weak in the knees.

Agnes Carlsson i guldtrikåer är big NO-NO.
var bara tvungen att säga't.
 
världens bästa Rossi och jag tog en kvällspromenad. Första vurpan är avklarad och blåmärket sitter utmärkt på knäet. Oh yes.

jag var slut när du hitta mig.

jag är less.
så less att jag inte är hos Lina. Man bangar inte en fest på Öna, hoppas du kan förlåta mig för det. Men jag är trött, inte trött på det viset att jag vill sova här och nu. Nej, jag är trött ända in i själen. På många olika sätt! Framför allt på mig själv.

Jag fick växla några goda ord med en gammal kär vän sen år tillbaka. Hempelungen och till råga på allt är det hennes dag i dag. Grattis :) den bekvämaste tiden på dygnet, fyra på morgonen. Under tiden fick jag undan en svenska uppgift också. Det återstår plugg! fuckigt jävla trött på hela skiten.

i don't wanna give up.

why don't you need me?

just snygg väckning imorse, mamma ryckte upp mig och ut i snön för att ena ko-jäveln hade smitit. Mäkta irriterad anki då vill jag lova. Det har varit toppenväder, men jag har inte fått sett det så mycket trots det. Och det ska vara sportlov? haha. Det är ju visserligen frivilligt, men jag var och klippte mig och sånt dära lite smått och gott. Sen tränade jag hund med Camilla :) vilket alltid är kul med henne. Man kan vrida och vända på alla aspekter, men vissa folk blir man aldrig klok på. Människor med känslor är komplicerade, alltså alla. För alla har känslor!

klockan slår strax ett, men jag ska ta tag i min självdiciplin och göra något åt läxhögen, great ! så, vad tror ni, hur kommer världens barn situation se ut om 10år? yeah, right. Jag pallar inte tänka sååå långt !  haha. eller jo. med rätt låt så kommer feelingen. och därmed gnite :*


överallt och lite till

Grey's anatomy, det är programmet med stort P. Fyfasen va bra hela den serien är, kan inte sluta glo på det ! iallafall... tredje dagen på lov-veckan har tillbringats i k-stad med family. Jag är expert på att slösa pengar, ooohja! Nu har projektet rullat i gång iallafall. Ny tv möbel och sen ska vi tillbaka till k-stad om två veckor och köpa en ny sängstomme. (mina ögon ser sedlarna flyga iväg mot fjärran) haha. Ny vårjacka lyckades jag hitta också, och ett och annat impulsköp. Jag har spenderat ett x antal mil bakom ratten och på gaspedalen också, eftersom jag övningskörde hem ifrån k-stad och sen tillbaka till arvika i kvällinga, haha. Jag älskar att köra bil, jojomän.
tänk er en skön sommardag/kväll och man vevar ner rutan, sätter på sig solglasögonen, trampar gasen i botten och vrider upp musiken och sjunger ut sin frihet. Det är vad bil betyder för mig!

nu har jag äntligen landat i sängen och den tiden ska jag ta vara på, för snart är friheten slut. Suuuck!


kämpat för en plats som passar både här & där.

oh, skönt! avklarat första sportlovsdagen på bästa sätt. Luffsat runt ute i snön med fritidsbarnen. Jag åkte runt några varv med byns sötaste unge alltså! Jag har glömt bort hur det är att vara barn för en stund. Hur skönt det är att inte veta om världens problem. Och inte känna vidden utav det och leva för nuet.

Efter det åkte vi till Åjje och firade att han fyllde år. Vissa människor är till för att bli beundrade. Att se hans livslust trots att han är förlamad är helt otrolig. Han vill till 110% tillbaka och hans ork är otrolig. Det är många som gett upp i hans situation, men han är lycklig att han lever. Att höra hans vilja och skratt är guld värt och man inser att ens eget liv är så fantastiskt bra. man ser hur fort allt kan ändras, över en natt, över en sekund, på en hundradel kan ens nuvarande liv vara över. Inspirationen finns där för tillfället. När jag ser styrkan hos andra så kan jag inget annat än beundra.

over and out, ânks!

