jag är inte okej, du är inte okej och det är okej.

band of horses - the funeral.

om jag prata på ryggont igår så är det inget mot vad jag jag har idag. Sjukt! min arm, nacke och rygg är som en stelopererad kärring. Ledvärk var att räkna med som bieffekter. Aja, det går snart över. Idag måste jag verkligen börja läsa psykologin, svenskan och projektarbete. Suuuck! vem orkar? jag ska inte ut idag iallafall och det känns så skönt, men vad har hänt med mig? partypooper? nej. jag är snart på banan igen!

tillman på fryksdal ;)

och herregud vilken kväll jag hade igår. Förtjusning blandat med skräckkänsla. Lina & Anki i en bil på okända vägar någonstans mellan åmot, ås, fjäll och chberg. Jisus! har alltid kul med den ungen, nej ursäkta damen, hon har ju nyss fyllt år! :)


näääeh, ja ä int bitter.

vaknade med världens ryggont och kunde inte somna om. Funderade lite på en löptur innan jag skulle in och ta sprutan, men med den ryggen så blev det lätt att välja bort. Så jag låg kvar och glodde i taket och sen åkte jag in till stan. Själva sprutan kändes inte alls, men alltså får jag ont och blir sjuk nu så... gaaah!

Jag är bitter för att jag har ont i ryggen och jag är bitter för att jag köpte fel påslakan set. Dagens diss! det var ju till dubbeltäcke, vilket jag upptäckte när jag öppnat det :( fuck it. Får helt enkelt vänta med att använda det tills jag köper dubbelsäng och stort täcke :@ fan va surt.

Inte min vecka helt enkelt. Lite ur balans! Ogilla.

one of those days

färdigtränad, mätt, nöjd och belåten. Nu kan man sova med gott samvete! Upp med tuppen imorn och ta den där fördömda sprutan. men jippie. Hoppas jag blir sjuk över halloween, (inte den minsta ironi)
min kudde skriker, mitt täcke vill att jag ska kura ihop mig i det. och så får det bli.

och någon dag ska jag diskutera något viktigt i min blogg. Men när, det vet jag inte. Det finns så många saker, och orden finns inte alltid där.. Men det finns alltid något som surrar där längst inne. För tankar, det finns det ett enda stort virrvarr av! bra som dåliga. Kanske kan bjuda på några någon gång. Men som jag läst i min horoskop bok så ligger inte det i tvillingens natur att låta er komma inpå. Så, SYND! maha. FLUM.

godnatt gott folk!


i was so wrong for so long

okej, änki. Nu är vi tillbaka i verkligheten. Tyvärr!
Iallafall nyligen klämt i mig en god frukost, värt! och nu ska jag bara kolla på Ellen Degeneres så ska jag ge mig ut med vilddjuren och sen MÅSTE jag börja med projektarbetet och jag måste skriva CV och personligt brev. Damn, jag vill bara ha lov. Men jag får ju skylla mig själv också en aning :o

Nej, först ska jag avnjuta någon timme ute i solen med bäbisarna :')



update:
blev inget plugg ;O inte nu iallafall. Istället blev det en promenad/löptur och nu ska jag äta och tagga styrketräning med Linafisen! Jag gillar. Jag börjar bli lite halvsi nervös också -.- jag ska ta sprutan för svininfluensan imorgon. Dom ville att man skulle ta den så tidigt som möjligt. Det är inte sprutan jag är nervös för. Det är själva bieffekterna. Buhu! men då lär det ju iallafall bli en lugn helg.


Lina kan inte rida på en plasthäst ens ;)


good girls go bad

slut i rutan.
jotack, nu är det färdigjobbat. Jag får sova hur länge jag vill i fyra dagar, wonderful. Jag slipper framförallt orakade män i arbetsbyxor med ett enda samtalsämne, älgjakt. Älgjakt, hundar, gevär med rödpunktsikte eller hundar som inte jagar alls. Det är vad jag genomlidit i tre dagar, haha. Spelar ingen roll vart på Norma man är, samma visa varje gång.

Dessutom tror jag att jag börjar bli sjuk, fryser och känner mig som en livs levande isbit. Gaah! ;o därför hissar jag duntäcke, åh vilken bra uppfinning! + för dagen är kvällsdejten med systeryster! Camilla är bra, riktigt bra :)

I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust




oh, this town kills you when you're young.


please, tell me where this road will end.

two down, one to go!

yes, sen tar jag höstlov, åtminstone en stund. hell yeah! Dagen har fått mig in i funderingssvängen, dels för att när jag var på Norma nu och jobba så var såklart landslagets utv.grupps tränare där, vilket fick mig att bli helt insatt i skidskytte helt plötsligt. Känns så avlägset, men ändå så himla nära. känns så mig? äsch, det där är som sagt en annan värld. Ett annat liv för min del.

