grogg á la anki

feta plus på gårdagen. Först till linus och duscha och pimpa oss rejält, haha. Vidare och knäcka några hos Nyström sen vidare till The Roof. Käka gratis mat, snikig som få. Dock var bandet svindåligt, förstörde klassiska rocklåtar till nån dålig cover ballad. sen blev det förferre hos Josefin, och jäklar, dom där gamla rävarna, dom kan dom med. Fick värsta tipset av linus som skulle vara gott. Oboy & mjölk + minttu. Och håll i er - det var det absolut godaste jag druckit i alkohol väg :) och då har jag mixat mkt olika, haha! det ska bli min originalgrogg nu. Vidare till Sven-Ingvars! Dansa häcken av mig till alla låtar! andra gången i rad som jag kmr in som 18år. Lika chockad denna gång! Ner i baren och chackalackabooom.
jag drabbades av hastig beslutsångest också, deluxe. Jag kunde lika gärna ha stannat i stan för hade polisen tagit oss påväg hem hade vi åkt dit rätt rejält. Jag åkte 3mil i bagageutrymmet? men skitsamma, jag hade det skönt :D

blir så glad över personer man har i sin närhet som ställer upp, till tusen. Och det värmer verkligen hela mig när man får såna coola kommentarer : )) störtsköna människor. Me like! aja, nu ska jag snart ner till Camilla och äta tåååårta.

allt eller inget..

jag har helt klart bäst vänner.
faktiskt dom bästa av alla! love you :*

man ser hur skört ett liv är och hur viktigt det är att ta vara på tiden man får. Att man utnyttjar den på bästa sätt. Jag ska börja leva efter mottot "lev idag som om det vore sista dagen i livet". Jag fick en smärre chock av nyheten och vi ska inte prata på hur rädd jag blev. alla minnen reflekterar förbi bakom ögonlocken och känslan att man kanske aldrig mer får skratta med den personen, prata med den, gråta tillsammans och allt man nu gör, är otroligt skrämmande. Ja, åtminstone jag fick ett annat perspektiv på saker.
jag hoppas du återhämtar dig fort, therese <3

it's in the ABC of growing up

dagens minus - jag har blivit 1000kr fattigare för några ynka linser. Det är överskattat att se!
dagens plus - helt klart flytet jag och elsa hade med bussen ifrån vik (':

fortfarande slipning på snabbhet med isättningen av fötter och spänst. och teknikövningarna (åh jisus), det var smärta på hög tröskel. Bollen var pumpad till max och varje nedtagning på bröstet och dämpning med låren var ett helvete.
Min jämförelse: ungefär som att ta ner ett bowlingklot i fart på låret/pôpera!

nu ska änkispänki beställa biljetter till sven-ingvars, tagga fest med högdahls söstrera!


vi är olika, det är bara så.

nyligen hemkommen ifrån spelmöte/teori med Eda. Det är bara att inse, vi är världens bästa trupp! Så många olika personligheter, men ack så sköna. Vi skulle absolut inte vara samma lag utan allihop <3 kärlek på er!

sitter och försöker finna motivation till att bläddra mig igenom 70sid rättskunskap, dock finns den inte? den har inte funnits på mkt länge. vi har haft riktigt intressanta diskussioner i skolan idag. Ungdomsstilar. Det är otroligt, men det är fett slående. Vi utmärker vissa stilar till en viss linje. såsom, esteter, kulturare, naturare och vi, vi är simpla samhällare, och vi sticker inte ut? det var det vi kom fram till på den lektionen, illa. Fast dock sticker vi säkert ut i andras ögon. Men alla tillhör vi nån grupp. Sannerligen! Feting pepp på utgång till helgen. Yeaaay, fast jag anar redan nu utgången på den kvällen, haha. Det blir en annan skumpa och vinare kan jag tänka mig (a). Vad har hänt med mig? först Lasse Stefanz och nu Sven Ingvars!? jag förlorade riktningen på vägen tror jag. Men sällskapet är tamigfan det bästa! ProMillan och SocAnki ute på flykt :D

cp number EINS.

