JAWOHL!!!!!!!!!!!!!!

okej, första dagen på JVM avklarad. kul och vi hade en liten mini-hitler vid straffrundorna också, och det enda jag "lärt" mig på den här dagen är att man hejar visst på sina åkare genom att skrika jawohl, och sen har jag lärt mig att basta med kläder på i +80 grader utan problem i 30min. Det har varit en utmärkt svensk dag med medalj i yngre damer och så vidare. Härliga tider! dock är kölden mitt enda problem, tydligen tillmans också. 

Nu nördar vi oss max genom att sno internet av ngn lame ass granne och facebookar och sådär, blir nog duschen inom kort och SÖMN. jag är tröttast i "byn". Kanske ska vara social också? idag var det nog min tur att få massage. Peeerfekt! :) 

over and out / nilsson :)  

i wanna do bad things with you

Ibland har jag problem med att lugna mina överspända nerver när datorer krånglar och skit. Speciellt när man har projektmöte imorgon och skriver om det nu. Jag har lust att kasta fotnoter åt helvete, om dom bara fanns i verkligheten och i fysisk form och inte i word dokumentet. Men hade dom funnits hade dom fått smakat dängan alltså!

Hiss, JVM är här snart. Fredag drar jag upp, gud va kul det ska bli.
Diss, projektet....

jag har satt några mål som ska börjas med från och med NU;
- sova ordentligt så att jag inte blir helt säck väck om dagarna. 
- börja med projektet på allvar.
- sköta skolan nu sista terminen -.-
- träna ännu mer.
- och sen var det där... som jag inte kan sätta fingret på, men som jag ändå måste börja finna ut ett svar på. Inte alltid kul att vara "vuxen" inte.


oh, I can't behave!

åh du sköna tisdag! ironin flödar. När klockan ringde kände jag bara att jag dissar bussen idag och sover längre = tar bilen istället. Sådana där perfekta latheter man får när man har körkort. När jag väl kom till skolan resulterade dock min trötthet i att jag pallade upp alla mina skolböcker och skapade mig själv en kudde för att sedan dra över luvan och sova. Dagens fråga är, när ska jag lära mig att sköta min sömn som jag ska?
Dagens diss är verkligen dom där sjukgymnasterna/massörerna som sagt nej till min praktik. Ofta ni får några nya examinerade sjukgymnaster om man inte får vara med och se om arbetet verkligen är min grej. Ofta jag slänger ut tre års skoltid för något jag kanske inte vill? NEJTACK! Dock vet jag ändå vad jag vill så att egentligen är det här helt onödigt. Kunde inte praktiken varit denna veckan så jag kunde bott i torsby hela veckan istället?
Dagens hiss är dagens styrketräning, haha. Träning med Josefine är alltid lika kul, man skrattar och flummar! DEILIG helt enkelt.

Nu ska jag kolla upp Östersunds universitet (om det finns nått?) haha, jo klart det finns. Finns en möjlighet att flytta dit med Mona, men sen var det ju det här med egen personlig utveckling som jag pratar om. Söka sig själv, veta vem man verkligen är.

you can't break a broken heart. Try your best to break me.

I dina blå ögon finns havet och himlen

Om jag kunde sätta ord på min totala trötthet så vore det givet. Men det finns inte ord för tillfället. Vi spelade hallvärmländskan igår och gick därmed vidare till slutspel med gamla goda Koppom/Köla. Redan första matchen blev mina smalben och ena låret misshandlat. Vilket jag i största möjliga mån försöker undvika då min skada aldrig försvinner..

Kvällen blev det chaufför till Elsa, Linnea, Therese och Alex. Tiki nästa och förfest och jag vet inte allt. Jag vet iallafall att Elsas bils nummerskylt inte mår bra, vi basade så mycket att skruven släppte, maha. Gött! var hemma halv fyra imorse och det ger sina efterdyningar, men skönt att inte vara bakfull åtminstone, haha.

Nu blir det snart återhämtningsträning i Chberg med gänget och det ska bli skönt att mjuka upp lite stela lemmar (läs: hela kroppen) sen blir det plugga som gäller. Hela kvällen! t.r.å.k.i.g.t!

Torsby om 5 dagar åtminstone - GE MIG STYRKA!

i mörkret inom dig, finns vilsenhet.

Jag har tagit ställning!

