som man bäddar får man ligga (!)

Vrider på högsta volym gamla goa Dolly Parton och energin flödar, eller nej, det sista var en lögn. Jag är så fruktansvärt trött. Jag var trött innan jag tränade och nu är jag sådär trött så jag kan somna över tangenterna om jag inte fokuserar. Ett av dom hårdare passen med aerobicsen idag, men det är så himla kul. En av dom roligaste träningsformerna jag vet. Så därför har jag bestämt mig att till sommaren när jag är ledig och inte har något bättre för mig ska jag verkligen hänga på Camilla och träna med henne. Man blir så glad på samma gång som man tränar, wiho.

nu ska jag vara duktig så jag blir av med mitt samvete, så jag ska slänga in tvätten, spela en trudilutt och bädda rent så jag sover som prinsessa. Sen blir det Cougartown för hela slanten! Tummen upp för lång sovmorgon imorn, ohyes :]

min kärlek här i livet, bigheart. Rossibaby <3

I left my hand and my heart on the dance floor.

mondaymorning, alltid lika kul att vakna upp och inte vara det minsta lilla utvilad sen en helg. Men vad gör man inte, man kliver upp - precis som varje morgon. Men jag har nog inte rätten att få beklaga mig eftersom jag slutar kl 10. Jag sätter ihop mina labbar och ber hårt för att jag inte blir sjuk denna veckan, det är mycket som ska göras nu och det finns helt enkelt varken tid eller ork till att mobilisera energi till att vara sjuk.

Vad jag inte tänkt på är att det är möjligtvis två fyllekalas? FAN DET ÄR JU PÅSK! ut efter studentkonserten och lördag = VerandaVingel hos bästa storastorasöss, aaahmen chill McPhill.

Förresten, idag är det ingen vanlig dag - FÖR DET ÄR SANNAS FÖDELSEDAG! congratulations :)
nej, nu ska jag försöka mig på något liknande penna + papper = plugg. Kind of!
NOTABENE(norska!) kvinnan Lady Gaga är tipptopp kanongalopp!

at this point in my life

projektarbetet har legat upp i 1,5 dygn på datorn. Därmed har jag faktiskt hunnit med att göra en hel del, nu har ångesten minskat drastiskt - tack & bock!

Dagens löptur gick betydligt lättare än gårdagens. Det gör mycket med god sömn och ordentligt med mat, goodie. Morgondagen består av två timmar filosofi, skönt eller oskönt? jag skulle nog säga väldigt mentalt påfrestande. Detta får mig även att tänka på att jag inte skrivit uppsatsen i filosofi heller. Lalalalaaaa! men, efter att religionen, filosofin och saras studentkonsert är över så är det lov, och efter lovet åker vi till Spanien, Alicante! HURRRRRAAA, va skönt :] Det innebär vår, sol och överlag bara kul att se något annat än Arvika och blöta gator och leriga grusvägar! chackalackaboooom! 


du&jag + spanien (!)

när modet säger tighta jeans och pannband från Tibet

Jag var uppe med tuppen imorse och det minsann har satt sina spår i ögonen och kroppen, men iväg till Arvika och Saras genrep. Riktigt kul, och Inte Mod-låten kommer bli kul att spela, den är sådär härligt svängig. Efter genrepet mötte mamma upp mig och vi åkte ut till Susanne för att pröva/fixa balklänning. Så nu är även det klart! Känns som en lättnad för mig att slippa ha den ångesten hängandes över mina axlar.
Sedan styrdes kosan hemåt igen och väl hemma bestämde jag mig för en löptur, och jisus vad det kändes att jag inte var vid mina fulla sinnens rätt. Det märks så fort när man tränar om man skött sig med mat, sömn osv. Eftersom hostan bestämt sig för att hägra i min fina hals så gick det inte precis som en dans på rosor, men jag kämpade mig igenom dom där sega kilometrarna och efteråt är man ju stolt.

Väntar på att ipren tabletten ska verka och dricka mängder av vatten. Inte konstigt att jag har huvudvärk och mår allmänt äckeldåligt. Usch!

Mamma skvallrar dessutom om att pappa kan ha vinterkräksjukan, om jag smittas går jag under! bleeeh. detvillviintehaaaa.

Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

Dagens samhälle gör mig så otroligt frustrerad, rent av förbannad blir jag. Fallet om våldtäkten av Linnea på Bjästaskolan gör mig helt chockad. Hur kan man hylla en person som förstört ett liv? Trots att alla bevis visar att han var skyldig och trots hans eget erkännande, så tror man inte på Linnea? Hur kan hennes vänner dessutom vända henne ryggen när hon behöver någon som mest? Hur reagerar han när han får en positiv feedback när han våldtar en annan tjej? Det är helt sjukt att det är ett sånt samhälle vi lever i eller så är det ungdomars omognad som gör mig mest förbannad.

