drömmar

Jag ska egentligen upp om en timme, men vaknade überpigg så nähä, så var det inte tänkt idag. Efter att ha legat och hört på Marcus Birro i typ en och halv timma inatt, så satte tankarna igång. Ämnet var drömmar. Första tanken som slog mig var, har alla människor drömmar? Självklart. Eller? alla drömmer om något storslaget, eller kanske något litet. Jag tror inte att drömmarna måste vara så stora för att ha en innebörd hos personen i fråga.

Också kom jag till den större frågan, vad drömmer jag om? Jag drömmer om Göteborg, ett bra jobb, bli bättre som människa och starkare. Jag vill göra mina motgångar till medgångar. Jag drömmer om att vara volontär utomlands för att hjälpa. Så varför vänta med alla drömmar, istället för att låta blomman slå ut helt och hållet. Jo, dagens ord. Våga. Det jag just insett är att det är vi själva som stjälper våra egna drömmar, genom att hejda oss mitt i steget. Citerat Marcus Birro "du själv är din egen största fiende."  om man tänker efter så är det rätt. I slutändan är det upp till oss själva, om vi ska fortsätta leva i rädsla eller ta tag i drömmarna vi drömt så länge. Vi ska hjälpa våra medmänniskor att våga och tro! Ingen dröm är värdelös.
Alla drömmar är möjliga!

fortsätt dröm och lev ut dem! 
mitt nästa steg för att komma närmare drömmen är vad jag länge väntat på. Ge blod och skriva upp mig i donation-registret. Det tröstar att det åtminstone hjälper någon :)

listen up!

nu har jag blivit människa igen efter helgens nattliga bravader. Med ens jag sa hejdå till Tillman och Christian och klev ut genom dörren där på Alstigen, så kände jag ett sting av smärta i bröstet. Redan då, började jag sakna torsby-livet. Redan då började jag sakna Maria Tillman, eftersom jag vet att det kommer dröja innan jag får träffa henne igen. Vi har som telepati mellan oss, vi vet exakt när & hur... sjukt!

okej, livet fortsätter ju här hemma också, med fotboll och ditten och datten! Ikväll blir det till att kolla på derby't mellan Kronan - Eda. Lite döda instinkt!

Nu ska jag hejda mig ett slag och gå ut en stund. Det är ju faktiskt fint väder :)
/a.

bästa helgen på länge

det har varit så händelserika dagar sen jag fick den där lappen i min hand. Jag har fixat ljudet i pärlan och jag har bott i torsby över helgen. Det har varit spontana ryck och chaufför till fryksdal. Men det absolut bästa med helgen var att överraska malin och hälsa på tillman. Så överdrivet längesen jag träffat människorna så jag höll på att krevera. Det har varit en minst sagt lyckad helg. Sagt och gjort, vi planerar inte nu längre, nu bara kör vi vind för våg!
det finns en inbyggd förståelse :')

Fryksdal var lyckat ändå, vi höll på att hamna i bråk mer eller mindre hela tiden under tiden vi stod i kö och jisus vad vi höll på. Vi har shakat röv till Rydell & Quick + Larz Kristerz, vilket jag aldrig trodde skulle hända någonsin. Jag insåg att världen är jäkligt liten i samma stund som jag hämtade Christoffer och Frippe för det visade sig att Christoffer hade dömt vår match i våras och jag hoppas numera att han dömer åt vårt håll nästa helg, haha.

och från mig och tillman till er alla,
VAD DU ÄN GÖR, ÅK ALDRIG TILL STRÖMSTAD! (internt!)


gladast?!!