Tack för din anmäln till Donationsregistret 19910620-XXXX Ann-Kristin Nilsson

Jag donerar mina organ och vävnader efter min död för transplantation och annat medicinskt ändamål


Idag har jag varit i full fart med att fixa pass, sjukförsäkring grejsimåjs (dock gick det inte så bra, orkade inte leta), letade omkring efter praktikplats, anmält mig till ge blod och sist men inte minst anmält mig till donationsregistret. Med andra ord har jag tagit ställning. Jag vill hjälpa andra människor! Precis som jag hoppas att dom skulle hjälpa mig om det var jag som var i behov av organ/blod osv. Det här är självklarheter för min del! Jag vill bli del och vara något större än bara det här. Bara för att livet är slut, behöver man inte sluta hjälpa.



dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

Överlycklig! Jag har nog kanske hittat något stabilt att forska omkring min historikbakgrund till arbetet. Det verkade, ursäkta språket, jävligt svårt att hitta någon slags logik i det hela. Nu vet jag vad min helg kommer handla om, iallafall min fredag och söndag. Rasismens historik!

men nu lär jag nog rappa på för träning väntar och träningskläder ska packas och linserna in.
På återseende!

every step counts

Åh, skönt! Första styrkepasset för mig med fotbollen och det var sjukt skönt. På tal om träning och sånt nu så läser jag väldigt många träningsbloggar för att finna inspiration osv, hittar grymt många bra. Nästa steg är nu att be Linus göra ett träningsprogram för bålstyrka, armar, rygg och axlar. Jag vill få till ryggen mycket, mycket mer så att tatueringen sitter snyggt. Ehm, ja, det var ett sidospår men.. Och när vi ändå är inne på tatueringar så blir nog kanske en nu på vårkanten iallafall, om ekonomin håller för det så blir det nog en (!)
rätt snygg väl?

Jag laddar för JVM nu. Lite tidigt kanske, men alltså en helg i bra och underbart sällskap + skidskytte, vad mer kan man begära? Synd bara att den helgen krockade med Sälen-resan. Linus bjöd med mig till Sälen och jag ville så gärna, men kan jag? NEJ!

+ för dagen är att jag har lååång sovmorgon till imorgon så jag kan passa på att plugga lite nu. Imorgon väntar ett långt pass med skidor på eftermiddagen :] ska hinna med en powerwalk också med Rossi. Måste öka min diciplin betydligt angående träningen. detärnuelleraldrigsägerjagbara.

Och som tur är finns inget minus för dagen, bra va?! :D

jag vet vem jag är när jag är hos dig

måndagsplanen fungerade alldeles utmärkt, har till och med lite tid över till att skriva lite kort här. Riktigt flitig idag, vi skrev på religionsarbetet på håltimmen och sen pratat universitet. När jag kom hem jagade jag ut hundarna (snarare dom som drog ut mig) på en timmes promenad och sen åkte jag och pappa till Köla och åkte skidor. Damn, vad kul det var att dra på sig pjäxorna som känns som jag aldrig ens lämnat. Dom kändes hemma! Dock kommer det kännas imorgon att man åkt skidor. och nu, när jag ätit lax och grejer så ska jag sätta mig framför tvn och kolla biggest loser, med gott samvete.

Imorgon ska vi förresten leka barnvakt åt några nior/åttor (?) som kommer till Solberga. Lätt värt det när man slutar tidigt pga det. Om dom plågas av gymnasievalet så dras jag själv med frågan om vad man vill göra efter det här. Jag har helt plötsligt väldigt många alternativ till möjligheter och vägar jag kan gå. hursomhelst. Det här blir bra. Grejen är bara den att jag vill härifrån.

saknar min mössa! :// Melissa Horn - Hanna v

kom & rulla i mitt rullande hus, rulla med mig över asfalt & grus

Söndag, det enda jag har hunnit med är att träna 2h fotboll, varav jag är ganska nöjd eftersom det vi jobbat på sen i somras med ifrånskjut och så vidare, fungerade hyfsat okej. Visserligen med mjuka mattor under, annars skulle jag vara sönderslagen till slut. Självklart har jag checkat av lite längdskidor och så. Vilken upprymd känsla man får, jag menar så klart vår talangfulla Hanna Falk. DAMN! hon är bra. Ärligt talat, det är sjukt hur hon visat den absoluta världstoppen att där hör hon minsann hemma. OS kommer bli helt klart intressant när vi har så starka hopp att sätta vår tilltro till. Däribland Helena Jonsson såklart.

Imorgon är schemat numera fullt. Full dag skolmässigt, sen hem - ut och springa med hundarna, för att åka vidare till Köla och åka skidor. Jag vill så gärna! Allt det ska jag hinna innan kl 7 på kvällen. Tight! men det går. + en hel del skolarbete. Jippie! men tisdag = slutar halv 12. YES!

jag är trött nu, grönt te och Johan Falk film väntas! Sen sängen.       :]

either way, I'll break your heart someday.

