nostalgiskt, sista dagen på året.

jag är helt redo att sopa tvåtusenåtta under mattan och ta fram hårdhandskarna för tvåtusennio. Precis som alla andra år har det varit en ren och skär berg-och-dalbana. Men det här året har jag lärt känna personen inombords mer, den där anki. om man nu måste sätta ord på vad personen heter. Säkrare på mig själv och allt vad det är för något. nej, nu ska jag inte masa mer, det här är sista inlägget för i år. Men jag är ju säkerligen tillbaka redan imorgon med allt vad kalaset ikväll erbjöd.

som sagt, ikväll är det min & mathias kväll, och den som kan stå på benen efter tolvslaget förlorar, helt enkelt en traditionell nyår!
nu blir det tagga med musikhits från 2008. på högsta volyyyym.

zlips - vad har du under blusen, Rut? (vi är äckligt bonniga i kära eda kommun..)
CC & Lee - Leende guldbruna ögon!   partymakers!  

GOTT NYTT ÅR !

karlstadtripp med en & annan radiohit!

sant, pärlan som ägs av Mona Brorsson drog till k-stad för en shoppingtur inför nyår. Dock med ett och annat klagomål från våra kära föräldrar. Dom var allvarligt oroliga för oss! som om vi skulle köra av vägen, det är ju raka streetan till k-d, bara att köra gasen i botten och njuta. Så att säga, 120 knyck, LÄTT.

Vi letade ett bra tag efter något att ha till onsdan, men till slut gav de två hungriga hjältarna upp. och bara checka läget in town. trevligt! sportgeeks som vi är så är det ju bara sportaffärer som gäller för de kräsna. Stadium var affären som räddade oss från siffran NOLL inköp, där blev jag fattig igen. Hemvägen var bara gasen och sången ljöd trevligt i kärran. Smids planer minsann. Varför kan jag inte ha den där papperslappen redan nu! ;o
tänk att få dra på sig solglasögonen, ner med rutan, vinden i håret, känna musiken i ryggen
- detta kallas extrem njutning. åh, jag går väl upp i atomer.

melissa horn - kvar i nått jag lämnat.

som en riktigt blöt snöboll i en lovika vante, den sitter!

haha, en sköning i Körslaget som kläckt ur sig den klockrena kommentaren.
Dagen till ära var vi i Chberg och tröka runt, och den enda spänning som bjöds på var pappas idiot ryck för att ligga i röven på passaten framför oss. Skälet till detta var en idiotisk utkörning framför oss. Sikka päron man har alltså! och det sa väl det mesta? Inte hänt ett piss med andra ord under den här dagen. In på Eurocash och fick rejäl social krupp på alla norskar, slängde mig ut därifrån och halka ut till bilen och va allmänt butter.. Sen fick jag äntligen åka till Sportshopen, men sukta och tråna efter nya Björn Borg trosor kunde jag ju gott göra i onödan, för det klirrar inte särskilt gott i plånboken, nu när det vankas nyår och senare Lasse Stefanz på parkhallen gäller det att hålla hårt i papperslapperna - så att säga ppppppengarna!
anki ska bli dansbandstönt och shaka röööven den 10'e!

carrie underwood - just a dream,


how did i get here?

Annandag jul, 26december. En dag precis som alla andra, förutom idag var det såå lugnt i stugan att jag fick sova ända fram tills... låt oss säga nästan middagstid. Jag skulle kunna ligga hela dagen under duntäcket om jag inte hade något att kliva upp för. Det lät otroligt väldigt illa! det lät som jag inte hade ngt att leva för, men tro mig. Det har jag :)
det är snart slut på 08 och då jäklar ska vi gå in med kämparglöd in i 2009. på bästa sätt, för jag får nog min födelsedagspresent en aning tidigt i år. redan imorgon ska pappsi ringa på två bilar, tihi! ngn av dom ska hit hoppas jag och sen göras iordning inför sommarn, för det lär ju bli pilsnerhäcken nummer ETT. om jag känner mig själv och andra rätt. shit, tiden går fort. bara några ynka månader kvar, sen är jag där.
nu ska jag ösa countryn vidare med countrygalan i Nashville!


