halkbanan!

åhåå, dagen till ära så vaknade jag exakt 04.49 och tyckte det var jobbigt ljust i rummet, men ingen idé att sluta ögonen inte för här ska köras bil dagen i ände. Upp och hoppa och dra till grums, yes indeed, halkbanan stod på tapeten. Får lov och säga att det var aaaaskul. Jag var i den gruppen som fick börja med kurvan först, omg. Sladda och snurrade runt för många vill jag lova. Levde in i och kände mig som någon rallyförare eller något ! iaf, det var skitkul.
sen fick vi testa och prata massa säkerhets grejer, haha. fick snurra i en bil upp och ner. Dock tackade jag nej till att krocka i 7km/h. Har mina orsaker till varför ;o 
aja, nu är det över iallafall. 2/4 saker gjorda!

för tillfället; ja, familjen nilsson kör hö som galningar och jag satsar på vattenhävning som sport! ;D
ikväll måste jag bada alltså, jag är kaputt av värme!

ett plus ett

jisus, vilken värme! men jag klagar inte.
dagens underskattning är LÄTT vanliga, hederliga, slappa fotbollsshorts. Jag tror jag aldrig varit så trånande efter att dra på mig såna och kasta mig i sjön som jag är idag. Dagen till ära var jag i stan och träna på teori på körskolan, kändes bra, skaffade lite förnödenheter till festivalen och träffade på walle :) och nu står jag i vedhögen om vartannat och kör hö med pappa. Nu är det verkligen sommar!

När jag läste Arvika nyheter idag blev jag så jäkla glad, jag var och är nöjd med min insats i gårdagens match. Kul att Jonas och dom andra lade märke till det också :)
woooops, nu kommer daddy med ett nytt hölass, see ya!

btw, jag vet att alla tjötar om det här och jag vill inte vara en i mängden, men om bara några dagar är det festival. Dom första festivalarna anlände till stan idag, kändes meget göy :b tumme upp på tre dagars lång jävla FOLKFEST!

take my hand one last time .

lördag it is och jag har inte gjort ngt annat än försökt låta bli att klia på typ 150 myggbett och knottbett.
Igår blev det spontanfest för mig, för gamla minnens skull. Jag skulle vara nykter men efter vin till maten och lite svepning av grogg så blev jag brutalt festsugen! så det fick bli fest, (lätt byte där...) sant som det var sagt, drog ifrån Marie upp till baracken och festa med folket. Gamla klasskompisar från nian och små barnsben samt massa nytt folk! ACDC gick på repeat och lika så Springsteen! det var kul kul kul, saknat hagstedt som en gnu. Man går som upp i små atomer när alla lever för stunden, här och nu. Det är det som gäller!
bjuder på tämle goe bilder nån annan dag (:


LIFE IS A HIGHWAAAAY!

Jag avslutade just precis ett mycket givande samtal från den enastående äms larssåån. Därav rubriken, LIFE IS A HIGHWAY. För att det verkligen synkar oss! Jag kan se oss i bilen, dra på ljudet i bôtt och sjunga för allt vad rösten bär.
Vårt samtal var ett sånt där samtal som innehåller tankar och saker från förr och hoppfulla händelser om framtiden. Ett sånt om vad som ska hända och får en att känna att man lever och att man förväntar sig saker utav allt. Ja, jag kände faktiskt att sommaren verkligen var här nu. Jag kände mig så fri.
Bara tankarna på vilda saker som vi gått igenom (och faktiskt överlevt..) och saker som komma skall. Körkort, kusten och alla andra crazy idéer :) Jag gillar dom så starkt, jag känner mig så fruktansvärt levande av att känna att något bär mig. Ett crazy-train som jag aldrig vill kliva av.

Glöm inte att du lovat mig nu Emmelie :)
tack för allt verkligen! turen i valfjället bland annat! det är en helt galen nivå vi har lagt vår vänskap på. Hoppas bara vi överlever varandra med alla galna stuff! nej, jag tackar och bockar för att jag har en skön, spontan person i mitt liv.