Nyss hemkommen från bästa storasöss, vi myste till det med levande ljus och nybakat till let's dance. Stortrivdes! Och SOM jag skrattat. Det var riktigt längesen jag skrattade så att tårarna sprutade, halsen kikna och magen krampade av att man inte får luft. Sådär äkta och härligt så man verkligen glömmer verkligheten.

Imorgon väntar ett härligt skidpass, första passet i år :')
Gruvar mig lite för att vakna till morronen, (tack för det Camilla Högdahl!) fast ångrar inget, för det är sjuuuuukt kul! ojojojoj. Hon och jag, vi tar allt till en helt annan nivå :D


trust the voice within

färdigtränad, mätt och belåten, njuter av mitt supergoda gröna te och lutar mig tillbaka. Nöjd med att jag bäddat rent i sängen och hämtat in ved så att det räcker för hela morgondagen. Lite av mitt nyårslöfte, eller ja, inte att hämta ved var och varannan dag. Utan mer att hjälpa till mer och försöka vara nöjd och tacksam med min vardag. Jag kommer garanterat sakna den hur nu min framtid kommer bli. Det kommer inte vara här iallafall. Inte än på ett tag!

Jag är delad, för på ett sätt så vill jag inget annat än härifrån och testa lite vad jag går för där ute i vida världen, men samtidigt är jag en hemmamänniska som vill vara nära mina närmaste och gärna ha en fast punkt, som kallas hemma och där jag har en häst och en hund. Vilket jag redan börjat kolla efter! Åh, en rödbrun golden retriver, det är vad jag ska ha. Hus, hund och häst. Det är vad jag vill ha när jag väl jobbat klart och varit ute och blivit berest och allt det där.
Jag kommer nog hinna med båda delar :)

For tonight, I'll stay here with you. Yes, for tonight, I'll lay here with you.
But when the sun hits your eyes through your window, there'll be nothing you can do.

'cause I'm on my way now

Åh, vad mycket en liten internetsökning kan ge en egentligen. Satt och flumma framför datorn igår och hittade nästan den ultimata utbildningen för mig. Utbildad massör + utomlands och inte allt för länge. Perfekt! Nu när jag har ett mål så är det lättare att lägga upp en budget om hur mycket jag måste spara och grejer. Så just nu ser det ut som att jag stannar hemma ett år och försöker jobba. Det tände en liten låga inombords och det kändes så härligt. Så måste försöka göra allt för att behålla den nu, och veta vad jag vill. Keep my mind straight, så löser sig det här.
Jag är så glad att det spelade ingen roll att jag typ förfrös alla lemmar när jag försov mig på bussen förut och var tvungen att gå en kilometer extra pga det. Jag är happy!

Känner mig nöjd med att jag kommit igång med projektet också, visat upp det för Annki och det verkar bra hittills. Så bara att fortsätta denna vecka så resultatdelen blir klar! Hoppas hela våren går som på räls, vore sjukt skönt!

- Livet är bra härligt ibland när man ser ljuset i tunneln! :)


ställen jag ska besöka innan jag dör

Många stunder känner man negativiteten och hopplösheten krypa in på skinnet. Men vad vore vår glädje för dagen om vi inte hade några motgångar? inte ett dugg antagligen. Just nu är mitt glädjeämne att kolla över resor jag verkligen vill göra. Jag och Mona pratar som sagt på att åka till Italien för att fira att vi tagit studenten båda två, och verkligen kolla in alla möjliga saker.
Det här är ett resmål jag verkligen måste göra inom en snar framtid :)
Italien, Rom & dess mäktiga Colosseum

Fortfarande i Rom, så måste jag även se Fortum Romanum.


Resmål numero zwei äro Grekland, Aten och det ståtliga templet Akropolis!


och efter att ha kollat upp Spanien och Alicante lite mer så hittade jag en sevärdhet till. Ett slott och medeltida borg som ligger högst uppe på berget dit vi ska på träningsläger. Man kan ta en linbana upp och det tror jag allt att jag ska försöka med. Det verkar himla vackert att se ut över staden på kvällen, även dagen såklart, men kvällen och tända ljus gör allt så levande.

Spanien, Alicante och Santa Barbara


och givetvis måste man åka till New York och kolla Frihetsgudinnan.

