you say you wanna know what there's about me

bloody sunday. jag är allt annat än sugen på fotboll. Mitt huvud spränger som en tickande bomb och jag måste skriva klart ett förbannat samhällsarbete. Visserligen får jag skylla mig själv. Jag skulle ha tagit tag i det tidigare. Men veckan har varit känslomässigt turbulent så det har inte varit första prioritet. Det blir en... lång natt så att säga!
men, positivt - festen hos josefine i fredags. Kul kul kul :D jag gillar't!

usually i'll leave and you won't know.

no man is an island.

Jag väljer att börja detta inlägg med ett exeptionellt (stavning?) citat som jag läste ur Toms blogg. Otroligt sant och bra sagt!
I pray for the day when we not only accept our differences but we actually celebrate our diversity.
- Hilary Swank

Det vore något för världen att leva efter. Nåväl, nu var det väl inte så djupt jag ville tänka idag.
Jag genomgår psykologin i mitt huvud för jag har numera en inre kamp. En inre konflikt som Christian skulle ha sagt. Då jag väger värdet emot varandra för vad jag bör göra. Svårt. Ska jag eller ska jag inte?!

dagens HISS lista:
+ SA3 ska få åka till Frankrike (Strasbourg) till EU och få utföra vissa saker (?)
+ en dag till helg. (efter imorgon behöver jag inte oroa mig för religionen)
+ fest imorgon, ohyes indeed. (y.

dagens DISS lista:
- jag somnade tre inatt och ögonlocken känns som ton.
- på mitt skrivbord ligger 2 arbeten + en novell som ska vara klara på måndag och jag har knappt börjat.
- jag har knappt läst på religionen, prov imorgon! jobbigt läge.

Den inre konflikten däremot är på lördag, ska jag låta en galning köra jockes bil och med vetskapen ligga hemma och veta att dom INTE åker säkert. Eller ska jag låta samhällen & OrLe'n ligga och köra åt dom? Ahhru. Anki inte lätt! men detta tåls att tänkas på. Ingen anledning att fundera, imorgon är det PARTY! :)


det finns ingen rubrik värdig

Jag har länge undrat hur människor kan handla som vi egentligen gör. Nu menar jag inte vanliga, vardagliga saker. Utan nu menar jag våldsmässigt, hur kan en person drivas till det vansinne att man faktiskt tar en annan människas liv? Inte bara det faktum att de får grova straff och så vidare, utan bara vetskapen av att den förstört flera liv, vetskapen av att den ställt till med sorg, och vetskapen om att den personen inte vill att en fin människa längre förtjänar att andas, att utföra vackra saker, få människor att le, eller överhuvudtaget existera. Jag är inte särskilt kristen av mig, men jag vet iallafall att livet, det ska inte någon annan människa ta ifrån en, kanske finns det en högre substans än oss människor, men det är inte det viktiga. Det viktiga är att vart har vår mänskliga, humana känsla för rätt och fel tagit vägen?
Ett misstag må vara hänt, men nu syftar jag just på dessa tyngre sakerna. Nej, jag kommer nog aldrig få några bra svar. Det är ovärt att försöka, för vi går inte att förutsäga i alla kategorier. Ska man behöva ha en livvakt ständigt närvarande för att gå säker om dagarna? Jag kommer ständigt undra vart världen är påväg.

Varför jag nu skrivit detta är av skäl då en person i fotbollsvärlden natt till söndag förlorade sitt liv pga just detta. Jag kände henne inte, men det räcker att ha vetskapen att vi spelat mot varandra, tackat i hand efter matchen och att det är så nära. Flera människor i min närhet kände henne bra och det gör ont att se smärtan som åsamkas.
Så, vila i frid, och ta hand om era/våra medmänniskor. Man vet aldrig när livet bestämt sig för att sluta levas!


himlen är blodröd och brinner inatt.

something is said, it sits in my head
it's been there too long, it's killing me slow
it's rollin' around, it's pushing me down
it's keepin' the good part of me closed
can't you see, that when I find you
I'll find me.

black keys never looked this beautiful

ännu en vecka till ända, skönt. Igår var det maskerad med en del ifrån laget, många kunde inte komma men dom som var där var det kul med! Vi förlyssnade oss verkligen på lady gaga's nya låt, damn! om och om igen. men det var kul! nu återstår bara att bli friskare för min del och kunna träna imorgon och plugga idag. har en hel del att göra. usch! don't like.

