ja, vad är svårast?

Va gör mest ont; Att såra eller att såras?

Det första som antagligen dyker upp i de flesta huvuden är att det givetvis är mest smärtsamt att bli sårad, men jag har nu på senare tid fått en annan synvinkel på detta. Vem säger att det är mycket lättare för den som sårar?

För det första är det aldrig roligt att göra någon ledsen, det tror jag ingen tycker innerst inne. Faktiskt. Man känner hur man sviker någon rakt upp i ansiktet, trots att det inte är meningen att någon ska bli sårad. Tyvärr är det oftast svårt att undvika. Hur ska man göra slut, berätta en sanning eller något annat med/för någon utan att göra personen i fråga ledsen? That's not easy. That's a hard one.

Dessutom kan det även blir svårare och jobbigare att vara ärlig än vad man tror. Ärlighet vara längst, men ärlighet kan även sätta djupa spår - både för den som berättar sanningen och för den som får höra den.

Antagligen är det lättare att "glömma" för den som sårar, och den sårade kommer antagligen få leva med sanningen en längre tid, men tro nu inte att den som sårar har det lätt. För som sagt var, vem vill göra någon ledsen? ect.

Dessutom finns det de människor som inte inte klarar av att ens vara vänner efter att sanningen är framtagen i ljuset, och där har man då mist en vän, vilket är det jobbigaste av allt. Tänk att få lära känna en person så pass väl att man inser att han/hon är underbar.. och så försvinner denna person bara ifrån ens liv. Poff, borta - gone. Det känns. Tro mig.

/ LISA ANDERSSON. Det är hon som skrivit bloggen på ett annat ställe. Men jag blev fullkomligt tagen och var tvungen att kopiera. Hoppas det inte gör ngt Lisa! :)

get together.

Jag saknar folket ifrån stan. Saknar alla hej på morgonen. Saknar att faktiskt klaga tillsammans, på ngt vis kändes det lättare när vi var fler. Saknar helt enkelt, Sanna, Elsa, Elin & Hanna. Jag saknar stunderna på dom sista veckorna då vi hade långa raster och vi låg i gräset och solade samtidigt som vi diskuterade djupt om allt. Verkligen allt ! Sanna, min Lasse älskande kompanjon. Nu när jag tänker efter, hur fort det gick. Allting egentligen. Jag hade inte trott att det skulle gå så smärtfritt där på Solberga. Men det har det gjort, och det är jag otroligt glad för. Men det bästa är att vi ska stå ut med varann i 2år till. Tacksam för det :)
Alla gånger Elsa har räddat mig, vad det gäller läxor osv. Eller efter en helg då man kommit in i klassrummet och får en dampmin utan dess like av Sanna, som lättar upp hela dagen. Ni två, mina pärlor. Vi ska knäcka Sa2.
Och Elin's klockrena blonda kommentarer.
nu får vi ta oss i kragen girls. I wanna see you!


man har bråttom dit, sen är man där.

Jag minns hur du föll i min famn, och viskade ömt, min anki.
Du fick mig att känna som att jag syndes. Att jag visst var någon.
Någon att räkna med när skymningen faller.
Det var mörkt, men jag kunde fortfarande se din lättnad över att jag fanns där.
Just då, var jag någon.
Jag kommer aldrig glömma promenaden ner mot staden.
Vi var två lyckans ostar, som lättat kunde gå spekulerande i sommarnatten
.v


<3

utan dina andetag.

Nu är jag mäkta irriterad, min sprillans nya mobil. Inte ens en månad gammal och måste lämnas in? åååh. Jag ska aldrig mer skaffa mig mobil. Jag ska bestämt överleva utan den. Och i och med att den pajade, så försvann vår överbästiga låt om Elsa. Jag menar, herreguuud. Jorden går under ! nej, inte riktigt. Men ni fattar! haha. Så första dagen på jobbet idag då, kändes alldeles perfa. Rensade ogräs under förmiddagen, men sen började det regna. Så vi tvätta väggarna i omklädningsrummet och började måla sen. Kladdigt & roligt. Jag har iaf lärt mig en nygammal läxa, måla ej gräddvita väggar med svarta kläder. Alla mina nya kläder och mina lacoste skor blev, GRÄDDVITA! konstigt. Nejdå! Jag tackar och tar emot. Pengarna som kommer på kontot sen, är ju bara lyllooos. Fan va skönt ! Det ska sparas. Tur att jag fyller på fredag, då tjänar jag ännu mer.
typ, nu är det inte länge kvar till Danmark. Fatta nojs! älskvärt :) jag längtar.

