hold your breath!

Det här är mitt sista blogginlägg för en lång tid, har jag helt prompt bestämt mig för.

Det var mys i stan idag, mona och jag planerade inför kommande veckor. Trevligt ! Fikat på Nordells var heller inte helt fel. Såg en massa kända ansikten, alltid lika kul. Synen var densamma, så jag behöver inte vara rädd för att bli blind heller, och det är ju alltid positivt. Så får snart dom nya linserna :) sånt gör mig glad. Plus lite tröstshopping, sitter som hittat. Hoppas jag kan lura in pappa till stan så jag kan få köpa ett nytt objektiv (aa) jag hoppas iaf. Mona var inte dåligt i shoppar taga hon. Fast iofs så förstår jag det också, eftersom hon går i Torsby så behövs en del grejer. Dom slits ut helt enkelt.

Inte kom det fram någon sol heller, så jag kunde inte sola eller leka på gräsmattan. Typiskt ! Nu börjar det se väldigt svart ut bortåt på himlen. äsch! Som jag nämnt i något inlägg förut så blir kanske en resa av nästa sommar? det hoppas jag starkt på. En vecka på Sunny Beach vore inte fel. Sommaren 2008 är inte över än, och jag har ännu mer planer inför -09 än den här sommaren. Tänk så tätt man kan vara! Men ändå, jag kan inte säga att jag tagit vara på sommarn till 100% men jag har definitivt vilat upp min hjärna och kropp såpass att jag orkar vara social tills skolan börjar. Det har inte varit någon sommar jag härjat som aldrig förr, jag har däremot inte härjat alls. Jag har varit stillsam av mig. Tycker det är ganska skönt. Ibland är det skönt att bara komma underfund med sig själv. Jag tror faktiskt den här sommarn har gjort att jag lärt känna mig själv lite mer. Och börjat acceptera att jag är den jag är, jag kan knappast hjälpa att jag är född sån. Jag har definitivt haft tid till att tänka på vad jag är för en filur, och även vad jag är för en tönt i andras ögon. Hmm, splittrade åsikter? jotack! ;>

men som sagt, sista bloggen på ett tag nu. Ska försöka få ut ngt av mitt liv! eller något sånt där dramatiskt. Blir kanske svårt att hålla sig härifrån med mitt tröök liv just för tillfället. haha men håll ut änx!
Grillning x2 står på schemat, :)
vi får helt enkelt se hur fronten är.

en liten jobbig grej är att, jag hade precis börjat "glömma" eller vad man ska säga. Nu är det uppe vid ytan igen! BLEEEEEH! ;o       you had me, you lost me!


Dagens låt:
Secondhand Serenade - It's not over && fall for you  /.v  ( djupt förälskad i dom )

/a.

se dig om, här är din beskärda del..

Hojt för andra gången idag! haha. Nu är det sent igen, jag vet. Jag måste sluta med det här nu. Men.. Tänkte uppdatera sen matchen. Den vann vi med 2-1, (egentligen 3-1 men bortdömt) iaf. Det var kul som satan, revansch som heter duga! Härliga tre poäng som jag faktiskt inte väntat mig. Och väldig kalabaaalik i några minuter, men det var kul ! haha.
Älska fotboll när den är som bäst.

Imorgon, eller bör jag säga idag? haha! Iaf, idag blir det stan med mamma. Ska kolla ögonen ;o nya linser! Sen ska jag kolla skor, eftersom ett av mina ryck i bokhyllan kl fyra på morgonen häromdagen resulterade i att jag hitta ett presentkort på 400kr. Ibland blir jag överraskad över hur jäkla glömsk jag är. Efter det, ska jag, mamma, Babsan, Mona och Marie ta en fika :) tycker jag lät väldigt bra! hoppas på fint väder så man kan åka hem och dra till "stranden". Eller rent av hitta på något med någon. Mys!

sommarlovet är snart över, och jag har absoluuut inte varit översocial. Känns bra! nejdå. Men orka typ! Men jag går med gott mod in i början av 2:an. Jag menar det går så snabbt så är det snart jul. Jag menar, positivitet. Det har ju gått hur fort som helst hittills, så vrf skulle klockan stoppa nu?
jag ska till torsby. BESTÄMT :D jisses. Jag längtar. Har mycket att ta igen där! För att inte tala om hur mycket jag saknar folk. Ska man tillåta sig själv sakna massa? Det blir bara jobbigt i slutändan. 
 