på skakiga ben darrar jag vidare

toppenhelg med ack så stressigt och intensivt. nu kan jag äntligen ta lov! vart upp 7 imorse och träna pass nr 1, sen hem och typ på vändande post åka till chberg och fika med emmelie, trevligt som den :) hem och pass nr 2. Rehab pass kändes det som. trött som en gnu eller schimpans, bestäm själv. Nu ska jag unna mig själv ett rejält hett fotbad och gå i ide eller kanske glo en sväng på Beck senare.

det är så jälla coolt, Micke Lövgren som tränar norska skidskyttelandslaget (däribland Ole Einar Björndalen) har jag tränat för! skönast väl.

signerat / 

hallvärmländskans upplösning

upp och hoppa med glada miner minsann halv 6. Hoppa på bussen i Arvika, och fyfan för PorrSven. jag dog för ett slag alltså! Vilken tok! kristinehamn och match 10. Som alltid en match mot Villastaden där mest vilja vinner. Ganska nöjd med den matchen från mitt perspektiv. Vi vann och next up Rävåsen, kändes helt ok, och fick göra några räddningar med lite klass iaf. Vi vann med 1-0. Jag tror vi chockade oss själva rejält. vidare till semi då kil stod för motståndet, jag kan bara säga, jag fick känslan av köla/koppom - kil på gillevi, :) så kul att stå framför er igen - och roligaste av allt var ju att träffa Erika igen :) hoppas du fortsätter nu så vi möts ute på gräs i sommar!

finalen, inte nöjd från min individuella sida. Jag stod tamigfan fel hela matchen igenom kändes det som, och vi förlora pga mig känns det också som! och vad sägs som att läsa regelboken innan du dömer domarpucko... O__o      , dagen slutade dramatiskt. emelie fick en boll i huvudet så hon vingla av planen och det blev svart och ramla ihop vid avbytarbänk och josefine fick åka ambulans, stackarn hade så ont att hon inte kunde gå in i bussen :(

nog om det. nu blir det mor&dotter tajm framför melodifestivalen och jag ska göra tacos till det ! mumma..

utmattad.

helvetesveckan är över. och jag känner inombords att jag fullkomligt skiter i vissa provresultat just nu. Jag kommer säkert vara jättebesviken när jag kommer tillbaka, men just nu är jag så utmattad att jag orkar inte bry mig om något. Stressen lever inpå varje synaps! uffaaah. Lov nu iaf så man kan ta igen sig.

jag ska göra om mitt rum, så jag har rivit ut mer eller mindre alla hyllor och slängt massa. Och dessutom slängt massa prov och läxförhör sen ..... 6:an! men gosh vilket tyska-proffs jag kände mig som, alla rätt på alla förhör, det är liiiiite skillnad nu. Jag skulle kunna dö på tyskan. men jag fick känslan av att allt gick så lätt förr, det krävdes inte alltför mkt för att klara sig med klockrena resultat. Jag är ju lite av en djup person, så psykologi A & B tycker jag ska bli otroligt intressant. Kanske dock beror på VILKEN lärare man får, haha.

nej, nu ska jag bumsa rakt ner i säng för imorgon är det hallvärmländskans upplösning på g. Kristinehamn nästa stopp!

i started out with nothing and i still got everything left.

onsdag 18 februari.

nationella i matte b är ett minne blott, förhoppningsvis. Om jag klara det vill säga. Har aldrig känt att något varit så dåligt som det. men... det förstör ju inte kursen heller!
fjöl å.
känner stressen ända inpå skinnets celler. det är mycket, men lov snart.     :)

äsch, nu ska jag plugga. detta orkar jag inte med. hejmässä!

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Horoskop för Tvillingarna

Måndag den 16 Februari 2009

Just nu virvlar det av tankar i ditt huvud och du kan inte komma på något sätt att komma ifrån dem hur gärna du än önskar. Alla tankar helt enkelt vägrar att släppa taget och kommer att snurra tills du löst problemet. Du kan försöka rymma men du har ingenstans att ta vägen.

en glimt av ljuset

jag tvekar inte på att det här har varit den sämsta söndagen sen några månader tillbaka. Jag har haft ett otroligt uppåtsving på humöret, men idag räckte inte tålamodet till. någon gång ska det vara så också. Bryta ihop och komma igen är det som gäller.

dock har jag en elsa badh som gör min kväll. det samtalet var magnifico, det jag behövde på en dålig söndag. <3
måndag blir bättre, det blir bättre.

