used to..

jag hade skrivlust för en stund sen, men.. den försvann! 
 
so long suckers!

"han failade TOTALT "

anki har minsann skrotat fram gammal bra musik sen några år tillbaka. Vissa låtar behöver ngt år på hyllan, redo att plockas fram. Bl.a The Killers. Dagen har inte inneburit några vidare konstigheter, jag menar, att anki sitter och sjunger USA's nationalsång och alla garvar, är väl fullkomligt normalt ? eller har dom rätt att kalla mig anki med bokstäver? hrm, en sak jag funderar på strongt. Ett ord jag börjat tänka på låter så damn coolt, det är faila!
gosh, härligt liv. Nu ska jag plugga Vivaldi, Mozart osv. DÖTT LIV ! jooohdä.


it's been a while.

känns helt underbart att börja en söndag med värktabletter och skit. Landade fel och orutinerat yesterday. Idag kmr skiten ;s bleeh. aja ! det hoppar väl rätt snart. Matchen i sig gick ju i helhet inte så bra. Men jag är faktiskt nöjd med min egen insats, men om jag hade räddat dt sista målet hade jag gjord en drömräddning. Men man kan inte ta allt. Nej, jag är nöjd. I fredags var jag nog och såg den mest komiska match jag någonsin sett.
Arvika - Sommarro. DAMN!  målvakten var hysterisk, och hela laget därtill. och då menar jag HYSTERISK. Det ordets innebörd räcker inte ens till. Seriöst, man drar ju knappast till ngn när man tackar för matchen?
jävla töntar. Hade jag varit tränare för det laget, hade jag verkligen sagt upp det tränarjobbet. Skämmas bör dom!
Dåliga förlorare! men, jag heter ju anki, och jag bara skrattade åt deras otroligt dåliga vett & etikett. Arvika vann iaf, gött att sätta dit såna lag. Annars har denna helg inneburit grillning hos kusinis. väldiiiigt gott må jag säga. Och eurovision song contest, ja, vad kan jag säga? vissa låtar var inte ens vänliga för öronen, vilken musikkultur. och det var rejält dåligt. missnöjd!
och denna sköna söndag, ska jag plugga. Dagen till ära! jippie.
aja, bäst att sätta igång! byyyye!

you used to call me your angel.


memories gone?

ja, då var helvetes veckan över. 4 nationella, varav 1 av dom MÅSTE ha gått käpprakt ner i klaveret. Vilket var det vi hade idag. Plugga som en gris inatt, för dum som jag är så läste jag inte när jag hade tid. Gjorde provet, och satt nästan 2 timmar. Nästa lektion, var det bara att fatta pennan och göra schreiben i tyska. Pinsamt nog var jag & elsa klara på cirkus 20min. Så att vi fick vänta lite tills vi kunde klampa ut därifrån. Alltid skämmit att gå först!
och sluta kvart i tolv. Fatta skönt ! vilket extremt flyt vi haft denna vecka, vi i sp1c. Aldrig haft det så skönt. Trots alla prov! Men nu är det inte mkt kvar. Små plock här och där! sommaren är nära.

så ikväll, blev det tyvärr ingen myskväll med flixxen. Men det blir en annan gång. Men, jag och elin hade starkt bestämt oss för att denna fredag ska vara uppbokad, och så blev den. För vi ska dra oss till Vik och kolla den där snyggungen sanna spela (: hoppas på vinst !


Cause I'm a mess and you know that I can't help it
The drive home never seemed this long before
Killing time just a little bit faster
And I swear we'll make it

nedräkning.

min vecka har sett ut som såhär:
nationella prov i form av fyra st.
ett vanligt historia prov, och sen har det varit slappt.
Men historia provet är ännu inte avklarat så ska nog plugga livet av mig.
snart.
när jag orkar. det vill säga, inte riktigt än.
vart tog min vilja vägen?
jag kollade under närmaste sten, men vetdu va, där fann jag bara väntan på sommarlov.
Inget hopp om pluggvilja där inte.
ge mig sommarlov.

i wish i were an angel sometimes, i wish i were you.

