sista februari

oh, what a day! och den är tamme inte över än. Vatt i stan med albertsson today. Människan är grym! Yeees, konstaterat. Vi har shoppat & käkat. Vi hade tur till en början, men sen vände det ihop med blixtlåset. xD haha!
solen har skint på oss hela dagen lång, så det blev allt nåra snyggve kort :) fick lite dille på en till piercing. Men, får vänta lite. Take it easy nu anki, livet ska vi leva länge. Kom typ nyss på att, det är sista februari, dt betydr att vi är inne i mars imorn, och sen går det fort. Riktigt fort. Vi ska ju typ snart ha lov igen, och efter det är det april. Damn! Nu barkar tiden iväg, så nu, är tamme snart sommarn här. Det lär bli njuta fulla muggar det.

fest ikväll, tillbaka till lite koppomstakter! jag hoppas det blir bra. Det blir det nog! :)
btw, you can do it , anki ;)

/a.


chip och välkommen till hajk

riktigt nice rubrik. Känns varm och välkomnande. Får mig alltid att tänka på malin. Well, har nyss lagt på ett mycket intressant samtal med henne. Som slutade i en resa till arvika imorn, vilket innebär käk på mulan & säkerligen ett fik på nordells. What can I say? jag tkr om spontana stuff, så det ska inte vara så himla inplanerat ! Det blir fint. Det blir till att vara isär några timmar cirkuuus, och sen festa ihop. Vilken fredag. Kan inte begära mer. SÅÅ BRA! party i koppom imorn, med elsa & gänget. Kmr nog bli några riktigt fina kort därifrån skulle jag tro.

Nu, ska jag få lov att bli lite schizofren (eller hur det stavas!). Ett litet uppmuntran tal till mig själv.
Anki, vrf tveka på ngt du vet är SÅ himla bra ? nepp. YOU'VE GOT TO STOP THAT THING. Tro anki, tro. great !
Då var det över elr? :D bra.
nu måste jag nog sova, annars lär jag inte orka upp tidigt imorn! Stackars albert isf ;)


/a.


beundransfullt.

Jag beundrar Jennifer Kildén över allt på denna jord. Jag har inte träffat dig överdrivet många ggr, men jag vet ändå vad du gått igenom, på avstånd. Därför ska jag skriva denna bloggen endast för att lyfta upp dig till skyarna. Din styrka, är helt beundransvärd. Din värme. Du är en magisk person, som berört mig på många sätt. Och det hårda och grymma sätt du fick uppleva allt på. Men som jag tror gjort dig så himla stark. Här går vi, (åtminstone jäkligt många) och klagar, på vadå? jo, världens mest minsta problem. Jag vet, jag är nog en av dom. Men, jag har konstaterat att det finns värre än mig iaf. Medans vi går omkring här o anmärker typ allt o alla, så finns det så många unga människor, t ex jennifer. Som lider eller lidit så otroligt mycket. Vi andra, som har hälsan i behåll, som har allt, egentligen. Ska verkligen inte klaga. Vi ska istället vara otroligt tacksamma för det vi har, vi ska sluta ta allt så himla mycket för givet. Jag kan inte säga att jag vet hur det känns det som du gått igenom, men jag kan någonstans långt borta i min tankevärld föreställa mig hur det måste känts. Även om det är jäkligt långt ifrån verkligheten av dina känslor, så fyfan. Men som du sitter o säger på msn, det är viktigt att öppna upp sig om cancer, döden, sex osv. Istället för att lägga det som ett "tabu område". Det är viktigt, få upp folks ögon. Det som du gått igenom, ja, vad kan man säga? världen är så orättvis. Ingen förtjänar ngt sånt, men det jag är mest beundrad av, är att du tagit dig upp. Bevisat allt o alla att man kan överleva, om man har viljan. Allt går bara man vill. Inget är omöjligt.

så nu, i dagens skede. När du varit med på Efter tio, intervju med Malou von Sivers, o det här med Helena Bergström, osv. Det är bra awesome, om jag får lov att säga så. Men, du är värd varje sekund av det nyckfulla. Jag unnar dig allt gott, vännen. Om det är ngn som är värd det, så är det du.

