life without you is hazy

god damn vilken härlig helg det varit. varit ute och pressat i solen så mycket som möjligt. Man måste ju ta vara på dom dagarna som solen verkligen skiner. Det har varit mkt och fullt upp, grillade hos Sananas i fredags och kolla på fotboll när vi mötte Älgå, gött med vinst :) Kyrkan hann jag också med, eftersom Marie hade konfirmation så massa göttit till mat och sen såklart partaj hos Högdahl på kvällen! helt perry pöse med denna helgen. + fotbollsmatch idag som vi vann! Det tar sig.

orden ramlar ut ur din mun, sårar utan att du ens märker.. 
det är som knivar mot huden, och ärren dom är osynliga för dig!


my faith is shaking

solen skiner för fullt och jag har varit mega effektiv faktiskt. Solat, pluggat historia och stått i vedhögen, inte dåligt för att vara mig. Deilig, och kall och god glass har jag framför mig + att jag snart ska hoppa in i duschen och sen dra till stan med halv tre bussen. Kan ju inte bli bättre väder för en chill & grill kväll med flickorna :) me like! och lite fotboll på det också, yes.

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb


you belong to me.

Nu är det dags att uppdatera eftersom emmelie har dampat min förra blogg. Nyligen sett på Grey's och Fråga Olle! Jag lär ju säga att Grey's är såååå jäkla bra. Finns nog inget bättre på tv just för tillfället. Fråga Olle är mest stört och pinsamt, och hallå, ofta man skriver sexblogg? eh, nej. Lär bli fullspäckat schema veckorna fram till skolavslutning eftersom vi har massa uppgifter som ska lämnas in ;o inte okej! fast iofs, helt lediga på fredag. Himlans skönt :)

helgen blir tuff, konfirmation och kalasering med högdahls. Dock minus alkoholen denna gång! yes.


oh happy day!

jag tror man ska ta bort idén att träna oss fotbollselever kl 8 på morgonen. allt sög hååååårt, vi satte inte en enda passning! men när den var över har vi typ solat oss igenom dagen. sanna har kommit hem ifrån turkeeey as a negro! haha, inte kul för oss andra! en mjukglass i solen. dock är det träning ikväll igen, allt måste bli bättre tills ikväll ! 

min motivation och glädje är bigbig minus!

btw, jag och sofia ska märka oss rejält :)


hektiskt.

långhelg så att säga har utnyttjats på bästa sätt.
dock inte gjort ngt plugg, så det lär jag få göra nu! för i torsdags blev det plugga teori med josefine sen träning, för att åka vidare till Boda och grilla med LeSisters (Högdahl) m.fl och dunka plåt med eddie till årjiing med impalan :)
fredag blev lite återhämtningsdag och middag hos sofia med vänner för att fira hennes 18årsdag! kul vare. Gav bort tatuering till henne och hoppas hon blev nöjd. Lördag blev heldag med att överraska Sofia med diverse saker, ( meeeget kul ) + fotbollsmatch sen på eftermiddagen. och nu, slutligen, söndag - fotbollsmatch. Match mot Arvika. Första matchen sen skadan och det kändes bra. Foten höll och det är tumme upp! vi vann btw, kändes också übergött !

gaah, nu ska jag gå över till att göra det jag borde ha gjort lääängesen.
nu är det inte länge kvar. Schools out for summer - 12 juni :) vi satsar!


jag garvar tills jag kiknar

alltså, jag tror vi gav sofia en födelsedag hon SENT ska glömma! vi styrde upp det hela kl 8 utanför amanda för att senare springa in i hennes hus och kidnappa henne och för att slänga in henne i bilen och ge henne helvetesturen NUMMER ETT. haha, sen fick hon utföra diverse aktiviteter som gav oss andra rejäla skratt! haha. t ex måla teckningar och sälja dom för att få pengar till att köpa porrtidning, cigg och kondomer och sånt! och mycket mer där till..
hon fick en och annan förfriskning så runt halv elva - elva mådde nog inte Miss Farelius prima skinka! eller, kanske var det just det hon gjorde? Hon var iallafall rejält förfriskad. För att inte nämna den fina utstyrseln. Den äckligaste av äckligaste t-shirtar och randiga långkalsonger + högklackat.