man har bråttom dit, sen är man där

titeln är dedikerad till vad jag genomgår just nu. Faktiskt, så är jag nog inte ensam. Man sätter hela tiden upp mål som man längtar till, man längtar rent av så mycket att man kanske glömmer bort nuet? man glömmer bort att leva nu, det där man längtar till kanske man inte får ta del av pga många olika anledningar. Men nu antar vi att man kommer dit, så när man väl kommit dit, dagen är kommen så inser man att, visst, det var väl värt att vänta på, men vad har jag gjort fram tills nu? den dagen passerar minst lika fort som alla andra, och varför skulle den dagen vara mycket viktigare än alla andra? det kanske är den sista varje dag. Jag ska försöka sluta ta saker för givet. Vem har sagt att jag upplever 18års dagen! Det är en bit kvar, jag ska leva dom sista månaderna som liten pyttinutt.. i godan ro! Jag har tid till att oroa mig för ålderns höst någon annan gång. Men någonstans där långt bak i huvudet sitter den där gnagande känslan, man växer ifrån ditt och datt, både positivt och negativt. Det är dags att stå på egna ben, dom kommer ju garanterat vackla både en och två gånger.
men, "what doesn't kill you, only makes you stronger", eller?
allt går fort nog ändå, så slösa inte bort den värdefulla tiden man faktiskt en gång fått för att spendera på att göra skillnad.


julafton -08 till ända, och sammanfattning?

Ja, då var julen -08 över. Den var inte särskilt speciell. Eller, egentligen ska den inte vara så stor skillnad till förr om åren, för julen, det är tradition och det ska vara som varje jul på julafton. Det är absolut julafton när man ser anki blåsa håret ute vid elstolpen, eller en jävla kanot entusiast som var ute på djupa vatten vid Ränken och självklart avslutar man med Mona's snygga skidhandskar i kyrkan! Som allt ska vara när det gäller familjen Hansson/Brorsson/Nilsson :)
rätt och slätt så har det varit trevligt, och slutsatsen är att nu står jag mig fram till påsk med gottigheter/mat. Dock kan man inte påstå att denna släkten gör sig särskilt bra på kort. Marie är "born-to-be-s/cheap" fåret i tele2 reklamen, hon är helt enkelt mer udda än oss andra, haha!
ny taggar vi nyår, pöööörty!

let's hope it's gonna be a good one .v

julkänsla, ?

vart finns min julkänsla, inte någonstans dessvärre. inte en enda jullåt får mig att känna julen är här, redan imorgon. inte ens julskinkan som står på bordet kan få mig att känna den där inre jullyckan. Det är seriöst illa den här julen! man kanske borde bli jehovas vittne?
så man slipper fira den...

sluta leta efter toppen, för du står på den.

feta plus för tjejkväll/bakkvällen igår. Mycket härligt att bädda ner sig och prata deeptalk, ni är helbra. Som vanligt varje jul får man ont i magen av all deg/pepparkakor (a) men säkerligen värt det.
idag gäller det att köra på muslimska regler och köra ramadan (!) om man nu klarar det. Men det gäller att skapa plats till morgondagens stundande julbord. möööms! Det gillas starkt.
och vi säger väl som benjamin syrsa? från oss alla, till er alla,
EN RIKTIGT GOD JUL :)

ciao, a!

gamla minnen slår högt i längden..

nyss käkat massa bulldeg så jag har skapligt ont i magen, precis som när man var liten.. och lyckades även klämma ner nybakade varma bullar med kall mjölk, säg låter inte det mummmmmma! inte för att jag gjorde nå värre större insats i baket, utan jag ägnade mest tid till att va liten skitunge och sno lite deg när mamma kolla bort =D
en gång skitunge, alltid skitunge! 
drog upp massa sköna minnen, tex när änkispänki som inte kan hålla fingrarna i styr lyckades fastna i matberedaren. Ja, säg mig, hur lyckas jag? allt för glaaaa i göttigheter jag! :)

tack och bock, lovet tar en ny och fräsch början.
julen är här, det blir massa paket, vad som döljer sig i dom är ingen som vet, familjen är samlad och allting känns bra :]


