idre, tillman och massa snöfall.

Dagen inleddes med snöfall och dimma. Massa skidåkare och tjåååling.
nu sitter vi i stuga 4 och gnolar om massa tjol. Tillman drar ena skiten efter den andra! Ingen lyckas bättre än dig, i can promise. Ditt torrjuck in på OK och Nötcremen.
Nu ska jag fortsätta dampa. Jag lever livet här uppe i snöyran.
+ krocken med busskuren satte en glimt på tillvaron, men minusgrader i bussen är ikke ett plus, men som vi härja och sjöng så kändes det ikke.
Nu ska tillman fisa vidare en intresseballong! Tillman mutas med tuggummi men fiser ändå. Illa.
Ägg till frukost är inte att rekomendera. 
a.wikström drar ena snusket efter det andra. Utfrågning på G.
sååfiii håller med.

CIAO BABES!

torsdag 27 november.

Torsdag den 27 november, Linus blir 25år och det blev fira det :) bröt lite på mitt löfte, men det är faktiskt inte varje dag bror min fyller år. Så jag känner mig så fylld av skam just för tillfället, men helperry mat bjöd han på. Slutade tidigt och drog ner på stan med 4 övertrötta samhällare, dvs. Hanna, Elin, Sanna och Elsa. Huvudattraktionen varje år är mössprovningen på Intersport, lika roligt varje år. Lika fula mössor varje år!
vart till att klippa mig också, men nu har jag fan inget hår kvar...

hiss för dagen;
++++++ MARIA TILLMAN ÅKER MIN BUSS IMORGON. Lycklig Anki.
trevligt att samla HELA familjen och äta middag. Sker så sällan. + elin olsson. Jag vet inte, vad hade vi i Sa2 gjort utan dig? det är allt en fråga värt att ställa! Vilken helskön person.

diss;
kan inte hitta någon? :)
mer än en uppsats och matteprov som hänger över mina axlar. Äsch, jag ska slappna av i Idre, njuta av vintern. Med bästa.

ciaaaao folket.

let me ease the pain.

Mina händer stinker tiger balsam, eftersom jag måste rå om mina kära vader och baklår. Trots att jag stretchat hyfsat bra varje träningspass så är dom som spända fiolsträngar. Det känns inte som dom ska hålla en enda rush eller löpning till. Meget besviken på att jag inte får dela buss med Tillman upp till Idre. Jag hade sett framemot det så ju, men jag ska iallafall bo med henne, haha. Måste dock plugga matte och göra idrottsuppsats när jag är där. Attans! Sov bort pluggtiden idag. Inte bra! men min kropp återhämtar sig mycket segare just för tillfället, men det kan ha sina anledningar.

imorgon ska vi fira Linus, kära broder blir hela 25år, och JA linus, jag ska köra åt dig nästa år! bra, då har vi fått det ur världen, haha. Torsdag blir hyfsat stressande dag ;s men vi giller't!
nej, dirty sexy money nu.

dagens låt, volbeat - light a way.  still counting håller dag ut & dag in :)
ciao, a.

" message from the daaaaaaark side "

Intressant dag. Brandlarmet gick sista håltimmen, så det vart ut i kylan tidigare än väntat. Undrar om fanskapet brunnit ner. Man kan ju alltid ha sina förhoppningar! Lina har påstått att jättepandor faktiskt inte behöver para sig bara för att man stänger in dom i ett rum. Och första fallet av den vita varan har kommit, en bit. Fast mest storm bara! Jobbigt, för det är jävligt kallt när det blåser rakt igenom.

Det drar ihop sig till Idre och tillman :) vilket innebär massa härj i 3dagar. Jag älskar't. På onsdag blir det en sväng inom till Linus och fira att han fyller 25år. Brushan! När denna vecka är över, är det inte alls långt kvar till jullov och galenskap.
Jag känner mig rejält taggad till härj i en helg nu.

ciao, a .