the silence will never let go

Om ni inte hört Volbeat - a moment forever, så anser jag att det bör du göra JUST nu. Jag blir lite ironiskt besviken på mig själv. Det är cirkus tre veckor kvar av skolan, och jag håller på såhär? omg! Det är inte jobbigt eg. Men man anser att nu ska dt inte vara prov osv. Enligt en Lina är man lite av en slappkuk då. Fint och passande ordval. Men vi tar det! så jag gjorde dagen extra slapp och skippa svenska & engelska. Säg vem som orkar? 
Nej, ta tag i dig nu anki. Men idag var faktiskt ingen bra dag :'( eller jo, vissa delar! Delarna tsm med mina knäppgökar <3  & fredag imorn, vilket innebär helg, vilket innebär två matcher, vilket innebär smärta, och även plugg ska ingå denna helg. Plus att nu ska vi ha ett till matteprov, i den B kursen vi börjat.
SKJUT MIG !  dagen blev genast mkt värre när jag fick skicka in kameran på lagning. 3000kr >_< jo, dt känns!

faktiskt, det känns så himla bra att slippa vara beroende. Jag har nog helt slutat bry mig. Och det är skönt ! jag har slutat bry mig om jag säger/gör rätt eller fel. Hur eller vad jag än gör, så blir det fel så vrf ska jag orka ens rycka i ögonbrynet åt det. Och det är inte endast hos mig en förändring märks. om det ens betyder ngt !

nästa helg blir perry pöse! grilla, iloveit !

mja, man överlever väl dää ååg!

Matchen igår gick dåligt, provet gick dåligt. Så vad finns det då för ngt positivt att lyfta fram för tillfället? ja, det är väl isf bussresan hem med musiken i öronen. Det är vad jag ser framemot just nu. lugn och ro för fem sekunder. Allt jag behöver! plus att jag är ensam hemma, och det innebär ännu mindre stress! Om jag nu hinner med träningen. Eller, snarare, om jag har skjuts. Vilket jag hoppas för att jag behöver rensa av mig.
Bussen hem igår, tummen upp på den. Jag tkr om dig Loojs! :]

det känns tungt just nu, men vafan. Det kommer bättre tider. Eller så säger man som en bekant, nämligen Lisa Andersson, vad gör det om 100år?

helt ofattbart.

Japp, måndag all over again. Lika trött, lika jobbigt att gå upp, lika jobbigt att gå till skolan. Man känner sig ganska pessimistisk. Men som sagt, det är inte lång tid kvar att orka hålla ut. Iaf känner man att man hellre lägger sig under ett täcke och gömma sig, när man får reda på att man ska ha typ 7-10prov. Då håller man andan och hoppas på att det var en ren skär vit lögn. Men ikke! Det är sanning. Så sant det kan bli. Jag mår illa vid tanken, för jag är extremt trött och har tappat stinget totalt. Jag har nog tagit ut sommarn i förskott :$

men, match igår. Spännande. Eller snarare, vinst med 4-1. Känns fett skönt ! Men första halvlek var lite katastrofal. Men vi styrde upp det hela och nätade tre ggr inom loppet av 9min i andra halvlek. Match igen på onsdag och mitt knä är inte i topptrim. Verkar som ngt låst sig efter gårdagens match. Hoppas det går över bara! 110% ska ges ute på fältet !

Som sagt Elsa, det ämnet vi är inne på historian nu, får mig att bli eld och lågor. För jag kan inte förstå hur vi så kallade goda människor kan göra så mot våra egna. Om man tar USA efter andra världskriget, där var dom med och kämpade mot Nazismen mkt pga förintelsen av judar, okej, det var en god gärning. MEN USA SJÄLV DÅ? det är ju katastrof. All denna rasdiskriminering. Som om mörkhyade skulle vara sämre. Jag är mer stolt över dom som står starka, och rest sig ur all den här skit som vi "vita" trots allt kastat på dom. Jag skäms över att vara av den ariska rasen, om man nu måste göra rasskillnad. Blåögd och blond, herregud. Vi människor har alltid varit hemska, kommer så också att vara i all framtid. Vad är det för samhälle vi lever i. Vet verkligen dom människorna som påstår sig vara rasister, vad dom eg. står för? Nej, jag tror inte det. Det är lamt. Döm människor utifrån vad dom är för personligheter, istället pga vilken "färg" eller land osv dom kmr ifrån.
Som sagt. JAG SKÄMS!