god damn.

kvinnan i våra svenska hjärtan är för dagen Helena Jonsson!

var tänkt att genomföra en träning imorse, men... 5min fick jag träna sen blev jag total förbjuden att träna denna veckan. Det vill säga att hallvärmländskans slutspel är i farozon. Jag blir så less! sprutbehandling eller gips prata Ickan på. Asså, jag pallar inte O__o. nej, nu ska jag deppa ihop med att kolla på herrarnas skidskytte och hoppas på mirakel.

on the days when I can't see your eyes,
I don't even want to open mine.


snubbla på glädjen!



det finns ju alltid skidskytte VM att följa och när inte svenskarna kan prestera så kan man lita på Tyskland <3

jag drömmer om sommarn 06

blev det något Lima? Nej.
gjort några läxor? Nej.
gör det ont? JAAA!


otroligt ovärd dag. Alla hjärtans dag? haha. Visst, den hade säkert varit speciell om man skulle fira den med ngn. Fast iofs, det behöver inte vara ngn man är ihop med. Alla hjärtan? det är faktiskt en dag då man kan rent ut sagt uppskatta sina vänner också.
Igårkväll var kul :) först pulkarace! ont i rövva, haha. Senare blev de lagfest hos Elin Öhh! kulkul! haha. lina & elsa däremot förstörde dom apppsolutt bästa partylåtarna med sitt skrik -.-
äsch, det är inte så dåligt ändå dom här fett ovärda dagarna. Man får ta det som det kommer, man kan inte alltid ha en bra som det heter.

you were born into this evil world.

nu tar vi helgen och det på bästa sätt. Pulkarace ikväll, jag lär ju dö men det går väl bra ändå. Sist gång jag åkte typ pulka eller tefat så klappa jag huvudet rakt i ett järnrör. Smarrigt ! Så vi får väl se.

engelskan har vi lagt på hyllan nu, nu väntar nästa helvetes vecka, lov sen :]

fuckiga arm säger jag bara, svullnaden går inte ner och det gör ont. Kan inte lyfta på rak arm eller knyta handen O.o det ska alltid vara något liksom. Trött på det ! skitsamma. Imorgon åker jag till Lima :) ska bli skönt att åka skidor på nypistad bana och kolla på skidskytte. På tal om det, jag måste tömma min kamera på bilder :b
det blir bra, dock ska det bli spännande imorn, övningsköra hem i vintertider, bara 20mil hem! haha. Vi gillar läget!

so long mother fuckers!

going down the only road i ever known.



världens roligaste fysträning idag. Vi langade peppen ordentligt. Synd för dom som inte var med, haha. såna stunder gör att jag är så sugen på fotbollen, när vi kämpar sida vid sida och gör vårt bästa. När man märker sammanhållningen. Det är vilja! dagens minus (-) är min fitt-arm. Ursäkta språket ! men ärligt? överansträngning? O__o

fett pepp på pulkarace och fest imorn. <3

the show must go on (!)

fryser som en gnu så te't och duntäcket är på plats och häckar framför tvn. Gott ! skidklassikern är avklarad - Cheeeck! ganska nöjd och borde få en topp10 placering av tjejerna.

Helt klart att julklappen jag fick av linus för några år sen är det bästa just för tillfället. Stora feta tofflor som håller värmen åt mina fossingar. Det har nog aldrig varit så skönt att hoppa in i en skôllhet dusch och stå där i evigheter. Möms så gött, åtminstone få tillbaka kroppsvärmen.
Själva loppet gick bra, kanske liiiite väl entusiastisk på första varvet. Men det gick finemang och nöjd. Jag är inte helt hopplös på ett par skidor ändå! haha.

