inget stoppar oss nu

jag har nog aldrig känt detta ordflöd, av saker som måste ut. Växlat några ord med Elin nu, eller NÅGRA. I typ 2 timmar :D haha. Och allt känns så levande, så nära, och hur man kan förändra människors vardag och levnads sätt, och ändra tänkande av ord. Men orden får endast betydelse och innebörd när man vågar ta in dom och tro på dom. Så när mörkret lägger sig som en otroligt mörk dimma över ens dagar, då dyker orden upp, som om dom suttit i ryggmärgen hela tiden. Dom tas fram när dom som mest behövs. Så enkla ord kan förändra ens liv.

det blir vad man gör det till. Det är vad jag håller fast och tror vid. Behåller man då huvudet uppe och ser möjligheter spridas, så går aldrig mörkret ner helt för en.
2008 är nya möjligheter, det är ngt endast vi kan fylla med det vi vill. Vi kan inte vänta på att ngn ska göra det åt oss. Man kan inte sitta och ångra vid nästa år, allt man eg. borde ha gjort. Man ska leva medans man kan!
Inget lär stoppas oss nu!  VI HAR DET HÄR OCH NU ! let's get together and have SO MUCH FUCKING FUN, while we can.

jag säger en sak; RAJRAJ!  and, have a blast .
I LOVE YOU ALL GUYS !

och nu vet du elin att du RINGER så fort det är ngt : ) vi ska partaja och skaka rumpa, inget ska stoppa detta underbara :D


inventeeering.

för en liten stund sen kom jag hem ifrån Euro Cash i chberg, Edas damlag var där och inventerad ALLA JÄVLA leksaker. Gissa om jag ser en massa siffror som hoppar förbi hit och dit. Blev gaaanska trött på slutet, så då blev det inte så noga helt plötsligt. Fast vi hade ju tur som hade Jonte & Daniel till hjälp xD + Robin.
Får ta och gratulera detta finfina damlag till en seger i Eidskog :) jag fick tyvärr avtacka mig den cupen, för min jävla fot :( hade gärna varit med och firat med er ;) hah!

Nu jävlar, är det bäst för er att ni har koll på tlfnerna, FÖR JAG, ska ringa imorn. Finns som sagt inget bättre än fylleprat på nyår. Så jag försöker övertala sanna och elsa att nu jävlar, blir det rajraj och tlfn terror :D haha! jag märker att jag har börjat skriva som marling, coolt ! man blir som man umgås heter det x] isf blir jag en danspingla. Vi dansar oss igenom lektioner! tack för alla nya steg du lärt oss. Eller, steg och steg. Det är inte steg, det är mera armrörelser XD hahah! oh, jag diggar er. Det är nu man börjar märka hur folk påverkar en. Mycket härligt.

Fyllos Elsa, håll koll på mobaajlen nura :D

SAMMANFATTNING -  2007 har varit helvetes braa :D jag har träffat såååå mkt bra folk : )

dududu..

dagen har då varit lite halvt sisådär. Men det ordnade upp sig hyfsat ! Jag tänker inte gå inte på några details. Utan jag lämnar det åt ödet. Just nyligen har jag pratat med Malin i tre timmar cirkuus! fan, va mkt kul man kan få sagt när man är så där lagomt övertrött, och ligger här i sängen och vriiider sig av skratt. Ja, du är en sann glädjespridare du min vän. Du får mig att känna att det är möjligt, och att allt är så lätt.

Anki: Ja, fan. Jag ligger här och ruvar, och kan verkligen inte flytta på mig. Tänk OM dom skulle få ett infall och helt plötsligt flytta på sängen, DÅ ÄR DET JU FÖRSTÖRT ! :O
Malin: vrf i helvete skulle dom vilja flytta sängen bara helt plötsligt ? just nu? storstädning då eller ? nu efter jul och allt. haha, du är så dum :D haha!  Men ruva var iaf RÄTT ord.

tänk dig lite hastigt ankinilsson på en golfbana, med rutiga byxor och en sån där matchande basker bak&fram.
Ja, då mina vänner, har världen gått under. Och malin ska bli min caddie och leta efter mina klubbor bland bränn nässlor, där jag senaste slängde dom. Vart man nu ska hitta det på en golfbana? haha! lycka till.
FIRE IN A HOLE :D jajävlar. Så klockrena. Skällarbyn och Hierneskolan deluxe. minnen -v-

" vem faaaan döper sin unge till AGATA ? ;o va i heeelvete är det för namn?
- ja, jag brukar iaf kalla henne Ragatan Agata :D haha"
 

du sken definitivt upp min dag, vännen. tack för att du finns där, och för att du inte kräver ngt annat än bara anki. <3
^.