Elsa & anki sitter och tänker på frågan "vilka orsaker kan få en människa att döda en annan individ?" följande idéer har kläckts.
- hämnd
- kärlek
- avundsjuka
- hat
- psykiska sjukdomar
- stort svek (med betoning STORT.)
MEN DET SISTA ULTIMATA ANLEDNING ÄR.
(trumvirvel)
.. när man står i duschen i godan ro och sköljt håret och tror att schampoo flaskan är full, men så har den jäveln före tömt den. Då är det fan nära ett mord ! jävlar i helvete för en givande svenska lektion! O_o
/direkt rapport från Elsa & Anki i sal 10.


dâ ska vâre litte tag i'rom.

 
men om livet är pest, fyllan värmer bäst ! skulle gissa på Pokerface!

...

så äckligt bra låt, och den får mig att tänka på Hempel ungen. Idag och förövrigt saknar jag dig massa ♥ lyssna och njut <3

http://www.youtube.com/watch?v=0d25kA_XknM&translated=1


let the good times roll.

måndag och kroppen är helt seg. Det var som att försöka få en betongkula i rullning, i uppförsbacke, så trögt var det att komma igång imorse. Speciellt efter två pass igår, var av ett av dom innehöll styrka. Det första vi gör idag är att hålla på med snabbhet och spänst, gissa om dom häckarna jag hoppa över var höga. Kroppen är inte gjord för koncentration så tidigt, haha. Elsa den posen, säger att vi körde styrka igår, men tydligen var inte paul nöjd med resultatet. så vi fick ett smärtsamt slut på träningen som straff.
nästa helg blir det nog torsby, yey, skidor :) it makes me happy.

nu blir det tyska och rättskunskap, ha det skönt gott folk.
fall out boy - thanks for the memories     ,__,

det som inte dödar, det härdar..

update for today.
varit uppe med tuppen och tränat - skönt ! tränade på fallteknik framåt, det var kul. Fast såklart så lyckades jag landa på bollen och trycka in i bröstet så följande fall gjorde lite ont. När jag ändå var varm så tränade jag styrka när jag kom hem och träna upp fotlederna, hihi. Jag tänker positivt och laddar inför andra träningen idag.

noep, nu ska jag fortsätta min fotledsträning och kolla på skidskytte/läxor. stressen tätnar!

5 chokladkakor, 2godispåsar & 2 überbraiga filmer.

Ja, ett av vårt utgångsläge. + 3 mega bra personer. Det gjorde min fredagskväll. Laga tacos och låg och prata i elins säng i timmar. Finns alltid lika mycket att prata om. För att sedan ha gråtkalas till Sex and the city filmen, eller ja, sanna hade det. Elsa bara skratta och stoppa in "marianne-bajs-kulor" i näsan. äckelunge! :D sedan blev det dansa, skratta, sjunga till Mamma mia filmen!  oj, vad glad jag blir när jag umgås med er. Ni är så himla bra!

kanye west - love lockdown <3

you had it all for a pretty little while.

jag har skallvärk så det räcker och blir över, en fotled som krånglar, ett knä som låser sig, med andra ord mycket att klaga på. Och ett svenska arbete som ligger och tynger mina axlar som jag verkligen borde ta itu med. Snart så! påväg in i en sentimental dvala, inte positivt. anton, jonte och jag hade vem som kan imitera en lärare/reklam bäst idag. jag tror jag vann. plus att jag och anton planera våran idrottslektion, vi kunde inte låta bli att drömma iväg på en gång. konfotboll och dom som sitter på bänk ska ....... (tomrum lämnas för här kan fantasin löpa fritt,) haha! eller klädfotboll, för varje mål som blir ska man ta av sig ett plagg och det man utgår ifrån är sport topp och trosor. För killarna kanske vi kan sträcka oss till kalsonger och shorts, då är vi faktiskt på lika villkor, haha! illa. så oseriöst, men ack så kul när man är övertrött.

leka med flixxen imorgon, jag har hört dom viska om sex and the city + mamma mia! och vad jag kan förutspå en massa dirtytalk, i like it. Det är som det alltid ska vara. Tumme upp på helg!

life doesn't play by the rules!

det är svårt att komma ner i varv märker jag! en vecka fullt med träningar och hela tiden följs man av stress, det är sällan man kan sätta sig ner och förtjäna lugn och ro. Det värsta med att ha haft lov en längre stund är att min hjärnverksamhet lägger av och prov som ska läsas på sätter sig inte :O aja! shit the same. Jag är happy för att träningen med Paul förut gick hyfsat bra, satte en del dribblingar som jag typ aldrig gjort och dessutom på tid :O haha! Det är kul att pressa sig själv och se vad man går för! Mr. Olausson tkr numera om att testa oss i snabbhet åt alla håll och kanter. + att igår fick jag även träna med Ås herrlag, vilket var intressant. Vilken skillnad på dam & herrfotboll. Masse göy!
ska dessutom beställa tid till massör också, min nacke/axlar är ej att leka med..