KÄNSLAN vill jag ha. <3


hittat några pärlor som bara fastnat på hjärnan!
Dolly Parton - the salt in my tears
Joss Stone - you had me
-    "    -         - right to be wrong
Lasse Lindh - du behöver aldrig mer vara rädd.
Dolly Parton - just when i neeeded you most.
 
 


santsantsant.......

you left me, just when i needed you most.

jag trodde vi förstod varandra ganska bra, men gud va fel man kan ta på folk.

you ain't worth the salt in my tears.



over and out /a.

kanske, kanske inte?

Jag kollar just resor. Känner för att åka till Grekland eller Bulgarien nästa år, (trots emelie's mardröms berättande om Bulgarien) haha. Iväg, iväg! Men pengar, + att nästa år är det ju massa bil grejer och sånt. Så det kanske får vänta? eller så får man jobba häcken av sig, vilket det egentligen är värt. Ja, nej. Nu ska jag nog natta.
Gameday idag. ååååeh! jag är nervööös. alltid. Puhh :/
efter träningen blev det ett minst sagt avsvalkande dopp vid haganäset med walle och jossa.
Skönt, men jag har panik för badleksaker xD haha!

Leann Rimes - the rose
lars winnerbäck - som jag hade dig förut
lindsay lohan - confessions of a broken heart
k's choice - not an addict
fairytale - utan dina andetag
carlene carter - he will be mine
bonnie tyler - angel of he morning
black ingvars - min kära lilla ponny
sinead o'connor - nothing compares to you
johnny cash - god's gonna cut you down
kenny rogers - the gambler
OCH Melissa Etheridge när hon drar guran och covers av Janis Joplin. Vilket jävla drag! ååååeh. ÄLSKVÄRT !

track of the week. <3

som jag hade dig förut.

Jag är död ! jag skojar minsann inte. Efter en dag i Häljeboda är jag så gott som död. men guud va kul jag haft :)
2 träningspass, + massa bad. Och det var även inkluderat i träningen för vi fick avsluta med en stafett i vattnet, (mina armar är som gelé). Vi tränade första passet vid ett, vilket var dumt, varmaste tiden på hela dygnet, solen stekte och många ryggar blev brända eftersom alla spela i sporttop. Men det hör sommarn till. Jag känner mig som en uppsvälld, bränd falukorv. Mitt ansikte! BURNED.
Har iaf haft en toppendag med världens bästa Eda. Dags för en ny dag imorn, vilket då endast består av en träning med tanke på match dagen därpå. Funderar på att sticka till sjön med bästa Lundgren (?) måste fråga om bruden är på. Allt för längesen jag var med dig, då kan vi steka och prata i all oändlighet. Precis det vi är bäst på!

Längtar efter grillning med mina babes. KOM HEM NU ALLIHOP!  beordring.

fallit tillbaka och blivit pånytt kär i den gamla hiten:
Lars Winnerbäck & Miss Li - om du lämnade mig nu.

mannen, myten, legenden. LASSE <3 jag håller dig kär, bara så du vet.

if you believe it's in my soul

It's been a while. Idag var minsann första dagen jag kände sommarhettan brände upp mig, fast, iofs det kan ha sina logiska förklaringar. Att jag sover när solen skiner till exempel. Mina dagar spenderas till att försöka slappa maximalt, speciellt nu dom sista dagarna i frihet känns det som. Fotbollen drar igång igen, PÅ ALLVAR. Såg nyss schemat Jonas lagt upp, omfg. Söndagen kommer inte bli nådig, well, vi får se. Jag har ju faktiskt legat i och tränat, känns som det är det enda jag gör just nu. Hmm.. Men bra mår man :) Jag gillar den förändringen hos mig själv. Annars tillbringar jag mycket tid till att förstå mig själv. Vilket också behöver sin tid, det tycks ta ett tag. En till omtyckt förändring är att jag faktiskt lagt ner telefon, jag har inte varit det minsta beroende av den sen efter festivalen. Puuuuust! Den förändringen klarar jag också.