alltså, tack sofia och alla andra inblandade parter som gjorde den här lördagen till ett evigt minne <3

allting kommer att lösas?

så har man kommit till dagen 20 maj. Alltså vill det säga att jag har en månad kvar som ungdom eller något liknande. Detta innebär en massa ansvar och man kastas in i vuxenlivet med en gång. Något man länge längtat efter men samtidigt fruktat. Jag är trött på att höra att nu måste vi verkligen veta vad vi vill, vadå veta vad vi vill? hur ska vi kunna veta det? vi vet det inte alltid när vi är 17 så varför ska vi veta det när vi helt mirakulöst blivit 17+1? en ständig fråga.

men tro mig, jag är ändå väldigt positivt ställd till det underbara talet 18 år. Jag menar, det har ju ändå betydelse! det har inte dom andra födelsedagarna haft. Dock måste jag hålla med mamma, varje dag ska uppskattas. Det görs inte alltid !
nej, nu ska jag glömma bekymren och äta kladdkaka, jag är ju barn än så länge! =D

/anki.

du säger du vill ha mig, du kan hoppa upp och ta dig ;)

OKEJ !  igår tränade jag seriöst igen, två gånger tillochmed, kul :) haha. stod för dagens "vurpa", baha. alltså tisdag, helt slut på skolan för tillfället. dock är det helt otroligt att det är tre veckor kvar innan vi går inför dvala. äsch nog om det !

torsdag next up, stressigt men fan va kul. Grogg ala anki och krigsmålning ala högdahl :) sen blir det Cheva till årjiiingsparken. Ja jag veeeet. Det är INTE OKEJ enligt en viss anton och elin. Men va fan? parken är och kommer alltid vara sommar! dessutom är ju seriöst bonnigaste bandet där, Lasse Stefanz. va fan har hänt med mig? haha!

äsch, vi drar upp volymen på Ronny & Ragge - Rara söta anna. (Patrik & Josefin, vi vill se en fet big special repris på torsdag)


förbaskat hårt med fredag.

bara jag överlever dom här första timmarna på skolan så ska det nog gå bra. Muntligt prov, sen körlektion, sen nationellt muntligt i engelska. Ja, jippi, vi kör över dom jävlarna.

vaknade kl 5 klarvaken och ändå är jag så trött att ögonen sviiiiider. aa, det gör ont. Kan typ inte vänta tills jag får kasta mig i sängen och sova. Det är åtminstone helg, vilket gör att ett leende sprider sig och kanske man överlever pga den tanken.

yey.
first aid kit - you're not coming home tonight.


värsta pepp!

satte nyss på eye of the tiger högt och langar peppen. Ikväll tejpar jag varje led i foten och testar vad den håller för. Må det bära eller brista, jag är less på att sitta still. Åh, jag bojkotta orienteringen starkt idag, jag kände att det var meningslöst för jag hade garanterat förstört mig ännu mer..

just de, vi tog tre garanterat SKÖNA poäng igår mot Hertzöga! dock spelade inte dom riktig fotboll och wikstrand fick känna denna vrede, så det blev ambulans för henne :(
den absolut bästa igår var ändå Elin Öjstrand. Efter matchen lite halvt nöjd typ, "bra spelat, gött med en poäng" haha, och sen bara, men elin, vi vann ju? VA? GJORDE VI? sen var lyckan gjord för henne den kvällen! haha.

next up; Bråten - Eda IF,       lördag.



