salta tårar, vet du hur dom smakar?

det är inte okej.
jag är inte okej.
jag vill ditt bästa och jag fick en käftsmäll rakt upp i ansiktet för något som inte ens är menat så?
absolut inte okej att du gör så mot mig.

jag vet inte vem jag litar på längre.
nu mer än någonsin vill jag bort. 
bara ta mig härifrån, sup ner mig, slå i sönder mig.
enligt dig förtjänar jag nog varje slag isåfall..

go with the flow

jag är arg på internet för att det inte finns mkt information om barns rättigheter. fuck it !  det borde finnas. aja shit the same! tingsrätten idag var intressant iallafall. Dock tyckte jag så synd om den första tilltalade, det var verkligen synd om honom. Det första han säger är "jag har sociala problem och har problem att vistas med människor" och så väller vi in där, 30 pers liksom. Det gjorde nog inte hans situation nå bättre! två otroligt deppade personer var det vi fick se, jag led verkligen med dom. Vad kan jag säga? jag är i en sån period just nu.

ser framemot fredag, för då ska vi fira sanna & elin, våra nyblivna 18 åringar :') ska bli ett skönt avslut på den här veckan. Då har jag klarat av anförandet i svenska B också, tur att jag valt ett jobbigt ämne att prata om. Lyckat anki (y)

äsch, det går över..
det går över !

i got nothing to live for.

tränat x antal timmar, övningskört och varit och firat kusinvitamin! ännu större nu. Nästa år är du tjugo. Smaka på ordet, tjugo. Otroligt vuxet ju. Jag kände uns av känslan när man vill krypa ihop som liten och krypa upp i famnen hos mamma. Jag satt och kolla på Spårlöst och det var en tjej som hitta sin pappa igen efter typ 20år. Jag böla nästan, illa anki, illa.
känslan...

vad gör man när man tycker att allt man gör,
egentligen är för någon annan?
när ens egen vilja inte vet vad den vill..
jag vet faktiskt inte om jag orkar med det!     :/


att ge sig själv en chans

jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll.
du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd.

att synas utan att verka ser enkelt ut på håll.
i en värld av idioter, så står jag först i kön.



jag har enligt facebook ingen oro inför framtiden, men dom sa också att jag hade en kropp som Rihanna så jag tycker inte dom har särskilt bra kunskap om vad jag känner och vad jag gör.
man ska våga, men just våga är så otroligt svårt. men det är också modigt att erkänna sina rädslor, och jag är rädd för att inte våga..

snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång.

come on baby, shake that thing!

Katastrof! SA2 är katastrof för tillfället. En skön katastrof! Någon kollar på youtube och lyssnar på värsta gitarr riffet och Stefan står framme vid projektorn och sjunger lite dovt för sig själv, tingeling come on baby shake that thing! elsa sitter och bryter lite halvt på ryska och försöker följa med operan i sången till tingeling! inte skönsång direkt. den ena mer irriterande sms signalen efter den andra, haha. Messages from the dark side you know, haha! och ute? ja. ute yr snön på taken som om det vore december, snälla! det är ju snart april? bort med snön, fram med solen! vi ska ha brunbrända ben och ett brunt ansikte meine damen und herren! :)

41 riktiga skoldagar kvar.


för omväxlings skull

dagen torsdag har återigen bestått av att inte direkt komma ikapp i olika ämnen. För jag vågar nästan säga att vi kan andas igen? vi kan unna oss något annat än timmar vid skrivbordet. Jag var nere och käkade på Charlie's med Hanna och Sanna, vilket var mysigt. Där drog vi slutsatsen att man får dåligt samvete för att man går och lägger sig och sover på vardagarna, när man vet att man borde plugga egentligen. eller när hela kroppen gör ont när man kommer hem på fredagen.

iallafall, nu när vi inte har så mycket i veckan så ska jag ha självdiciplin och göra mig av med massa på lördag! yes indeed. jag vill lägga mig i tid och inte ha dåligt samvete för det! that's it.