trasdockorna : )

skolavslutningen är äntligen gjord. Jag känner mig på ngt vis tom? känns som det bara är en vanlig helg och det är dags på måndag igen. På kvällen blev det som väntat partaj. Trots vissa förhinder, men nöden är uppfinningsrik vill jag lova. Så först kolla jag och pappa klart på Italien - Rumänien. Sen vid typ åtta åkte vi in. Och när elsa klev in i bilen blev pratet Edane. Så vi försökte lösa den nöten och en minut senare fick vi sms om att vi minsann skulle rava oss dit. Så vi pallra oss dit, gjorde ett stopp på vägen då vi köpte på oss förnödenheter. Mwhaaha! Sen blev de Edane för fulla puckar. Där var det massa samhällare, och alla sjöng dom att vi "SNART" skulle ta studenten. Alla blev mer eller mindre mer och mer packade, vid elva gick tåget och det skulle alla med. Herregud ! dom på tåget måste undrat när 25pers bara donker in och är mer eller mindre klapp kanon. Vi rullade ut i stan och ja, jag hade svinkul verkligen. När klockan var runt halv fyra så satt vi i busskuren jag och min partner elsa. Precis som varje dag, när vi är på skolan. Vi lurade till och med Lina. Det var lite kul. Hon trodde seriöst att vi satt och väntade på en buss? ;o haha!
Lite mindre kul var den där äckelkillen som låg vid bankomaterna. Elsa redo att skrika att han hade kniv. Lilla vännen hade andan i halsen xD haha!

Partypingla, fem av fem toasters på denna!

DET ÄR ÖVER NU :D

det är det faktiskt. Har varit med Sara i stan hela dagen :) det var skitkul. Men jävla studenter... JAG SKULLE VARA ÖÖÖÖÖVERLYCKLIG om jag tatt studenten. Skrikit 24/7 i dessa bilarna med caben nere. Nej, dom sitter där helt uttråkad, spelar lite musik och ser helt jävla pissed ut. SKÄRP ER FÖR HELVETE ! ni är ju fria. sätt i gång OCH SKRIK FÖR HELVETE !
uppmaning. haha!

DET BARA DUNKAR OCH SLÅR I MIG, SOM EN BIG BANG BOOM ZIGGE ZAGGE BOOM !
när ni hör den raden imorn, då är det jag och elsa som bombarderar stället.
Vi kmr se botten på flaskan, med ngt dimmiga ögon (:

wonderwall

tänk om vi bara kunde kma till grund och botten med vårt problem. Så att man kunde gå vidare och må till 100% bra. Och inte hälften bara för att ngt ligger och gnager. Och det är just vad det gör just nu, så fort man närmar sig vad nu ett liknande svar kan vara, så drar ngn av oss. Det skulle bespara mig så jäkla mycket smärta om du bara sa som det är och inte massa... uppmuntringar, som om inget hänt. För ngt har hänt, och det märker vi nog båda.
Ja, jag orkar helt enkelt inte med det här. Det gör ont i mig varje gång!

dagen till ära var det bara massa piss, hade ju inte ens behövt gå till skolan. IRONI.
lite pôrt på det åkte jag hem, och gjorde lite historia. Åkte till chberg/josefine!
Vidare till teorin på gunnarsby. Visserligen ganska kul och få reda på hur människor i laget ser på en.
och vad man har för personlighet. Inte mer än positivt ! Kan ju bara meddela att med i start elvan imorn är jag och Elsa Badh NUMMER FUCKIN' 3. Så se upp! för när elsa skriker "JAAA" och krossar motspelaren så får hon domarns signal emot sig och ett visst finger som pekar och säger, NUMMER TRE ! TA DET LUGNT och GIRRÄÄJ med det dääär"
ja elsa, så kan det gå :)

årets sommarplåga

Kick - fest hos mig.
Daamn. Den går om och om igen i mina högtalare! Får sån sommarkänsla av den! (:
TANKA HEM DEN ! 