still counting

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend


VOLBEAT - STILL COUNTING <3


step up to me, i'll set you free

Dagen har varit ägnad åt Högdahls. Prick 10 stod Cleo'n på gårdsbacken och det var bara att packa in sig med Fjällström, Jessica och Josefin. Dom såg ju lagomt sletna ut, söpe tills kl var halv 5 inatt. Herreguuud! halv 11 knäckte dom första cidern. Och jag som tkr JAG är illa? nej, men det är en person som skulle hänga med mig iaf. Jag och Linus har bestämt oss för att knäcka denna trippeln Högdahl den 10'e januari (: inflyttningsfest då, och jag är VIP bjuden! känns otroligt smickrande. Jo visst ja, sen har flyttlass x3 gått till Boda och Volbeat har "båppat" i bilen hela dagen, på högsta möjliga volym när Josefin fick bestämma. "det var tammefan litt drag i denne köringa". Inte för att vi fick så mkt hjälp av fyllosen men, dom var roliga. Trevligt värre sedan när bag in boxarna kom fram och ena dunken efter den andra blev tom (eftersom jag var så damn ivrig på att supa ner Camilla, så blev det istället Caroline jag fyllde på ständigt åt).
Idag är mina armar trötta, ögonen svider, benen är möra.
och imorgon ska jag köra ett träningspass på morgonen och ett på kvällen sen. Fotboll tomorrow! looking forward.


lost and never found

Nyss hemkommen ifrån Camillas hus i Boda nu. Känns bra som attan. Men kommer säkerligen ha ont i mina armar imorgon. Dels pga styrkan igår + att måla taket. det känns i armar och nacken! damn, jag kommer sova som en stock inatt. Mina ögonlock svider som grus, typ. Ska typ bara plocka ihop datorn och högtalarna och rigga det i huset imorgon, så vi kan dunka i sönder imorn när vi bär in alla grejer. Maha! så ska hoppa till kojs redigt snart för annars lär jag vara död imorgon, som tur är så är vi många som ska hjälpa till (:

nej, nu tar jag kvällen. PUNKT SLUT.
ps. fanny är söt, lilla labbiiiis ds.

xD

en liten fotnot bara, om exakt 7månader blir jag 18år.
nåja över att barndomen sprungit ifrån en, eller ren glädje att man bestämmer över sitt eget liv?
we'll see!


this time, i wonder what it feels like.

äntligen är datorn fixad och det var simpelt. Så tänkte lägga ner lite tid på att fixa Photoshop sen kanske? Det vore fina grejer, för det har jag ju faktiskt användning av, pyssla med bilder fix&trix. Trevligt!
på schemat stod fotboll idag. Det var skönt. Man tänker inte när man tränar, så är det bara. Inte när man tränar fotboll iallafall (: imorgon möter vi AF's benknäckargäng i Solif och sen möter vi istort sett samma lag igen i en träningsmatch senare på kvällen. Det blir intensivt imorgon!

till helgen blir det troligen torsby och tunneln, prima ballerina. Känna på lite småkyliga förhållanden. + att camilla tvingar mig att slava med att måla hela hennes nedervåning i taket. Det där har vi delade meningar om Högdahl, haha. Nej, det gör jag mer än gärna, fint sätt att tillbringa sin fredag på. Trevligt sällskap är allt man behöver. Lördag blir det ryggskott antagligen! Ipren pillrena är alltid redo! mahah. nej, plugg nu, sen fixa ps :)

you lay awake at night, blue eyes they never cry, all you remember now is what you feel. truth remain.


sudda bort din sura min..

- är du skoltrött?
- njaej. (lögn? you decide!)


med andra ord, utvecklingsamtal. Det gick finemang! Jag, Hanna och Elin fick åtminstone klaga ut på en viss dampkärring. Vilket tydligen var väldigt bra, för det blir resultat. Hoppas jag! Ofta man har 8 uppsatser på en termin i svenska B. du, det håller inte! dagen förövrigt, trött anki, ingen träning = sur anki! läxor ? gaah! trött anki. Skärpning!
tyskasammanfattning på boken, 124glosor och kanske en början på idrottsuppsatsen?! gör jag detta är jag nöjd.
Ikväll SKA jag krypa upp i sängen och läsa min überbraiga bok :) riktigt sugen på att gå tillbaka och vara gamla anki.
Då hjärtat inte stressar sönder mig.

nu blir det snack med malin, sen plugg! SKÄRPNING!


dag 1, måndag 17 november.