Det jag vill säga är, ta vara på det man får. Ta inget för givet, absolut inte livet.

/a.

jahapp

jahaaa?     jag som började få tillbaka känslan. Det barkar fort, det är bara att konstatera.
jaja.

Dagens låt.

Plain White T's - A lonely september

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind

Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did

And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back/but I know you did

I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with me
You know the holidays are coming up
I don't want to spend them alone
Memories of Christmas time with you
will just kill me if I'm on my own, oh

Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back

I know it's not the smartest thing to do
we just can't seem to get it right
But what I wouldn't give to have one more chance tonight (one more chance tonight)

I'm sittin' here tryin' to entertain myself with this old guitar
But with all my inspiration gone it's not gettin' me very far
I look around my room and everything I see reminds me of you
Oh please, baby won't you take my hand
we've got nothing left to prove

old memories

jag kom nyss på att, imorn fyller sara hempel den gamla godingen år. Det tar mig tillbaka ngt år i tiden. En viss anki har satt sig på toaletten, och lyssna NOGA. klockan har slagit 03.06, slår numret till hempel, och sjunger ja må ho leva, på toaletten, i en stuga i dalarna. Dessutom väcks halva Sveriges befolkning, av min fina djupt-sovande-röst. Ja, vad kan jag säga. Det var sån jag var. Jag saknar stunderna med dig. De var helt klockrena. Och dessa djupa samtal långt inpå natten. Flera rekord i samtalstid hur många ggr som helst. Jag saknar dig /v . men nu är det ju uppgjort att vi ska fika ngn dag. Som jag med väntan ser framemot. Kanske du kan ta fram den där känslan hos mig? om tillit hos personer. Våga satsa ditt hjärta, anki. Var det inte så vi sa? Det kmr bli fint det här.

SOMMAR -08 . I'm looking forward.
och CONGRATS kära hempel.

btw, tanka Lasse - stort liv. DU BLIR HAPPY AV DEN.

/a.

tisdag 26 februari

Satte nyligen på blandlistan på media playern, och gissa vad som dyker upp, om inte kära Lars Winnerbäck - Stort liv. Stämmer otroligt ! Vem om inte han är som bäst nu när det är så damn tråkigt väder, regn och åter regn denna tisdag. Dagen har tillbringats tsm med gänget i kära charlottenberg. Det vill säga, Josefine, Sofia, Emmelie, Madde, Amanda och Louise. Drog en måltid, sen får jag lov & säga att ni dryga er där inne. Det tog ca en timme att dra oss ifrån centret till josefine. Vi såg den kära nyårsfilmen. Ja, vad ska man säga? det finns klipp i den filmen, som jag skulle ge allt för att återuppleva. Känslan (v , ni vet, en känsla av helhet.

Men som sagt, Det är aldrig försent. Eller något sånt där klatschigt. Jag kände mig hel, för ett ögonblick.

Där elden falnar med fortfarande glöder.
Annars finns det inte så mkt mer att informera om här i mitt kära liv. Snart natto på mig tror ja!

/a.