nu är det såhär, jag har sovit max tre timmar inatt, jag trodde jag skulle dö alltså. Gick upp och kände mig som ett strävt sandpapper i ögonen. Uppkörning på g och nerverna var som speedade gaseller, iaf så kmr jag upp till sunne, och hon jag egentligen skulle köra med sa bara att mitt prov skulle skjutas upp typ, för att inga datorer till teorin funkade och sådär. och där dog min hjärtfrekvens! det gick iallafall vägen och jag var typ gladast och bredaste leendet, det satt på änki spänki. Nu blire glida vidare mot charlottenberg. Jag tror jag kan träna med glädje idag! Ingen kan ta ner mig på jorden idag :)


red, red wine

yes, 22 juli. Det går alldeles för snabbt ju, jag orkar inte tänka på att skolan snart drar igång.
Inte ens en månad kvar... jaja, det är väl bara att bita i det sura äpplet och försöka iallafall. Det är mycket skoj kvar. Däribland hamnfesten, bryggan och massa massa därtill.

Igår drog träningen igång, och jisus vad det kändes. + att min rygg aldrig blir bra. Varje andetag blir ansträngt :/ men inte tid till att klaga nu.

skidskytte är över för min del, men jag kan inte tala om vad mycket det gett mig nu i efterhand också. Det bästa av det är livslång vänskap. Tack & bock! (simply the best.)


simply the best





festival var gött, men nu är vädret sämsta någonsin och nu lär jag packa.
matchuppehållet är över....

om det gör dig lycklig....

man får typ hur mkt inspiration som helst när man glor på LA Ink och Miami Ink hela tiden och för att inte tala på Cribs som går på Mtv, haha illa. Mina nya favorit program :)
Iallafall, tillbringat min dag i sunne och typ halva värmland känns det som. Två nätter utan sömn kan ta ut sin rätt och man är inte direkt passande bakom ratten då, men what the fuck. Precis tankat in alla Brad Paisley's skivor i datorn och maxar högtalarna eftersom jag är ensam hemma. Ikväll blir det till att kolla på Walk the line och när jag bölat klart till den filmen ska jag ta tag i min nya bok som jag införskaffade förut. Hemskt tema, men... Gripande böcker som har en poäng, det är allt som behövs i detta regnrusk.

Brad Paisley ft. Dolly Parton - When I get where I'm going

you never know enough

sätter på lite feel good musik och försöker städa mitt rum, asch va dåligt det går. Dagens feel good låt är helt klart Spunge - no woman no cry. Huvudet gungar i takt vare sig man vill eller inte! Gårdagen bjöd på trevligheter hos fröken Farelius, där vi åt en del gottigheter, prata, såg på födelsedagsfilmer och skratta. En härlig kväll med mycket bra sällskap! Dagen har bestått av en tur till arvika och en körlektion till. Och nu vankas grillning och sedan blir det plugga teori ikväll, fast, först ska jag ut och springa.
jo, så får det bli :]

over and out !

no one sleeps when i'm awake

trots att det är 1,5 vecka sen jag stod längst fram på the sounds så är jag fortfarande helt fast i deras nya låtar. Asbra!
Igår tog jag faktiskt tag i mig själv och gick ut och sprang och gissa om det gick tungt. Men, det är bara att fortsätta. Tanken var att jag faktiskt skulle klara av att sova, gick det? nej. jag somnade kl 5 imorse. Jag lär ju avlida om jag ska fortsätta såhär.
Man skulle ha jobbat nu när det är så dåligt väder, då skulle jag jobbat dygnet runt, se stålarna rulla in. Men dom ska lika fort slösas bort. På tatueringar och ditten och datten! yes, jag ser framemot att bli nålad igen. 

I've got confessions to make
listen up
no one sleeps when I'm awake


The dreams I dream
the song I sing for you
they're coming from my heart
is my message getting through?
You know it hurts so bad
just like i knew that it would
but I'd do it again
I'd do it again if I could

remember those walls i built.

haft lite problem med att vända dygnen senaste tiden. Och igår hade jag varit vaken i ett dygn när jag satte mig i körskolans sprillans nya Skoda, kändes perry, haha. Wille tkte jag hade gjort allt som gick att göra så nu tkte han att jag skulle köra med en ny lärare. Jag körde då med Tom, som var hur bra som helst, men wille va ju såklart med. Igår var det satans kul att köra faktiskt. Jag blev inte det minsta nervös, och det är väl så det ska kännas.