Det andra irritationsmoment idag är en av mina favoritbloggare som igår blev drogad genom att någon, suck, dum idiot lagt knark i hans dricka/drink. Alltså, är det kul eller? Är det roligt att veta att man orsakat någon en sån smärta och ett sjukhusbesök? Vem vet vad som kunnat hända egentligen? Nej, oacceptabelt.

Jag klarar inte av dessa saker ikväll, inte ikväll. Inte nu!
trycker på paus i det här och bara suckar åt något helt ofattbart.

med lite zumba och en spottande lama kan man få nya perspektiv och insikter

Jag kan inte beskriva i ord om hur nära det var för mig att klappa ihop totalt med alla saker som skulle göras i tisdags eftermiddag. Men efter att ha haft ångest till bredden och tårar i ögonen av all hjälplöshet jag kände, insåg jag att lite träning skulle göra susen. Sagt och gjort, när jag kom hem kände jag mig som en helt ny människa och redo att ta mig an alla dessa tusen uppgifter. Med tanke på att religionsarbetet snart är klart (började för en timme sen) och filosofin har jag hela nästa vecka på mig och psykologin slipper jag efter imorgon. Då återstår bara projektet, och det ska jag ägna hela min livssituation åt inom kort. Då löste sig allt! Sicken lättnad.

Så, lite zumba och en lama (Josefine) som står över en och hotar med att spotta, då får man helt enkelt nya insikter i livet om hur man ska lösa varje situation.

Jag är redo, kom an bara!

två våta kinder, dom torkar lika snabbt igen

Är det okej att få psykbryt en stund? Bara få falla för att åter igen ställa sig över problemen och faktiskt komma över dem. Just nu har jag ett av mina berömda psykbryt. Egentligen ser jag väldigt lugn ut när jag väl har dem, men innerst inne vet jag hur, ursäkta, jävlafuckingäckligt knapert om tid det är. Tro mig, jag vet, folk påminner en jämt. Studenten hit och dit, jobb, söka vidare, mest av allt projektarbete och tusen olika saker därtill. När jag egentligen ska gå på för fulla muggar då vill jag mest av allt bara lägga mig ner och dö och gräva ner mig. Dock vet jag att jag inte är direkt ensam om denna känsla, men VARFÖR tar jag på mig ännu mer då? när jag vet att jag knappt hinner med mitt eget och mina grejer. Jag lär mig ALDRIG prioritera. Åh, blir så förbannat trött på mig själv!

Inga fler psykbryt, tack!

du säger att kärleken aldrig var till för dig

Jag drömmer om sommarnätter med bra Håkan-låtar, kan hända att jag blivit inspirerad av mina Håkan-fantaster till vänner. Men just nu drömmer jag mest om sängen och hur skönt det vore att bädda ner sig under täcket och bara susa och dusa.

Dagen har inneburit massor av stress, redovisning av ett halvklart arbete, men pantertanterna klarade även detta då vi skrev en sammanfattning, inledning och innehållsförteckning på dryga 10 minuter. Ett smärre rekord skulle jag tro! Och även lite plinkeliplånk inför studentkonserten, vilket gick hyfsat bra så länge Tomas var där och kunde stötta mig, men jag tror jag faller ganska handlöst när inte han är med mig. Det var ju trots allt tre år sen jag tog i saxofonen. Enligt Sofia så ger ju övning färdighet så, jag får väl tro på detta och försöka samla ihop mig.

Dagen avslutades fint med tacos hos Elin med Kreta-gänget, minus Stefan dock. Jag kände en otrolig tacksamhet till Jonte som beslutade sig för att vi två minsann skulle utforska hela Jössefors, vi var ute och gick i säkert en timma till diverse stugor och vägar. Det var uppfriskande och härligt samt hur kul som helst att bara flumma omkring och inte veta vart vi skulle ta vägen.

Kanske ska man möta upp kudden för en fin kvällsdejt? Vore fint att kyssa den och säga att den är något bland det finaste man har! :)

och den där låten som fastnar som sirap i huvudet!

idag har jag rätt att tycka synd om mig själv och åja mig lite. Min käraste lilla ägodel (det må vara materiellt, men älskvärt som få) iPhone har krossats av Solbergas hårda asfalt + småsten. Jag vet inte om jag skulle börja skratta eller gråta, men det tog faktiskt inte så hårt eftersom jag ringde mammi lika snabbt som jag plockat upp den och frågade hur jag skulle göra, bara lugn anki, får en ny på hemförsäkringen. NICE! men, den är ju lite hardcore då, bara lite pissigt att inte se vad alla skriver..