över till något helt annat, min lilla sötpotät har en finemang idé som vi kanske rentav genomför dagarna efter lovet :) det är ju som sagt L.W konsert den 4 november! Jag gillar (y. Hoppas vi åker! dock borde jag väl tänka efter egentligen hur det är på penningafronten, fattigdomen är påtagbar. Uuuuuh! dagens ärende är att ta tag i Idre saken, jag måste höra med Ronnie mannen om jag ska bli med, det vore extremt kul. Jag + tillman? det barka sist gång så hur skulle det gå denna gången? ;D jag tkr om tanken!

HOFFMAESTRO - highway man (:


if we could speak, honestly

one down, two to go.
pratar såklart om norma, gick väldigt bra. Dagen gick hur fort som helst, vilket var tur. Annars vet jag inte hur jag hade stått ut -.-

sen så bara helt ut i det blå så frågade jag pappa om vi skulle gå ut och "gå" med hundarna, jo men visst. Vilket till slut blev ett helt träningspass, vi sprang en runda med fyra vilda hundar och sen avslutade jag med styrka, otroligt skönt. men nu ska jag nog ta tag i min garderob och skänka bort lite kläder till behövande och jag SKA ta mig tid att ställa mig i donationsregistret och ge blod. Två huvudsaker jag ska försöka fixa nu :) måste känna att jag gör skillnad.

åh, måste bjuda på helgens bild big time!

spela gitarr med barstolar, VILKEN IDÉ! (tur att det inte var mkt folk på tiki) haha


for tonight, i'll stay

svârt, hela två inlägg på samma dag!

nu har jag sett Patrik 1,5 - typ urgullig film ju! ojoj.
intalat mig själv att jag verkligen förtjänade ett hett, långt och underbart fotbad, sagt och gjort. Fötterna mår numera som drottningar :)
börjat läst min bok Oktober, spannend, MEN imorn är det tillbaka till verkligheten. Helst ska jag få undan ganska mycket plugg under dom här dagarna och sen ska jag njuta. Det är väl vi värda? (..för vi har ju inte alls slappat max hittills menar jag..) lite träning ska väl också hinnas med, ungefär som man tänker varje söndag "imorn, imorn baske mig börjar mitt nya liv." or not. Det liksom existerar inte! nej sängen var det, ja. Jobb imorn, yes sir.


Cause when the roof cave in and the truth came out
I just didn't know what to do



what really matters

Igår firade vi Emmelie för hennes 18års dag i fredags! Helt otippat slänger vi oss på henne och kidnappar henne och knuffar in henne i en bil och sen får hon utföra diverse jobbiga saker, askul att se på ska jag lova. Dock fick jag vara med lite halvt eftersom jag höll i bindeln. nej, det var otroligt lyckat! sen gick vi till saras lägenhet och förfesta och gjorde oss iordning. Det var väldigt lite folk på tiki, men fan va kul jag hade med dom jag var med. ojoj! lyckat helt enkelt.

det fanns ju dock en sak som gjorde kvällen lite.... halvbra. Jag förstörde pappas bil :$ stor fet buckla i plåten! men jag får tänka som alla andra intalat mig, det var tur att det inte var ngn människa ivägen eller att jag skadade mig själv. så, det var onödigt men ja, vad ska man göra? det är så det är!

hoppas iallafall att emmelie tyckte det var kul första gång på tiki och att kalaset blev bra :D (det tror jag att hon är nöjd med)

nu ska jag ta tag i min Mari Jungstedt bok och kanske slumra lite? förresten, FAN va skönt att man inte mår dåligt idag! sjukt nöjd att jag höll mig i skinnet igår och inte bli dyyyyng.     :')



Ryan Kwanten, muuumsfillibabba på honom ^,

23 oktober

startar dagens inlägg med, GRATTIS SOM ATTANS EMMELIE LARSSON. hela 18 år nu :) det du länge väntat på! iiiih :]
eftermiddagen har tillbringats med bästa människorna :) jag är nöjd. och nu har vi dessutom gått på lov, och jag planerar att tjäna storkovan under lovet, och det mesta går till resekassan, yes indeed. gud, jag längtar redan! ååh. Det är ju länge dit?
jag planerar även att gå tillbaka till old anki, alltså läsa böcker. Så jag lånade några böcker förut, verkade riktigt bra, om jag nu får tid över.... kan bli knapert! men ah, det får jag se till med. Men nu tror jag att sängen väntar så att jag ska nog ramla i den och sova underbart skönt :]

imorgon far sofia till marocko, vilket jag INTE gillar. men hon kommer få det skönt! men jag bjuder på en pundarbild för din skull :')

vet du va den store skôrstenen sa te den lelle? nej? du ska itte röke sö möe ru!