Mitt namn är Simon.

Mitt namn är Simon, jag är 6 år
Mina ögon är svullna, jag kan inte se.
Jag måste vara dum, jag måste vara dålig.
Vad kunde annars göra min far så arg?
Jag önskar jag vore bättre,
jag önskar att jag inte vore l.
Då kanske min mor
fortfarande ville ha mig.
Jag kan inte göra något rätt,
jag kan inte alls prata.
Annars är jag inlåst,
hela dagen.
När jag vaknar är jag ensam,
huset är mörkt.
Mina föräldrar är inte hemma.
När min mor kommer hem
försöker jag vara snäll.
Då får jag kanske bara en
smäll i kväll.
Jag hörde precis en bil.
Min far är tillbaka från
Charlies Bar.
Jag hör honom svära.
Jag hör mitt namn.
Jag trycker mig mot väggen.
Jag försöker gömma mig från
hans onda ögon.
Jag är så rädd.
Jag börjar gråta.
Han hittar mig gråtande,
han kallar mig fula namn.
Han säger att det är mitt fel
att han plågas på jobbet.
Han slår mig
och skriker på mig.
Jag kan smita till slut,
och springer mot dörren.
Han har redan låst den,
och jag börjar stor gråta.
Han tar tag i mig och slänger
mig mot den hårda väggen.
Jag faller till golvet
med mina ben som nästan är brutna,
och min far fortsätter kalla mig fula namn.
Jag skriker 'Förlåt'
men det är försent.
Hans ansikte förvrids till
okänslighet.
Värken. Smärtan.
Igen och igen.
Åh snälla Gud, förlåt mig.
Snälla låt det ta slut.
När han äntligen slutar
och går mot dörren
ligger jag där känslolös.
Gråtande på golvet.
Jag heter Simon.
Jag är 6 år.
I natt mördade min far mig.


: ' /       ;s

" det är bra träning " ;)

Jag har haft tre mkt BRA dagar :] fyllt av mkt glädje!

i onsdags var det annandagsrocken som vi skulle på, ladda upp hos emmelie där! det var skoojsit! :D jag måste nog säga bilresan in var så klockren ;D haha! ojoj! alla dialekter och kort hit o dit :D haha! undrar om annika sååg ngt överhuvudtaget av alla blixtrar! Och sen när vi väl var i stan så träffade jag Albertsson och Arnesson! Tycker om dom tjejerna. MYCKET ! träffar er alldeles för sällan. 
Men åkte hem snabbt efter att Jampacked hade spelat klart, för jag hade cup dagen efter. Hade absolut NOLL lust att åka iväg. Men som sagt, känslan kommer eftersom. Det var så skönt att höra dig Lina, äntligen någon som känner igen den hänsynslösa anki där. Erica lyckades tagga till mig ordentligt. Egentligen min ärkerival, men bland annat en av mina bästa fotbollsvänner. Du lyckas alltid få mig att känna det där extra på planen, känslan att ge allt. Men efter några matcher och några slängningar i backen, så gjorde sig foten till känna. Det jobbigaste är att ladda om mentalt inför varje match och alltid tänka sig in i nya situationer. Men det är skoj! Till slut så kom vi iaf 2:a på hela cupen. Vilket är väldigt bra. Vi har alltid varit med i finalen i den cupen. Det är ngt alldeles speciellt. Så nog är jag nöjd med min/vår insats! 

idag, har varit en så himla klockrent härlig dag :D fyfan va kul jag haft idag ;D haha! Imorse drog jag till stan och så. tssssh! vad nu som hände där XD haha! nejdå, sen tog jag bussen till ch-berg, och gick till Josefine :), lämpade ner en massa saker x) och sen hakade sofia på, och väl på centret så träffa vi Louise och hon hakade på oss också! sen så bara drog vi hem till Josefine och prata i timmar, och färgade håret, så jävla kul. Och hon blev asfin i håret ! Vi prata om tabbar och resor och allt mellan himmel och jord. Ni är så jäkla härliga :) Diggar er som fan. Ni är ngt speciellt för mig. Ni kmr alltid finnas nära mig. Alltid finnas i hjärtat. 
Min & Josefine's åsikt : DET VAR SPONTANT OCH INTE PLANERAT! det är skönast så ;D haha!
du är min brud.
+  våran EMO sång som vi skrev, är så jävla äg. haha!
HELP ME, I'M SO EMO ;D xD haha!