blir mkt fotboll nu känns det som, men det är i stort sett allt jag gör. Fotbollsträningar, sex dagar i veckan. men, ge mig sommar. eller åtminstone APRIL för då ska vi till Lidköping igen. Älskade, älskade konstgräsplan.. <3 jag ber er, lyssna på John ME - love is my drug. förjävlabradenlåten.


flum, fotboll, fula bilder, avdroppade mitt i ingenmansland.

dagen kallad måndag har nog innehållit allt. 2 timmar fotboll som inte gick överhuvudtaget, jag fick cpdamp på en teknikbana och ont i fötterna av alla snabba vändningar. ingen tyska, skippa engelskan och åkte hem. vilket innebär att vi bara tränat idag. man kan bara av allt att döma kalla oss flum-barn! jag skratta konstant i 2timmar, detta beror av stark övertrötthet. Inte nog med det, så släppte bussen av oss mitt i ingenmansland, mitt ute i ingenting, haha! Då avled jag, seriöst.

lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag = fotboll! ibland gör fotlederna uppror! men trots det, jag gillar't. Jag har höga förväntningar på torsdagens föredrag av den store Anders Olsson. (handikapp simning) jag tror jag kommer uppslukas av han! känna att man är lyckligt lottad som kan gå..

dagens begär; mint-krokant choklad
dagens måste-lyssna-på-NU : Volbeat - Maybellene i hofteholder & takida - give into me (ridin' high).

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.

en aning trötthet bakom mina ögonlock, men inte så konstigt med en hel helg av tidiga morgnar och en vecka av långa nätter. träning tidigt imorse, vilket efter många om och men var hur skönt som helst. Det gick som på räls! trots många halvt stela leder sen igår, känns som jag är på ålderns höst. Skamligt att säga på med bara -snart- 18år på nacken!  
Rubriken är ett citat utav Nalle Puh, tro't eller ej. Men satt för mig själv och läste Blondinbellas blogg, och förr har jag tyckt att näeeh, den människan klarar jag bara inte av. Men hon har växt i mina ögon, när hon diskuterar om anorexi osv, där gjorde hon helt klart en point och att hon klarar ta skiten hon får av gynning och dom andra mat-vägrande människorna är ju helt klart fet tumme upp!    
tjopp hopp folkens!
nubörankipluggatyska&historia.

blod är tjockare än vatten.

trött, trött, trött, trött - dagens säkerhet ! hallvärmländskan stod på tapeten och den klarade vi med bravur, får jag väl ändå lov att säga! det har varit kul. Nu är vi vidare till kristinehamn! slutspel.. :) det är så härligt, för nu har all den där tunga träningen som vi har gjort gett utdelning! har däremot dragit på mig något smärtsamt som jag vet inte vad det är i armbågen :/ tennisarm redan, xD fult. Nej, nu ska jag krypa till kojs med min mint-krokant choklad och kolla på magnus som drar järnet på Daddy Cool ! brabrabra.

dagens kommentar:

ahmen, vi hade tillochmed triss i ess, i alla olika färger!    / linnea jansson! (iofs ganska internt, men klockrent)


tro, ork och lust är lätt att tappa!

Jag har lust att ställa mig framför en vägg och slå den allt jag orkar med händer, knän, armar och huvud. Med all kraft denna kropp någonsin haft, för att sedan falla ner av utmattning och gråta sönder! Så känner jag just nu. Jag är irriterad för flera saker, mest för att jag inte har en aning om vad jag ska ha för ämne i uppsatsen till svenskan, stressad över den. massa prov som ligger i bakhuvudet, + en del annat och på toppen av detta så krascha mitt självförtroende till fotboll idag. Ikväll deppar jag över det, imorgon och övermorgon ska jag övertagga och vetni, ingen ska få sätta sig på mig. Jag vill ha 100% målvaktsträning igen. Saknar det. Det borde fan vara obligatoriskt i varje klubb, att ha en egen målvaktstränare. Men ingen kan ersätta Ickan, han är den bästa tränaren någonsin! :') målvakt, precis som utespelarpositioner kräver träning under HELA året, för man tappar förmågan att hålla igång. Den som påstår något så dumt som att man gör samma träning på målvakt och en vanlig fotbollsträning den är nog rätt puckad. Det är två helt skilda världar.
Idag gjorde jag upp ett mål med mig själv, jag ska till varje pris hålla det.
idag blev det ett dryg-inlägg. Hade egentligen annat att skriva, men var tvungen att få ur mig lite.
men håll ut..... snart vänder vinden! 