   :)

remember those walls i built, they came crashing down now.



jävla saaaaaab.,

har varit i linus garage och mocklat med saaben hela dagen. måste ju dra ljud till den förr eller senare.
det har typ krånglat från minut ett till sent ikväll. men, trägen vinner! kul har vi haft iaf.
haha, det mest komiska liksom, ligga i skuffen på en bil och skratta och reta varandra. Händer inte varje dag! lite kvalitétstid mellan syskon. Dock har jag nog världens klantigaste bror? haha. det slutade med att han körde en skruvmejsel rakt igenom tum-nageln. och jag skulle minsann lära mig att dra kablar så det var bara att kämpa på! idag fick jag verkligen körkorts nåååja deluxe. Satt och åkte med vindrutorna vidöppna och bra musik på stereon liksom, vem kan inte hålla sig från att vara glad då? eller åtminstone ha tankarna på annat.
gosh, bland det första jag ska göra är att hälsa på tillman, yes indeed :)  


maybe six feet ain't so far down

vissa tankar är inte längre tillåtna hos mig, ändå smyger dom sig på.
det är som att min hjärna lever ett eget liv, speciellt bra på att viska är den också.
jag som trodde att jag hade allt under kontroll, men ack så lite man kan kontrollera.
Har man verkligen ödet i sina egna händer? eller kastas man bara omkring i en värld man inte har en aning om.
det finns ett förflutet. jag måste bara våga!

michael jackson - you are not alone.


home is where your heart is

Jag pratar säkert för mig själv när jag säger att jag tycker om att det regnar lite. Jag har en jäkligt god anledning att stanna inne, men, nu ska jag inte göra det ändå. Jag ska ut och träna så att jag kan gotta mig sen, inomhus :)
ikväll blir det kanske lite kalasering, jag hörde ngn viska att dom skulle fira mig? :D gosh. sötnötter jag har.
jag ska sätta mina planer i verket så byyyye!


home is where your heart is, find where you belong and start to take control.


arvika festivalen -09

inte en minut av tristess, inte en sekund av tvekan att varje öre var värt den här festivalen. Tre dagar av otrolig glädje! allt möjligt, alla camp och all underbar musik och flödet av alkohol är underbart.
Jag skulle kunna sammanfatta dagarna såhär; camp rosa, längst fram på the sounds, rösten har lagt av, vattenkrig, skavsår, massa pizza slize, alkohol i mängder, fyllemat, freesbee, upphittad choklad, barfota, bonnbränna, värmebölja, vätskebrist och sist men absoluuuuut inte minst FOLKET. Alla människor jag pratat med, träffat, skratt, spontana spring, shaka röööv, skrattat så benen vikt sig, otroliga utmaningar, nya kontakter - det är totalt underbar glädje när festivalen äger rum här i arvika! tipptopp.

bilder kommer säkert senare :) nu ska jag slappa som en gris framför tvn med pepsi, ensam hemma och filmerna bara rullar.

just can't get enough.

YES ! jag boppeliboppar festivalmusik till max. Jag börjar bli taggad och jag har förväntningar på the sounds. 3 år sen exakt jag blev helt lyrisk av dom, jag vill uppnå det samma i år! Jag har skrivit upp alla banden jag vill se nu, och jag har extremt tur, det krockar inte en enda gång. Men som vanligt kommer jag väl inte ens se hälften av det ;)
jag kommer antagligen inte skriva ett dugg under dom här tre dagarna för att..... vi säger bara, vissa anledningar, haha.
SÅ PARTYHARD I BÖTTTTTTTTTTTTT
festival -09 .


RSS 2.0