dessutom vet jag ingen sötare än mamma, hon gör våfflor åt mig dagen efter våffeldagen istället, pga mitt breakdown på en tredagars period. neeeeeh, bästa har jag!

emmelie, vi säger big NONO till moped i fortsättningen.


hush little baby don't you cry

äntligen. efter 2-3 dagar i dvala och utan mat börjar jag åter igen repa mig. Imorgon är jag på benen igen och på skolan. Krafterna börjar sakta komma tillbaka. Pluggar nu utav helvete så jag kommer ikapp! damn. orkar inte ens tänka på allt jag missat i skolan nu -.- 
övar på mitt svenska anförande och skriver historia arbete. Det är inte kul! jag rekommenderar för dagen T.I ft. Justin Timberlake - Dead and gone. Good shit! 

fredag next up. 
det blir fira Eklöw för hela slanten! vi börjar ju bli 18 år nu, en efter en.
sen på söndag är det Marlings tur! oj, nu börjar vårkänslorna flöda över :D


it's gonna be the one

jag rekommenderar varmt den lugna versionen av Zelmerlöws hope and glory. Jag ryser, så bra är den! eftersom jag är sjuk så kan jag sitta och leta låtar. Det är världens härligaste väder ute, riktiga vårkänslor. Dagarna rinner iväg mot sommar, det är typ 44 skoldagar kvar. Det är inte mycket ! Det är dryga månaden kvar..
jag kan inte tala om vad mycket jag längtar till dess!

jag kan inte längta mer tills jag får veva ner rutan och själv ge mig iväg och upptäcka ställen jag aldrig varit på. Mil efter mil. Tänka i lugn och ro. Se solen gå ner kanske även gå upp från Valfjällstoppen! Känna lyckans vind i ryggen som bär en framåt.

I´ll be fighting for my love story.

i'm losing.

jag visste någonstans inombords att jag tog mig vatten över huvud genom att välja matte c, nu har jag iallafall valt bort det. Jag gav upp.. Jag orkade inte ge mig hän såpass.

håll ut anki.
åtminstone lite till.

historia & svenska skriker efter mig, ropar galant mitt namn. Men kroppen segar ihop i en klump mitt på golvet..


watching you leave.

jag pallar inte.
jag har hundrasjuttioelva uppgifter att göra i helgen/nästa vecka.
jag har 76 händelser på facebook.
jag har en mentalt trött hjärna.      / alltså inte så mkt att klaga över.

del ett av fyra är nu avklarat inför körkortet. Jag blev som vanligt så berörd av det. Vi fick se en film om unga människor som kört fulla och orsakat sin bästa kompis död eller förlamning. Det gjorde så ont i mig! ända in i ben och märg. jag vill aldrig uppleva det, jag vill aldrig se det. Jag vill inte se någonting av allt det där hemska! men vem vill det egentligen..
Jag har gjort mitt inom bilolyckor -.- Även om man nu inte blir så allvarligt skadad som förlamning, så förtjänar man inte chocken och allt glas splitter och ett tappert försök att ta sig ur en tillknycklad bil och ovissheten om hur allt ligger till. hela världen känns som den står stilla just då! helt enkelt var kursen viktig.



fundera på det viktiga i livet folkens!


det här är er egen partysång!

dagen torsdag som känns som fredag. Denna underbara dag har vi solat och skaffat oss en försmak på sommaren och dansat oss genom korridoren. Riktigt snygg moonwalk Lina bjöd oss på! riktigt glatt humör på hela truppen idag. Och den där ryska låten Tingeling går på repeat. Lika bra varje gång! och elin frågar sig hur gammal man verkligen måste vara för att få köpa choklad på tax free! vad vore våra dagar utan dig elin?
Jag får lov att säga att studenterna på Taserud är galna av sig, tälta ute NU? mina vänner, det är minus ute fortfarande om natten vetni.

imorgon väntar tre timmars extrakurs inför körkortet. dock känns det som dom bara lägger till det för att dom ska mjölka en på pengar. Riskettan som denna heter, så nu räcker det inte bara med halkbanan längre :O aja, intressant ska det bli.

idag har varit en klassisk "jag vill ha brillorna på och ligga på gräset och softa"-dag!
närmare och närmare kommer den där dagen jag längtar efter så mycket. frihet!

jag liksom föll över kanten

tänk, vad skönt det är när man kan förlora sig i konturerna i molnen.
tankarna är så långt borta i dagdrömmar om allt underbart.
man har förlorat sig i sorlet till den där perfekta lugna balladen.
Men verkligheten kommer alltid ikapp!