run out of words

jullovet står för dörren. nära på tre veckor ledigt. mys med klassen första timmen, härligt. Godis och prisutdelning :)
elsas baldejt lyckades rejält och tog hem storkovan, haha. sen blev det kyrkan, där jag tyvärr lyckades tappa bort linsskyddet till kameran :'(  you raise me up gav mig rysningar för den är så känslig på något vis. Både positivt och negativt. Prick elva stod vi där, lediga och på hemfärd. Nästa gång vi står där, är det sista gången. Vilken känsla det kommer vara. Dagarna räknas, och slutet kommer närmare varje dag.
make every moment count '  :)

jag trodde vi hade kommit förbi det här, men tydligen inte. Påminn mig varför jag försöker ta tag i det här? lika bra att ge fan i det. Det betyder ändå inget för dig, så ge mig en bra anledning? vi delar minnen, men här har det tydligen tagit slut.
det enda jag tänker nu, det är att det är tamigfan upp till dig. Hör av dig frivilligt, om man nu betyder något. Jag försöker iallafall, medan du ger mig värsta kalla handen?!
Lack blir jag på hela fanskapet!


trötta men lyckliga ögon

allt har gått så fort. vi har halva tvåan kvar och det känns som igår vi började ettan på samhäll i arvika. man går helt enkelt som i koma och veckorna trillar förbi. imorgon kl 11 (senast) springer vi ut ur kyrkans julavslutning med esteterna som lyckliga små barn på (just de) julafton, haha. Helt otroligt, det är JUL, och NYÅR snart? nytt år, man får nya möjligheter då har jag hört? dessutom, sista 5-6 månaderna som "liten" :) sen blir det krogen och körkort. det klingar som finaste musik fast ändå illa också. mest härligt, någon gång måste man växa upp och ta ansvar har jag hört.
årets julklappstips; jokerdräkt på lekhörnan i storlek 140. Fråga anton om den passa!
mysfika med anton förut innan han drog till sthlm! sen vidare till linus. vi umgås allt för sällan, men du är helt otrolig. Jag hoppas du vet, känner det :)

kärringer & göbber, nu tar vi tammefaeeen jullov.
vi är värda det!


give me a whisper and give me a sign.

tema rockballader.
ärligt, vad är bättre än att finna sin ro i att sätta på världens finaste rockballader och bara finna pulsen lugna ner sig på ett kick. Höra den där riviga, lite ledsna gitarrsolot som gör hela låten magnifik. åh, Guns 'N' Roses och Bon Jovi, vad är heligare än dessa band? Även Poison kan slå sig in bland dessa, på en kant Firehouse också. Det är tragiskt att nästan alla bandmedlemmar knarkar och festar ihjäl sig. /; plågade själar gör ändå bäst musik.
Saken med alla låtar är ändå alla minnen, känslor och tankar som dyker upp. Man kan alltid relatera till något :)
över till annat, härlig träning förut, kände verkligen att fokus låg på att lyckas i varje övning. Det var redigt mycket vilja. Dessutom har jag & michan kommit underfund med att ingen lyckas med saker som jag gör. Jag är helt enkelt en klassiker! nog om det, nu är det boooonde searching for a wife. GRYMT! (Y)

we both know that heart can change.


"bare inse fakta, vi prater anschles"

det är helt vanligt att man blir generad av att säga "fan, jävlar, helvete" men att stå och säga "jag ska knulla din mamma" är fullkomligt normalt. våra svenskalektioner, jag trodde seriöst att jag skulle gå av.
och jag & elsa har kommit på att gotländska, det är avancerat som fan. Gotländska advanced grammar check II. mina tankar har varit rebelliska hela dagen, men som vanligt så slutade det med att vi var töntduktiga elever och stannade kvar på skolan. Vårt jävla samvete jagar alltid ikapp oss!
anki the mafioso, maffiaboss eller en pastarätt? vad är skillnaden at all liksom :b
tagga träning nu. känner på mig att det kan bli skarpt idag!


in flames - cloud connected, bättre tagga-låt får man leta reda på!


every day, every night.

skapligt schleten idag. Fotboll imorse, 2 timmar. Något tunga ben, 100min fotboll sen igår sitter i benen. Trots att jag sovit hela helgen känns det som, och även nu på eftermiddagen, så räcker inte det. Palla! hela två lektioner idag, helt meningslösa båda två. Lack på den här sista veckan, så meningslös så jag undrar varför jag ens drar mig upp på skolan? jag ska gå i ide och få social krupp.

igår fick jag tillbaka känslan igen, det var så skönt. Fotboll för all framtid känns det som. Det känns som det kommer bli en kanon säsong. Både vintern och sommarn. Fuck this shit, here we come!
jag ska ge allt och lite till :)

Lil'Rain - adore you.

tagga inför sista veckan?!