Framtidsutsikterna lutar mot grillkväll (?) fortfarande uppstår ett litet frågetecken eftersom alla är som utflugna ur värmland. Tex Göteborg verkar vara ett intressant ställe! haha, Men vi ska nog hitta tid till det också. När man kollar igenom mappen med bilder på galenskaperna vi gjort/gör varje dag, så finns det viss lust att återgå till skolan. Får inte nog av våra skämmigheter! Dvs. Elsa! För jag menar, ingen annan av oss har ju skämt ut oss! HAHA! Det finns även en saknad hos mig, till Lundgren och Gustafsson. Så där finns det också lite hum om vad som kommer ske härnäst. Den här sommarn är inte alls densamma utan er. Lundgren ligger väl i ett tält i Högliden just nu, miss u. Finns faktiskt inte så mycket att göra, men just nu är det slåttanna som väntar!
känslan av nyslått gräs och vindar som tar tag i en. Jag har förstått nu varför jag är uppe vid 5, det är för att sitta och dingla i benen ut genom fönstret. Allt är så lugnt, allt har nya möjligheter. Jag känner mig levande den där stunden när allt är så oskyldigt sårbart. Himlen är klart blå, och ouppnåelig.
Idag ska jag ta med mig talesättet;
Ingenting är omöjligt !
 

Anki: DU, nu vet jag vem han där ääär ju!
Malin: Jamen va bra, vad heter han då?
Anki: det vet jag inte! :D

/ gud vad jag älskar våra överintelligenta konversationer!

over and out a.n

jag vet inte om jag kmr tillbaka hit, min vän.

Ja, nu är snart klockan halv fem, och jag sitter på msn och masar med Jocke. Känns bra! Jag kommer vara död imorn. Men det är skönt att prata av sig lite. Inte gjort det på ett tag nu satt. Imorgon blir en dag på cykel och Lars Winnerbäck.
I need to clear my head. Träningen är igång igen. Det är långt tillbaka till skidskytteform, men jag är påväg? haha. Det var allt sagt med en optimists synvinkel. Jag gör det i min takt och för min egen skull.

Jag är trött på att se bakåt i spåren av vänskapen vi en gång hade. Jag vill se framåt, jag vill ha kul. Jag vill inte låta såna här saker komma emellan något som var så bra. Jag vet inte hur jag ska ta mig tillbaka ens. Snälla, kan du tala om vart det gick fel? Det skulle vara lite hjälp på vägen. Jag orkar inte ägna mina tankar åt om du ställer upp eller ej. Det tär på mig. Försök förstå?

Jag måste komma bort, jag måste skapa nya spår. NU! Jag ska minsann inte vara sen på telefon imorn och fråga om vi ska dra till Torsby. Jag måste göra något för mig själv. Skapa mig ett ställe där jag inte tänker, där jag kan tänka på nuet, och skapa massa galet. Någonstans där jag kan leva för stunden. Jag söker, men kommer jag verkligen någonstans?
men jag tror ändå inte det är helt meningslöst. That's just who I am. När jag är uttråkad måste jag ta för mig nya saker.
Jag är redo att kasta mig ut, helt abrupt.

/ a .

you can run on for a long time.

spelar ingen roll hur länge jag försöker jaga efter min egen vilja. Det har alltid ett slut. Men jag är ändå en sån som tror på något gott i slutändan!

du & jag vi har ingenting & vi kan inte knäcka varann.
vi måste inte hålla tankarna klara.
vänd dig inte om. vi är bara sargade människor som tror.

lena ph mohahah!