över till denna dag!
jag har fått undan en redovisning och eg. hade jag fotbollsprov imorn, men det har flyttats fick jag reda på. Skönt för då behöver jag inte stressa just nu. Dock är det inte bra med tanke på allt vi har nästa vecka! Så damn stressigt. Det är PM, redovisningar och muntligt anförande och varenda fläck av en granskas och alla ens tankar ska upp till bevis. och allt påverkar ens betyg. Vad händer om ens tankar helt enkelt krasch landat, för längesen? betyder det att jag inte duger...
det är frågan det, räcker man verkligen till?

musiken är som gjord för en stor arena

haha, jag sitter och skrattar åt mig själv. Jag och Elin har masat om den där jävla låten Mayhem hela förra veckan. Nu sitter jag och skrattar åt vad dålig den är fast ändå bra, haha. Alltså sitter jag här och lyssnar på den. Aja! kan väl erkänna att lite party är den.

efter att jag och sanna pratat om vad vi vill göra för världen har jag satt upp ett nytt mål. Innan jag söker vidare till universitet, flyttar och finner kärleken blablabla, så ska jag vara volontär. Japp, jag ska resa till typ Zimbabwe och hjälpa fattiga. Det ska jag göra innan jag får för mig ngt annat. Det är det där med meningen i livet man måste finna. Det skulle vara både en bra och dålig bearbetningsprocess. Kanske man skulle finna sig själv mkt fortare.
För just nu är det bara mediokert. Förändring taaack!

what if hope was lost?

would you rise again (8) lalalaaa! bra är den!
kan säga att jag är lite lätt död på den här söndagen. Upp tidigt med tuppen och iväg till arvika, träna mv sen hem och vidare till ch-berg med en gång. Positivt var ju att jag fick ratta bilen. Annars är jag trött i huvud, armar och inte minst ben o.O och ovanpå detta ska jag göra tyska, fotboll och geografi. vad underbart ! eeh näe.

i'm not in control, so let me go.

only a fool rush in

melodifestivalen är avklarad och vi skickar en operasångerska till moskva? det är iaf bättre än Caroline af Ugglas. Jag hade skämts om vi skickat henne!

denna asgarv veckan har fortsatt i samma spår, eftersom mamma och pappa trodde dom skulle avlida när dom såg mig gå, så ont har jag, haha. Jag är värre än en kärring som har opererat höfterna + knäna och sen även typ 90år gammal ovanpå det. Har varit utanför Värmlands län hela TVÅ ggr denna vecka. Örebro, vadå sköna människor? haha. Och jag har dragit slutsatsen att jag är bäst på att vara passagerare för jag kan alltid vägen?        :)
jag är iallafall nöjd med dagen.

H.E.A.T - 1000 miles


who's gonna make my decisions?

fredag den 13, det enda som vi hade "otur" med var ju såklart The Roof, haha! pinsammaste idag. men vi kunde skratta gott efteråt. Lustig vecka det här, har garvat så att jag gråtit flera ggr. Vi kunde skratta gott jag och mamma när en gubbe fråga om mamma jobbat på en pizzeria, så helt plötsligt var jag nog adopterad också. Bara för att all information ska framgå så är mamma kraftigt brun året runt (fett med avundsjuk att jag inte ärvt det.) Dessutom har jag helt i tomma intet låtit som (enligt sanna) en lastbil som backar. haha!

det skönaste med fredag är nu att äckel-rättskunskapen är över. Nästa vecka har vi ju faktiskt en "lindrig" vecka så att säga, 2x redovisningar + fotbollsprov och förberedelse inför svenska nationella. 
pappa är skön, drog fram en film som är 10år gammal. Fatta ful jag var, men men. Jag kan bjuda på det! Dessutom var jag riktigt kaxig och skön! hahahaha.
Gud, det var tider det!