Sista söndan på hela 2008 som jag behöver känna ångest för att det är måndag och att det alltid ska vara inne något inlämningsarbete, en redovisning hit och dit, prov och allmänt skit. Det är iallafall ingen som missat att det är lov om en vecka, ingen kan ha missat det. Idag stod hallvärmländskan på tapeten, jag måste ju säga att det var ganska oväntat ändå, att vi, det enda laget som INTE tränar i gräshallen, går därifrån rakryggade utan en enda förlust och inga mål bakåt. Med denna söndag är jag därmed helnöjd. Supertrevligt igår, dock vet jag inte hur kvällen slutade för vissa? jag och sophie hade iaf bonde söker fru maraton, det enda jag vänta på var sista programmet i höladan..

psykolog-hörnan, emmelie var en tyngd patient.
den människan stod nog fan för den bästa underhållningen, 
HAN är BÖG, på McDonalds, du måste veta vem han är?!  
- eh nej? ringer ingen klocka. avslutar där och säger godnatt, för jag är slut. Punkt!

all i ever wanted was to see you smiling.

Nere sker det saker, kortspel med alkohol. En annan måste hålla sig i skinnet, tyvärr.. Dock sköter jag musiken! Vilket alltid äger, Basshunter, Volbeat, Britney Spears, Barbados och alla möjliga dansband som finns. INTE VIKINGARNA. Dom gillar vi inte. Nu ska jag pimpa vidare nerför trappen, hoppas jag klarar stegen. Det går som en dans!



JUST LIKE A CIRCUS, show me what you can doooooo. Yes, britney är bra :)


i'm drunk and i'm feeling down

Det blev centret tillsammans med Gustafsson igår, du är otrolig. Jag gillar läget. Jag var däremot så övertrött att jag skratta så jag vek mig åt det mesta. Ny dag idag, och jag ska till Lundan med Malin, Sophie och Emmeli. så småningom, ska bara rusa in i duschen efter jag sett skidskytte ifrån Hochfilzen :)

Papa Roach - Scars (acoustic)

the scars remind me that the past is real.


spotlight on me and i´m ready to break

SOLIF final idag. Bryntes Blåbär gick ur den striden SEGRANDE. Så fruktansvärt skönt. Iallafall, så var vi där och gjorde i ordning oss och grejer, knallblåa i ansiktet och grön tofs, exakt som ett blåbär. Man ska leva upp till sina förväntningar.
Värsta spotlights när vi uppträdde, så jävla roligt. Jag sprudlade av glädje just då, stå där nere inför hela skolan och klappa takten tillsammans med publiken till Volbeat & ABBA. Känslan är gooooo!
när det var 13sek kvar av matchen så sköt walle bengan på handen så vi fick straff, Maja la snyggt in den!
när klockan sen skreeek, så fylldes det av blåbärjubel :)

counting all the assholes in the room... Jag tror du fattar! bildbevis iallafall :)

shaaaake       BLÅÅÅÅBÄR :D        <3

ikväll blir det nattöppet på centret med emmelie och sen hem med Millan! Perry pöse som fan.

Ciaaao, anki 'änkispänki' nilsson!


does your mother know that you're out

jag taggar, med abba :)
slapp dag, simmade dock klassikern andra timmen. 2km simning på 53min. Inte illa pinkat, men kändes som jag stod still mer eller mindre. Trött, men eftersom vi gjorde den idag så slipper vi den imorgon, jag har absolut inga lektioner imorgon. Bara förberedelser inför SOLIF, jävlar i helvete blåbär va kul det ska bli. Funderar på att kila över till Camilla nu när man inte har något att göra :D

WE LOVE BRYNTES BLÅBÄR ! stolt jävla medlem <3

it's not a question or an answer, but it will change your mind.