ikväll är mannen lars winnerbäck. han har texter till alla känslor och han har varit på alla platser där man varit och är känslomässigt.

det finns alltid två sidor

mamma är skönast, lätt. Häromkvällen så testa vi blod-någonting, haha. Iallafall så ska man sticka sig i fingern, och jag klarar verkligen inte göra det på mig själv. Detta är ett minimalt stick i fingerspetsen, men ikke! Mamma påpekar att "du klarar fan att köra igenom värsta nålen i läppen, och flera tusen nålstick över hela vaden, men en ynka liten nål? nejfyfan. Nu var du vek! " haha, gillar alltså.

varit flitiga idag elsa och jag. gjorde en hel del tyska uppgifter innan provet, vilket alla lärare öser på oss nu. Det finns ingen begränsning. Sista timmen hade vi individuella omdömen med Paul. Vilket var skönt att få veta hur man låg till och vad man bör förbättra. han var bara positiv så jag har varit inget annat än glad hela eftermiddagen!
nej vetni vad, nu såg jag att det går en "film" om favvon lars winnerbäck, det kan man inte missa!

so long!


is there anything left for us

blev uppesittarkväll med mamma igår, prata flera timmar, men hur trevligt det än var så ger det utslag idag. Måste sluta lägga mig sent. Borde egentligen göra matte, tyska, svenska osv osv men jag orkar inte. Lovet är verkligen slut, bara svårt att inse det. Jag får tacka michan för att jag fick två uppgifter gjorda, haha. Jag har två måste saker den här veckan, och det är att innan fredag ska jag ha varit nere på körskolan och hört mig för om kurser och grejer till körkortet, och andra måstet är gå till SYO'n och höra om jag kan ta bort matte c. Jag pallar inte! Träningsvärk i axlar, rygg och mage har jag sen igår, haha. Men det är kul, det är kul att plågas till det bittra slutet. Man kan inte tro att ha raka ben över marken med 2cm är jobbigt, men testa! hallvärmländskan del2 på lördag, trycker vi till med en gång och vinner så är vi vidare. Vi möter Arvika A, Torsby och Värmskog. Det ska nog gå vägen!

tack gode gud att youtube finns. allt raderas på min dator, frågan är, ska man skratta eller gråta? ;O
sister hazel - where do you go
 
   / ankinilsson


BiB & ABBA.

BiB = Baddarn i Boda. Hur trevlig fest som helst, och jag hade snygg-erik som bordsherre. Nu menar jag inte snygg-erik som den där tönten i Körslaget, nej, nu menar jag min och camillas defination av snygg-erik. och där blev jag sittnas hela kvällen, med erik, millan, caroline, lars och malin m.fl. hur mkt folk som helst! senare drog vi med bussen till Lasse Stefanz, väldigt minnesvärd kväll. Kom in som 18åring, det första man gör är ju att testa baren, jag kom fram och fick en cider gratis. så kan det gå, när inte haspen är på! :D Kommer bli svårslagen 2009.

igår stod ABBA på tapeten. Och jävlar i deje vilket drag, jag har konstant abba-feber. dock är jag trött och eländig. har tränat fotboll 2timmar och sen gymmat på eftermiddagen. Med en sömn av 7-8h på två dygn så tar det emot, haha!
FAN VA TACK, för denna toppenhelg. I like it :) kunde inte på något sätt bli bättre!
nu ska jag gå och bli semestersjuk, jag vill utomlands. Zakynthos!

