då när alla hattar flyger är det underbart....

.... för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten - fyfan vad vi är bra!
Jag värmer upp min stämma inför alla dessa festdagar! Det känns i kroppen att jag gick på en tredagars förra veckan. Schleeeten var ordet, men jag är inte i bet och ger mig in på dag ett för denna veckan! :) Det har varit lite bloggtorka på grund av detta faktum att jag flugit runt i Torsby och festat samt varit på 30års kalas i Boda! Vilket hektiskt liv vi lever som studenter, men alltid värt det!
Nej, nu var det ju som sagt dags att göra sig i ordning, först på dagens to-do-list är att närma sig stan och hämta sanna och dra till Elin.

Hoppas jag ser ALLA studenter i strandparken sen :)

Mama said the pistol is the Devil's right hand

YES! precis masat mig igenom Pontus & Jontes projektarbete på cirkus 45 sidor och skrivit ner en massa saker. En sak mindre att oroa mig för under denna kvarvarande studenttid - check! Nu är det bara att plugga röven av mig på filosofi, religion och psykologi. När allt detta är klart (onsdag) då blir det minsann lite studentfest. Jag har hört talas om att Push ska invigas. Sova får man göra när vi står arbetslösa istället. Vem behöver sömn?

Snart går vi in i en ständig dimma, med andra ord studentfirandet! Galet ska det bli. Jag hoppas att det blir galet åtminstone, jag vägrar ha tråkigt ;) Det tror jag dock inte blir några problem. Nej, filosofi var det, ja!




tids nog kommer vi förstå

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på hur härligt det är att vara sådär skönt spontan. Sådär som jag varit ikväll, Camilla ringer av en slump och bara säger att hon vinar i Koppom, jag kastar mig i bilen och drar dit. När jag kommer fram sitter vi i kvällssolen och njuter av varmt väder och inväntar ännu mer sällskap av syster 3 och Jösse. Som av ödet hade köpt med sig en familjepizza som vi som snälla syskon delar. Det är vid såna tillfällen jag känner mig alldeles varm av lycka. Jag vill att varje stund ska vara så underbar som den, det känns som jag kan ta på känslan. Den är obeskrivlig! Det är sommarkänsla. Det är så det ska kännas :)

I och med detta spontana ryck i afton så får jag dygna lite på psykologiuppsatsen, men det är alltid värt det! Jag blir alltid som en ny människa vid vinter/sommar skiftet. Så folket, se upp för spontana ryck från min sida! :D


beat heart

Jag klarar inte sova av alla förvirrande tankar på tusen olika saker. Om tjugofyra dagar står vi på Solbergas skolgård och tar emot hyllningar av våra kära släktingar. Jag känner stort vemod samtidigt en otrolig glädje.
Jag är fri.
Fast jag har denna helvetesvecka och nästa att överleva, sen kan jag kanske möjligen börja fira. Jag håller alla fingrar och tår för att penicillinet börjar verka och att jag blir frisk som en nötkärna tills nästa vecka. Om det skulle råka vara allergi så avlider jag, om det är pälsdjursallergi, då vet jag inte vad jag gör? Jag menar, det är det bästa som finns att kura ihop sig en regnig dag i Rossi's mjuka päls och känna total trygghet. Därför hoppas jag starkt på att det "bara" är bronkit sakimåjen som jävlas med mig och inte något annat.

Nu grusas mina ögon, jag måste sova av mig dessa förvirrade och konstiga tankar. Tänk om man själv kunde inse att man är ens eget största hinder från lycka, gud vad bra det vore! Mänskligheten är bra knäpp. Jag är knäpp.


you never asked me why

Jag har under den här helgen som varit insett många olika saker. Egentligen så har jag alltid vetat, det är inget som direkt chockar mig. Jag slutar aldrig förvånas vad det finns för människor här i världen och jag tar mig själv till nya nivåer hela tiden genom att vara alldeles för snäll. Däremot kan jag förvåna mig själv varje gång för hur mycket jag egentligen tillåter innan jag inser att jag är extremt elak mot mig själv. Det är liksom inte rätt! Det är inte andra människor som sårar mig, nej, det är alltid jag själv. Jag måste stå upp för mig, vem ska annars göra det liksom? Nej, nu blev det sånt där ordbajseri och en massa blablabla-prat. Det är ju ändå bara gåtor!

Jag har insett att jag måste verkligen tänka till vad som är meningen med mitt liv. Förbannadejävlafilosfofiuppsats som fuckar upp min tillvaro, precis när jag trodde att jag stadgat min känsla. Det är svårt att få ner saker och ting i ord. Jag tror jag släpper allt det här nu och chillar framför tvn med Heroes! Jag orkar inte knåpa just nu, det blir en lång natt, jotack!

/ mesproppen änki.


seize the day

En semester som Kreta satt hur bra som helst, men känslan att lägga sig i en mjuk säng och ett tjockt täcke i lagomt kallt rum var obeskrivligt. Det är lite som att man reser bort för att uppskatta det man har hemma, lite så är det faktiskt. Det bästa med resan är att jag rensat mig själv från tankar och känslor! det var vad jag gjorde medan jag solade, tänkte på att inte tänka något ;) haha.

borta bra, men hemma bäst!
Nu ska jag resa bort till Camilla, här ska smidas planer för både westernfesten och ikväll :) jag gillar detta!

anki, riverside motherfucker!

Nyligen kraschlandat direkt från Chanias flygplats till Oslo. Bilat i cirkus 2 timmar och nu är jag en död sill sittandes vid facebook (aningen abstinens!). Jag valde att döpa detta inlägg till Riverside på grund av vårt eviga spelande av denna mycket äckligt braiga låt, jotack. Finns många mycket bra uttryck som förklarar resan, men dom är så otroligt interna att det är inte klokt. En veckas konstant solande, drickande och allt därtill. Vi hann faktiskt med att ha lite semester också mellan svängarna! :D haha! Meget nöjd alltså, nej återkommer nog om den någon annan dag. Men jag lever och mår bra iallafall! tack gode gud. Nu blire plugg, eller????? ja, dom säger ju det, dom som vet!

- ÅÅÅÅH ANNAN DREEET! som henrik skulle ha sagt  :D


It's been a long cold lonely winter

skamligt att säga att man inte varit utomhus på hela denna soliga söndag. Jag är så fruktansvärt trött, trots att jag sovit länge och även tagit min välbehövliga siesta. Det verkar inte funka på mig, ögonen bara faller ihop när jag öppnar psykologiboken. Illa, med tanke på det finns hur mycket som helst att läsa på. Äsch, vad gör det om hundra år!

Rekommenderar varmt Beatles - here comes the sun :) får en varm sommarkänsla i hela kroppen! känns helt galet att vi åker nu på onsdagkväll. Kreta, värme, solbränd, långa stränder och ett gäng underbara människor. Hur kan det komma sig att vi kommit till detta slut så hastigt? För bara några veckor sen berättade Oscar för mig att det var 115 dagar kvar till vi åker. Nu är det TRE dagar kvar. Jag står bara still och frågar mig själv vart tog tiden vägen? vad har jag gjort med dom dagarna? Någonstans innerst inne finns dom kvar! Det har varit en härligt rolig vårtermin med resor till Frankrike, Spanien och snart läggs även Grekland till på listan. Det har varit förberedelser inför studentkonsert och studentfester. Det finns hur mycket som helst att läggas på listan. På något sätt har dessa dagar passerat revy med många galna minnen som innehåll! :)

/ ankinovsky ;)


RSS 2.0