Ikväll har jag ägnat tid åt att köra papper, det är däremot INTE hardcore och inte det minsta coolt. Åtminstone inte när folk inte vet vad PAPPER betyder. Det betyder iallafall inte mat, plast och blöjor? Äckligt!

Nu ska jag öva lite på naturredovisningen som äger rum klockan 09.05 shaaarp och även plugga in lite noter på saxofon, känns förvånansvärt bra att vara igång med blåstutet igen ;)

mannen, myten, legenden..

älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Dagens måsten:
Knåpa på projektet, skriva CV & personligt brev och söka jobb.

Vad jag vill göra:
ta en tupplur och drömma mig bort i underbar musik.


Vad jag faktiskt kommer göra:
Kolla någon sopig serie på tvn och somna för att den inte fångar min uppmärksamhet längre, sitta här vid datorn och göra absolut ingenting och lyssna till Lars Winnerbäck och möjligtvis träna senare ikväll.

Lars W är en gudagåva till denna jord, den mannen är obeskrivlig.
och förresten så är min blogg överdrivet tråkig i designen nu, bara för att jag tröttna på den gamla och gjort ett radikalt beslut, som det här.

 
jag vet att väntan
inte leder nånstans.


the night will have no stars and you'll think you've gone as far as you will ever get

det är sol och jag är glad för att Stefan och Johanna gjorde en insats och flyttade vårt massiva psykologiprov. Så därför ska jag fira detta faktum med en tripp ut i solen, jobba lite på fräknarna kanske. Och kanske försöka söka ett jobb till, kan vara bra. Jag vill verkligen jobba hela sommaren, helst börja direkt måndagen efter studenten. Så därför ska jag även fixa detta problem.

Dags att börja lyda Elsas råd, "andas anki, andas". Aj Aj kapten, ska bli.

Nej, mot solen var det, ja!

"full som en kastrull, för min egen skull" -konceptet

så hette det ja! jag fullföljde mitt koncept ända in i kaklet. Det har jag ju däremot fått betala för idag, med råge. Det enda botemedlet mot dagens helvete är att tycka synd om mig själv, vilket jag är alldeles utmärkt på att göra såna här stunder, även om det är fullständigt självförvållat. Gårdagen var iallafall grymt rolig, men nu förstår jag verkligen varför jag varit nykter. Huamejen!

Nu däremot har jag kommit upp ur min dvala och grejar för fullt med projektarbete och letar goa låtar på spotify. Blir nog några timmar med plugg ikväll, uffah. Men, kort dag imorgon iallafall, tur det.

We were meant to live for so much more.

life just pass you by

  • projektarbete
  • psykologiprov
  • samhällsinlämning
  • c-paper, redovisning
  • filosofi uppsats
  • religionsarbete
önskar jag kunde skriva en bock bakom någon av dessa. Det är mycket nu, eller så är det bara så att jag förlorat effektiviteten i och med att vi inte pluggat så mycket innan Frankrike resan. Hur som helst! Avnjuter helgen med meget bra musik, och känner mig faktiskt inte så stressad. Det känns riktigt bra där nere i maggropen.

Switchfoot - Meant to live
Vince Gill - What you give away
Keith Urban - Only you can love me this way
Celine Dion - Let your heart decide
Elton John - Candle in the wind
Joanna - Out from under
One Republic - All the right moves
Alan Jackson - chattahoochee
Guns 'N' Roses - Live and let die
Johnossi - What's the point

only you can love me this way

Börjar med att säga ett stort grattis till Malin som tog JSM brons i Hudiksvall - Glada Hudik. Det var hon otroligt värd. För alla timmars slit hon lägger ner på träning och fokusering. Som bäst när det gäller :)

Igår var vi då iväg till Torsby, jag och min kära vän Camilla. Gaddning stod på schemat och jag var inte alls nervös, men som sagt, så fort jag gick in genom dörren så blev jag ju såklart skak-nervös. Men när jag fick se schablonen han hade gjort, hade han verkligen fångat upp vad jag ville ha. Det blev lagom mycket snirklar och den är grym tycker jag. Den må vara liten, men fan va nöjd jag är :)

Igår var verkligen en perfekt dag, solsken, härliga människor och många skratt + en heldag med storastorasöss! Nej, redan planer på nästa, tatueringar är så sjukt... berättande konst? jag älskar det. personligt och snyggt!

