took my sweet time..

Ibland känner man att vissa människor påverkar en starkt. Jag är glad för att jag kommer få en sån person som granne. Nämligen sköning Camilla Högdahl. Känner på mig att där kommer det bli några besök på dessa år :) Inflyttningsfest ngn gång till lucia lovade hon iaf. Hon är glad och sprallig så man glömmer alltid sina bekymmer, för man blir smittad och spontan.

Idag vakna jag 7, av att pappa hade hyperdamp på datorn. (vet inte hur många ggr jag vaknat på liknande sätt!) så jag låg och tänkte på pappas förslag om jag skulle bli med eller ej. Så kmr han in och säger att jag måste med för att reta Camilla! och då haka jag på verkligen :D haha. Internt ! Men iaf, åkte till årjäng. Fota lite vid sjön och sen fick jag värsta fotojobbet åt Camilla, så vi fota Ellen Propellen i alla möjliga lägen. Vid sjön, i skogen och lite överallt. Så hon skulle ha bilderna och förstora upp sen och sätta som tavla i nya placet. Sen fick jag även ta kort på alla lagen! I väntan på prisutdelning gick vi och prata där uppe i skogen och leta kantareller. Så mysigt på nå vis! Riktig skogskänsla.
Man känner sig fri, jag tror jag satt vid den sjön och fundera i nån timma medan dom andra var borta. Jag fick sitta där och filosofera, inte för att jag kom fram till ngt. Men det är skönt att få tid till att vara med sig själv ett tag.
Finns ett ordspråk som lyder liknande "det är bäst att du är kompis med dig själv, det är den du umgås med varje dag". Stämmer ganska bra. Jag måste komma överens med mig själv, för nu är mina sinnen på alla andra ställen än här.
Skärp dig anki ! Ta tag i det här nu.. PEPP FFS!


just like a tattoo, i'll always have you -.-

Japp, helgen är här. Det klingar lika gott varje gång. Ikväll var det match, motståndarna var Arvika Supporters. Vilket var en måste match, som vi lyckades knäcka till med och vinna, 3-0. Det kändes skönt, inte för att jag är nöjd med mig själv. Mina ben är så slut. Ingen vill ha mina ben just nu. Igår tränade jag hela tre ggr. men man mår så himla gött efteråt så det är inte sant. Sen åkte jag till Bôrtan och träna insparkar med Micke. Hela två timmar pumpa jag bollar mot nätet, "vinkla foten, få bättre träff. Flytta bak stödbenet" shit, det ekar fortfarande i mitt huvud. Till slut gick allt runt. Bara snurra! Jag börjar få problem med det som den norska läkaren sa också. Mina benhinnor börjar bli slutpumpade. /: FUCK! överarbetade smalben / vader är inte skönt. Det är inte nice!


vrf kändes det så bra innan, men inte nu? Nu känns det endast som hela min värld rämnas. Jag blir ersatt ifrån alla håll. Eller var jag bara en reserv ifrån första början? isf, säg de. Jag tycker du kan ta kontakt också, jäkligt besviken på dig pga det. och det ska man kalla en av sina bästa vänner! aop jovisst.
jag söker inte kontakt med dig längre. Men det har du nog märkt !
nu, ska jag nog ta och nanna. Upp tidigt imorn! ;P
Jordin Sparks - Tattoo. Grym ! <3


O.o mina ögon går i kooors!

Det finns inte ord för hur trött jag är. Vi började med att ha fyra vanliga lektioner, keka lunch och stre med sofia. Så mkt har jag inte sett av ngn av mina andra vänner som idag. (På skolan asså!) Sen hade vi två timmars träning ute på Vik. Vilket var givande! Ett komplett teknikpass. Passade utmärkt, för jag kan träna teknik till den dag jag stupar ner i en grav. Tkr det är sjukt kul ! Även om vi hade vissa problem min kompanjon och jag. (Elsa!) haha. Men det tog hårt på benen, men usch va gött det var. Och det bästa är att man slipper träna efter skolan. Så nu har vi fyra dagar i rad med bara fotboll. Två med Eda, två med Spec. Idrott. Efteråt blev det hur mkt stress som helst, men vaktmästarna på Solberga gillar vi. Körde oss dit ut och hem igen, snällt iaf. Och sen begav det sig hemåt.