har nog tid för att ta tag i min framtidsångest också, dystert.

dagens bild är sötig :)
Josefine: ANKI HAR BARNLÅS PÅ MIG! BARNLÅS. stäng av värmen för fan, jag kokar så mkt att jag spyr här bak ;)

jag sov med mitt hjärta i bandage

om någon hade frågat mig för sex månader sen vad jag skulle göra efter studenten hade jag antagligen ryckt på axlarna och skakat i huvudet och sagt "jag har ingen som helst aning". Nu, sex månader senare så har jag ett helt A4 med saker jag skulle kunna tänka mig. (inte riktigt så mkt men..) Jag vet bara inte i vilken ordning jag ska utföra det och på vilket sätt. Men nu vet jag att jag är redo att flytta någon annanstans, leva lite, osv.
Så idag har jag kollat på lite utbildningar, men jag ska inte börja läsa med en gång iaf. Frågan är om jag ska flytta till Oslo efter studenten och jobba där, spara och börja läsa till nästa vår. Det finns mkt jag vill göra, bara jag vågar ta det sista steget ut och flyger. Att jag verkligen lyfter för min egen skull...


nejnejnej! plugga blirrrr.


taskigt läge.

sitter i sal 205 eller något och försöker komma på en riktigt bra storyline till novellen i svenska som vi ska skriva och försöker samtidigt komma på ett riktigt hett ämne att skriva om i engelskan angående C-paper. Och inte nog med det, jag försöker komma underfund med hur jag ska få ihop tiden till alla arbeten jag ska skriva. Så vad gör jag här? jag har egentligen ingen aning. Det finns 515612 saker jag egentligen skulle behöva göra, men min trötthet blockerar förmågan göra något alls. Inte bra! Blodsockret är nere på botten, så det är jäkligt tur att det snart är lunch.

Nej, jag får byta låt till någon riktigt sorgsen på iPhone'n och hoppas att dom djupa, känsliga meningarna kommer till mig som i trans! man kan ju hoppas?!

riktigt skön bild från helgens förferre hos sananas! (y.

i'm not over you just yet

oh, vilken helg! festade järnet i lördags och det betalade sig i förminskad sömn och vilket har betalat sig idag. Jag har inte sovit så mkt under helgen så det har jag tagit ikapp i en rejäl dos sömn på soffan. Mysigt och skönt! Så nu är jag piggelin igen och nu blir det plugg. Annars blir det lugnt ikväll, :)

och just det...

fotbollen är igång igen :)

so just pull the trigger

min formkurva är inte på topp för tillfället, men mina dalar gör så att topparna blir mer värdefulla. Yes! Veckan har varit, som alla andra?
äsch vafan, jag drar på ngn lugn och cool låt så att jag släpper hämningarna sen blir det bättre. Låt dom falla idag, men inte imorgon. Typ! nej, vilken ordgåta. Jag orkar inte tänka så långt. därför ska jag gå och häcka framför tvn, sen inatt ska jag skriva HELA OrLe arbetet (Y) jag ska nästan göra klart det i helgen. Det har jag bestämt mig för..

lyssna på Carolina Liar - I'm not over :')
jag är inte okej, du är inte okej, men det är okej!

the world we live in

jag pluggar med nosen konstant i böckerna, men nu är det paus som gäller. Jag vet ju som sagt vad som väntar mig hela natten lång! tungt..

jag har nu fixat mitt eget konto på datorn så att jag kan dola lite omkring där med mina bilder och musik. Bättre det än att häcka på mammas konto! och pappa sitter i vardagsrummet och kollar på Sunes sommar och garvar så hårt att han inte får luft. Ganska komiskt att höra på för tillfället!

för er som inte hört Lady Gaga's nya låt, så tycker jag verkligen ni ska ta er tid till att lyssna. Härlig känsla!
Bad romance heter den! nej, nu ska jag återgå till psykologin. Jag har kommit på två viktiga egenskaper jag besitter, enligt dessa tester, jag är blind och hör otroligt höga frekvenser av ljud - fladdermus.


hjärtat kom aldrig till tals

åh, jag njuter. Jag har hittat ett helt nytt album av Lasse på spotify. Det gjorde helt klart min måndags eftermiddag :') nu kan jag plugga ikväll också. Det är bara det att jag ska göra det med, måste ta tag i mig själv. Annars gör jag det inte x)

nej plugg dags var det! kämpa. kämpa. kämpa!