måndag 25 februari

dags för ännu en blogg. Så, första dagen på lovet. Helt underbar var väl den. Solen som sken hela dagen. Vakna till blå himmel utanför fönstret är aldrig fel. Det bar iväg till stora staden karlstad med mamma och två hundar till sällskap. Dom där två hundarna gav mig mer ilska än lugn. Uschaa! Det blev Bergvik en tur och lite shopping. Om man nu kan kalla det shopping. Lite mer betrakta människor. Vilket kan vara ganska intressant, faktiskt !
Kom på mig själv med att sitta med tankarna på vad en del människor man ser varit med om innan, deras uppväxt, hur dom bodde/bor, levde/lever & allt därtill. Vadå dåligt att göra? Men det är väldigt coolt att man kan tänka på sånt, bara utav att se deras gångstil, outfit osv. Mkt roligare än att shoppa, iaf enligt mig :b
fann mig allt ngt därinne. Även om jag bara ville kasta mig in i bilen och hem. Såna ställen är creapy sometimes. Inte alla ggr, men ibland får man ju panik. Men alla kan ju inte tycka om att shoppa hlr, hur skulle det då vara inne på såna centrum. Helt överbefolkat antagligen.

Dagens träning, hrm. Ja, vad säger man. Noll koll på mina ben, deluuuxe! Men vad kan jag säga, dom där träningarna sen igår sitter i   : / så trök när det är så! men, vad kan jag göra! Riktig gristräning igår, idag gick det väl lättare, men gnistan? Jag tror den kmr ihop med sommaren. Så hoppet på den är inte riktigt ute än. oh no.

Jag säger bara, vilken pik.
Nu ska jag knarka lite Dirty Dancing. Bara för att, den är grym, och det är ett otroligt slut på den filmen. SÅDETSÅ!
det luktar vår, & med våren kmr massa skoj. Bara längta sönder!

/a.

it's time to say goodbye

Puh! Denna söndag har varit pissjobbig. Jag som hade sett framemot att sova ikapp det gångna dygnet med flixxen, men så blev det absolut inte. Det blev upp 7 och iväg & träna. Trodde seriöst jag skulle klappa ihop. Ganska härlig träning faktiskt. Väldigt rolig också, då glömmer man smärtan och det jobbiga. Sen vart det hem igen, slappa ngn timma innan det var dags igen. Seriöst, vet inte vad det är för fel idag. Den träningen var det inga krafter kvar, inte ens en uns av kraft. Hoppas den återkommer tills imorn, träning igen då ju. Vilken pääärs!

söndag = ångestfyllda dagar. Det är värst när det är skola dagen efter, men nu är det ju inte det. Men det tror jag inte anki insett ännu. Det kommer väl, men tankarna sniglar iväg åt andra håll just nu. Ingenting känns som förut, har vi verkligen gått åt olika håll ? -,- Om ni vill får ni gärna kidnappa mig och rycka iväg mig från det här stället. Det är helt tillåtet. Det är ngt som kmr åt mina tankar, och jag blir så less. Mest less på mig själv. För jag vill så gärna kma över det, men det kmr åt mig iaf.
Det jag kommit fram till, är att det är inte detsamma längre. Och det är jävligt synd.

I've come to realize
With every little glimpse you fade
I was told that I could fly
When least expected, cloud connected

You seem to be so introverted
How come we fail
You crossed the line
You remembered my name
Time runs backwards
As long as you are heading that way



/ a .                                  don't know why .

ohlalaaa! *

Oh yeah! Precis städat rummet, har visserligen hyllorna kvar, men det sparar jag till senare tillfälle. Kom hem från Elin för en timme sen. Ja jösses, vilken kväll/natt/förmiddag. Tacos till middag, och tacos till frukost. Eller om man nu kan kalla det frukost. Mer, lunch! haha. Iaf, igår åkte vi o hämta elsa, och vad händer ? Jooo, när anki kör, så blir hon ofc stoppad av polisen. Pappa masar huvudet av dom, och vi åker vidare. Och som vanligt så gjorde vi mat tsm. eller tillsammans är o ta i, för jag, hanna och elsa är inte särskilt aktiva. Baha^ men mat blidde det tillslut. Muuuums. Me like tacos! vi satt kvar lääänge o bara prata. Mys tkr jag! Men sen barka det, UTFÖR! Jösses, jag ska aldrig mer hämta madrasser i elins lillstuga. Helvitti va äckligt. Och hanna är inte mkt till hjälp. Jävlar!