Har tänkt på en sak, dom som sitter bakom mig och Louise i bussen måste seriöst undra vad vi är för några. Igår satt vi och räkna ut hur lång tid vi spenderar på en buss fram och tillbaka till arvika på ett år. Och svaret blev ja, i hela sju dagar sitter vi i en buss och ugglar. Då vi kommit fram till att en del i hennes klass har sjukt dumma kommentarer och inte vet vad dom pratar om. Men det är hur kul som helst att sitta och bolla sina tankar. Jag lovar vi knäcker våra djupa frågor om samhället snart Lojs! Jag gillar't liksom. 

Kl är just nu exakt kvart över sju. Jag är hur trött som helst efter att varit igång sen halv sex och brummat i morse. Redan nannat en timma på soffan. Jag ska då krypa till sängs tidigt ikväll, packa väskan och så vidare. Massa träning som elsa pushar på om :b näeeh ni folkens, nu ska jag slänga i tvätten! tack höjt för mig.

"Puss & kram & nyp i stjärten"  - Dala-Järna :)
James Morrison - the pieces don't fit anymore .v


disturbia.

Lätt att det är veckans låt! Jag lyssnar nog i sönder denna också. Sitter i soffan än en gång och glor ögonen ur huvudet på Big Shots. Efter det ska jag sova, lätt. Har nog haft en rejäl damp-dag. Jag tror minsann alla var irriterade idag, och det är bara tisdag! haha, nejdå. Men lätt att "tutta" på våra dåliga sidor. Men tog jag ut på MV-träningen. Jag kände mig helpepp. Ända in till skinn och ben, jag vill göra något av mig själv. Och att träna med Micke igen var guld. Han är så bra!
Så nu är jag en go & glad anki igen. tack & lov! :)  dock, är det jobbigt att träna med mindre seriösa "barn", det får jag ändå lov att kalla dom. Men, jag kör mina övningar till 110% så ger dom mig ngt iaf. Dags på torsdag igen, då blir det träning i Gunnarskog. Aldrig varit på den planen tror jag. Blir spännande! Fredag är det match, mot Supporters. Lördag ville pappa att jag skulle med och fota (?) så ja, min helg blir upptagen! nu ska jag nog säga tack & hej för mig.

Vi har olika meningar om vad vänskap är, du & jag. O__o

taking control .__.

Jahapp! Första lördagen sen skolan börjat. Sista sommarlovsdagen passerade rätt så snabbt, med fotboll och med att hänga nere på skid i torsby. Hemåt bar det vid halv tre :) då sa jag byebye för denna gång, men var så säker på att jag kommer tillbaka. Iaf, torsdags var det första skoldagen. Dom gick ut hårt faktiskt, började med ett X antal timmar samhäll & historia. Gick iaf full dag och sen bar det hemåt och vidare till träning. Fredag spenderades i Brunsberg med klassen, som för den delen är hela 27st. Enligt mig alldeles för mycket personer i en och samma klass. Men, iaf.. Kollade in ett gammalt järnbruk. Faktiskt helt okej, och skapligt intressant. Schemat är något bättre än ifjol, men inte tidigt hem en enda dag. Men det tar jag, för vi kan faktiskt göra läxor på skoltid, då hinner vi med mer på fritiden, plus att vi skulle träna skapligt mkt jag & elsa!
måndag måste jag bara berätta, gud va skön. Först fotboll två timmar, sen lunch, tyska, håltimme, idrott och hål igen :)
bara sportsportsport den dagen! hyfsat skönt.

aoops, kom nyligen hem efter en match mot Norrstrand. Och vad ska man säga? fanns typ inget att göra. Dom går ju upp i Div 2 nästa år. Så förlust. Men aja. Tar det med en klackspark! Skönt att träffa lite folk :) Typ Sandra "Kalle" Karlsén!
min idol :D haha!