FAN VAD JAG LÄNGTAR TILL NYYYYÅR ;D

hur förklarar man att 2 helor är borta?

Det var en gång tre flikks, som ville ha en myskväll, med ngn grogg här och där. Inte med tanken att det skulle bli värsta fyllan. Vi for till Sofia, den ena av oss. Med en varsin hela och med nöjda leenden. Väl där började det mer eller mindre hetta till. Men vad kunde man mer än förvänta sig, när vi heter Anki, Sofia och Emmelie. Det är som att sätta dynamit i händerna på oss det. Det går fort, och det snurrar till och sedan är det slut! NATTEN ÄR UNG OCH VÅÅÅR :D

Emmelie som försökte dölja att hon snapsa med mig med sin grogg, och jag med ren sprit. Klart det tänder till i hjärnan. Well, jag var inte så borta så jag såg ju såklart att hon gjorde sitt bästa för att dölja detta.
Det slog slint ordentligt !

Ngn timma före...

emmelie: nej, men vi behöver inte mer groggverke än två st 1,5 liters drickor! SÅÅ mkt går det bara inte åt.
anki: okejokej, jag säger bara " VI FÅR VÄL SE " ..

Emmelie, ngn timma senare...
FAAAN, vi skulle verkligen köpt mer groggverke.. *sluuurp* SLUTT !
anki: vad var det jag sa!!! lalaaaaa *
den natten upplevde vi maximal spontanitet, det är det som är så skönt med sommarn. Vi var där när solen gick ner, vi var där när solen gick upp! that what it's all about. FREEDOM! 
27 juni, kmr alltid följa med mig i minnet, i själen, och vara förevigt speciell. Den bara är vad den är. Finns inget som kan förändra den. Den är vad den är, och kmr alltid vara :]
namnskyltar på helorna, för att se vem som var vems efter ett tag. Men det spelade ingen roll när vi tog av den vi kände för :D haha! allt blir så spontant och härligt avslappnat !
SOMMARSOMMARSOMMAR !

hur förklarar man att 2 helor är borta?
svar: så gåår det, när man ger dom till en torr svamp!


förövrigt, har jag inte mkt att säga, mkt upp och ner idag. Jag kände att ilskan höll på och ta över, då var det dampmusik som jag och elsa säger som gäller. Men som tur var släppte det efter ett tag. Och nu har jag gjort ett beslut, ni må tka jag är dum om jag gör så. 

/ grogg på den du jesus!

julafton

Årets upplaga av julen har passerat. Mhmm! Vaknade en rad antal gånger och trodde jag skulle bli galen på mobilen. Typ 15 sms väntade där på att bli svarade på. Herreguud ! Ja, iaf, när jag väl vaknade till liv, så hör jag ngnstans borta i fjärran kändes det som, stilla natt ! Då känner man inombords att nu är julen minsann här. Lite senare kom Linus, och det var kul och mysigt och ha dig och hela familjen samlad inom samma väggar. Hjälpte till med maten och hade oss. Och Linus verkade nöjd över sina julklappar som han fick ifrån mig. Efter maten väntade tradionellt Kalle Anka på tvn. Åh gud, jag säger bara, utan Kalle, ingen riktig jul ! Sen efter allt ståhej, och när allt lugnat ner sig så blev alla bara sittnas som hösäckar i soffan. Proppmätta som aldrig förr!

men den verkliga känslan infann sig nu, sista timman av julafton 2007. När vi åkte till Köla kyrka för att lika som åren förr, att höra på midnattsmässan. Så himla mysigt att så sent på kvällen gå in i en kyrka fylld med levande ljus och värme, och sätta sig och höra på alla som små tjattrar med varann, prata om allt mellan himmel och jord. Folk man inte så fullt så ofta träffar. På jul är nyckelordet värme & kärlek. Inget snack om saken! 

ta aldrig något/någon för givet, en dag kan det ha försvunnit och du står med ett hjärta fyllt av ånger kvar.
Ånger av saker du aldrig gjorde, eller sa.