The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on


i'm ready to play, today.

okej, helt ärligt. Är det ngn som vet hur skönt det är för en föredetting till skidåkare att pyssla med skidor, stavar, pjäxor och alla möjliga slags kläder kvällen innan en skidklassiker. Precis som förr, innan tävling. Jag känner pirret i kroppen! blir det samma väder som idag kan man inte klaga, förutom på kylan på morgonkvisten. wooops, längtar lite (a) det som fattas mig är en tillman jagande i häcken eller framför mig så att jag kan jaga henne. Damn, vad vi körde på den tiden vännen. "men kör då för helvete! :D, kom igeeeen tillman, vi klarar't" jag tror du finns i alla mina utmaningar jag tar mig an. ska vara totalt sluuuut imorgon. Fyra varv, allt jag har. Jag ska känna mjölksyran bita ända in på ben och märg. Precis som förr! :) happyfaces..

med en k-pist är det svårt att diskutera.

trodde dagen skulle gå i stöpet direkt. Inleder dagen med -22 graduuus och bussen är 20min försenad, inte nog med detta så kanske vi skulle gå ut till vik? omg! Dock blir dagen helt godkänd för vädret är så jävla tipptopp. Solen glassar och snön knarrar när man går. Jag är så pepp på skidklassikern imorgon! Kul skare bli.
Nu väntar plugg och träning med Micke, feting nice. Men, ikke att förglömma så är inte mitt knä bra. Överbelastat (!) tröök.

dagens fråga som ingen kunnat räta ut än!
om man sätter micron på 5min och håller händerna utanför, kan jag då värma mig där? jag menar, inuti micron blir det ju varmt? men det finns en lösning till.. Sätt in en paj i fem min, och stoppa ner fingrarna i där, DÅ är det varmt sen. HAHA!
akon - freedom.

i like the way you walk, i like the way you talk.

varje gång lina är på msn är det liksom som att vi dras till gammal musik. Då menar jag inte någon dålig gammal pop slänga från 2000 talet. Utan jag menar gammal musik, från 60-70talet. Det som verkligen håller i vått och torrt. Däribland toppar verkligen Creedence.

nyss tränat och pluggat tyska, så nu får jag väl gå över till min engelska bok. Som faktiskt är rätt intressant, vilka faktorer bestämmer vem som ska vara populär och vem som ska vara den där ensamma som gömmer sig i ett hörn? osynlig.
ngt som kanske går in i kategorin I-landsproblem. Vad vet jag.

Creedence Clearwater Revival - Who'll stop the rain.


gå är du snäll om ditt liv är kärt.

ärligt, hur fan gör man för att få en bild på headern? I go totally nuts! fett värd lördag kan jag tala om. Endast fotat och städat en sväng. Kan inte träna fotboll heller, dock har jag lekt lite med vissa teknikövningar vi skulle göra hemma. Jag har inte berättat för papsi om knäet, men när jag gjorde det tog det hus i helvete, exakt som väntat.

melodifestivalen har gått av stapeln som alla nog vet om, man kan inte missa det liksom. Iallafall, det sög så fruktansvärt hårt. Jag menar, Caroline af Ugglas?! herreguuud. Allt var dåligt. Förutom kanske Alcazar som lite grann lyckades få en att lyssna iaf. nu blire väl film eller någe (:

Ebba Grön - Die Mauer :}

pics :D haha

     
sven ingvars förra fredan. gick från en bror till att öka på syskonskaran med tre! Camilla, Caroline och Josefin! hahaha

fjöl å.

nu är klockan liiite för mycket, även för anki. men så är det ! Helg ju, haha. Jag kan nog påstå att en av dom bästa har förflyttat sig hit ut till Boda. Nära och bra! så det blev camilla, en godispåse och dricka och kolla på let's dance. Kunde nog inte bli bättre. Behövde nog räta ut en del frågetecken efter förra helgens bravader. En kväll med högdahls systrar, ja, man behöver inte slösa tid på att fundera om det blir roligt eller inte.
The place is on fire!

jag och mamma var värsta shoppoholics förut så ja, fattigt blev de. kollade även på en suuuuper snygg jacka nu till våren, men priset var ju därefter också, dryga 3 papp, orka punga ut de? nej.
ingen träning blev det heller, för mitt cp knä drygar sig. Förut, på stjärnhallen, så skulle jag huka mig ner för att plocka upp min lipsyl. tror ni att jag kom upp igen, eh nej. Knäet låste sig, och detta är inte bra. Verkligen inte. cpcpcpcp! palla ha ont.     nu ska jag nog snosa rätt gott, gnite!          <3

fasa med skräckblandad förtjusning.