och nu.. när man får tid att tänka, så börjas det med all ångest. Kunde jag gjort ngt? Skulle jag sökt i år? Hade jag kmit in? Jag är inte så säker på ngt längre. Jag vet att det hade förändrat en del. Men hade det varit vi två i torsby tillman, så hade allt sett annorlunda ut. Men missuppfatta mig INTE nu, jag trivs fantastiskt bra i Arvika också, har ju en himla bra klass. Men jag är så delad, så trasig på ngt vis känns det som.
Är det bara jag som inte vet vad jag vill?

Bästa kommentaren igår:
Sven: Nu går vi in i tegelugnen!
Elsa: Vart är ugnen då?
Anki: Ditt pucko! Du står i den! XD

tillbaka :)

Tänkte berätta lite om min sista vecka som gått i ett konstant. Vilket också är rätt skönt !
Iaf, förra lördagen åkte jag till Kristinehamn och spela match, vilket sluta 0-0. Hyfsat nöjd över min egen insats, lite tveksamt i början men sedan tog det fart. Det bar av hemåt och satte mig i förarsätet och for till Torsby. Väl hemmastadd där på kvällen så kom Kathrine över på kvällskvisten och pratar lite. Det var ovant men samtidigt precis som att komma hem. Satt där på kvällen och tjata till sent, sen natten på oss. Söndag blev det upp tidigt och vidare och kolla tävling! Det var ännu mer helt ovant, men så otroligt hemma på ngt vis. Det är liksom så välkomnande. Det är som man aldrig varit därifrån, fast ändå inte riktigt som det ska. Saknade Maria där /: som jag senare på kvällen gick och tracka lite lagomt. Sagt och gjort, Tillman blev det för hela slanten på kvällen. Det var hur kul som helst, och nyttigt. Vi fick båda sagt det vi ville tror jag. Jag mådde iaf tusen kilo bättre efteråt. Det kändes som att jag fick bort min ångest som legat så länge. Faktiskt ända sedan två år tillbaks. Hade det bara varit vi två där uppe, så hade vi genomfört det tillsammans, vi hade klarat det. Vi hade gett varandra viljan att lyckas.
Iaf, vi fick ngn tok-idé om att GÅ till Toria. Så det tog laaagomt lång tid liksom. Men gott när vi kom tillbaka då det blev wienerbröd och glass & varma hallon. Smaskigt ! Masa med folk som vanligt som kommer och går i alla lägenheter! Hemåt sent på kvällen då det är mörkt och ja, jag får hyper damp när jag går själv. Skulle ju gå genom skogen över tillbaka till Aspen. Eftersom maria bor på Alstigen. Scary -.-

Måndag tog jag rejäl sovmorgon, den sista på sommarlovet. Snacka ovant va! Upp iaf, dom andra var på skolan, kul för dom. Men dom kom tillbaka rätt tidigt, och vi bestämde fort att vi skulle gå och träna styrka, så vi gjorde det. In på skid och skämde ut mig inför alla nya ettor i min "fina" 'Spice Girls' t-shirt. haha! Senare blev det fik nere på byn med skidskyttetjejorna i 3:an :) Det var också supert ! Vidare till Alstigen och masa med tillman igen och även fröken Nathalie Olsson. Samt denna Per som jag ansåg lite halvt skum, haha. Bort till en annan lägenhet och masa med Malin, Jenny och Emilie. Och sen stack vi väl till Aspen och drog runt i varenda alpenist & längdåkares lägenhet. Överbefolkat på vartenda ställe! Gud, va jag saknat stället. Det är en helt annan sak, alla hänger ihop på ett annat sätt. Nästan så att man förstår vänskapen på ett annat sätt!