Jag drar ihop den här dagen till bara ett ord. STRESSIG. Jag tror inte jag har andats ut förrän NU. Och vad är klockan, snart halv tolv. Hade rejält sen träning i gräshallen i Arvika ikväll, så därför kom man hem apsent, men nu gör ju inte det så mycket eftersom vi inte har ett enda prov eller inlämning kvar att göra. Dock känns det som vi redan lite halvt gått på jullov. Äsch, skitsamma. nu ska jag njuta av min varma choklad och vara den livsnjutaren jag egentligen är.

ps. elsa, jag ligger fortfarande överst på topplistan. ds.

/ snällanki..

i know that people say that we'll never make it.

Julen är en av årets jobbigaste tider, samtidigt som det är en av dom absolut bästa. Beror på vilken sida jag vaknar på helt enkelt. Julstressen är jobbig, att bara se människor som kryllar på alla affärer som finns för att hoppas finna den där "perfekta" julklappen för att visa att man uppskattar någon man tycker om. Om det vore så enkelt att visa det genom en present, men dagens samhälle är enligt mig alldeles för materiellt fixerat. Ja, jag ska egentligen inte säga något. Men just julklappar har ingen större påverkan på mig längre. Varför vet jag inte, känns ganska avslappnat och skönt faktiskt. Jag älskar däremot mys-stämningen som blir. Till exempel på morgonen när man går ifrån bussen och man går i ett mörkt Arvika och så ser man julbelysningen som hänger över vägen och i typ centrum. Det är mysigt. Det är jul och det uppskattas där i gryningen när man är så trött att man skulle kunna leta upp närmsta återvändsgränd och somna på stört. sen känslan som blir på alla elever när man räknar ner dagarna till jullov. Alla är som galna, man ska hem, umgås med familj/vänner. Alla sprudlar av glädje av att veta att man slipper läx/prov slit vareviga kväll.

nej, rätt och slätt - jag gillar jul. Men jag gillar känslan med jul mer än hysterin. Jag lutar mig hellre tillbaka och betraktar folket jag älskar.                         :)   

ciao, ankon.

i´m like a firecracker..

Säga vad man vill om Britney, men hon har gjort en comeback som heter duga och låtarna är rent ut sagt - BRA. Det trodde jag aldrig skulle komma ifrån mig. Men, jag lär ändra mig om den punkten. Det känns som måndag idag, bara för att jag inte var på skolan igår. En "vilo-dag" kan man säga. Jag tror den behövdes! Redovisning första timmarna, sen återstår bara en enda svårighet innan skolan tar jullov. Samhällsprovet imorgon! DAMN......

jaja, lär väl traska ut till bussen nu!
TSCHÜSS!

i feel the adrenaline moving through my veins.

småtimmarna kryper närmare, och jag fick en plötslig vilja att skriva. Men dock lika hastigt försvann den. Tomt.
däremot har jag åter igen lärt mig hur viktigt det är att ta vara på varandra. Det känns som tecken hela tiden. När man väl förlorar någon, sker det så snabbt att man hinner aldrig reflektera över vad som just är påväg att hända. Nu menar jag såklart olyckor som själsligt. Alltid en kamp om livet. Man tar alltid för givet att man får fler chanser, men tänk om den sista rinner ut i sanden just nu?
man ska inte leva med rädsla, man ska snarare satsa. Hellre satsa mot stjärnorna och hamna bland trädtopparna.
jag vill inte göra något jag ångrar, inte ta farväl av ogiltiga anledningar, jag skulle ångra mig starkt efteråt. Jag vill aldrig mista någon utan att ha gett den vad den förtjänar av mig. Det har skett några gånger nu, att jag går ut genom den dörren, och lika osäkert om man återser ansiktena man lämnade med ett hastigt hejdå, utan att vidare tänka på vilka konsekvenser det kan ge.
jag ska grubbla vidare, hoppa i säng kanske. läka inombords.

you're the light in the dark.

Väntar på Badh, för att resa vidare till Jössefors. Där den stundande bakdagen väntar! Det ska bli ytterst trevligt och antagligen pratigt. Sanna, Elin och Elsa gör stunderna otroligt minnesvärda. I kväll ska jag nog på "lättare" julmiddag hos kusinerna. D.v.s Ronnie har lagat mat, tror jag? haha. Det återstår att se.