jag sov mig igenom dom två första filmerna typ. vakna till liv lite då och då. Prata i tlfn m. LALAAAH, inga namn. hahah! Sen, skräckfilmen. Redan första scenen så hoppa jag upp i elsas knä. DAMN! den var så jävla äääcklig. Så, kolla på Black Christmas om ni vill se massa eeecklicha saker. Usch! Denna film ledde till att dom få timmar vi sov, hade jag elsa direkt in på axeln. Livrädd! å herregud. Denna natten. Jag började undra där ett tag om Elsa tagit ngt knark eller ngt när vi inte såg. Mega extremt hyper. Elin blev helt tokig och ber elsa o hanna gå uuut om dom ska prata i tlfn. vilket bara fick det hela att bli mer skrattigt !

" Hanna, svara helt ärligt? - mmh. - HAR DU OPERERAT DIG ? Asså, du är så jävla perfekt. Helt perfekt "
wooops! minsann en liten beundrare på den fronten ;)
jag gillar våra planer minsann. Det kommer barka så hemskt mkt utför till helgen! Men kul ska det bli :D

kl 05.30 - HANNA, LÄGG PÅ MOBILFAAAN!  Jag har ett behov av SÖMN. elsa: - neej, vi ska inte sooova nu hlr.
Moses kammar mittbena! :D

/ a .


lov

grymt skönt att ha gått på lov nu. Även om det inte är alltför länge, skulle behöva vara borta i evigheter innan jag är redo att hugga i igen. Meen. Wtf ! det löser sig. Har inte så mkt att tillägga.

btw, ikväll rasar huset där i jössefors ;D

I thought that we were good, that we were meant to be. But, I took the wrong choice.

du kan verkligen inte förstå, eller hur? hur det där känns. Att få noll respons när man väl öppnar sig. Jag trodde så mycket bättre om dig. Synd att det skulle sluta såhär! Men det var helt och hållet ditt val .

/ a

en helt normal torsdag, eller ?

ojoj. torsdag 21 feb. Så jälla mycket strange har hänt idag. Eller snarare så är väl förklaringen den att Elsa was back in school och att resten av oss vaknat på värsta dampsidan. Dagen har bestått av samhäll med tre timmar fullkomligt damp, alla kurvor med massa mas som vi ska förstå, tror du vi förstod? SÄLLAN VA! det var totalt hjärnsläpp. Men gardinerna tyckte vi om. eller, åtminstone sanna, som vira dom runt mig osv. haha! Idéerna flödade, för i maj mina vänner, då ska vi till sthlm. Dom ska liksom SLÄPPA UT OSS, i sthlm. ÅH HERREGUUD.
Plus att vi kanske ska stanna kvar där. Hoppas vi gör det " ) gud va kul det skulle vara att tillbringa några dagar där med er. Dom besluten tar vi då, det är ju ekonomiiin också. Danmark väntar en månad efter!

Yepp, jag har inga ord som förklarar dagen. Bara massa kul :)
så, "nej, imorn ska jag slå på stort, med äppeljuice!"

btw, hörselbenen har trekant ! :D haha
hoppas ni får en toppenhelg, för jag ska bara firafirafira ^  :b
LOVLOVLOV! 
elinolsson imorn, då kmr vi och våldgästiiis. Med en o annan skräckis under armen, tacosen ska stå på bordet, ETT KRAV SÄGER JAG BARA !