jag får nog hålla allt tillbaks
det finns ingenting som räcker
hjärtat kom aldrig till tals
i ett block som bara läcker



still i wonder, who'll stop the rain?

gör en liten kludd här så man ser att jag överlevt helgen. Vilket jag gjort med briljans, åter igen en lugn helg. Eller ska man säga en vit helg? haha. Nästa blir inte lika lugn :) Dock har jag hunnit med det mesta ändå, shoppat, edafesten och den anonyma golfbilen som åkte över Fjäll inatt. Lika rädda som sist gång!

på min to-do-list.
läsa samhällen och psykologi. För övrigt är söndag min tv dag :') (y.
lagomt slappt, mm we like that!

even if the sky is falling down

jag säger torsdag är en bra dag. Iallafall 5 november. Jag ger Emmelie stora grattis kramar här på bloggen då hon klarat körkortet med stor elegans :) och jag hyllar Sofia för att hon bestämde sig prompt för att hon skulle klara både svinsprutan OCH tatueringen på samma dag, du är härmed ingen pussy längre. Och jag säger i förskott grattis till den bästa elsa'n i världen, för imorgon är en ny dag och vår allas Elsa är ingen liten tös längre utan hon är myndig och ska dra på tiki med oss på lördag! länge, länge och åter LÄNGE har jag väntat på den stunden :) helt klart en godkänd dag.

Den blev extremt bra nu på slutet också, jag har skrattat så mycket att mina halsmuskler gett upp och gör ont (?)
och jag har knäckt min kära bror. Han ville mäta våra armar eftersom det är en intern kamp för vår family. Synd att han förlora med en centimeter. Bara att gå och träna ;)
ännu bättre blev dagen när jag skrivit klart både CV & personligt brev. alltså, är jag inne i ett flyt eller?
jag giller't, jag är skarp nu!

bjuder på en otroligt skarp bild på Elsa för dagen :)
IMORGON ÄR DET DIN DAG! <3


you with the sad eyes

onsdag är lika med mys med söss, Greys och True Blood. En god trend så att säga!

för övrigt är det stressigt men ändå lugnt? kan inte förklara. Men positivt att jag fick löning för jobbet på höstlovet, nice. Ska vara lugn med dom pengarna alltså, annars försätter jag mig själv i personlig ekonomisk kris, och det vill vi ju inte. Lågkonjuktur, screw it, det är min ekonomi som spelar ngn roll ;)

veckan blev ännu bättre när vi inte behövde göra provet idag, utan har det nästa vecka.
ett stort + för denna veckan är ändå sofias D day som är imorgon. Jag kan nästan känna hennes nervositet ifrån charlottenberg ända hit. Men hon har bestämt sig för att hon är ingen pussy och ska genomföra't. Då blev jag nöjd ;) haha.

för gamla goda tiders skull. Två år sen snart :)

det är en magisk balansgång

ja, det är lika lätt att falla och snava på mållinjen som det är att sikta högt och nå sina drömmar. Det är en balansgång som man måste lära sig att kontrollera. Inte för mycket, inte för lite, just det - lagom. Jag är inte rädd för att drömma, nej, snarare gör jag inget annat än drömmer mig långt bort. Bort från skola, bort från arvika, överhuvudtaget bort härifrån. Men det är svårt, för man kan aldrig radera sitt förflutna. Hur gärna man än vill starta från scratch, så är det svårt. För man är fängslad i det gamla.

Nej, man ska alltid våga drömma, ibland kanske det är allt man har? drömmarna. Jag håller hårt i dom, en dag ska jag våga totalt kasta mig ut. Utan något säkerhetsnät, bara kasta mig in i något främmande. För jag vill, ja jag vill. Därför har jag valt att kalla det här inlägget magisk balansgång. För det är det! längst in är det viljan, allt handlar om viljan. Och jag har den, eller?

jag har massor att ge, jag ifrågasätter bara styrkan att genomföra förändringarna.

melissa horn - med ena foten utanför


jag tror på kärleken

kroppen känns fortfarande som ett krigsfält. Någon har fällt krokben för mig och minst 5 pers har stått och hoppat på min rygg. Ungefär! Sitter här med världens skönaste fotbad och ska försöka rycka tag i läxböckerna, men jag vill verkligen inte. Men ett försök iallafall...

vad är det man säger? när katten är borta dansar råttorna på bordet? typ. Det är vad jag gör nu, jag spelar hög, hög, hög musik och drömmer långt bort.


RSS 2.0