Tisdag blev stenhåååård -.- typiskt att alla tränare ska känna en, för då måste man ju med och träna. Mer eller mindre tvingad att träna med 3'orna och 4'orna. Cykla dryga 2timmar. Ganska go i rôven sen! haha! Tillbaka till Monas lägenhet och gjorde sig i ordning och drog till stadion och hade presentation/lek/tävlingar med alla nya ettor. Dags för utskämmning igen :$ jojomän. Hagge, Linn, Robin och Jonas hade ett påhitt, där vattenballonger, norsk fylla + hoppa häck och stövelkastning är inräknat. Vad gör inte jag då? Klappar mig raaaakt i backen xD dyngblöt. Efter glass och fruktsallad kuuta vi ner till skolan och kolla coopertestet. Men hann bara se sista varvet när malin sprang!
Sen planerades det en myskväll med Janjons, Malin & tillman :) det blev det. Bara för anki ner o hämta pizzan åt mig o malin! denna cykeln har jag suttit på en hel del ^^ hur bra som helst hade jag iaf ! snacka en hel del med malin. Det var bra. Det lättar en så enormt, känns så fruktansvärt bra att du alltid finns där :]

blev en låååång blogg ! men jag ville bara få sagt att, jag verkligen levt, nyttjat tiden och umgåtts med gott sällskap 24/7 <3
jag saknar't så himla mycket redan /:

Jobbigt samtidigt skönt

Spelat match ikväll, mot Råda. 4-4. Jag är inte direkt nöjd med mig själv, men vi kämpar åtminstone tills sista passningen är lagd. Det kan man inte klaga på. Imorn blir det slappt, packa och sånt :)
Gott, och planerna inför lördag blir kämpigt. Men det är det värt. Först blir det kasta sig upp och sätta sig på en buss till Kristinehamn, (lååångt) spela match kl 15. Klampa in på bussen igen, hem, och byta väska ungefär och åka till torsby. En viss person ska jag överraska, haha! Det ska bli kul. Senast jag såg dig var i vintras, så otroligt jobbigt att vara så långt ifrån varann. Till råga på allt, så är det springskytte SM och det innebär att alla torsby elever + alla ifrån resten av Sverige är där, utom Madde :( vilket suger. Jag saknar dig, vännen. Känns bra att ni fortfarande minns mig i skidskytte kretsarna. Älskade människor! Jag tror dom här fem dagarna kommer påverka mig. Mycket!

Just nu vill jag ha mitt objektiv, här just nu. Jag vill fota järnet i Torsby. Finna nya inspirationer och folket såklart :)
Jag kommer vara som en ny människa när jag kommer hem. Kommer hem lagom till Skattkärrsmatchen, vilket jag måste pumpa och ladda inför. Kanske ska ta med skidorna och gå upp till tunneln, älskade tunneln. Jag får gåshud på alla saker och minnen som besöker min hjärna.
Mina bästa skidor NÅGONSIN, har jag i mitt rum. En skida hänger på gardinstången <3
Där ska den vara, föralltid. Jag tänker inte släppa taget.

Och till dig:
It's like I hardly know you
But maybe I never did
It's like every emotion you showed me
You kept well hid
And every true word that you ever spoke
Was really deceiving


?!

Hur vet man om man lever livet rätt?
Innebär det att vara så ärlig man kan och följa hjärtat? eller spelar det alls ingen roll..?
Ibland känns det som att jag är överlycklig och kunde inte gjort något annorlunda, skulle inte finnas något som skulle kunna göra det bättre. Eller också lever man med den berömda ångesten i halsgropen, där man ägnar all tid som finns åt att fråga sig om man gjorde rätt, eller hur man egentligen borde ha gjort. Under den tiden missar man mycket underbart. Ofattbart mycket händer. En sak är också säker, man får aldrig några svar tillbaka. Och tiden man spenderat till att fundera och ångra får man heller aldrig tillbaka. Så, det är bäst vi lever livet, bäst vi kan. Istället för att vara ledsna över det man inte har, och vara glad åt det man har. För det är överdrivet mycket bra. Underbart !