/ a.

måndag 18 februari

livet går snabbt och det rullar konstant på. Vare sig man vill följa med i den takten eller inte.

men dina ord satte sig direkt som en liten propp på hjärnan. Och jag tänkte ja, det är kanske tamejkatten lite rätt?
det känns som att tiden rinner ifrån en. Inget av det man vill hinns med. Åtminstone inte så mycket som man egentligen velat. Så kan någon svara på, vad som händer efter gymnasiet?
är det som robertsson säger, vi tar studenten, sen sitter man där på arbetsförmedlingen och sen med ett jobb, man och barn, sen är det döden som väntar? Nu var jag kanske väldigt melodramatisk. (har tillochmed lärt mig ett nytt ord dagen till ära). Visst, det finns saker däremellan som man ser framemot. Men egentligen, vad kommer ske? hmm. Kommer alla gå skilda vägar och man ser varann om sisådär 10år? självklart kmr alla gå olika vägar, men jag syftar mer på om vi vänder oss om och går och aldrig ser tillbaka på det som en gång varit. En tankenöt att kläcka. Men jag ska inte ägna det mer tid, för jag blir galen isf. O__o

men jag fick ett stycke inspiration av just dina ord. Jag vet inte vart mina ben bär mig, samtidigt, jag vill inte veta. Jag vill leva i en viss ovisshet. För först, ska vi ta itu med de här två återstående åren på Solberga. men jag måste få lov att säga, vart fasen har det här första året tagit vägen? det är snart slut, och vi står där med solen i ögonen åter igen och sanden mellan tårna. visst är det underbart. MEN TIDEN?!?! :O snälla sluta fly ifrån mig.

JAG HAR SÅ MYCKET FÖRSTÅND ATT FÖRLORA ÄN !


torsdag 14 februari

Goddagens! eller, godkväll kanske passar ngt bättre just nu. Snart är torsdag över och fredag står vid dörren och ännu en vecka är avverkad. Desto närmare lovet kmr vi. Det ska bli enormt skönt. Hoppas vi håller fast vid planen nu flixx. Jag vill verkligen! haha. Fast inga mer filmer som tex dreamgirls. Helvitti va dryg! haha.
Idag är det den väldiga Alla hjärtansdag, ? inte för att jag märker ngn särskild skillnad. Eller, ingen skillnad alls ju.
Överskattad dag. Eller som Kungen säger, Alla kukars dag! Den stämpeln kan den också få. Just för tillfället.
Jag var lite extra kärleksfull idag, faktiskt. Bjöd på en "romantisk" middag på Mulan, för två. Det vill säga, mig och elsa. vår torsdagslyx. Det kmr eka i plånboken snart. Men det är det värt. En dag fylld med lagomt mkt damp.
Känner mig riktigt flitig idag, haha. Renskrivit alla historiauppgifter, och varit ute och sprungit. Kände mig jävligt förföljd där ett tag så jag fick fläng och öka takten. Det är inte bra att läsa om massa eckliga mord i "Den du inte ser". Blääh! Men, så kom jag till ett parti här i skogen där det alltid är snö, som sagt, det var det nu också. Jag kasta mig ner på skaren, och låg o kolla stjärnorna. Då kände jag mig fri och pigg på vad som väntar. Suget kom för ett litet tag tillbaka. Men försvinner ibland minst lika fort ; / cääpä.
Efter ett tag bestämde jag mig för att där kunde jag ju inte ligga så det blev häva sig iväg och hemåt igen! kasta sig i duschen och bara må. Ska läsa lite tyska också! oh, jag känner att jag gjort en uppryckning. hah, elsa, du är en idol ;D min godtrogna högra hand.
vi är bra cp hela högen.

Låten denna veckan; DDE - rompa mi
du e så glaa i rompa mi. DAMP BÄST ! norsk musik är som bäst när man hör Elsa sjunga i duschen och hon tror ingen hör! (y) en enda rad, hade hon lärt sig xP

mer om denna veckan tänker jag inte dra upp. Det stannar allt i ett fack för dampdagar :D