En låt som fått mer betydelse än någonsin förr.

tänd ett ljus och låt det brinna,
låt aldrig hoppet försvinna,
det är mörkt nu, men det blir ljusare igen.

tänd ett ljus för allt du tror på,
för den här planeten vi bor på,
tänd ett ljus för jordens barn .

ta vara på nära och kära. Dom finns här just nu :]

GOD JUL :D

Nu kan jag säga dom orden med lite mer glädje. Har ganska nyligen varit hos kusinerna, eller rättare sagt ena kusinen. Marie hade stuckit till jämtlaaand. Hon som hatar snö, drog till kylan. Nejdå, men som sagt vid typ halv sex där drog vi sakta iväg till Babs & Ronnie, myyys deluxe. När man kliver in där och ser att allt är lite halv tänt sådär, och ljus stakarna är tända, i vardagsrummet är granen mysigt och fint pyntad, då får man en sån där mys-julkänsla över sig. All maten var lagad och man fick försmaken av julmat. Mums säger jag då! Mätt och go' i magen så började vi spela kort. Uggenästok, jag ska säga er att Ronnie Adolfsson, är Sveriges mest râlaste man. Men fyfan va härlig :D och det var efterrätter hit och dit, godis hej å hååå ;D det är så jävla kul. Jag lyckades få en sån där känsla som jag fick när det var älgjakt, en sån där lite finurlig känsla, men så jävla skön. När vi sitter så där, och man kan inte göra annat än bejaka dessa glada människor. Sitter och berättar livshistorier om hur det var förr minsann, då man gick runt i alla husen och fråga om dom hade sprit och sen gick vidare. Jag diggar detta folk, en sån tid som vi aldrig kmr få uppleva. Rättare sagt, det kändes mer hemma och kma dit och fira julen några timmar före den eg. inträffade. Mysigt! Nu kan jag nog ta in julen med mer glädje :) och kanske rent utav vara lite positiv till den också =)

haha, för att inte glömma också, jag och mona bytte liksom traditionellt julklappar ;D haha, av henne fick jag en försmak av julen med en bok, " leenden " haha, hur jag skulle sprida leenden här på jorden. Ganska nyttig kanske? :D fast nog tkr jag att jag ler ofta. TACK :D haha. Av mig eller av mamma också, så fick hon ngn slags flaska som man eg ska ha typ vinäger i , ( Mona är en jävel på att baka och laga mat xD ) meeeen, så kom vi på att en sån kan man använda till ngt annat, vilket är att gömma SPRIIIIT i :D hahaha !  jösses, vilka jävla idéer.
OCH YES! mona, nu är 31mars inbokat i kalendern, LEDIGT IFRÅN SKOLAAAAAN ! FÖR DÅ SKA VÅRSÄSONGEN INVIIIIGAS MED ETT GLAS ELLER TVÅ !  1 april blir det nog också ledigt ska du se. torsby here I come. För att inte tala om den lilla utflykten jag och mona gjorde, haha! Snodde bilen och stack iväg till Rigmor XD haha! nej, kanske inte riktigt så illa. Men när pappa & ronnie väl har fått några snapsar inom västen, så låter dom en göra nästan vad som helst, så vi fråga om vi fick åka till Rigmor, och visst då, JOO; men ta bilen ni, låt det ungefär, så vi tog nyckeln och for iväg bortåt. Liksom, Nilsson & Brorsson on the way? nooot that very good combination.. XD haha,. men vi tog oss åtminstone bort & hem :D haha! sen dampa vi som vanligt :D alltid så jävla skööönt ! KAN INTE BESKRIVA. Men man känner sig levande, och inte helt bortkastad.

Jag höll seriöst på att slå knut på tungan när du sa sådär, det kändes som att du förstått ngt jag verkligen inte ville att du skulle förstå. Jag vill inte verka vara så utåt, men frustrationen tas ut på er, och det är nog inget jag kan rå för, för just senaste tiden är det ärligt så jag verkligen mått. Jag har inte alls haft lust att dra på läpparna. Inte mot er! Och när du sa sådär, då tänkte jag bara JAA, kanske det är så. Kanske jag inte alltid vill finnas till. Men vafan! Sluta tracka mig. Fan, jag är den jag är. Och det kan jag inte göra ngt åt. /: well, förlåt för det ! men sånt är livet fan.
take it or leave it. Upp till dig/er/ni.