Jag har en känsla inombords att om jag kommer iväg till New York så ska jag även besöka Ground Zero. Där allt hände, där det otänkbara hände. Jag pratar såklart om the twin towers och 11 september -01. Med både tanke, själ och fysisk närvaro kan man hedra minnena av alla modiga människor som gav allt för att rädda de som blivit skadade och begravda av massan. '

Ju mer jag tänker på resmål så kommer jag på hur många som helst tydligen. Jag måste ju besöka Grand Canyon SÅKLART. Otroligt vackert, men vet inte riktigt om den där skywalken är så bra för min höjdrädsla! men man ska bemöta sina fobier i livet va?


Jag kan även tänka mig en resa till Australien och dess röda öken, fast det står absolut inte högst på listan. Men vackert ändå :)
 
Lite av mina resor som står på min to-do-list!


you could tell the difference

eftersom jag är cpstörd och verkligen förstör min egen sömn genom att ligga och vrida mig och tänka på saker jag inte kan påverka för tillfället så får jag väl ta tag i saken och göra något åt det. Jag satte igång med projektet, här och nu. Sitter och tänker och gnatar om rasism, samtidigt som jag har bästa låten i öronen, Eva Simons - Silly boy, så bra.

Michan ifrån i tisdags. Den kvinnan är bra hon [:






any other world

Har haft en utomordentlig dag, fått stipendium med en fet tusenlapp som går direkt till min privata insamling för överlevnad. Efter det så hämtade Elsa upp mig och vi åkte till stora staden och åt en utsökt middag på The Roof med massa folk ifrån klassen. Det var mysigt och kul att prata ihop oss om vad som hänt och inte hänt under diverse fester och nyår, haha. Vilket brakkalas! och nu sitter jag här mätt och belåten med en stor kaffekopp och letar information och fakta till projektarbetet. Dags att dra igång på allvar med det.
Jag har haft stora svårigheter med att sova och ändå så drar jag i mig en massa kaffe så att jag blir sådär äckligt hyper. Men vafan, vi har alla våra laster.

På lördag är det Lasse Stefanz, och jag som svor innerligt för mig själv att efter Årjängs parken så skulle jag aldrig mer på Lasse. Men det löftet bröts, dock är jag inte ensam om att bryta det löftet. SnyggErik bryter det ju med mig, så det är ändå helt okej. Och sen rullar det bara på! (:
In any other world
You could tell the difference
And let it all unfurl
Into broken remnants
Smile like you mean it
And let yourself let go

Cause it’s all in the hands of a bitter, bitter man
Say goodbye, to the world you thought you lived in


I've lost many fights, but this one I will win

Inte för att klaga eller så, men fan vad det känns att man spela fotboll igår. Speciellt vänstra skuldran, högra skinkan osv. Det är ju visserligen för att man landar hårt på dom när man slänger sig. Men ska iväg och mjuka upp mig sen, tänkte ta ett sent träningspass på patron i åmot sen. Nice! Måste få lite inspiration först genom att se på Biggest Loser!

2010 kommer bjuda på sjukt mycket äventyr. Jag känner det ända in i kropp och själ. Dels alla resor och studentfester, men sen kommer ju även halvår som vi inte vet ett dugg om än. Det kan komma något som jag vill kalla ett golden opportunity när som helst. Jag vill så gärna! Oslo, Linköping, Göteborg, oh shakalakabooom!

Inte länge kvar, med både vemod och glädje som sitter i maggropen så känns det överlag riktigt bra just nu. Men det är just nu det, det kommer förändras både en och två gånger innan det är klart. Och just det, får inte glömma, imorgon ska jag leka fotograf med bästa Michaela Axbäck. Jag har saknat hennes galna skratt och glädjefyllda skrattgropar och bara vara sådär galen som hon och jag kan vara. Det är en bra kvinna det! :)



Take your memories, I don't need'em.


3 januari .__.

Sitter i soffan med lite mörk choklad och datorn i knäet. Finfina stunder! Försöker lugna ner mig efter dagens fotbollscup. Som vi avslutade på bästa sätt, vinst mot ett av topplagen. Satt precis där den skulle! och inget kan stå upp mot känslan när en hel läktare jublar för målen och för räddningarna. Ja, jag är faktiskt nöjd! :] händer sällan, men när jag väl är det, då är jag stolt.

nyårsfirandet var tipptopp. Nice förferre, Ritz var också helt okej, men ah, förfesten är alltid roligast. Så är det bara! sen dess har det rullat på, men imorgon börjar mitt löfte. Ohyessir.

nu ska jag ta hand om mina brännsår och slappa på soffan, risk för att jag somnar in sött. (:

dennis och jag hade x antal tävlingar. och JAG VANN FAKTISKT, en iallafall! :D

RSS 2.0