Life is a highway
I wanna' ride it all night long
If you're going my way
I wanna' drive it all night long


There's no load I can't hold
Road so rough this I know
I'll be there when the light comes in
Just tell 'em we're survivors



i hear the voices while i'm dreaming

solen glassar som aldrig förr och i vanlig ordning har jag bränt mig på ryggen. Då vet man att sommarn även har nått evigheten Bergfjâlingen! Känner mig duktig för att jag gör saker frivilligt dagen i ända, haha. Det vill säga klyva ved och allt därtill. Det ligger nog en baktanke i det också, man blir ju (jag ska inte säga brun, för det blir jag aldrig..) lite röd iallafall.
Jag peppar träning, eller kanske inte. Jag vill bara sitta på en klippa och lyssna till ljuvlig musik på distans. Lite väl djupt här nu kanske, emmelie fattar vad jag menar iallafall.

nu ska jag packa badsakerna, hoppas på att josefine hänkar till stranden för ett kvällsdopp :b
tjollavippeeeeen ;D


åååh god damn.

vilken midsommarhelg jag haft.
perry till max kan du tro! brygga blev det igår, förfest hos sofia med folket och senare in till bryggan, där det hände både ditten och datten och kortet var lika tomt som en aladdin-ask på julafton. Hade iallafall as kul och skåla och tjoade hela natten lång. För att inte tala om mitt kidnappsförsök på sofia som höll på att sluta riktigt illa(!) hahaha.

här hade jag nu tänkt lägga in en gudomlig bild på mig och bästa crazy tillman, men datorn är fuckad så jag lär väl bara få skriva att idag är en sån dag då jag skulle kunna behöva vakna till en klarvaken maria som säger, "anki, anki för helvete, kl är 6. Hör på dagens jävla sanning, NO WOMAN NO CRY! "
jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan en sån knäpp person i mitt liv! nu börjar livet tillman. En sån person som får en att vilja vara vild och allmänt jävla knäpp i huvudet, vilket jag älskar och får en att vilja leva till fullo vareviga sekund av dagen! utgång på g känner jag vibbarna av. Det bästa med skidskytte var du & jag tillman, så sant som det är sagt <3

go ahead now, try live without me .-

sämsta vädret för midsommarafton, men ack vad trevligt man kan ha det. Vi skålade officiellt för min 18 års dag och gud vet allt. Dom skålade för fullt och jag var inte sen att hänka så, ja. Jag har lovat att försöka lära mig dricka vin och som väntat så tog det emot och alkohol till maten är inte bra, haha.
det bästa med att alltid fylla år omkring midsommarafton är maten, helt klart. Gräddfil, färskpotatis, joooordgubbar m.m. Jag slopar dock sill, i hate it.
Det enda krav jag har är jordgubbstårta :) mer behövs inte för att göra mig nöjd, haha.
Vi firade med några av mamma och pappas vänner och en äldre trevlig herre i det sällskapet fick mig att känna saknaden av en morfar, farfar eller liknande. Ibland är det mysigt att vara med den äldre generationen, tro det eller ej. Ibland är det surt att man aldrig fick chansen att lära känna dom och vara en del av alla deras historier. Det är alltid det som fängslar mig, deras glada livserfarenhet.
nu vet jag inte hur jag ska avrunda det här, det kommer en dag imorgon, då det exakt gått 18år sedan jag var ett litet nyfött knyte i mammas famn. Det är mycket man inte vet vad som ska hända, kanske är lika bra?





carry on my wayword son

åhyeah. Torsdag it is. Klev upp satans tidigt och åkte till stan för att ha två körlektioner. Gick jättebra faktiskt :) inga större planer mer än plugga teori och träna en sväng ikvällinga.