JAG HAR IAF FÅTT EN SMAK AV MYSIG JULKÄNSLA ! Så försök, att för en gångs JÄVLA skull att inte bräcka den familjen Nilsson. TACK O HEEEJ! vi hörs.

HA!

Jag tycker personligen att julen är överskattad och mestadels ganska jobbig nuförtiden. För jag vaknar inte längre med ngn förväntansfull, pirrande känsla. Första tanken när jag vaknar är ungefär som vilken dag som helst, "ännu en dag att ta itu med, " . Det som tagit bort min förväntan på julen är bristen på snö. Det är jul, när man vaknar och kollar ut och får första synen av snöflingor som faller. Det är jul. Och vakna upp i en mysig stämning och doften som når näsan av underbar mat. Förresten, det är allt jag ser framemot just nu, MATEN.

Jag var ute och gick förut med Pepsi, för att se om jag kunde få någon annan slags insikt i det hela, mer än att jag tkr julen är värdelös. Vad är det för idé att fira jul, när man ändå får alla julklappar "lite spritt under hela året". Visst, det är inte dom jag bryr mig om hlr. Jag tror jag saknar det där med att vara hos Rigmor och mysa och klä granen. Såna där småsaker som får en att få en speciell känsla. Jag vill fira julen tillsammans med Mona, Marie, Barbro, Ronnie, osv. Då kan man njuta, ta in varje ögonblick. Man kan göra julen speciell..

Men, nu ska vi inte vara så negativa. Linus kmr ju hem och allt är frid och fröjd. Även om inte vi känner det. Jag tror tyvärr dom är för blinda att se såna saker. Ibland är man skrot och inte alls på ngt, och ibland är man tipptopp och inget kan krossa en. Jag är någonstans mitt emellan. Jag känner på mig att jag börjar bli kall och orkeslös. En sån som inte bryr sig vad som far förbi en, och när allt är över kmr jag väl stå i andra änden och undra va fan som hände med tiden. Så lika bra att ta vara på den nu...

/ ankeey

året 2007

datum som jag alltid kmr minnas från 2007 ;D

1 januari, nyår i koppom. Så jävla kul !=) fest fyllt med allt möjligt.

9 februari, första gången jag träffade Sofia & Emmelie, Elviers minns nog dom ;)

11 mars, DOLLY PARTON i löfbergs lila arena :D =)

1,2,3,4,5 april, SM i Lima & Solle ;D bästbästbäst :)

9 april, hemma kväll hos amandas mormor :)

woops, blackout, DANMARKS RESAN. typ runt 20 april :D

23 maj, Firre Farre 16år ;D

26 maj, när vi firade sofia :D haha! what a party :D hah

4 juni, avslutningsmiddagen med nian <3

6 juni, FYLLEONSDAN DELUXE <3

8 juni, skolavslutningen av 9:an ;D

16 juni, Jossäh, 16år :D

23 juni , MIDSOMMAR ! FESTFEST :D helvete va kuuul :D

27 juni, kvällen/natten/morgonen hos sofia, sammanfattas med ASE 3'B AB <3

12, 13, 14 juli, ARVIKA FESTIVALEN ;D

10 augusti, hamnfesten.

11 augusti, lite sämre delen av hamnfesten. Och dåliga konsekvenser. Men det har löst sig :D

18/19 augusti, sommarstugan i köla :D MINNENMINNEN . retard.

22 augusti, solberga skolan  och  samhälls1an, SP1C ;D

22 september, fest hos sofia :D haha!

20 oktober , ÅÅÅH, MISS LI <3333

23 oktober , Emmelie 16år :) (farligt på vägarna)

19 december DET EFTERLÄNGTADE JULLOVET :D och mini julafton hos sofia :]

åhyeah

Äntligen fick jag ur mig allt jag ville ha sagt om den saken. Jag anser inte att det är mitt fel faktiskt, för en gång skull. Så tro inte att jag kmr tillbaka och säger förlåt. Jag berättade orsaken för dig, och sen är det faktiskt upp till dig att se att andra också kan må dåligt. Det är inte bara du som har det jobbigt min vän. Vi har alla våra små saker. that's it. Fast detta var ett bra tag sen, och det är nästan helt ute ur min tankeverksamhet.
Nu, är det upp till dig ! Du vet vart jag finns, det är bara att ta kontakt om du vill mig ngt, jag orkar inte med denna velingaaaa! Du måste ta för dig, inte dra dig undan. Ge dig in i leken och ha kul för helvete!  ;D det är vad vi andra gör. Så prova det du också. Du lär inte ångra dig!