/ a.


slappppppt

okej, onsdag den 13 maj lär va en dag med DET. Det började imorse, Elsa hade glömt bikinin, och fick låna av elin. Elin hade dock köpt denna i 13års åldern och ja. Säger ju sig själv! iväg till nästa lektion, vilket bara satte pricken över i'et över pensionärs-varning på mig och elsa. Långt bort i fjärran hör man " åh, åh vad det är skönt att vara naken " öppnar dörren och där kommer alla id3's pöjker springnas, NAKNA. Nyrakade rumpor och ben! sedan kommer en i teknik på slalom skidor i trapporna och kör spetsen rakt in i väggen och där förblir nu ett minne. Samma kille bakom en bil och ut på arvikas gator. Detta slutade i att polisen kollade av solberga? damn. vilken dag ! haha. jag säger bara, solberga under studenternas galenskaper är tamigfan helt galet!

next up;
fotboll med gustafsson. Kan bli mäkta galet !
dessutom, jag hoppas att vi vinner :)

i love the way you look at me

yeeees, lovdag :) fick sova ut ordentligt, fast nu är det ingen lugn och ro på farmen längre. Helst ska jag hinna plugga rättskunskap med, men det blir nog som det blir. Derby ikväll juuuu, Köla/Koppom - Åmotfors IK. Kan inte missas för allt i världen. Imorgon möter Eda hertzöga. Hur mycket jag än vill vara med, så finns ingen möjlighet
 :( fuck it !

aja, ska jag göra mer slingor eller inte? :)


you found me

helgen har bjudit på fotboll, kalas på kvällen och idag blev det Westom i arvika för att kolla på folkrace! en för mig helt främmande sport. Det kändes fruktansvärt värmländskt. Den ena bilen mer tillknycklad än den andra, och allt går ut på att köra så fort som möjligt och vi såg ju att vissa inte klara av det. Vilket sluta i ambulansfärd, för honom och för oss blev det en grus-upplevelse. ah, det var kul iallafall, trevligt att vara ute med familjen Högdahl :)

jag hatar mina inre&yttre fotleder. Jag hatar att vara paralyserad på det här sättet, så nej, INTE OKEJ.
jag ska tröstäta glass och kolla vad som sker i framtiden på Grey's :]

8 maj

yes, äntligen. Nu är alla våra nationella prov över, om jag inte räknat fel. Vi hade tre stycken idag, snacka om ganska påfrestande. Men nog om det ! nu är det helg och den är minst sagt inte lugn. Imorgon är det charlotta och vi önskar alla lycka till, till maja och linnea :) det blir senare fotbollsmatch i skattkärr. Alltså lång bussresa! Då ska jag röja undan det mesta läsplugg. Söndag blir det Camilla hela dagen, förmodligen ska vi kanske och kolla på fôlkräääjs! det är en sport jag aldrig sett live, vore grymt och se josefin köra!

nu är det iallfall helga! tack gode gud. inte alls många veckor kvar, ännu mindre till 18års dagen och körkort.
I can't wait any longer!

she is so cold, but she's on fire.

så härligt pepp på engelska nationella i närmare 5-6 timmar imorgon, eller kanske inte? haha!
desto roligare är det att gå till skolan nu när klasskampen är igång, idag sprang några killar nakna på skolan! vilken syn. På solberga händer det mesta. Dessutom har jag kommit på att Solberga är den sämsta byggnaden för nån som är skadad eller går på kryckor, så till slut kastade jag kryckorna och gick istället.

btw, det där om att den här säsongen skulle jag aldrig vackla. Glöm det !  jag inte bara vacklar, det är någon som dragit undan fotfästet och jag ramlar tillbaka på noll lika snabbt som jag försökte resa mig.


nattsvart

jag är redo att lägga mig ner och dö. här och nu! vilken hopplös dag. samtidigt som den varit bra. Jag borde inte ha gått upp imorse. Dagen har resulterat i förstörd fot, goda skratt och nytt smeknamn. Det börjar bli en vana, dock kallades jag Quasimodo förra gången, nu lutar det mera åt Halta Lotta. Med detta så menas det att jag kan inte gå utan nu är det kryckor som gäller, ingen fotboll, ingen träning. Jag dör på det alltså!

på kvällskvisten var jag, Linnea och Lina kvar i stan för att se Män som hatar kvinnor. Den var hemsk men verkligen en av dom bästa svenska filmer jag sett. Den får högt betyg :) se den om ni får chansen säger jag bara!