No one is in charge of your happiness but you.
dags att börja leva efter det också nu. arton ljuva jordsnurr på g också. Bryggan bliiiir, och jag tycker alla som kan ska dra sig dit.
The story ain't over.


turn around and watch me cry

sommarlov, det har nog ingen missat. kommer nog några härliga bilder från en regnig avslutning inom kort :) hoppas innerligt att det är sol på våran bal/student. Men det ska nog gå att skrika alldeles utmärkt ändå.
Vi mötte Rävåsen idag, dock förlust. Men som sagt, seriens bästa lag. Förbättrade på min ryggsmärta betydligt genom att flyga och snurra några varv i luften.
Karlstad imorgon med mami und papi (!) det här blir bra..

phil collins - against all odds


hur bidar du din tid

igår gick vi på sommarlov, drygaste avslutningen någonsin, men till slut var den till ända och vi kunde mysa ihop oss i kylan på olssons brygga och äta god middag. Senare på kvällen blev det in och kolla balkortegen, fina pojkar & flickor i stiliga kostymer och klänningar. Vi beslöt oss för att bojkotta vädret och åkte bil ett tag för att bli lite i taga, bilåkningen och en stund på kvartersgården var roligaste som hände den kvällen, för sen barka allting och kvällen sluta typ miserabelt. Hur tråkigt som helst med regn. Jag var blöt rakt igenom och åkte hem och duscha och sooov.

träning om en stund och jag vill verkligen inte.
pga vädret så väljer jag lars winnerbäck på spellistan och skiter i om jag inte orkar mer...


you caught me by surprise.

ganska onödigt att kliva upp tidigt som rackarn för att åka hem omkring halv 10. Sov som en stock när jag kom hem iallafall, haha. Sämst. Börjar bli färdig med historian och om jag ska vara ärlig så börjar jag bli lack och ger fan i det. Imorgon är det skolavslutning. Vet ni hur skönt det klingar? vi tar nya tag och kliver in på ett sista år, studenter är vi då flickor.

jag är varken hjälten eller boven.
jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i,
jag har ett hjärta som slår.
 

spontan roadtrip

idag blev det en körlektion tidigt sen bjöd dagen på smaskigheter vill jag lova.
sanna fråga om jag ville med till karlstad, och man bangar INTE. Så vi tog bilen dit och ja, jag har upplevt både det ena och det andra. Skrattat så jag vikt mig på mitten :) vilken resa! åkte runt 10 imorse och kom hem kvart i sju. Men vilken helbra dag, kunde nog inte blivit bättre, haha.

alltså jag gillar att det bara är ungefär EN DAG KVAR TILL SKOLAN ÄR SLUT. yippie motherfucker.


vi två hör hemma i ett rum med inga andra

jag har infört en ny reform i mitt liv.
gå inte och lägg dig före tolv. Inte konstigt om läsåret blir kämpigt med omkring... 5timmar sömn varje natt?
gud bevare mig väl. Årets countdown blev väldigt hastig? känns som att alla läxor, prov och arbete tagit upp all tiden att ens kunna reflektera om vad som händer.
Jag vet en sak iallafall, anki ska sova nu, hon ska ha körlektion 08.00 imorn och måste vara pepp på vänstersväng, sedan idrott eller nått? och sedan, shoppa loss i k-stad med bästa sanna marling.

jag vet iallafall att om ca. 5min så är det 6 dagar tills Josefine blir 18 år !
och om 10 dagar är det min tur!
åhja. Sista tiden i frihet/fångenskap? håhåjaja.


överlycklig med en krydda av ångest -,-

Börjar med dagens hiss;
Jag och Sanna gick och frågade Sara vad vi fick på vårt sista svenska B prov. Det som jag gav själva fan i för att jag visste att jag inte skulle få mvg i kursen, "bara" vg. Så vad var anledningen liksom?! dock kom dagens drastiska vändning. Vi fick tillbaka våra prov och båda fick mvg och visst, det blir man alltid glad över. Men så säger Sara "- jag tänkte sätta mvg på er båda i kursen". Hade det inte varit för att jag har en viss gräns, så hade jag hoppat runt och kramat henne och jämt... ja jag vet inte?! jag blev såå glaaaaa :) jag och sanna jublade omkring och var hur nöjda som helst.