sisters, not by blood, but by soul

Puh! söndagar är jobbiga dagar, men man tar sig förbi dom också. På ett eller annat sätt. Så söndagen bestod av att kliva upp hur tidigt som helst för att vara söndag, iväg till stan & träna. Gick åt fanders det också. Ännu en finger trasig. Jag undrar hur dom kommer se ut efter några år. Under bara några månader har jag hunnit stuka ALLA utom lillfingrarna. Lyckat anki, lyckat. Skönt att ha gjort det mesta och värsta plugget. Så jag kan relaxa. Sen tränat igen! Änkx fick kliva in i forward position O.o, hör på den :D haha. Hade ett seriöst krävande styrkepass innan! Känns underbart när knäna & låren skakar av trötthet till slut. För att kort sammanfatta min helg, har den varit över lag mkt bra. Både upp & ner. Men jag har saknat Rikards onda väckningsmetoder, som att vrida tv/radio på det högsta näst intill öronen, eller fara o rycka o dra! Han är en pärla den mannen. Energi så det räcker till flera hundra ;) det var mycket nödvändigt att rycka iväg mig till Sysslebäck. Just folket är underbart. Jag hade inte tappat feelingen i åkningen heller! Känns lugnande. haha. Minnena kan ingen ta ifrån mig.

Jag måste seriöst gå och köpa mig en Proviva fruktdryck och prova hur den egentligen smakar! så kanske vi slipper slänga ut den genom fönstret med muggar o hela köret ;)
/ esset olsson.    Hede -06. Den vintern, den sommarn. Kärlek på hög nivå. Ett mkt kärt återseende.
God damn, jag älskar er :) men tillmansungen, vart var du? :((
JAG SAKNAR DIG, DIN GALNING <3

btw, saknar fylleonsdan så jag kollapsar snart. "/ O__o        

now I know, it didn't meant so much to you anyway. But somehow, I can't forget.

söndag 10 februari

Obviously, faller jag lätt på samma ställen. Helt klart ! och det stör mig fortfarande lika mkt .
so what can I do...

fredag 8 februari

Nu sitter jag här helt upp pallad. Det känns hemma att anlända här i Sysslebäck. Bara att slänga ner väskan och sätta sig vid bordet käka världens godaste middag med "familjen". Det är mys! Jag kan erkänna att i bilen hade jag ångest. Hjärtat slog flera tusen slag, bara för att jag skulle resa till något som är "hem". Jag vet inte vad jag ska förvänta mig. Det fladdrar framför ögonen. Men nu, när man väl anlänt och känner sig hemma i pälsen, så är det bra mkt bättre. Jag kan inte bärga mig tills imorn. Vara med, vara delaktig. Äntligen vara en av Dom igen!
I've missed you guys.

Sälja mitt gevär ? ALDRIG. som rigmor säger, det är något speciellt med det. Det är en del av mig. Det är min personlighet!

veckan som varit, har innehållit allt. I tisdas hade vi friluftsdag, ooh fett skön sådan. slappt o fint. Jag kan inte låta bli att slänga en tanke åt torsby, sry hanna. Men det är omöjligt. Eftersom jag satt inlåst i en bil när jag for förbi, fick jag ta den närmaste till hands, pappa. Jag har mkt att häva ur mig om torsby. Men får aldrig ngt utlopp för det! Det kmr så småningom, när det kmr en droppe som vippar kanten.
nej, nu får jag nog ta ett ryck i läxhögen igen /: mkt som ska in tills på måndag! ajaaaa.

Jag bär ditt hjärta med mig. Jag bär det i mitt hjärta.  

ett tips; Bare Egil Band - Gal av lengsel .
" det är rompa dii som är så sääxiii ^ "

lördag 2 februari

nu, är vi inne i februari. Äntligen sker en förändring i vardagen. Första feb. tillbringade jag med bästa ASE. Måste säga att mkt vettigt blir sagt när vi träffas. Symöte kan det också kallas! Hoppas vi kom fram till ngt slags svar, eller svaren är upp till mig att tro på. men jag är ju så fârt stönig!

ASE ftw <3
 
Jag återkommer med bloggen. för nu ska jag masa m malin & leka m henne hoppas jag på :]

RSS 2.0