citerat sofia farelius :)


i need you to know

sjukt nice att man blivit några tusen fattigare, haha. Resan till Kreta är betald, delvis. Iaf handpenningen! så nu är det ingen tvekan om saken. Delar av Sa3 ska iväg :) och därmed basta!
jag har redan tagit helgen, för jag inser hur otroligt bekväm jag blivit med körkort/bil, det var ohyggligt jobbigt att gå upp en timme tidigare imorse :O så ah, men det är nice!

nu ska jag springa och käka + gå en promenix. JAG SKA UT! (försöker uppmana mig själv!) haha. tappert!
aa juste, LOV IMORN :)

when you find me

ja, resan till kreta är bokad :) 6 maj drar gänget till kreta och festar/lapar sol järnet inför studenten. Jippi jäääj :)
det är tumme upp! och ännu mer som är värt en tumme upp är morgondagens sovmorgon, ohjäääs!
men annars är det lite dystert på fronten, lite blåsväder här och där. Känner verkligen för att bara.... gå i ide, åtminstone några veckor/månader kanske? låt mig.

how do you sleep when the rest of us cry?

veckans låt är utan tvekan Joshua Radin - when you find me.
when you find me, i'll find me.

firrefarre :)


when you find me

ja, resan till kreta är bokad :) 6 maj drar gänget till kreta och festar/lapar sol järnet inför studenten. Jippi jäääj :)
det är tumme upp! och ännu mer som är värt en tumme upp är morgondagens sovmorgon, ohjäääs!
men annars är det lite dystert på fronten, lite blåsväder här och där. Känner verkligen för att bara.... gå i ide, åtminstone några veckor/månader kanske? låt mig.

how do you sleep when the rest of us cry?


veckans låt är utan tvekan Joshua Radin - when you find me.
when you find me, i'll find me.


alltså ibland klagar man inte

jag säger till mitt försvar att vi har varit som fiolsträngar i två år. Då man inte gjort annat än haft näsan i böcker och prov efter prov avverkats. Men nu, ja, jag klagar inte längre på samhällslinjen. Den har lätt varit värd det här alltså! Det finns en stjärnglans i tillvaron som kallas - BRA SCHEMA! då skiter man i alla prov som dom bjussar på!

Nu har jag tagit helgen, skrev prov i 2timmar imorse (anteckna ffs!) och städat rummet och bäddat nytt i sängen, vilket vill säga att jag sover som en drottning inatt. Can't wait!

helgen ägnas åt:
  • Mysdag + film-maraton med elsi imorn :') ska baka snickers och mysa som fan!
  • chaufför på kvällinga åt elsa och gänget. På vissa villkor! ;)
  • annars blir det pluggande som dagarna kommer gå åt till.
vilket jag ska göra nu, göra mig en stor kopp te och mysa ner mig med täcke och en bra (?) bok i soffan, kanske slumra ett tag! kämpigt alltså!


wavin' flag

jag slänger in ett snabbt inlägg.
jag är typ hyper för att jag slängt i mig kaffekopp efter kaffekopp efter kaffekopp... Kan ju diskuteras om detta är en bra metod för inläsningen av kristendomen på 40sid. Äsch, det är mitt sätt att hålla mig på topp. Har just insett att det blir en lång natt!
Men det finns dock vissa höjdpunkter, t ex Greys och True Blood med systerysters :') fruktstund hos Baddarn med lite glass är aldrig fel.

Idag fick jag erbjudande om att ta upp min exelenta saxofon igen, genom Emmelie och Sara :) Emmelie ville att jag ska lära henne spela sax, och Sara ville ha med mer blås på studentkonsert. Hjääälp! Det känns otroligt frestande, men vad kan man vänta sig efter 3års frånvaro av den där glänsande saken. Jag får sova på saken, när det nu blir...

Nej, ett snabbt inlägg? nej dä!

måste bara slänga in också att... Elsa är min sötvattenspärla!



saknar dessa galna tider!:) Juhlin-HO!

måste dock bara visa, vårt klasskort! YES!

onödigt?

onödig skoldag, goddag yxskaft!
var inne på lektion i typ 20min för att få reda på att vi kunde lämna in en uppgift, så lämnade in den eftersom jag skrev klart den i helgen och tog sen och åkte hemåt eftersom jag hade tid hos tandläkarn, så that's about it.
Och hejsan vad jag gillar en bok jag hittade här hemma igår, hur man kan träna upp självkänslan osv, skön väl.
Men nu kanske det är dags att ta tag i religion, svenskan och engelskan? sitter och glor på vårt minsta och nyaste liv på söderås, Ester :) katten who is the shit!