Dagens diss;
trots att dagen/veckan är gjord på grund av det där, så finns det en viss ångest inblandad. Och det är historia arbetet. Jag skriver och skriver men måste verkligen få det perfekt, för det ska vara ett mvg. Jag måste ha det i kursen!
Jag har egentligen inga lektioner kvar förutom idrott, men måste in alla dagarna ändå, om jag inte skriver klart det imorgon och skickar det till henne via mailen! aja... en senare tidsfråga.
nu ska jag fortsätta på helvetet.

 

men om jag sa att jag vill vara din verklighet?

man slutar aldrig förvånas, men det här är helt sinnes..
Jag läste en blogg om hur han kände inför det att en ung tjej blivit mördad i Sthlm. Givetvis klickade jag mig vidare till hennes blogg, för att upptäcka att några sjuka jävlar kommenterat, "du förtjänade fan att dö".
Får man lov att fråga då, vad är det för hjärtlösa människor som har mage att säga så? man önskar inte livet ur den man hatar mest av allt ens. Man kan säkert tänka det, man menar det aldrig när det väl kommer till kritan. 
åh, jag blir så irriterad, därför tänker jag fokusera mig på historian. Det blir några riktigt långa dagar fram till torsdag..

Qbik - Eda IF       tonight -.-
countdown 12 dagar (!!!!!)


sveriges nationaldag?!

haha, det är komiskt egentligen. Vårt kära grannland firar sin nationaldag som om det vore sista dagen från jordens undergång, och vi, vi skiter nästan totalt i den.
countdown, 14dagar. / spank my ass and call me Bill.


jag insåg att det inte fanns tid till att åka med matilda och gänget till åmotsparken för jag har stort ansvar på mina axlar just nu. Mamma och pappa har rest till Dalarna för att fira sin bröllopsdag och jag har noll lust att hänka så blev hemma och gör mer nyttiga och effektiva saker, såsom pluggar, diskar, tvättar och städar. Det känns så mysigt och eget på något vis. Det är jag och Pepsi, mer behövs inte :) fast det skulle såklart bli ensamt i längden, men... det är snart dags att visa sig vuxen och klara sig själv :>

filmtips; australia. För det första är Hugh Jackman något av det hetaste, och sen kan man böla till love storyn + att själva berättelsen är så tagande att jag satt och storgrina, haha illa. Men gud va bra! se den, säger jag bara.
VET NI VEM SOM KOMMER HEM IMORGON? JO, JOSEFINE THORIN. God damn, skönt att du kmr hem, hjärtat.

do you know what's worth fighting for?
when it's not worth dying for.

the ride of your life

till tonerna av mayhem har vi kört i ilfart mellan arvika-åmot-boda-koppom och runt, runt i Pontus bostadsområde, helt galet. Vi har idag skrivit vårt sista prov som Sa2'or. Känns förjävla skönt, dock har jag ett fett historia arbete som jag måste få mvg på kvar att skriva. Men lugnt, jag har hela helgen på mig. Idag blir det bara film och candy hos Camilla. Låter så lockande i mina öron, på tvn kommer twilight och australia att rulla. Imorgon tar vi tag i våra bekymmer, idag finns inga helt enkelt.

Elsa;  men... nu åker vi ju runt igen?!
antön; aahru fan, det gör vi ju?!

äsch, så länge lamellerna håller så, kör för fan :D


COUNTDOWN
femton dagar kvar.....

what hurts the most



själar kan få ro

okej, jag hade världens somrigaste bild på g, men den gick såklart inte att ladda upp :@ gaah! irriterad.
jag är riktigt glad att sommaren är påväg så starkt nu, det känns i kropp och själ. och allt det just nämnda har redan tagit lov för jag orkar inte lägga ner mig i skolarbetet som är kvar..

samtidigt som allt är frid & fröjd så är tankarna på mils avstånd, och vad ville jag säga med det? jag har ingen aning.
en del är vackra när dom dör....


RSS 2.0