shot from the hip

åh, ikväll är dt stek på stranden som gäller. Det är mycket trevligare än parken, stå på parkeringen och fullast vinner. Nejdå! men lite så är det. Det är underbart, grillen framme och bad. Det verkar bli en hel del folk (: alltid trevligt.
Jag ska försöka bada för första gången i år. Jag vet, det skulle ha hänt way earlier. Men, tid har ej funnits.
Senast jag skrev var dagen innan klassikern, och nu är den avklarad. Och det var fett varmt, men kul. När vi hade andan i halsen och trötta ben, då börja allsången. Folköl & dunka dunka! Fin trestämmighet på den. Härligt att vara med er flickor! Me likes you.

jag tycker det är lite fegt. Stå upp och säg som det är istället för att dra en del lögner.
Jag tror dessvärre inte att det här löser sig på enkla sätt. Det krävs lite ifrån din sida också. Jag är kylig bara för att du är iskall mot mig. Hur vill du eg. att jag ska behandla dig?
Jag älskar dig till världens ände, och det trodde jag att jag bevisat genom att finnas till verkligen dygnet runt, men när min värld föll isär, var du där? nej. Det var du inte! Jag blir trött på att försöka, för jag får inget tillbaka. Så nu är det slut på mina försök. Nu får du försöka lite själv!


who am i to say

Mjaa! nu är det långhelg. Imorn blire grill på INGEBEACH ! härligt. Så himla skönt att kma iväg härifrån ett tag. Så nice! Hörde en visk om fotboll i sanden? jälla nojs, det är så sommarn ska vara. Fast det blir hem tidigt, Kronan på lördag. Åmot på söndag. Nice! Lördag trassla det sig lite. Men jag lovade bort mig till Koppom före Chberg.
The old gang är i farten, det vill säga, Malin, Emmelie, Lundgren och jag! Jag har saknat er som... FAN! rent ut sagt. Och det mesta är fixat inför skolavslutningen. Allting verkar lösa sig! Glida runt i heta caben,maybe?
DET ÄR FEST ELSA!!!!! FEST OCH FYLLA! :D Yippie.


btw, det har förändrats ! MEN JAG TRIVS!

somebody has taken my place..

woops! anki har visst börjat slappa efter ordentligt. ahmen man blir som man umgås, (skyller lite soft på anton) haha. så, jag skippade dagens lektioner och sooov istället. Jag behövde det ! det är ju game night tonight. Vi har ju inga viktiga lektioner iaf så :)

imorgon är det klassikern som gäller. Taktik: Springa från start, och gå i mål springande, därimellan ska vi bara gå ;) Ja, vi får väl se hur det blir. Jag känner på mig att Sanna & Elsa kmr paddla iväg långt. Jag kmr väl kollapsa i värmen! Nu, ska man väl inte klaga, nu är det ju sommar för en gång skull.

så whats up idag då, jadu, försöker packa så jag är klar med bagen till matchen. Lite nervositet börjar smyga sig på mig. Jag botar mina kliande myggbett med salubrin. HAHA! Det hjälper inte alls, typ. Ska snart iväg till koppom, grejsa med hååret (: skönt.

nedräkning; 4 riktiga dagar kvar i skolan. DET ÄR FETT LITE. 
danmark är 23dagar bort.
17års dagen är 17dagar bort. Mwhaha! Blir nog fett stor skillnad på 16 & 17. Eller kanske inte!

and i hope this makes you happy now
that the flame we had is burning out
and i hope you like your pictures facing down
as even broken hearts may have their doubts


goodbye to you

Jag känner för en redig urladdning av ord, känslor och allt därtill. Men jag tycks inte få ur mig det jag vill ha sagt. Och vad är det egentligen jag vill ha sagt ? om det ens är något. Varför känns det mycket lättare att hålla inne med saker? vad är jag rädd för? att någon ska krossa mig?
Jag ställer mig själv massa frågor, som jag inte kan besvara. Jag vågar inte hoppas, jag är livrädd för att bakslaget av förhoppningar ska suga musten ur mig. 'Cause I've been there, och jag vet vad det innebär. Det är just den känslan som förändrar mig till den passiva anki, som bejakar. Jag vill inte ge för mycket av mig själv, av någon konstig anledning.
kind of, pretending not to care, but I do care. Det är en fråga om ge & ta. Eller åtminstone trodde jag det!
nu ska inte jag avslöja mer i den här förjävla bloggen. Jag tror jag ska lägga ner den!


and man it felt so good to be alive
How were I to know these were the last words that I would ever say


RSS 2.0