klagoblogg? näeh.

Jag har några saker som får min fysiska form att haverera, men det spelar ändå ingen roll när det finns massa andra positiva saker som väger upp. Men hur annars ska man känna sig i kroppen när man slängt ryggen i stolpen och sen kasta sig med huvudet före rakt i stolpen för att uppe på huvudvärken få spotta blod i fem minuter! asch då, vi vann ju iallafall :) då är det alltid värt smärtan.

det positiva är att vi har sovmorgon imorgon, + att vi slutar tidigt. Inga fel. Samma visa idag! :) jag gillar mitt nya schema, fast idag var det bara för att vi inte hade någon fotboll, men jag tackar ändå! haha.

saknar...

signerat änkispänki ;>

stamp on the ground

mmmmmums vad skönt det är att komma hem efter en träning i regn med dom små liven och få tillagad mat, av linus :) haha. Så just nu står han för kockande vid spisen och jag har gjort en rejäl urrensning med kläder och slängt in tvätten, känner mig riktigt nöjd. Och det blir nog natten tidigt idag, det var rejält jobbigt att gå upp imorse efter den sena kvällen igår. Känns som att jag redan tagit helgen, vilket jag i stort sett har eftersom jag "bara" har tre lektioner imorgon. Fullt upp hela helgen som vanligt, ingen stress, ingen stress. Det är faktiskt ganska intressant att vi ska göra en stressanalys på oss själva i psykologin, den kan inte vara särskilt svår att göra för mig, maha -.-

just det, sova var det!

children waiting for the day they feel good

nyligen tagit en behövlig powernap på soffan så nu är jag redo för andra träningen för idag. För fotbollen drog igång imorse, med dunder och brak. Det blir intensivt fotboll nu ett tag framöver, drygt en månad kvar av säsongen. skönt (a)
wuuups, kollar klockan och inser att det börjar tryta med tid nu. Jag ska ju hämta upp maja och andrea med :)
ska till söstra mi sen ikväll och hålla henne sällskap för hör och häpna, hon är 29år och mörkrädd :O haha. Det är väl så!
gaaaah sagt och gjort, måste packa väskan! HEJ MÄSSÄ! :D

standing strong

jag saknar dig.
jag saknar den som förstår mig,
den som är mest lik mig på denna jord.
och som jag själv förstår mig på.
Vi är aldrig några gåtor för varandra,
och med dig kan jag vara till hundra procent ärlig med hur jag känner.
jag kommer aldrig glömma bort hur det känns att leva livets lyckliga dagar, men ibland hamnar man i en mer eller mindre svacka.

But somewhere we went wrong
We were once so strong
You can't forget it


en helg av både glädje och depp

som sagt, jag åkte till tillman i fredags efter matchen eftersom jag varit ganska mycket nere under ytan ett bra tag, så hon skulle få mig att må bättre, och om hon gjorde. Hon drog med mig ut på faktoriet och vi pratade spontant i tre-fyra timmar riktigt allvarligt om livet och döden och vi kom fram till svar, eller iallafall ett halvt svar. och skrattat så vi storknat och ja, vad mer kan jag tillägga, jag är så glad jag har människan i mitt liv. Hon är långt borta men ändå så nära i hjärta och sinne.

jag taggar ännu en vecka med skolgång nu, yes indeed. fotboll har vi imorgon med och knät säger nej men anki säger joooo! så vi kör..

håll ut.

men väntan känns så lång. jag vill bara falla i dina armar, för där känner jag mig trygg. Jag vet att du kommer få mig att må bra, jag vet att du kommer få mina läppar att le hur du än gör :') det är det som är det underbara med en vän som dig.

en väldigt bra person sa till mig, - om inte du tror på dig själv, hur ska du då få andra att tro att du ska lyckas?
jag började sakta tro att jag kan. Jag kan, bara jag vill. Jag var fokuserad, 90min otrolig fokusering på just min uppgift. Jag har upplevt hur det är att känna det där innersta uppfyllas av glädje. Nej inte glädje, utan när du känner dig så upprymd att du inte kan sluta skaka. En av mina bästa räddningar någonsin, på 12år. Den matchen, den dagen, den räddningen och dom där 90min av fotbollsglädje, dom ska alltid förbli i mitt hjärta. och speciellt dom orden min förebild gav mig efteråt.
När en person du alltid sett upp till, alltid tyckt att hon är så jävla bra, när just denna person kommer fram till dig och säger; fyfaaan va bra du var idag. Herregud, vi visste inte vad vi skulle göra för att få mål! 
då känner man sig synlig, det var faktiskt någon som såg dig där ute idag, du var bra. Det är inte ofta man kan säga till sig själv att man var bra! men jag kände hur jag växte ytterligare ett snäpp som människa. Så tack, Nanni för dom orden :) min glädje till fotboll, det har kommit tillbaka, HALLELUJAAAH! :D



sen en tid tillbaka

ojojoj! det var ett rejält tag sen jag hade tillgång till en dator. Vilket egentligen varit helt underbart men samtidigt vet man inte vad som händer ute i omvärlden känns det som. Det har iallafall hänt en hel del sen sist gång jag hade tag på en dator. En hel del utgångar har det blivit, räkfrossa, myskvällar och (skrääääll) badande! Och såklart får vi inte glömma det högst aktuella ämnet, skolan. Jag måste säga att jag är nöjd med vårt schema ändå :) Det är faktiskt ganska bra. Mycket bättre om man jämför med dom andra åren. Men det var minsann ingen lugn start, i hela två dagar i streck har vi tjatat om projektarbete som ska ta hela 3:an, inte så sugen på det och får en aning med ångest bara jag talar om det. Dessutom ska vi tydligen på studieresa till ett fängelse och massa sånt där. Det kan nog bli ganska intressant!

ikväll är det dags för lagfotografering. Det kan bli spännande, men jag kan dock inte träna fullt ut eftersom mitt knä krånglar sen sista matchen. Jag ser fram emot helgen som kommer, jag ska endast fokusera på att må bra med en människa som får mig att må utomordentligt lycklig :)

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.






RSS 2.0