Idag var vi till Karlstads universitet, och eftersom jag inte ska läsa vidare nu i höst var det helt ointressant, även för min partner in crime Josefine också, så vi tog luffen runt campet och snodde godis istället. Dock var vi ju tvungna att se efter om dom hade gott godis, då kunde det ske en hel del missförstånd eftersom dom trodde vi var intresserade av IT, ajaj. Skippade alla seminarium och lekte loss istället. Den damen och jag har alltid så jävla kul så jag kan ju bara ana hur det kommer bli i El Spania, vi kommer ha det GRYMT! 
inte länge kvar, 12 april. 

Ge mig sommar och ljumma sommarvindar när vi sitter vid vattnet med blött hår och har precis tagit ett kvällsdopp och vi skrattar åt allt komiskt som har hänt under årens lopp! Ja, jag längtar till sommaren.
Per Gessle - Juni, juli, augusti :)

dum vivimus vivamus

= medan vi lever, låt oss leva.

Iallafall, nu är 10 mars kommen och jag har x antal gånger lovat att bli med storastorasöss när hon ska gaddas och det är precis vad som står på schemat just nu. 11.15 hoppas jag att OldDirtyZister (ODZ) står här utanför och redo att åka av. Jag hade bara två lektioner idag och hör och häpna; JAG SKITER I DOM! illa egentligen, jag vet.

sen blir det myskväll hemma hos Baddarn i Boda med Grey's och True Blood, ibland älskar jag mitt liv alltså.
Jag har dom bästa i mitt liv!  (v. på alla hörn och kanter så finns dom alltid hos mig.




längtan är allt jag har


man måste bara våga hoppa, ta chansen. Må det bära eller brista.
Sen kan man ju hata den delen när man överanalyserar och sitter så djupt inne i sina tankar att man inte kommer någonstans och till slut frågar sig vad man analyserar. Det, det är en helt annan femma!
Jag har kommit dit och jag har nått den punkten ett antal gånger. Jag tror nog att jag har svar på allt angående dom tankegångarna, eller så har jag inga svar alls, beror på vilken dag man frågar mig. Om jag känner mig stark eller om jag är svag. och just idag, just idag är jag svag. Trots det vet jag med mig konstant vad som borde göras.

Borde, det ordet har jagat mig så länge. Så länge att jag tror att jag vet exakt hur man ska lura bort någonstans ut till mitt i ingenting.
Men ta det lugnt, jag vet vad jag borde göra, det är bara att GÖRA det!
ta en risk.

Take a ride on my blue motorbike.





åh, min mars-lördag i bilder :) har haft en underbart spontan vinterdag.
En fika på Nordells och en promenad runt Sågudden, älskvärt. <3
mera sådana dagar åt folket.

all the crazy shit I did tonight, those will be the best memories.

Torsdag förmiddag och jag sitter vid datorn när solen glassar som mest. Finns faktiskt en anledning, skriver klart c-paper uppsatsen till engelskan och ansöker/kollar sommarjobb. Redan sökt ett, men fler skall det bli. Och fixat tid till håruppsättningen till balen, imorgon ska resten fixas, det som ger mig mest ångest, klänningen. Orka! Men när det är klart så är ju värsta ångesten över, då är det bara att sitta snällt och invänta 11 juni.

ska ta och rappa på med analysen på uppsatsen så är den nog så gott som klar, en av dom absolut sämsta uppsatser jag någonsin skrivit, men I don't give a shit, för jag orkar bara inte lägga ner energi på det!
ibland får man lov att falla genom...


this is my life, this is my time to stand

I'm done tipping on my toes!

Är efter en dag i vedhögen i Kongsvinger och efter aerobicspasset i Adolfsfors, ganska trött. Mer än välförtjänt tycker jag. Frågan är hur min rygg kommer må imorgon, uhj. Jag som vanligtvis inte gillar massage måste nog be mamma lite snällt om knådning på min skrumpna rygg.

Idag är en sån dag då jag drömmer mig bort i juli, augusti då man steker som mest och att jag inte behöver ha några förbehållna planer om min framtid. Jag har den i min hand och jag gör som jag vill med den. Genast dras mina tankar till festivalen, Höljes, masa med Millan på hennes veranda, sola vid Mjögsjön, alltså göra allt som jag bara känner för.. Och slippa oroa sig för höstterminen och allt som kommer i skolan. Testa sina vingar lite. 

Nääh, nu ska jag fortsätta nätshoppa, sen får det jaggemäj bli natta på mä :) 
från förra sommaren vid mjögsjön!
 erik & fanny (: 

 storastorasöss :)

 lovebirds!

åh, dra på sommarlåtar för fulla muggar och hittar känslan av ingenting är omöjligt! (:


....

sleepy time.

skönt att ligga att slappna av till. Good shit!
lyssna vet jag (:

RSS 2.0