Idag känner jag mig ett steg närmare vuxenlivet, yes. För det mina vänner, det kommer i och med artonårsdagen. Dagen då man får äran att betala sina egna räkningar. Vilket jag gjort idag, känner att där fick jag en vuxenpoäng, maha. Nej, nu ska jag göra klart mina projekt och fortsätta mitt finlir för dagen!

bjuder på en sötobild först bara :)


nyaste tillskottet i familjen Nilsson! mysunge.

when i get older..

sitter här, ensam vid datorn, och lyssnar på all möjlig musik. Tack och lov var jag inte sist med att fixa spotify, det var inte alls svårt som jag hade trott, maha. Så nu har jag tankat mina låtlistor med typ hundrafemtiotusenlåtar, så jag har flera timmar att lyssna på :)

 

i fredags vart det innebandy med några ifrån klassen och sen skräckfilm hos elinpelin. Vilket dom 8 personerna kan intyga att när anki är med ska man inte kolla på skräck ;o haha. Igår övertygade jag ganska lätt Lina och Kristin att bli med på bio för att jag typ visste att sverige skulle förlora den där jäkla fotbollen så orka kolla på den..
Inglourious basterds var överlag bra :')

 

gjorde ett personlighetstest förut, får se om det stämmer..

 

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.


do you know what is worth fighting for?

onsdag och elsa säger att nu har vi tagit helgen, ehm vet inte riktigt om jag ska hålla med kvinnan? haha
jag vet bara att det är dags för tårar ikväll, säkerligen till Greys. Onsdag innebär dubbeldejt med söss i Boda, härligt! men först ska jag.... skriva klart religion, läsa engelska bok, göra samhällsreflektion, skriva slutet på en berättelse i svenskan, läsa OrLe och helst bara gräva ner mig efter det här! jag kan ju åtminstone börja lite? haha, lite förebyggande syfte.
jo juste, IKKE ATT FÖRGLÖMMA. idag hade vi fotboll och jag kom fram till en slutsats, elsa är ett perry levande hinder och vi gjorde.... 300 FUCKING SITUPS. hell yeah1 jag ska rulla ur sängen imorn :)

jag gillar starkt att vi kollat på resa till Kreta och vi ska boka den i veckan :') sjukt skönt att komma bort och bara chilla, festa, SOLA och vara enormt brun (röd) till studenten 2010! fan va nice! livet leker eller?


are you proud?

6 oktober och jag är sten nöjd med att jag tagit mig i kragen och städat rummet och bäddat rent, så mys att lägga sig i en nybäddad säng och already packat fotbollsväskan, damn i'm good. + att jag faktiskt skrivit i loggboken om vad jag arbetat med på projektarbetet och allt sånt där löst pack. Nu ska jag bara göra klart religionsfrågan till vårt arbete och sen läsa engelskaboken ett snäpp så fan är det som hittat. Kanske ska leta upp lite fakta till resten av frågorna också, aja, en senare fråga!

vem vet, jag kanske tillochmed hinner med lite D.H eller ugly betty. Rappar jag på så, tihi! :)

 


finfin helg

okej, nice helg, LÄTT. Chaffis i fredags åt Hampus, Nathalie, Elsa och Lina, m. fl under kvällen! ah, helt enkelt skitkul :') lördagen börjar med att jag måste ringa och uppdatera Elsas kväll, haha! och sedan for vi en sväng på mârten och köpte munkar och diverse grejer! :) mys.se - INTE. hatar regn!

lördagskvällen blev minst sagt händelserik (?)
först josefin, sen bilåkande med elsi och dom, sen sannas fest, och later on tiki! oh wild :D men vi giller't! men man mår som man förtjänar dagen efter.

jag avslutar med att säga som sofia, min kära homie <3
hej hej alkis, hej på mig alkis!

nu ska mina kära hjärnceller, (dom få som är kvar) få ta reda lite på projektarbets infooo! ohyes damn. palla? nej just de.


what do you feel

jag tackar gud för att greys anatomy börjat igen. Jag förstår inte hur man gråta så mkt till en vanlig tv serie, men det som får mig att gråta är just deras sätt att kunna fånga en tittare och deras verklighet om livet. Jag är uppslukad hur dom lyckas fånga mig med enkla repliker men ändå får mig att vilja ändra hela mitt liv.

jag tog helgen redan igår, så, fredag är.. ledig för mig? :b
förövrigt är det Pink - Dear Mr President som går på repeat och samtidigt Lasse såklart. Det är dom låtarna som speglar livet för tillfället. men vad vet jag!
det enda jag vet är att jag ska göra den här utekvällen oförglömligt :) jag skiter i resten, för det står caresquare i pannan på mig, ( nej inte riktigt, men fan va nice uttryck .. )




för att du har räddat ett liv. <3

RSS 2.0