Jag vet, jag är bara 17år. Och det ska hända tusen och åter tusen saker som ska påverka mitt liv. Men jag kan inte låta bli att fundera, har jag gjort mina vägval rätt? Isåfall, lever jag mitt liv rätt nu?
Jag antar att jag får miljoner mer val när jag slutat skolan. Jag vet en sak, jag tänker inte ligga på dödsbädden och ångra mina val. Jag vill dö nöjd över vad jag presterat, att jag gjort vad jag kunnat. Att jag verkligen levt.

Jag vet att jag gör ett utomordentligt vägval på lördag. <3
kanske jag bara letar trygghet.

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide


Lars Winnerbäck - Se dig om (!)

hit me hard...

Ibland har jag ett tålamod av stål, och ibland håller det knappt 3sek.
nu är jag grymt irriterad på oförstående människor.
JOBBIGT ! förstår inte ens vrf jag försöker hjälpa ibland.
ännu värre när folk inte fattar att dom borde sluta att bara kräva -.-

oh, don't even go there.

Så, eftersom du säger att det är så svårt att veta vart jag står, så måste du också veta hur svårt det är att ge upp något du älskar? eller.. vänta sa jag något fel nu? jo just de. Torsby var inte lätt. Torsby har fört många salta tårar nerför min kind. Du vet inte hur ont det gjort/gör fortfarande. Ja, jag har jättekul med folk härifrån, jag har hur kul som helst på Solberga. Men visst funderar jag många gånger på hur skulle det varit i Torsby nu. Skulle det ha varit så som jag tänkt mig mina fyra år där? Jag har vänner där också som betyder seriöst väldigt mkt. Jag är otroligt delad. Och jag är hur sjukt trött som helst på att hålla det här inom mig. Ingen verkar ha en aning om vad torsby betyder för mig. Nej men lägg då ner.
Ena dagen, så är allt underbart. Andra dagar fastnar jag i gamla minnen, i torsby-minnen. Då jag inget hellre vill göra är att va där. Jag har gett upp något jag älskar så högt på jorden, skidskytte. Och det räcker med att se mina affischer på väggen så fastnar jag i känslan. Så försök inte säga att jag är så jäkla svår. Jag vill bara vara på fler ställen samtidigt. Försök då istället prata med mig, det är kanske det som behövs.
Och säg inte bara " åk dit då ". Det sårar mig. Mer än du/ni tror. Allt jag försöker är att prata ut med er. Men snacka om svåra!

jo, jag lever!?

haha, jag måste nästan nypa mig i armen. Nejdå! nog känner jag att jag lever för jag har inte mått toppen idag. Men det vare väldigt värt iaf. Det hela började super igår, stack till stan med elsa & mona dunka plåt i hennes pärla :* mysigt! sen åt vi på Shalom, precis när vi gick därifrån så ringer linus. Och frågar om vi ska åka med tills hans kompisar skulle kma. Men guess what, DÄR blev vi kvar! haha. aao gud. Var så jävla pepp hela kvällen, haha. Hans kompisar orkade inte ut, så vi åkte bil hela kvällen. Och ja, vad ska man säga? jag har lärt mig att mina kompanjoner måste kissa var femte minut. Och jag älskar basen i ryggen! Man lever verkligen. Såg folk på stan, men gött att man inte va ute o gick tyckte jag ändå. Hade inte orkat vara social ändå säkert. Ser på mina fina sms idag vad jävla dåligt jag skrev. Jag vet ju inte ens vad jag menar, hur ska då andra fatta? haha! Anki du är så dålig! Jotack. Kvällen sluta där runt 4 för då ringde vi mamma. Så jag var i säng runt 5. Och toppen tänkte jag, pappa väckte mig ngn timme senare -.-  ikväll ska det inte bli lika illa :D idag ska jag vara ute på stan och vara social. Men gårdagen kmr bli fett svårslagen. 08-08-08 <3
Den knäckte hela sommarn, med buller och bång.
nääeh, nu ska jag gå och fräscha till mig för ännu en utgångskväll. Hoppas jag mår bättre om några timmar! :)

