sova, efter ett tag mådde jag bättre. Satte mig ute och solade, asså gud va härligt. tänkte efter på vad jag verkligen saknar, jag saknar att verkligen göra saker jag gillar, för min egen skull. Däribland finns hästarna, jag har inte insett förrän nu hur mycket jag saknat det. Jag har lagt det åt sidan, av vilken anledning? jo, det har inte funnits tid. men anki, det är världens sämsta orsak. varför ska jag lägga något åt sidan som är en stor del av mig. Noep, ändring! så jag tog tag i mig själv och gick ner till stallet och stack ut och red :) vilken känsla! solen sken, friheten smög sig inpå mig och leendet var på plats.

dags att hitta tillbaka nu, :)


birthmark

okej, jag ska inte äta igen på flera dagar! påskmat så det räcker och blir till övers. Kan se mig och Linus som sitter och klagar imorn när magen verkligen är proppad. Samma visa varje jul och påsk, då vill vi skänka maten till svältande. Linus är bästa brodern man kan ha tror jag, han ska tona rutorna nu i vår och göra i ordning ljudet i Saaben. Me like!
grattis elin, vid detta lag är du nu 18år. Det du har väntat på så länge! Nu är det jag next up. I can't wait. Jag ska vinka hejdå åt futt åldern sjutton och välkomna myndiga 18 jordsnurr. aahjodä!


  / - anki nilsson, countdown '-'


you can't hurry love

det är nog dagens låt. Man blir helt glad av den! jag vet inte varför, men jag har alltid rubriker från låtar. Lite av en ritual, haha. Inte varit i skolan sen i måndags, känns lite illa. men tror inte jag ligger efter allt för mkt. äsch, lov nu :) hoppas på fina soliga dagar så man kan sitta ute i solen och skaffa sig vårfräknar.

kan inte förstå att vi snart gått två år på solberga, samhällsvetenskapliga programmet. Det är dags att tänka på refrängen, vad sker efter det här? vart ska jag läsa vidare, framförallt VAD ska jag läsa vidare till? ska jag flytta? ta ett sabbatsår? jobba? alltså. det är jobbigt att snart börja på tredje året och veta att det snart är slut. Det här är trots allt min trygghet. nej, lägger nog dom tankarna på hyllan ett tag och fortsätter chilla!

inte värt det....

inte piggt

inte piggt på denna sjuklingsfront. Dock leder Färjestad SM-finalen i hockey och Sanna Marling har tagit körkortet idag. Jag säger grattis som attans och känner att jag börjar få såna där körkortsnåååja all over. Det är fan snart här alltså! jösses. Nej, avslutar där och hoppas på ett bra påsklov. Det har jag nog haft hela veckan ändå!
och fick nyligen reda på att mitt kära Eda IF krossade Älgå i träningsmatchen. Härligt, självförtroende inför seriestart.

take care of my baby.

aoop. Nu är jag hemma igen efter en 2dagars flykt till Torsby. Det var otroligt skönt att byta miljö även om det så bara va över nån dag! Däremot var det mindre lyckat att jag blev sjuk igårkväll. God damn! Illa, för jag är hemma idag.. Mitt immunförsvar är väl kört i botten eftersom det inte var längesen jag var sjuk :/ Tillmansungen och jag var nere på torsby och drog vårens första mjukglass, snacka om att det börjar dra ihop sig :') and i like it! nej, nu ska jag nog snora vidare till tvn med mina tårar och sova. Hejmässä!

skrattretande

fotboll i norge all day. Vann med 4-1 och samma visa varje gång, ont i fötter och allt därtill. Plus att min hals är som ett sågverk och låter som en motor på högvarv, alltså ingen höjdare, men ska få susen-mirakel-kurering av daddy. Riktigt nöjd med dagen iallafall. 

jag behöver motivation.


thanks for making me a fighter.

lördag 4 april.
dagarna rullar iväg, skönt :') igår, fredag, firades elin och sanna som nyblivna 18 åringar! tiki nästa för er. Jag tror våra pärlor blev nöjda med sina presenter iallafall. Gud som vi krånglat denna senaste veckan, haha. Det barka verkligen iväg, elsa trodde malins rumpa var märkt med hamburgare, maha. alla var så trötta att vi dog när elin berätta att det var svårt att göra, ursäkta, negerbollar med kaffe. Troligen för att människan är så klockren att hon bakade dom med kaffepulver och inte kokat kaffe. Alltså, elin olsson, jag kan aldrig sluta garva!

lady gaga - eh eh (nothing else i can say)      

taggad, barnkalas och stämd .

satt och pumpa techno musik för fulla muggar igårkväll så idag är vi pepp på nationellt muntligt anförande. Yes tänkte anki då! nej men seriöst. ska bli skönt att få det gjort så att jag inte behöver oroa mig nå mer för det. Då är det bara samhällsarbetet kvar. måste verkligen göra det i helgen för att jag ska ju bort på måndag och tisdag. Skönt ! komma bort härifrån. Behövligt !

elin sitter bredvid mig och gör nå fuffens med mina födelsesiffror, känns inte riktigt säkert när vi är inne på ett stämningsprogram på rättskunskapen :b vem vet vad jag blir stämd för xD

taggad på barnkalas ikväll. Det gillas (y)
fönstret står på glänt och vi väntar på

RSS 2.0