varför är inte jag mer som Elsa? Som har självdiciplin och gör klart arbeten i tid. Visserligen har jag alltid varit en slarver angående detta ämne, och vill gärna pressa mig sista dagen med alla grejer. För det är häpnadsväckande nog då jag presterar bäst. Nog om det ! Vi fick tillbaka rättskunskapen idag, den som jag absoluuuut inte trodde gick ngt bra. HA, in your face anki. 2 fel på på typ 4-5 sid. Ett hinder mindre! Nu börjar jag bli varm i kläderna igen!

fysträning idag med fotbollen, jag var inte på topp. Jag har aldrig tyckt om kullerbyttor och det är fan min största skräck, tills idag. Idag klarade jag min rädsla (kullerbyttor) galant. Dock fick jag en ny fasa, en häck på dryga en meters höjd som man ska hoppa över. Åh my god. Det var kaos i min hjärna hur detta skulle gå ihop. Det gick inte bra heller. Men, det kan endast bli bättre :) så gäller det att se på saker och ting. Jag kommer nog komma över detta också, och då kommer jag känna mig minst lika nöjd som med dessa jävla kullerbyttorna.

imorgon gäller:
ta mig genom dagen, träna och sooova. Möjligtvis plugga! 
nytt mål - bli mer som elsa!

nya kapitel?

ohja, nya kapitel är redo att bli skrivna i mitt liv. Varje dag är ett nytt oskrivet blad. oj, poetiskt anki. jag och malin planerar sommarn med resa till Göteborg, mysighetens egna stad. För att om några år kanske vi står med vårt pick och pack och redo att flytta? :') det är på tapeten iaf. Malin & Anki i götet? om inte annat götets töntigaste människor, som har finlir med Barnen i Bullerbyn. Gunde/PezZ & Tillman slog en pling förut. Jag saknar er. Hoppas inte tillman sviker nästa helg, för annars är det jävlar i havet fest i torsby?!
alles gut, gud. jag kommer faila totalt på matte c -.- men vad gör det om hundra år?

yes, finlir nu med dirty sexy money!

ett liv i almenackan.

jag har tänkt på en sak, jag har knappt typ koll på tid osv, men veckor. Jag håller koll på vad jag har för liv i veckor, haha. typ knas! haha. Och ankipanki lär sig aldrig, snart 18år och vet inte hur man gör för att ha värd självdiciplin. Nej, då sitter jag här och sjunger och lyssnar på Mange Schmidt. (absolut INTE glassigt, haha)
det jag borde göra är att;
göra klart svenskan,
räkna matte inför provet,
läsa engelska,
göra den andra svenska uppsatsen. Men nej, detta är ett mkt mer givande liv!

jag har ont i magen och huvet, hejdå.
(non stop choklad är gott)
   HEJ ANTON :D

för det var 17år, 17år i staden..


märker du hur fort det går?
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

how could you be so heartless.

trehundrafemtioelva mottagna mail från facebook dyker upp jämt och ständigt, visserligen om ett roligt ämne. För nu har ju Sven-Ingvars fotona dykt upp från en mycket intressant kamera, som var med överallt? illa anki. Numera räknas jag till "pack", dvs Josefins trogna skara av partypeople, hedrad.

wooops, direktleverans från köket (4m härifrån). Av Rossi, haha. En liten choklad, mömma.
jag peppar träning just nu. andra gången idag! hade värsta en-mot-en övning idag. Jättekul, men fett med jobbigt.
Följande period kommer vara lite påfrestande med träning och fotboll osv.
fotbollsträning x7, puha.         

Creedence dunkar ut nu! hejmässä :*




 


i'm not lovin' you the way i wanted to.

känns så fruktansvärt bra att det är februari redan. Nu snackar vi snart sommar! Fast dock fick jag ett fett sug efter vinter idag. För idag har jag rotat fram Madshusen och pjuxen rava mig runt några varv på banan i Köla. Världens skönaste söndag, LÄTT. Solen strålade på vissa partier, och skidorna gick lätt. Det var jag, banan, knastret i snön. Nästan så jag hade lust att säga comeback, men det hinns inte med :'( men ska åka mer i veckan!  

Därefter fotbollsträning, var noll taggad. Gick skit också, palla kände jag. Träning x2 imorgon! Plus karlstad med mami, stressigt. och intervjuer i historian och svenska arbete och matteprov som ska göras!
Dock är det Beck snart, och då blir jag glad.

nu lär jag kila...


RSS 2.0