Hittills känns det ganska bra, fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag antagligen inte sköta mig särskilt länge. Men nu jävlar vill jag. Jag vill, vill, vill.. Så, jag ska klara det. Ingen fotboll på morgonen idag, för halsont och snorig näsa har aldrig varit någon större hit på en fotbollsplan eller överhuvudtaget något med sport att göra. Men det är också bevisat att man blir inte friskare av att sova max 3timmar. Så ska snart krypa till kojs!
det var något jag skulle göra, men gissa vad.. jag glömde bort det ! ehm..
utvecklingssamtal imorgon, fotbollsträning, rätt i bädd med ankon sen!

jag vet att jag sagt att man ska ta vara på nuet och inte ägna sig åt längtan. Men jag vill och längtar bara att tills de här veckorna fram till lovet har rullat till historien. Kanske är strålningen från tlfnen som gjort att jag fått tumör och känner mig enormt trött vareviga stund, och att jag kanske bara har 6månader kvar att leva. Vem vet? :O haha. eller så är anledningen rakt av bara att jag inte går och lägger mig när jag borde. Vilken teori är mest trolig?

what's holding you back?

Jag sitter och spelar The Sounds om och om igen. Och som i en film spelas allt i sommaren 2006 upp! Känslan av hur jag verkligen levde, och tog en dag i taget. Trodde faktiskt aldrig jag skulle nå denna gräns, som jag alltid tycks pusha mig själv lite längre varje gång. Tänjer gränser, på ett negativt sätt. Allt inplanerat in i minsta detalj, varje minut är värdefull för att verkligen hinna med det jag ska eller snarare borde göra.

så släpper du den här bomben på mig, och det känns som jag ska gå under. Känslan är starkare än vanligtvis. Men visst, jag ska inte ifrågasätta det hela, jag ska kämpa mig uppåt. Jag vet att allt kräver uppoffring. Men när ska jag ta mig tid att bara stanna upp och känna att jag är jag? När ska den chansen finnas?

orden för idag
tiden är dyrbar.
så, tänk inte på gårdagens sorger, inte på framtiden som ännu inte nått hit. Tänk på nuet, gör det så underbart som möjligt, gör det värt att minnas.

the sounds - night after night.

jag ville aktivera min tro,

puhu! har åkt på en släng av förkylning. Halsen känns lite grann som ett raspigt asplöv. + lite snorig. Inte mummigt! träning om exaktus 45min. Känner mig inte taggad, men det kommer. Vänta, ska bara byta låt! Sådär ja, ABBA. Nu blev stämningen genast bättre. Om jag inte hade haft läxor och att O.T.H hade gått på tvn så skulle jag ge mig ut och springa efter inomhus träningen, men så slog det mig, ikke bra för mina benhinnor som känns som stela kinapinnar. Bäst jag går och slår in dom igen, i gla'pack!

ny vecka, nya möjligheter. Jag tror till varje pris!
dessutom, nickelback - gotta be somebody. 

varje synaps har varit på helspänn.

Kan jag förklara hur skönt det var att en viss hatad sak var sjuk idag, så vi fick ledigt resten av eftermiddagen?
nej, det går nog inte. Jag & elsa for hem vid 12. Det var vi värda. Koppom och droppa av Badh, sen till Camillas nya hus. Jäklar, det huset har potential, farligt för fest dock. Höga trappor har jag alltför många minnen av. Nästa lördag skulle jag tydligen med och flytta ur hennes lägenhet :) göy! kanske skulle ta sig en tur dit nu i mörkret? man kan ju faktiskt gå dit, men om jag inte vore så förbannat mörkrädd så....
hon kommer bli våldgästad måånga ggr, yo kvinnan!

nej hej mässä!

FLEXBERT!!!

Rubriken är tillägnad Michaela Axbäck, för att imorse gjorde du min dag, LÄTT. Det är så tungt att dra sig upp på morgonen, speciellt när man lever på gränsen till att ens komma i säng. Det är ett under om man kommer i säng före tolvslaget varje dag. Skärpning! Jo, över till dagen. Michans reflex heter Flexbert, tyvärr har den gått ut i datum (hur nu en reflex kan göra det?!) det förblir en stor gåta. Elsa & Sanna kan till och med göra ett geografiarbete intressant, det säger en del om sällskapet. TÔPPEN ÄRRÄÄÄ!

nej, geografi var det ja!
hejsvejs.


this is the words i never said

Onsdag = GREY'S med stora bokstäver. Det har varit en dag i veckan som alla andra, en dag närmare provet. eller så kan man se det, en dag närmare helgen. En vecka närmare jullovet ! Det finns alltid positiva sidor med allt.
Träningen igår var makalös, vilket tempo, allting var underbart att starta igen :) och äntligen fick jag lägga mig i sängen och känna mig härligt utmattad och somna på ett blink.

noep, mitt bak i ugnen måste uuut nu.
jag avslutar med något jag tänkt på ikväll.

vad är det som utmärker en människa som gör att dom påverkar en så mycket?