Rubriken är direkt pikad mot Lina Olsson. För att, ja, vi säger bara festival så fattar iaf hon. Så vad har hänt sen sist? haha. Ja, jag och josefine har varit på bio. Sex and the city, alla höll ju på att stri hôl i huvudena på oss senaste veckorna om den filmen, så vi tänkte wtf, vi kan väl se den. Och gissa vad, den var kul, den var faktiskt jättebra. Synd bara att ljudet paja när det var en kvart kvar eller något. Kul va den iaf. Precis när man köpt biljetten och sånt, så smyger sig denna Lina ut ur toaletten. Jag menar, vilket sammanträffande. och jag skulle GIVETVIS sitta framför denna pajsare HELA filmen.

Det var totalt olidligt :D haha. Först så hör man att hon nästan börjar grina, sen börjar hon bôtte och ha sig i stolarna, så jag skicka sms och fråga vad som egentligen stod på, då hade hon ont i rava. Sen så fick man fötter i håret och facet. Men Lina, jag ska inte såra dig. Dina fötter är sexy! mwhaha. Lina är Lina, man får acceptera sånt. Och man lär sig med tiden :D haha! i like you woman.
Sen följde jag Josefine ner till tåget. Jag känner mig trygg med dig, jag vet alltid vart jag har dig. Det är guld. <3

Från och med ikväll, så ska jag lägga mig ordentligt, gå upp i någorlunda tid och sen ska jag träna häcken av mig. Nu är det slut på absoluta slappveckan. Kanske kan få sålt mopeden också, vilket betyder ÄNNU mer pengar. Me be very happy cause of it.

sommaren 2006.
JAG SAKNAR'T. För det första hade jag världens bästa busungar omkring mig, och alla påhitt vi hade. ojoj! att man sitter här fullt fungerande är helt sjukt. Jag menar, ofta man krockar med mopeder på BREDD för att jag väjde för en orm. Ja, emmelie gustafsson och therese lundgren. I TOTALLY MISS YOU GUYS! Emmelie ska ju flytta hem igen, så nu är det fara o färde för att Koppom blir farligt igen. Fast nu, utan mopeder.
men mkt har vi varit med om. älskar er <3


tisdag.

konstigt nog så sitter jag här. Vid datorn, hör på klinkande country, träligt att höra sån depp just nu. Men jag är på det humöret. Fick värsta fotoidén förut, så suttit och gjort om vissa kort. Har junte ps, men man kan alltid hoppas på att man en vacker dag får det. Idag blev vi värsta spontana kusin Mona & jag. Så det blev en sväng till k-stad. Kartläsare som jag ansåg vara sitt kall (eller, neeh, tror vi dissar idén) vi slutade ju ändå i Årjäng? ;o skyll inte på mig. Härliga sångstunder, när endast ett myntinkast fungerar. Det vill säga att Pärlan, inte har ngn stereo, så vrf inte Rix FM tänkte vi då. Så vi har "dunkat plåt" på vårt eget sätt. Ett enda stort plus är ju att när man når 110-120km/h, då får man massage på kuppen liksom. Härligt !


du förstör mig. Du är död för mig, inga hejdå är sagda. Bara för att ingen vågar få ut orden i luften. För vi vet båda att om vi skulle yppa ordet, är vi så gott som över. Vi kmr aldrig hitta tillbaka.

sluta skrika, jag stänger öronen.
Sluta försöka söka min blick,
jag har blundat för världen så länge att jag ser endast en strimma ljus.

hittar du tillbaka till mig, är det ett mirakel.