/ankon.


mänskligheten är ond

dagens mening som jag till 100% levt efter idag. Mänskligheten är ond ! Då är frågan varför tycker jag det? jo, det grundar sig på många argument. Jag utgår ifrån mig själv (& möjligtvis Michan & Elin som diskuterat med mig..) Jag tror vi anser att folk som inte passar i våra mallar eller en viss ram kan vi fritt göra narr av, utan vidare eftertanke. Trots att vi inte känner människan på djupet, vi dömer utifrån skalet. Det vi inte vet om är att vi faktiskt kan göra i sönder en människa, och det kan ha oanade konsekvenser. Jag tänker inte diskutera det vidare, men Elsa hade ett motargument till mina synpunkter, som är värt att tänka på 
"det ligger i vår natur, vi är elaka". Kanske är vi det, men.. ändå! Kanske är det djungelns lag som gäller, starkast överlever! Det tåls att tänka på.

slutsats: jag ska bli en vänligare människa. Bättre människa!

redan helg, denna har mycket att erbjuda. allt kommer på en och samma gång, inflyttningsfest, parkhallen, ABBA och släkt. Joinade även the crew förut (malin & sara) för att ta en fika :') det var mysigt. Mindre bra att malin nästan knocka mig med en välinpackad parfym ute på gatan. ser er allt dock för sällan. ni är bra .v
för att citera michaela axbäck (www.mypersonalboat.blogg.se) så säger jag,
' vilken vårtermin det här kommer bli, ojoj.. '
tack & bock, kanske gonatt?

i'm gonna make it out alive.

dyster torsdag, fyllt av negativa tankar. Hela skoldagen har varit förföljd av dystra och negativa sanningar. Det första man bemöts av är tankar om jordens undergång, jag menar, vi kan ju lika gärna gå och dränka oss i älven så vi slipper bli offer för all miljöförstöring. Dessutom har vår lärare bett oss att på några minuter försöka lösa problemet med världens undergång. Om ingen annan lyckats lösa helvetet hittills, så vrf tror hon att ett gäng gymnasie elever ska klara det? vi har ju ändå bara ett gäng kommunister, dessutom om vi nu skulle fixa det så borde vi ju LÄTT få Nobellpriset i..... ekonomi och fred? DOH. absuurt, snälla bespara mig. Nej, alla har varit fruktansvärt pessimistiska (stavning?) till allt just idag. Alla verkade ha gett upp hoppet? så även jag, för min dator har seriöst kapitulerat. Blockerat allt i stort sett, och nu ljuger jag inte, det finns inte ett dyft kvar på den!Jag ska aldrig mer förlita mig på en dator igen, ska panga ut pengar på en extern hårddisk vill jag lova. För detta vill jag aldrig mer uppleva.

för att sammanfatta allt, det finns en överdriven tyngd på negativitet-sidan, och endast två på positiva sidan, fast vänta... nu glömde jag bort dom! för nu, nu ska jag gå och gräva min egen grav och få någon jävel att skjuta mig och gräva igen hålet sen.

you make me that much stronger, thanks for making me a fighter..


sena nattvisiter, vem gillar't inte?

haha, här satt jag i min egna lilla värld, och så bara POFF, kom jag på, HELVETE, jag ska betala camilla pengar idag för bussen till lördan. Upp på benen igen och kasta sig in i en iskall bil och åka till millan. Som tur va, var hon uppe :) haha. lördag kommer bli tipptopp, ojoj. Dansa loss till Lasse Stefanz och jag är den enda som måste gå in med målsman ;o

iallafall, imorgon är det tillbaka till skolan igen. Men jag försöker se så positivt som möjligt på det. Det finns ju trots den mega stressiga vardagen något där som är så jädra kul. T ex vad är mer underhållande än att se Sanna få alla bokstavskombinationer som finns och ligga och snurra på golvet, eller elins dumbomskommentarer. Samt Michan & mina bussresor, vi gör resan minnesvärd för alla resenärer. alltså, vem ska jag prata med när du tar studenten? gaaaah :O jag slår bort tanken. 
nedräkningen har börjat...

skjut mig -.-

Irriterande onsdag, och hela universum har kraschat idag - trodde jag först, haha.
Det hela började med att täcket var helt skruvat så jag inte kunde sova - redan här var jag extremt irriterad. Beslöt mig för att gå upp och kolla på Ellen DeGeneres, nej, då gick jag upp en timme försent, ännu mer irriterad. Beslöt mig för att starta datorn, och då gick min värld under. Alla bilder, (tiotusen jävla bilder) all musik (3tusen låtar) puts väck jävla borta. Det fanns med andra ord inte kvar ett skit på datorn, helt rensad var den. Paniken stiger.... Alla minnen, känslor, finns i bilderna och allt vad man känner ni vet. Fick världens damputbrott och det slutade med att mamma fick kolla, då var allt gömt bakom massa skit. Men har fortfarande inte hittat allt, men det mesta dock. Det gör min dag/kväll mycket bättre!

slutet gott, allting gott !


breathe you in, breathe you out.