Pratade länge och mycket med Elin igår. tack för det! haha. Fick ur mig jämt allt jag hade på hjärnan just då, och vi pratade om det s.k problemet. Och faan vilka feelings vi fick fram där, allting ligger framför fötterna på oss. ALLT VERKLIGEN! hela sommaren 2008 som ligger där helt outforskad, ett helt nytt oskrivet blad, som vi ska fylla med minnen och skratt ! Jag tror & känner att det kmr bli mkt bra. Man blir så positiv utav dessa SP1C brudar.
För typ 6månader sen, gick man omkring helt ovetande om vad man skulle möta den 22aug, men.. Jag upptäckte väldigt snabbt att det skulle kma att bli en bra hösttermin.
och glöm inte, DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL !
Det känns som att ni väckt ngt inom mig, faktiskt. Jag känner mig förändrad, på ett positivt sätt. 
nee, YIPPIE KAH JÄÄÄEJ MOTHERFUCKER !;D 
 
Du är så yeahyeah WOW WOW ! hahahaha XD

nothing left to fear

yeah, första dagen på lovet och jag gick upp tidigt (!) haha. nejdå, jag åkte med mamma till stan och handlade linus klappar ! hoppas han blir nöjd. tssh! Köpte allt lite till mig själv också. Jag tänkte på alla helvetiskt kalla morgnar nu på slutet och alla eftermiddagar jag gått hem efter bussen, utan vantar och mössa. Så jag bestämde mig för att sluta snylta på elsa ;) haha, och skaffa mig egna. haha! jag är KÄR i hennes lovika vantar, fast nu har jag egna att vara kär i. Efter att jag drygat mig i stan ett tag, så åkte jag till kära koppom, och klippte mig. fasen va mkt hår jag blev av med O__o, men det var bara gott. Så jag slipper fara och dra på det långa eländet. haha! Färga får jag göra imorn, blev inte så mycket tid över till det.

Ingen fotboll för mig imorgon heller, jag kan ju faktiskt gå ganska normalt nu, men verkligen nedsatt rörelseförmåga på den foten xD så jag kan säga att 2007 års jävla skador, ska jag med GLÄDJE lämna bakom mig. Fyfan! 1ben, 2 fötter, 3fingrar, 1knä, vad mer behöver jag säga ? det har MINST sagt inte varit ngn dröm säsong. Men vi är påväg mot en ny, 2008 ! haha. It can only get better.

åhyes, jag vet att jag oroar mig i onödan.

Jag älskar ljudet av knarrande snö under fötterna, jag börjar nog få in den där myskänslan nu! Nu ska skidorna fram, väldigt snart ! Mys, åh, jag älskar det. Inga krav ställs på mig under denna säsong.
Nej, nu ska jag ta mitt lugna sinne och gå och lägga mig under mitt varma täcke och sova =)

" Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg "

jullov (v

Puh! nu har vi klarat av ett halvår i gymnasiet, och det har gått fint eller ? jodå! upp & nergångar! Men det är så det är. Skönt och härligt att man slutat nu iaf. Jag ser framemot att slippa det ett tag. Fast jag lär ju sakna puddingarna. haha! Nu tar vi vårterminen med steg och sen är vi ur ettan ;D haha!=)
Förut fick jag reda på att jag fyller år på midsommar också ;D HÄRLIGT VÄL :D haha! jodå.

Åhyes! Jag vet en sak som är säker iaf, jag kmr sakna 3'orna som faan! gosh, va härliga dom är!
satt och prata om allt och lite till med anna på bussen idag, hon har ju erfarenheten av tre år på solberga. Det känns bara så skönt att prata med dig. Avslappnat och öppet ! tack, man får en slags känsla av att allt är möjligt. Och sitta och höra på dina drömmar om USA, härligt det är ! en människa som tänker göra mkt utav sitt liv. Så skönt att se :] that's just great.
Det blir inte värre än vad man gör det till.   
vi kom fram till att skolan är vår trygghet, man vet inte alltid vad man vill bli, då är det skönt att slippa tänka på det när man går på gymn. =) aah, du är allt en pärla du! haha, diggar dig ;) haha!

och NEJ, du har inte gjort några fel, men nu när du skrev så, så vågar jag fan inte ens se i dina ögon. För det har blivit stelt och kallt. Jag hoppas jullovet gör susen. Just nu är det bara tillgjort. Menmen.. Det blir väl bra antar jag!

we're all to blame.