(det skulle egentligen publicerats igår, men det hade hamnat på arkiv)

/ halta lotta c(:

waiting around for the weekend

åhja, så var tisdagens bravader förbi. Riktigt slapp dag då man sitter i solen och njuter fulla drag av det och bara läser. Yepp, så var det träning idag igen. Som fotbollsspelare har jag dragit en slutsats, alla våra leder är körda i botten. Speciellt våra fotleder, god damn.

hoppas starkt på utgång i helgen efter skattkärr matchen :) om man har ork såklart, man brukar vara ganska mörbultad och omtumlad, just snyggt till sommaren - hela jag ett enda fett stort blåmärke! hahaha.

jag får vredesutbrott på datorn och allt därtill för hela skärmen hackar och cpar. Har mina funderingar ganska mycket på tatueringar och piercingar just nu, är så grymt sugen på fler, men fuck att man måste vänta så länge och läketiden är ju också ett bra tag. Men jag har allt några projekt på G ! :)

langar peppen på träning, so long fuckersssss!  :D
(vill har sommar och va brun)



sommar

no lifer - lätt..

Slutsatsen av dagen, det är äckligt kul att se stela Elsa sträcka sig efter en boll eftersom hon bokstavligt talat ramlar ihop. Lite småkul sådär på morgonen! haha. och Elsa och jag är verkligen NO LIFER, vi gillar att tvätta och hänga upp kläder? ehm. Det är lite av en cool nisch vi har ute i buschen! haha. Så himla skönt att ta på sig kläder som torkat utomhus, det fullkomligt luktar sommar av en! ohyes. Nu ska jag boka halkan, teori & uppkörning, indeed. redan helt nervig! 
 
nu börjar flackandet! inte en enda lugn stund. jag gillar't?

what goes around, comes around.

upp och hoppa med tuppen och träna i A-a med Ickan :) kändes bra och motivationen fixas på nolltid eftersom all träning med honom är så jäkla kul, hoppas dock att rosslandet i halsen blir väck snart, vill inte vara sjuk under sommaren! anyway, Div 5 har seriepremiär idag och jag vill verkligen kolla på matchen men kan inte eftersom inget pucko är hemma!

från och med nu handlar varje vecka om fotboll, ingen nyhet. Den här säsongen ska jag ha motivation rakt igenom. Aldrig vackla och aldrig falla.

misshandlad?

hmm, det gick inte riktigt som vi tänkte det där flickor, men det kan bara bli bättre. Men jag är trots allt nöjd med min egen insats. Dock känns det som att jag blivit mer eller mindre misshandlad, blått knä, blå arm och sprucken läpp, yeeey! haha. Fast det är det lätt värt, inget slår känslan som när man får förstöra spelet för en forward.

iallafall, så efter matchen så blev det hem till Elin Öhh och grilla korv, haha. Värsta mys! spelade TP och vi loosa väl fett stort ! haha men ändå :) idag blir det plugg och sol =]

fredag 1 maj

jag har inte fått en blund inatt som var värd att kalla sömn, känner nervositeten springer ikapp mig rejält. äsch, jag är iallafall på topphumör för solen skiner som starkast och kvällen igår var bara såå bra :') vi tränade först sen stack vi till Josefine och grillade och prata i kvälls solen! då kan man knappast klaga! Flickor, ni är grymma! nu jävlar taggar vi tjejer sen knäcker vi Kronan tycker jag! yey.

sommarbild <3



RSS 2.0