åh, sitter här och myser med en skål med varma hallon och turkisk yoghurt därtill - feting gott ! Små glor på 13 snart 30, har redan sett den en gång, men det var dock i en skakig buss påväg till Boden. Det var en av de värsta bussresor någonsin. Gick upp sent idag också, och idag var en typisk dag då man bara drar på sig en mössa och mjukis och hoppas inte en jävel kommer hit. Då helt plötsligt ska man iväg till centret, haha. Ronnie och Mona kom alltså, mössan behölls på, men fick lov att byta kläder och dra. hem och äta en god lasagne och fruktsallad, mummigt.
Något träningspass blev det heller inte av med, haha, härligt mörkrädd jag ;o + att vi ägna hela kvällen åt att spela kort!
funderar på att dra antingen Mamma Mia eller Dirty Dancing, beslutsångest !

b.s - out from under (!)


you make it hard to breathe.

jag tror det är dags för ett känsloutbrott förr eller senare. Känner mig värsta vek, först böla jag som en annan vekling till en enda scen i en film jag inte ens följde, utan mer råkade zappade över till den kanalen. en låt med minnen och jag är körd, vad är fel? haha, eg, vem bryr sig. i-landsproblem!
Eda & Koppom/köla spelade vintercupen idag. Riktigt nöjd trots att misstagen jag gjorde följer med mig i varje tanke :o men allt kan bara bli bättre, från min sida. Jag tar på mig mina egna misstag, inte någon annans. Eda kom tvåa totalt, mötte div 2 laget Norrstrand i finalen, det är alltid kul att möta svinbra lag, men inte fullt så glädjespridande att bli bortspelad. tisdag, ny träning, nya tag, fräscha ben! med tanke på att jag tränat en enda riktig målvaktsträning sen september/oktober så är det inte konstigt om man är osäker....

påtalomdet. jag måste ut och springa imorgon, annars har jag två trästockar till ben.
en hel dag med ladda - uppvärmning - match - sitta still x5   kan inget annat förväntas!


(....)


:'(
fuckigaäckeljävel,  :(
bara låt mig va, :/ 

i guess i should've been more like that.

jag är helt otrolig, troligtvis är det mestadels för att sova ikapp gårdagens maratonrace i att vara uppe! men ändock, jag vaknade kvart-i-fyra. Dags att vända rätt dygnet snarligen, för vi börjar ju snart igen. Och helgen som är på ingång är viktig. Fotbollsträning + mys med laget imorgon, söndag är det cup. Vintercupen i Arvika! Jag är inte nervös än, men det lär ju infinna sig, lugnt.

what's up with the nyårslöftena?
jag har löften, men inte som jag drar upp! det är samma visa varje år ändå, man lovar sig själv stensäkert att detta året minsann, ska det bli skillnad. Det går max en månad så ger man efter, ojoj! jag säger som pappa skulle sagt om mig.
"du har så jävla svag karaktär! "     -  ibland har han äckligt rätt !

min sorg blev deras glädje, för en stund.

jag har höga förväntningar på -09, mer kan jag inte påstå. och det jag förväntar mig i första hand just nu, är kärringstämma med flickorna. Jag saknar er! det var förra året vi var med varann sist. Känns lika roligt varje gång och säga så, haha. anki, du är en tönt! nu vill jag gasa på vårterminen. Sommarlov :)

let us make this year awesome? :´)

nya året är här - 09.01.01

gårdagen blev lyckad tycker jag. Sofistikerat och härligt gäng var ute och skaka rôv på golvet ! tack och bock för det gångna året. men priset för natten var ändå att ligga och höra på josefine ligga och prata i sömn, klockrent! nu kliver vi in i ett nytt år, det finns ändå ett leende på läpparna nu. Det är ett bra år, 2009 borde bli året. Men knäcker det 2007? :Z
jag for ifrån josefine runt 14 idag, och gick ut och gick med Rossi :) så skönt, äntligen fick man känna kylan bita i kinderna och vara helt rödflammig om låren. Det är som förr om åren!
noeeep, parlamentet 10år nu, gapflabbar åt allt. Den där björn gustafsson är ju kungen!

ciaobella, a ! 


RSS 2.0