Agnes - Release me :)


smita från smällen,

snabb update, körkortsteori och det är fortfarande kul :') jag är udda, helt klart. hann dock inte med träningen eftersom det jäkla rättskunskaps äckel provet måste övas på. Jag tog tag i mig själv och bokade även två körlektioner idag! jag längtar rent ut sagt. shit the same! sleepy eyes nu. ska sova nu. jag SKA!
För övrigt står världen still och jag har dragkamp inombords!

det är dags att börja leva, utan rädslor. Människor förlorar lyckan när de inte längre lever för att sträva efter sin egen dröm.


vi är änglarna med blickarna högt i det blå

jag blev betagen av en blogg jag läste under eftermiddagen. där bloggaren påstod att vi inte ska kalla våra misstag just, misstag. Kanske inte? hennes argument var starka och jag höll med. Det är misstagen eller snarare våra erfarenheter som gör oss till just dom vi är. Vi måste begå våra egna misstag. För vi lever genom våra erfarenheter!
det var det.

jag har spenderat nån timma till att läsa rättskunskap, alla kapitel om äktenskap, arv och lägenheter och dittan och dattan. En sak jag blir så irriterad på, det är sättet man skiljer på kärlek. Är inte kärlek samma sak vart den än uppstår? Kärlek är när man känner det där extra klicket mellan sig själv och en annan person. Men trots det så har vi olika lagar vad det gäller äktenskap? För om det är homosexuella som ingår i s.k "äktenskap" så heter det registrerat partnerskap. Jag undrar bara, varför får inte dom ha det där stora feta kyrkbröllopet som alla drömmer om? för jag menar, vi lever på samma sätt. Varför skulle deras kärlek vara annorlunda?! vi säger att vi har moderniserats, men vi kan fortfarande inte acceptera kärleken som den är? enligt mig är det inte framgång.
it's a maniac world out there.

hjärtan av ädel titan

en lördag som tillbringats i bodas skogar uti snön och i köket hos Camilla. Alla stunder över köksbordet är så mysigt. Beundrar all din livserfarenhet. Vi tog en tur upp emot skogen och fotade först Alma, Ellen och Fanny. Det är svårt att fota svarta hundar normalt, men idag gick det galant. Meget bra kort. Det blev en promenix upp till högsta punkten på backen och vi rensade tankarna rejält (!)

kvällskvisten har tillbringats med melodifestivalen, jag bangade maggio ikväll..
men jag undrar varför jag alltid faller för låtar som Sarah Down Finer's. Alltid, såna låtar är mitt inre kall eller något. Glad att hon gick vidare iaf.

tro det eller ej, men jag ska plugga senare :/ 70sidor rättskunskap.

  bjuder på en bild av alma :)

where did the good people go?

jag har hunnit med att städa, bäddat nytt i sängen, handlat o.s.v i all oändlighet. Jag har pluggat en fredag liksom, inte ofta det sker. Slutade relativt tidigt idag, förstår inte va veka alla lärare är! Det gör mig inget, men vi måste faktiskt förbereda oss inför nationella ju O_o

planer på götet med Millan i sommar, unna oss några dagar där och shoppa loss.
men över till min härliga fredagskväll som däremot tillbringas med mina kära föräldrar som är dödstrista och ska kolla på så ska det låta. Herregud !  men partaj imorn? (aa) skulle sitta rejält fint. men, har så jäkla mkt plugg. Borde inte! prio ett imorn är att plåta camillas fanny! hoppas på bra väder :]


lars winnerbäck, mannen som får håren på armarna att resa sig .v

the black pearl

5 mars, torsdagen som varit segast någonsin. Massa lektioner och tråkigt tänkande och alla kurser kräver fett mycket djuphet, (djuphet, om det ens finns ett sånt ord). Man måste nästan söka sig själv mitt uppe i allt, nästan lite identifikation. Vilket gör mig förvirrad. Till slut satte jag mig i café surret på nordells och fika samtidigt som jag läste körkortsboken. Sen hämta pappsi upp mig och vi åkte och kolla på bilen. Den buuurna skönt med sportsystem, men nej. Höll inte riktigt måttet enligt mig.