det gör ont i mig

Jag kollade ens bdb och fick se den där länken och såklart kollade på den.
det skulle jag aldrig ha gjort, fan va dåligt jag mår nu. Det vände snabbt.
Damn, det gör så ont i mig, på mina armar & ben istället för hennes.
Att en person kan göra så mot sig själv! Jag trodde inte jag skulle säga det, men... då är det bättre att ta livet av sig med en gång. Istället för att utsätta sig för det där.
sätt på gladgladglad musik anki. MÅ BÄTTRE IGEN. fffffaaakk paaain!

omg, jag kommer inte kunna sova gott inatt. DAMN !

ny vecka, ny dag, nya möjligheter?

måndag, fotbollen var till en början kul. Men sen blev jag bara enormt jävla irriterad på allt och övningen överhuvudtaget.
"det kan väl inte vara så jävla svårt?" nej, men inte lätt heller när alla säger olika håll att springa åt. GAAAH!
en droppe i havet visserligen. Men retade mig länge det där! aja, skitsamma.
sen rann dagen på ordentligt. Jag är då totalt övertygad om att ingen slår Lina Olsson. Nej, fyfan va härlig du är!
där kan man snacka om karisma och utstrålning.
ny dag imorn. piggare då kanske?
damn, blev gladare nu! MIN MOBIL ÄR TILLBAKA (:

och du...... jag blåser en intresseballong sååååå jävla stor. mahahaha!

våga.

våga skratta, och kanske bli kallad för dåre
våga gråta, och bli kallad för mes
våga sträcka ut handen, och bli fångad
våga visa dina drömmar, och kanske se dem krossas
våga älska, och kanske inte få svar
våga tro, och kanske bli besviken
våga leva, och kanske

save up all your tears

Nu är Ankis semester över, ja, för pappa är hemma igen om någon timma. Vilken underbar helg det har varit (:
Edafesten var otrolig och Oslo igår med gänget, ni är bra.
Jag ska på middag hos kusinerna nu, blir väl till att kolla the final things inför europa cupen! Det känns otroligt bra att fortfarande vara en del av skidskyttet. Det betyder mycket inombords, it calms me!

middag nu, sen plugg! skjuter upp allt. FINT ANKI.  hur var det här med planering?

You say that you can do without me
Go ahead now try and live without me

Baby save up all your tears
You might need them someday
When the tears start to fall
I won't wipe them away
When you're cryin all  night
For the love that you need
Baby save up your tears
'Cause you'll be cryin' over me

det är gott, alltså är det rätt!

Svensson Svensson är väl lite sköna eller!
nyss hemkomna ifrån Oslo, Strömmen förlora visserligen, men kul var det i vilket fall. Tänk, vilken känsla det måste vara att spela inför alla hejaramsor och alla som skriker på en. Åh damn! jag ryser..

eda festen igår var toppen (: sketcherna ägde, för det är exakt så det är på våra matcher..
jag är så glad att jag har er flickor. Ni anar inte vad ni/vi utgör tillsammans.
Det är äkta fotbollsglädje att kämpa där ute tillsammans med er.

förresten, blev jag väldigt glad när du skrev!
jag har saknat våra pratstunder (:
<3

kan du inte bara gå och dö?

Jag & Sanna har iaf kommit på att en sak har man nytta av när man pluggar, man kan klura ut nya metoder och sätt att mörda en lärare på. Sättet jag och sanna ska mörda en viss kärring på är att vi ska trycka henne långt in i jorden, för att hon till slut ska bli en sedimentär bergart, lite klurigt. För att om 20miljoner bli upphittad som en fossil. Jag hoppas hon känner mitt hat. BLÄÄÄ!
nu ska jag ladda om mina värdefulla batterier som går på övertid och göra mig iordning inför Edafesten.
men jag är så trött, så ikväll är jag inget roligt sällskap. Ge mig sömn!

hold on little girl, show me what he has done to you -.-


det är en resa, sannerligen.

