ålder?

jag har levt i exakt:

jag har levt i 18 år, 3 månader och 9 dagar.
jag har levt i  - 219 månader
jag har levt i - 953 veckor
jag har levt i - 6676 dagar
jag har levt i - 160224 timmar
jag har levt i - 9613440 minuter
jag har levt i - 576806400 sekunder

onödig fakta, men ah, sedär.

ja, som det kan va.
förövrigt tkr jag alla ska lyssna på Kid rock ft sheryl crow - picture. OH! fin låt :')

man gillar läget

för dagen gillar jag starkt att vi slutade kl 9 och att jag och Stefan orkade pallra oss och göra en del på samhällsarbetet (y.
jag gillar att jag fick sova tre timmar och vila ut. Jag gillar att jag kunde hjälpa miss tillman med hennes religionsarbete, ja helt enkelt är det en perry dag. förutom att jag dissat att plugga på provet tills imorgon, jag tror Lina skulle ha kallat mig en rebell just nu, ironi. Men ah, vad gör man inte? haha.

jag gillar också att vi är lediga på fredag och har långhelg. Det behövs i våra stressiga liv, det är mycket jag gillar denna veckan, men ändå är det jobbigt att kliva upp ändå, det är bara så det känns. Men då kollar jag ner på det lilla knytet som ligger i mitt knä, Eskil (elsa och jag har döpt denna vackra kattunge till Eskil). Då känner man genast lite mer livsglädje.

också känner jag också att ordmagikern l.winnerbäck fångat mig igen med orden  - 
jag får liksom ingen ordning på mitt liv.
         <3


hon samlar liv

okej, det här skulle kunna bli en milslång blogg om allt som hänt dom senaste dagarna. men jag ska göra en lång historia så kort som möjligt och bara sammanfatta att jag hade kul som attans i helgen, med folk jag inte träffar så ofta, men skönt att få lite miljöbyte så att man får testa sina vingar ibland. Men åkte till Torsby i fredags och ja, mârten vare ju där. Inte dåligt kul vill jag lova, men vilken jävla kväll. Konstig men kul :) lördagen skulle jag egentligen åka hem efter att jag släppt av the partypeople vid området, men när mia var och tog ut pengar så slutade bilen att fungera så jag blev kvar en dag till och fick åka hem dagen efter, ganska trött var jag. Ögonlocken blev tyngre och tyngre och det var sjukt nära att jag somnade, men tog mig hem och vände och for på fotbollsmatch. Vilket också var otroligt kul :) 2-2 mot topplaget Rävåsen, klart vi ska vara nöjda!

ikke att förglömma - GÖTEBORGSRESAN! jäklar vad kul jag hade åt vissa personer, men jag var nog redo att mörda också får jag lov att säga. Det barka väl där ett tag, men annars var det jättekul, intressant som attans på dom där studiebesöken :) kom klassen lite närmare kanske, vilket behövs med vår enorma klass! :)


nu får vi ta tag i religion, svenska och lite annat plock.
jag är trött efter fotbollsträning, fys och fotbollsträning igen. Sjuk träningsvärk kommer jag ha imorgon. ÅH, jobbigt väl..

jag är tacksam.



ja, akta dig vad du är min :)

hänt sen senast, vi krossade qbik med 7-1 :D kändes skönt, med tanke på att jag mådde som en sönder trampad gorilla, mådde så illa så jag trodde jag skulle spy i halvtid, men morten tyckte trots det att jag lyckades med det vi tränat på, känns meget bra att höra :')
orkade inte dra mig till skolan idag, har haft en sån där förbannat jävlig natt inatt så jag sparar mig till göteborg imorgon, ohja! jag och elin är tillbaka till våra fobier nu, trafikljus. Vi har inga bra minnen av dom! nära-döden-upplevelse.

nu packar jag lite lätt så att jag bara kan lägga mig och sova ikväll så jag är riktigt taggad för fängelse och hemlösa tomorrow, yes indeed. Jag har inte återhämtat mig än efter helgens bravader tror jag.
Lätt att det var roligt att köra i helgas, haha. Jag är en chaffis som partar järnet ifrån min kant! hahaha.
Jag har några meriter att skriva i mitt cv efter detta. OJOJOJ! olaglig är bara förordet.

jag får liksom ingen ordning på mitt liv

igår var det fest för vår fotbollstränare då han fick gå igenom diverse svårigheter, men roligast var det att åka bakom och kasta vattenballonger på han och verkligen peppa max i bilen. När han väl kom fram till slutdestinationen så fick han åka ring bakom båten, vilket måste ha varit svinkallt. Men sagt och gjort han hoppa i och blev sedan liggnas mitt ute i sjön, haha. Fotbollstöntar som vi är kollade vi Sverige-Norge på storbildsskärm i Walles garage.
Och körde ut galningarna till SWE/NOR.

och idag har det varit slappt och jag tog tag i mitt dåliga samvete och tränade, men nu måste jag göra något åt tröttheten, för inom några timmar ska jag vara chaufför åt elsa, linnea, lina och kristin igen :) vilket kan bli väldigt kul. Trots vädret kan det nog inte bli tråkigt ;)

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Lars Winnerbäcks nya klockrena låt. God, I love that man :)

this is not what i do

okej, september. hit me with your best shot!
höst? mmh, känner det lång väg. Men det är faktiskt helt okej, för att det har ändå varit en värdelös sommar vädermässigt så vad gör det med lite blåsig höst och mörka kvällar, inget mig emot just nu.
September har börjat bra, jag har varit upptagen upp till öronen :) med bara roliga saker, spontana saker vill säga. Varit uppe vid valfjället och fotat med malin, åh vad underbart att bara finnas när det är så avlägset från världens problem. Onsdagar har vi gjort till tradition att det är kvällsdejt kl 22.00 prick hos fröken Högdahl, måste ju följa True Blood, och rädda som små blåbär är vi också, haha.
Idag blev det ett besök hos Emmeli i hennes nya lya, eller ja, nya och nya men jag har inte sett den iallafall. Hur mysig som helst, och det blev en runda på centret och diverse spring och framförallt boppa i bilen och dra "raggen" för att se kända folk. Detta kändes helt udda på ngt vis, haha! alltid mys.

Ikväll blir det uppenbarligen en tidig kväll, hoppas jag!
yes, fredag imorgon. FREDAGSMYS! nej inte riktigt ;)

RSS 2.0