Elsa: ankon, nu tar jag oskulden på denna Finlandian!
Ankon: ja, men gör de du.
Elsa: ok, nu ska jag supa bort dom sista hjärncellerna jag har kvar!
ankon: elsa, du har inga :D :D
HAHAHAHA !
toppenkväll babe. Min sötvattenpärla :* dig kan man räkna med.

uhjj :D

Elsa gör mig partykåt ! då är det fan inte lätt. Jag dör!  jag måste ha party nu. För det första drar hon fram massa bra minnen och skickar massa festivalmusik. Hur kan man låta bli? haha! Jag giller't ! 
Jag blir helt till mig. Jag måste nästan sätta på deppmusik. Jag lär ju gå i taket annars! :D haha!

HEJPA! Hoppas jag ser er alla ute på stan imorn ;*


jag är glad :D

Idag är jag redigt glad, dels för imorgon kväll och för att jag ska få ett 55-200mm objektiv <3 namnammmmm!
längtar! shit va gott ! :) Jao, det var väl typ allt. Träning ikväll och jag känner mig inte direkt übersugen. Förstår inte vad det är för fel på min vänstra ljumske /: känner alltid av den vid ett vänsterskott :( sugit värre. ÅÅÅJH!

i always swore to you.

Klockan är inte alls mycket och jag är som en död sill. Dagen har tillbringats hos Sanna, vilket var toppenkul och väldigt mysigt. Först tog vi den berömda bussen in, och mötte upp Sanna, gick och hyrde film och sen handla vi mat och sådant smått & gott. Gick hem till henne och började laga i ordning tacos! Det var sviiiingött, satt lämpligt eftersom alla bara käkat frukost. Sen blev det film "27 dresses" den var hur gullig som helst och mys. och som vanligt en del cp saker som man alltid kan räkna med till 100% när det gäller oss. Och jag gillar det starkt :) massa prat och mys. Det är alltid behövligt och det sitter aldrig fel.

det ska bli ganska gött och komma tillbaka till skolan, faktiskt. Komma in i en normal vardag igen, så man kan planera lite bättre. Inte för att det finns så mycket tid över till annat. Men det finns det väl aldrig.
haha! aja. Jag längtar iaf till fredag. Och jag behöver inte vara rädd för att det ska bli tråkigt iaf, jag ska ju barka loss med elsa ;D haha! kan aldrig slå fel. Det är avslappnat och skönt <3

Tack & bock för dagen/kvällen flixxs <3


lycklig på en kort färd

Det nalkas staden och jag ber till högre makter att inte Elsa missar bussen, för då är vi körda! haha.
Min mobil kommer idag. ÖVERLYCKLIG ANKI. För då jäklar, slipper jag min kassa joystick på den gamla skiten. Bleeeh på den. Saknat min bebe läänge.

aja :) får skriva en sväng sen efter vi vart hos Sanna! Hoppas du har brandsäkrat rum, för elsa ska grilla med engångsgrill på ditt rum !;) hahahahah!
så jeefla skönt fölks!

HEJPAAAA!

dagens låt : Age Pee - When the rain begins to fall <3  (gammal men bra dock)

jag levde i en drömvärld

Så, tisdag är avklarad, vilket innebär också min sista jobbdag för denna sommarn. Jobbade andra perioden med Jennie Kasin & Johanna Johansson :D och idag även med Sara Beerman. Det var mäkta kul dom här två dagarna. Saftig information och kärlekstrubbel, alltid en del av vardagen. Många skratt och betalt för att göra massa kul grejer! Jag säger, Norma är perry pöse! Jag giller't.

Match idag, Fagerås stod på pappret. Dom var lite mer tända än oss. Vilket förklarar att dom fick till en del grejer. Men det fick allt vi också då men. Josefine kämpar rejält in ett mål åt oss :) happyface! Vi räckte inte till idag helt enkelt.
Men alltid lika kul att kämpa vid eran sida flickor.