Snön yr och ligger såpass tung på träden att det inte ens går att se på tv. Illa, men trots det så gillar jag den vita varan, som man aldrig får för mkt utav.

tschüss!



tjåål .

Har ganska ont om tid nu. Ska åka iväg en bit till Millan och måla, shit, jag bygger på min feta hög med VIP inbjudningar alltså. Strongt. Ska ut och köra på detta hala vinterväglag också, hoppas jag överlever och hoppas dom har plogat bortåt Boda. Noeeeep, Högdahl here i come.
btw, efterlängtad bakdag imorgon. Nu är julkänslan äntligen här, hoppas seriöst INNERLIGT mycket att snön ligger kvar över jul & nyår. Snö är vackert och härligt. Busbarnet inom mig sticker ut en hel del.

höööj!

uppgift; att äta ihjäl sig!

idag har jag skrivit mitt svårast matteprov någonsin. Funderar allt på det där! Det sög. Så himla skön dag, spela par-fotboll på idrotten, så grymt kul. Jag & anton ägde alla (H). även om jag hängde efter i det där snöret. 
slappslappt. Skrivit en idrottsuppsats också ikväll, men palla. Den blev säkert inge bra! Men den får en att tänka till lite extra.. 

nu ska anki sova på saken och imorgon tar vi helgen. Åka till millan blir det då (: alltid lika skoj! 
julbakdag på lördag med brudarna. jag ska frossa i gottigheter.... kanske.   

sådär lite smått halvsnygg.

Skiskyting på tvn, vilket gör att man kan sitta och glo på snygga Emil Hegle Svendsen. Förstår inte, norskar i tighta tävlingsdressar är så snyggt. Jag gör alltså allt annat än pluggar matte, som jag har prov på imorgon. Äsch, det är chill. Vem bryr sig! Så istället drar man på Volbeat i bott och shake ass.

jag har blivit en erfarenhet rikare, man ska ikke gå under balkonger med snö på. Jag skulle så gärna vilja se min & elsa's reaktion när det far snö rakt i backen bakom oss!
nej, nog med tjåååling, PLUGGGGGGGGGG.

, men bra valda ord kan få en att känna sig taggad igen.
många, men dåliga ord får en ner i botten igen.

"jag tror på dig, det är din vilja som kommer ta dig dit du vill"     dina ord väger tungt i bagaget.
du ger mig något värt att kämpa för.

I <3 Bryntes Blåbär.                                                                                                                                                                             
/ änkispääänki                      .

like the seasons.

slut på bränslet på motivation till träningarna för tillfället. Fotboll är för tiden inte så kul, och suget till skidskytte växer med snön liggande på backen. Jag är redo att ta fram skidorna vilken sekund som helst och åka, åka för min egen skull. Träna för att må bra, ta fram geväret och ge järnet. Ge mig riktig vinter och en comeback.
 hör och häpna, jag ska ta fram älsklingsvapnet och torrklicka. Fett sugen nu! :)

jag är på.

pösstja.

hemåt bar det, och saknar det redan..

Idre hela helgen alltså, som ni nog redan förstått. Funktionärerna som ägde straffrundan var jag & tillman. Jag fick känna på den vita varan, men skam att man inte hade med sig skidorna. Det skäms jag för. Det blev tal på comeback för både mig och mia, men vi får se på den saken. Tiden ska finnas också, men redigt sugen på att följa med till Lima nu i december. Jag fick suget tillbaka när jag kände känslan av hur mycket jag älskade det. Både på banan och stugmyset.
Det blev en redigt lyckad helg, men den hade inte varit densamma om inte tillman hade följt med. Hede, Rörbäcksnäs, Lima, Dala-Järna & Pro-ViVa fruktdryck - goda minnen. skrattat så jag haft ont i magen och käkarna i flera timmar. Jag älskar er. Min andra familj.
Tack för helgen. Jag har saknat det, men nu återstår tankarna som ska fyllas med någon slags aning om vad jag bör göra. Nu ska jag väl plugga, eller orkar jag? naaah.


Ciao.

RSS 2.0