oh julie ;*

Puh! måndag och jag är ledig från jobb, alla slags matcher i form av att jaga en boll och träningen också vill säga. Det är något lagomt skönt. Denna måndag började med världens längsta utsovning. Med tanke på att jag inte slappnat av ett dyft på cirkus 1-2veckor så sov jag som en stock i dryga 10 timmar. (raawr)

festivaldagarna var proppade med öhm, dricka? haha. (funderande min)
kul deluxe! torsdagen var hyfsat lugn. men fredag & lördag, då var det full fart framåt. Lördag var så himla bra (y)
förfest, mellanfest och sen festivalområdet. Som Dennis skulle sagt, det var nått så innåt helvete drag!
man ska inte ha några förväntningar, då blir allt som bäst. Lirat Guitar Hero ||| för första gången i hela mitt liv. Jag sög btw. Men blev bättre och bättre, haha. Satt hos broder och drack Dooley's! haha. Fin uppvärmning. Sen stack jag typ 100m och satt o drack hos ElinÖ. Det var tummen upp som fäen. Sen har jag ingen tidsuppfattning alls. Men vi drog till Utgårdh :) där vi träffa boysen! kort efter det drog vi till festivalen i samlad trupp. Aao gud. vilken kväll !

THE PARTYMAKER !
youtube.com är ett måste. Helst ska du söka på Stampa med Leroy, och kolla dom dansmoves:en! xD
och gärna lyssna på musik som ALLA kan sjunga till, vare sig man gillar det eller inte. Det vill säga något simplare rock och dansband. Nanne & Lena PH kan alla. (det är liksom allmänbildning?) sen ska du sjunga och skrika BOTTEN UPP & RESTEN I HÅRET! liksom, pressa den som dricker. Man blir lullig. haha!
det var ju bara massa fotbollsspelare i alla lägenheter vi var i. Så jäkla massa hejaramsor hit & dit.
tex, "kan anki, kan anki, kan anki dricka bärs" :) det är kul. Fast ännu roligare och skrika åt andra! PRÖVA DETTA!
äääägd.

tack & bock för mina underbara festivaldagar <3

your life is like an open book

..... don't close before it's done!

okej, förra inlägget snacka jag om att jag inte alls var pepp på festival.
men helvete va bra det blev! hade inga förväntningar, pga att jag var dödstrött.
men utan förväntningar blir det bäst. Helt underbara tre dagar <3

folk i yra, musiken som dövar öronen och ut i varje synaps. Gaaah, livet <3

home sweet home

Idag, Tisdag.
Som sagt, dags att komma in i dagsrutinen igen. Även fast den snart bryts igen! Hemma ifrån Danmark. Och jag tänker inte skriva massa om det. Det var helt enkelt toppen, trots att man kunde bli enormt trött ibland. Men vad hade man väntat sig, 10pers liksom. Jag kan iallafall inte tala om HUR fuckin' skönt det var att kma hem till sängen<3 sov som en jäkla stock.

Så tillbaka till jobbet idag. och som väntat hade Evelinn saknat mig som attan (aa) ingen att klaga på när jag somnar på 9-rasten! Men idag var allt som vanligt. Vi tog oss en helt olämplig men ack så behövlig tur ut till Lögarberga. We burned our shoes off. Så mina foppisar är förstörda, haha. Spenderat en hel arbetsdag på ett kolsvart tak, plus att vi har svarta arbetskläder. Inte konstigt om man känner sig som en kräfta med solsting. Brände mig gjorde jag också, men det var dock bara bra. Då blir jag brun sen. Förbättrade min bonnbränna, haha! Pappsi hade tydligen snackat med BerntBernt också, så nu ska jag jobba ännu mer. Känns nojs liksom! Och imorn är sista dagen tsm med Evelinn, buhu. Jag kmr o ha så jäkla tråkigt utan dig. Men vi ska fira på Valvet iaf : )

så, nu när man är hemma. Är det Arvikafestivalen, och jag har inte hunnit tanka mina batterier tills dess. Jag tar det som det kmr. Känner ingen desperat längtan heller, eller... jo. Efter mina hunkar som jag ska få träffa igen. På tal om de, så ska jag hoppa in i duschen & ringa Sanna nuu!

" prioritera inte dom som ser dig som ett alternativ "
och, jag är inget annat än ett alternativ. Och sårad av vad du tänker om mig, det blev jag. Besvikelsen kunde ingen ta miste på. Sanningen gör ont. Det är hårda slag som vänder ut & in på allt man trott om sig själv & andra.

RSS 2.0