solsolsol

vaknade tidigt och kände den där hopplösheten som när det är skola, typ hur man ska orka. Men så kom jag på, det är ju lördag! Och gissa om leendet spred sig, sen somnade jag vidare. Vaknade några timmar senare, och då när jag klev ut i den spridande solen, så mötte jag en glad överraskning, Camilla hade varit i skogen med papps och gått spår! Ja, vad kan jag säga. Som jag saknat denna underbart sköna människa. Finns ingen som är så underbart glad som hon är, och sprider glädje konstant 24/7. Gilla henne säger jag bara. Störtsköna kommentarer! Det första hon säger är bara "ANKI, idag blir det en dag i solstolen, DU BLÄNDAR MIG" haha. Ja, alla kan inte vara brun vid första skymt av sol :D happyfaces.

igår var vi vid stugan i köla. Det var übermysigt :) bara vara. Mös ute på berget till sena timmar! 
jag ska inte analysera isönder det. hehu!

solat som sagt idag då, faktiskt bränt mig i facet. Som vanligt! Får typ inte färg ngn annanstans!

kan du inte lyfta mig över skyarna?
Upp till den glödande solen,
bort från allt som hör vardagen till.
kan du inte lyfta upp mig till skyarna,
precis som du en gång gjorde?

du har nog inte den påverkan på mig längre.

do you wanna get rooocked? XD

Def Leppard - Let's get rocked. Låten med stort L just nu :) Mitt internet har laggat så får sitta på gamla datorn, men har sån tur att mitt rum ligger intill, så då kan jag bara öppna dörren och höra dunket. Fina puckar! Sommarn har verkligen med röj tagit fart, helt plötsligt är det shorts som är modet på skolan, alla har slängt av sig täckbyxorna! Härligt. Alla glassar i solen. Så förbannat härligt att bara vara, men sen är man ju tyvärr inte som Hanna som blir brun på noll sek. Avis! Alla har nog i stort sett tagit sommarlov redan. Det är härliga tider! Men fuck va hett det blir att röra sig i värmen. Jag & Elsa sprang på stan idag, eftersom vi har dubbellucnh. Så shoppa kläder, och glass blev det också. Och vad gör då inte anki om inte river ner GB glass gubben ') det var fult. Men ack så kul. Vi orkade charma vår kära svenska lärare så vi fick sticka iväg tidigare. Så har varit hemma ganska länge nu. Ska väl snart sticka till Köla I guess :) det ska bli kul. Gud va skönt det ska bli med loov. Det blir lugnt och skönt. Man behöver inte göra ngt man inte vill osv. Slappa och glassa. Fast ja, slappa så värst mkt blir det nog inte. FOTBOLL <3
inplanerad operation till hösten också. Ska bli skönt att bli av med dt. Och nu även det andra benet? :S aja. tömmas & skrapas! ;) Men palla sitta här nu! DEF LEPPARD I BÔTT JUST NU :D ROOOOOCKA!
låt oss göra denna sommarn minnesvärd? -08<3

i knew what it said.

Idag är iaf dagen då jag har mer än rätt att anklaga Elsa för lite... ja, jag vet inte? inte riktigt idiotförklara, men inte långt därifrån. Men det var trevligt ändå. haha! Jag fick alltså agera ledsagare åt lilla elsa, för att hon våga inte ta bussen själv till Flogned. Mwhahaaa! tillåt mig skratta. Så jag, snäll som jag är, erbjöd mig att följa med. Trevliga samtalsämnen (: "fan va tack" guud. Vilket team! Väl framme hos Ööyyyystrands var det bara att huuugga in på smaskiga pannkakor. (tack elin!)
Påväg till busstation fick jag lära elsa sms/msn språk. MOHAHA!
"jag kan bara itte fatte vafan en parantes å ett V betyder? ( v) ) " lyckat elsa.
Ser framemot Festivalen som fan. Planer <3 en sommar i Badh's sällskap lär bli intressant.
btw, Nationella i matte, sög hårt. Tkr jag iaf. Innan jag ens fått tillbaka dt !