Jag ska försöka göra min blogg lite mer intressant, när nu det ska bli. Men någon gång i framtiden. Det enda som passerar för tillfället är ännu fler inlämningar och ännu mer prov/arbete. Så många gånger den här veckan jag önskat att jag vore en person som bara kunde tänka&säga att "bara jag får G, så är jag nöjd" men sån är tyvärr inte jag, och därför mår man inte tipptopp alla gånger. Alla har vi haft våra motgångar den här veckan. Men nu, nu ska jag ta tag i det här, för nu är jag enormt trött på att vara så jävla loooj på allt. men, jag tänker:
ANKI, ÄR PÅ UPPTÄCKSFÄRD, ANKI, HAR EN EGEN VÄRLD (8)  

en fotnot, gratulerar elsabadh, hela 17år (:  

next up:
Edafesten tomorrow, jag ser framemot. För att jag har världens bästa lag!
& lördag, då drar jag till baggeland. OSLO! resten av helgen återstår till återuppladdning och uppsatser/prov. 
om man bara kunde vara en simpel person. Jag önskar hårt !
men jag tänker, snart är vi halv vägs. halv vägs till frihet, halva vägen ut till verkligheten. Bra eller dåligt?
jag lär säga både och.

tack & bock, anki.


mitt hjärta är ditt att förstöra.

Alltså, dom här två senaste dagarna. Helt oförklarliga! För det första så fick vi reda på två provresultat igår, det gick åt fanders på båda. Men ärligt, vad hade jag väntat mig eg.? fast, ja. Engelskan fick alla samma betyg i stort sett. Så nöjd för det. Idag, ja, simpelt, skäms över mig själv. Men jag hade ingen ork, jag ville inget hellre än sova bort allt. Och så gjorde jag, tog tidiga bussen hem och däckade i soffan.

nu väntar plugg. massa! jag säger det ofta och jag säger det igen - anki du är dålig.
men ändå, i slutet av dagen så ser man det positiva.
Am I heading for a crashlanding?
isf bring it on. Jag är nollställd.

vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut.

pricken över i'et.

Gå inte runt och vänta längtansfullt efter "dåtider", de går inte att finna..

lovet var slut, eller?

Jag hade för mig att lovet tog slut igår. Men vissa var inte eniga, en sån som anton tex. Han kraschade en dag till han och tog det chill. Somliga somnade i bänken istället. Framförallt, så har vissa fått in rätta julkänslan, i både kläder och... eller nej, jag bara skoja, bara kläderna. Bjällerklang och Rudolf med röda mulen har passerat oss idag. Blev riktigt sugen på den vita varan då, fast då påstår Sanna att man blir så dippad (depp). Ett helt nytt ord är skapat ! Fotbollen var überskoj! och idag, har det varit så där härligt cp som bara vi kan få för oss, och idag fann jag den där stämningen jag halvhjärtat letat efter.
"jävel va blond väl"
finge jä slöa sö hade jä itte tveke!

honey, i'm tougher than the rest..

söndag, samhällsarbetet är åtminstone klart. Nu återstår bara, svenska, tyska, geografi och ännu mer svenska.
Och vart har jag tänkt mig finna energi till detta helvete? har den inte just nu. och jag har inte en blek hur jag ska hitta tillbaka till mitt gamla jag. Det lär ta tid, jag måste få saker och ting att klarna. Jag vet inte, vill du att min värld ska förstöras? Ibland vill man bara få svar på framtiden, ibland vill jag knappt veta av vad den har att ge mig. Hur som helst ska jag iaf hoppa i säng och läsa lite. Fotboll imorgon, och denna där Badh lämnar mig alldeles ensam. Åt vargarna, haha. Nejdå! Jag ska nog klara av att lira lite fussball ska ni se.

what if you could wish me away? what if I felt that I belonged?
i could never follow.

lovet

sista fria dagen på lovet. Och vart i all sin dar har tiden tagit vägen? jag bara undrar.
Jag har åtminstone INTE vilat. Kanske sovit en och annan timme. Men jag har hunnit med att sova borta två nätter. Och jag har hunnit sprungit på centret och shoppat en hel dag med Lundgren. Men, sen har jag inte hunnit så mkt mer.
Jag har levt :)

festen igår var kanon, förutom att jag ser ut som (?) en nerslagen oxe som ser ut att ha kämpat för sitt liv mot glas på ena armen. Gaah, blir så trött på mig själv, haha.
Men det bästa var ändå att vakna upp med alla girlsen + Mats hos elsa och sammanfatta kvällen/natten och ligga och prata.

BÄSTA RAGGNINGSREPLIKEN EVER:
Ska vi gå till min traktor och kolla på stjärnorna?    / vadå typiskt koppom!?

Jocke kläckte en rätt skön replik också!
"åh Simba lelle du, jag har ett tips här bare, GÅ UT "

nu ska jag fortsätta med slaveriet, samhäll + svenska. Jag SKA bli klar idag/natt..

RSS 2.0