Imorgon blir det fara in till stan med Elsa för att leka med Sananas! Som jag längtat efter mina flickor. Nu kan vi vara sådär cepe igen! Me like. Jag tror grillat står på schemat, fast regnar det så blir det säkert tacos! haha.
Just nu trivs jag. Snart hamnfesten, och den ska tillbringas med ElsaPälsa ^^, vilket jag gillar för det låter som att valborg + avslutningsfredan (två av dom mest lyckade kvällar i mitt liv :D) repeteras. Vi kan det där med att ha kul !

Bartenderutbildning, 2v på Mallorca? FETT NICE! haha.

dagens låt;
Lasse Stefanz - Jag levde i en drömvärld <3

jag vill så gärna förstå

vilka lögner du proppar mig med. Jag tror inte en enda, bara så du vet.
Ge & ta, min vän. Det är det allt handlar om. Åtminstone i vänskap, jag trodde du kunde ge mig en liten bit iaf.
Så som jag gav dig mig själv helhjärtat när du behövde mig.

no way.

livrädd att fastna här..

Söndag idag då. Imorgon drar jag på jobbet igen efter fyra veckors semester. Fast iofs, ska bara jobba två dagar. Inte så fruktansvärt jobbigt kanske. Helgen har varit lite proppad iaf, vilket är skönt. Det är så härligt att hålla sig sysselsatt. I fredags var jag på kärleksudden och sola/bada och åkte båt & ring. Det var så gôôrakuul. Gjorde det för någon sommar sen, så det var ett tag sen. Men gud va kul. Man känner sig som en liten dretonge igen. Härligt !
Sen blev jag ensam på kvällen eftersom mamma och pappa for med hästarna till Örskogen, ödemarken bortanför Malung (dalarna) haha! så jag feta mig rejält och ladda inför matchen, som däremot blev inställd så ja, jag blev sittnas som en pos vid datorn i vilket fall. Prata i tlfn med Lundaan.

på igårkväll blev det allt ett besök hos henne också, glodde på film och snacka djupt. Längesen! Som jag längtat efter att bara sitta helt lugnt och mysa. Maria kom och hälsa på ute i stugan. Gulligare mamma får man ju leta länge efter, finns ingen lättare att prata med. Hon vet mer om mig och min ångest än min egen mamma. haha, känns bra! wiho.
ni ger mig dom där familjetraditionerna som jag inte upplevt förr. Såna där små saker, men betydande saker, som det oftast inte finns någon tid till över. Vad skulle jag göra utan er?
min trygghet.

jag finns här. Här, vid din sida. Jag har aldrig lämnat den, trots att det kan tyckas så ibland. När det gäller så finns jag.

Det var skönt att få ur sig lite vrf man är besviken på en del saker som folk gör/säger. Skönt att någon förstår!
tack för att du finns, therese lundgren. du&jag.


goodbye

It's a shame that it had to be this way
It's not enough to say I'm sorry


Maybe I'm to blame
Or maybe we're the same
But either way I can't breathe
Either way I can't breathe


All I had to say is goodbye
We're better off this way


I'm alive but I'm losing all my drive
Cause everything we've been through
And everything about you
Seemed to be a lie
A guiltless twisted lie
It made me learn to hate you
Or hate myself for letting it pass by


sorry för mina helt ointressanta blogginlägg, men denna låten ligger mig nära hjärtat. I slutändan eller vad jag nu ska kalla att det här är (?) så känns det lite som en lögn. Det känns även som att vi två aldrig kommer bli de samma igen, aldrig prata, skriva på samma sätt. Det är synd, för jag saknar dig. Och det är ännu mer tragiskt att jag faktiskt behöver dig, JUST NU. Men vad spelar det för roll /:

blogg abstinens?! haha

Noeeeeepe! jag klarart inte. Dåligt.
Men... jag tänkte bara säga... PALLA DIG :@ blir så GAAAH att jag nästan börjar ironi - skratta..
Du är inte värd det. Du är inte det ! jag ska sluta bry mig. Men uppenbarligen bryr jag mig eftersom jag fortfarande inte kan droppa det. Men festivalen så spelade du ut ditt sista kort och jag blev sårad. Faktiskt! Ärligt talat. :s

RSS 2.0