Dagar som dessa kan man tacka dom underbara fantastiska vänner som bringar skratt i evigheter. Dom där dagarna när det kliar i hjärtat och man inte vet vart man ska ta vägen.


ytligt sett

denna onsdagen kan nog inte bli bättre. Jag slutade kl 10 imorse och var hemma tidigt av lärare som har inställda lektioner. och jag ska på teori sen i aftonen, vilket är kul! men dagens fetaste feta plus, det är THE SOUNDS. Dom ska åter igen, 3 år efter deras bästa livespelning tillbaka till skogen i arvika på festivalen. Jag tänker inte missa en låt och jag ska sjunga mig hes och galen, det blir typ som låten med Björn Rosenström ni vet, fast istället för hultsfredsfestivalen blire ARVIKA FESTIVALEN. Äntligen ett bra band dit. <3 Dom kommer inte göra mig besviken. Dock lockar Peace & love väldigt mkt, men pengar och tid, is not enough!

nu ska jag sovelisova en sväng så jag är pepp sen.

jag finns här, jag hoppas du vet det.
dag som natt.


du säger att kärleken aldrig vart till för dig

tredje mars.
det går sjukt fort nu. Det börjar sakteligen rulla utför. Jag har pluggat geografi och tände levande vaniljljus så det luktar rätt smarrigt. Vi har kört både uteslutningsmetoden och snabbhet i skrivning av våra för och efternamn idag. Jag vann, perry! dock förlora vi båda på uteslutningsmetoden, eftersom vi är alltför fördomsfulla, haha!

:')

I've got one confession
A love depravation
I've got a jet-black heart
It's all fucked up and it's falling apart 


det är som i reklamen

precis som reklamen på tv, han killen som går till sina svärföräldrar och har ett gäng kvittrande fåglar som har hamrar och slår på hans huvud. Dom kvittrar runt mig nu!
anyway, teorin kändes tipptopp och jag börjar känna pirret redan nu komma krypande. Jag ska vara diciplinerad som attan denna gång. Här ska läsas körkortsteori i 3månader framöver. Det var till att skynda sig till Chberg och träna i decimeterdjupa snön, här slutar ju snön aldrig komma när den väl släpper på. Vi har helt klart siktet inställt på toppen av Div3 i år med att bygga snögubbar och springa runt och spela mycket boll 2dm snö. Målgörare fick jag bli också ikväll, kändes förjävla bra att ligga på forward.

Dagens stora samtalsämne - rynkor.
Vi kommer garanterat få rynkor i vår lilla liga! helt klart.

vad jag bryr mig om nu

puha! sista dagen på lovet, man kan välja att se det positivt eller negativt. Jag försöker se det positiva. En vecka närmare slutet! har nyligen kommit hem ifrån vårt nära grannland, Norge, efter en träningsmatch. Utomhus på konstgräs, känns ganska fel när snön ligger i drivor omkring. Jag hann på 90min att frysa mina fossingar till stenklumpar, dom var som bassänger redan innan matchen. Dock lyckades en av dom trampa mig på ankeln. Direkt innanför dörren var det bara att packa om träningsväskan, för imorn gäller det igen.
 
Vasaloppet, det nio mil långa brutala loppet mellan Sälen och Mora. Jag hann precis se Tynell och Sandra gå i mål innan jag for iväg till baggeland. Skönt att se att en värd person vann det, för tredje gången. Så länge ni håller undan för Aukland så får vem som helst vinna det.
hursomhelst, på schemat imorgon står körkortsteori och stress stress stress till chberg för fotbollsträning. Jag inser att måndag och onsdagar kommer inte vara så roliga framöver..

signerat anki.........

RSS 2.0