"da, daaa gär vi Röda Tjuren!"
PEOPLE! DET ÄR SOMMAR.

dagens problem

dagens problem består av; HUR SKA JAG FÅ TIDEN ATT GÅ IHOP? xP
jag har inte gjort klar all svenska, och långt ifrån all matte, och musikrecensionen!
jag är så jävla b xD klarar aldrig att göra klart saker och ting. Skärpning änks! men jag är verkligen dyngtrött. En match i benen och förkylningen hänger stadigt i. Uffahmej! och, tala om NGN som har lust med läxor på en lördagskväll? men mamma kommer säkert till min undsättning, like always!


don't say a word, just hold me now.                     .v


fredag, save you.

idag fann jag ngt underbart, och du kan inte ta ner mig på jorden längre.
för idag, mår jag helt underbart trots det pissiga vädret.
jag känner mig inte som den vingklippta fågeln längre.

anna pihl theme song - it's your life, not the end.

jag tror, faktiskt, jag är starkare utan dig?

TAKE MY HAND .

Sometimes I feel like everybody's got a problem
Sometimes I feel like nobody wants to solve them
I know that people say we're never gonna make it
But I know we're gonna get through this


Take my hand tonight
Let's not think about tomorrow
Take my hand tonight
We could find some place to go
Cause our hearts are locked forever
And our love will never die
Take my hand tonight
One last time


LÄS OCH BEGRUNDA.

btw, nästa gång du ger mig ett sånt slag i ansiktet, kan du förvarna mig då?
för jag gör tamme inget annat än försöka lyckas på den fronten. Det kan vara det enda jag kan lyckas med.
Den enda saken jag har minsta feedback på, den krossar du som glas mot sten.
men som sagt, jag ska helt seriöst sluta bry mig. Men kom inte och klaga när jag blir en känslokall idiot.
Du ser mina brister. Men jag kan tala om, vi har brister allihop.
YOUR LOVE IS A LIE.
punkt slut.

reflektioner

Ojoj, vilket komiskt inlägg inatt. Mwhaha! säger bara, tack för en helt sjukt skön kväll. En glimt av vad sommaren kan erbjuda, om man tar den på rätt vis. Jag har dessutom dragit på mig en rejäl förkylning. Precis denna helgen då det är dags för seriepremiär och jag har match båda helgdagarna. Det känns piss. Men får stå över träningen ikväll, då far jag till kusinis och käkar. Mums! Kanske kan talka med Mona om gårdagens händelser.

Elsa är värd en plats i snabbhet gällande alkohol. Det ska gå fort och ska vara borta med vinden.
trappracet hann vi aldrig med, men nästa gång elsa. Jag lovar dig! Fast då ska resten med också (:
jag hade så himla trevligt igår. Glädjeruset steg mig åt hjärnan. En sak vet jag, att gå långa sträckor lullig och glad, då börjar det tryta på energi. Men jag har upptäckt hidden skills, helt mörkt och jag ska hälla upp åt elsa och jag LYCKAS att inte ens spilla en drupe. Happy för det !

btw, vem ger ett bud på 500kr för en oöppnad hela?
men man säljer ju inte heller.
" det är dyra lyckodroppar " / ässah, änkispänki (eller som oskar säger, Ann-Kristin Nilsson)

valborg

ite dåligt att jag luycies stave te valborg, men iag, fest som fan idag :D så jävla kul :;D jag jände verkligen att jag levde för ett moment där :D så jävla härligt. Åter uppleva massa mimnnen med 9'orna! :) 9'b :D elsa var ganska röööj väll ^^ louise är min nya idol, ingen sprit - men ligger ändå och spyr: D min idol., koppom is the shit. bevisat, jag behövde bara lite tid därifrån så mår man bättre sen :) hehu. grymt. sanna.h :) tack. grymt snällt !
vissa människorvetdu, man kan inte förstå!!! helt totally wonderful!!

linnéa, jag finns alltid, och du... börja tro!:)
återkommer imorn :D

DET SISTA!
saaben i garaget + lojs och jocke. jävla powerrrrrr!

RSS 2.0