Här sitter jag i sängen och har precis gjort klart historian och kollat igenom matten. Jag lovar och svär att det inte finns en själ uppe nu, haha! Jag känner mig ganska ensam, fast iofs. Jag har ju alltid musiken och datorn. Så jag tänkte försöka mig på en blogg.

Japp, söndag. eller rättare sagt, just nu är det måndag. Men iaf, söndag. Ganska så dryg dag, spelade fotboll och den vann vi med typ 10-1, det målet var ju naturligtvis Elsa Badh som pangade in på deras hörna. Men, vi vann iaf. Som om det nu spelar ngn roll?! Jag har tappat det. Glöden, känslan, viljan att överhuvudtaget försöka. Nästan så som jag trodde att det skulle bli vid den här tiden. Det sitter inombords, och jag har svårt för att överhuvudtaget komma underfund med det. Jag älskar allt som har med vintern att göra, soliga vinterdagar. Inte mkt som slår det inte! Men just nu, vill jag bara lägga mig ner, låta världen få snurra sitt varv och jag bara kan få inse att det visst finns mening. För jag kommer givetvis hitta tillbaka, frågan är bara när? Jag vill lägga mig ner i sommarvärmen, få drömma mig bort och slippa känna den här vågen av en känsla som jag inte ens kan sätta en finger på. Den är fullkomligt... öhm? finner inte ens ord till det. Så här ligger jag nu i sängen, eller rättare sagt upp pallad mot väggen och försöker komma på en utväg. Jag kanske försöker för mkt ? kanske ska let go for a moment och se vart det tar mig? Men december är här, och jag håller på att få noja över att alla ska på tävlingar och jag sitter kvar här. Det är som att rycka undan fotfästet, att fumla i totalt mörker. Och det är helt omöjligt att prata om det med någon, säg mig, VAD ÄR DET JAG BEHÖVER ? jo, ett ordentligt prat med någon. Jag tvivlar alldeles för mycket på min egen förmåga. Och när jag tvekar på mig själv, då tror jag att alla gör det också. /;

" när det är som mörkast, det är då det börjar ljusna " citerat Maria Tillman.
kan någon snälla, ta ljuset till mig ? åtminstone krydda min vardag lite. Jag vill känna tro!

why did you come in here lookin' like that?

Kom precis in ifrån kylan, Brr! Den är verkligen här nu, kallt är det och lite frost och snö på backen. Men jag vill absolut ha MER snö till julafton och nyår. Det ska va som förr, då man fick en varm pirrig känsla i magen utav julen. Den finns inte där längre. Den är som bortblåst, som om den inte betyder något längre. Alla andra tycks ha hittat den. Men, jag klarar mig nog utan också! hah,. Nu har jag varit och fotat lite vinterbilder :] mysigt. Fånga känslan på bild är vad jag vill åstadkomma. Men dom måste jag vänta med att lägga in, eftersom internet krånglar på den bärbara, fittsaker!

the days keep coming without fail.
a new wind is gonna find your sail.

you'll find better love,
strong as it ever was,
deep as the river runs,
warm as the morning sun.

Please, remember me.


känns som du är påväg åt ett annat håll än mig. "/


mhmm :D

jag säger bara en sak, - malin nilsson [: hoppas du inser hur bra du är.
ALLT DU ÄR <3

image11

åhyes!

Hell yeah! Då har vi överlevt en av dom värsta veckorna igen. Innan veckan börjar, så nästan undrar man på om man verkligen kmr överleva, men nog sitter man här på fredan och har trots allt överlevt veckan! Nu är åtminstone sista fredan för 2007 klar på Solberga Gymnasium. Jag måste säga, att såhär långt, måste jag säga att Solberga och samhäll har varit över förväntan. När jag fick reda på att jag skulle gå i stan, hade jag väl mina förväntningar nere på botten. Så dom har inte annat än krossats av att det är bra. För trivs det gör jag verkligen! Dagarna rullar förbi fort, och det känns som det var igår vi började. Alla dagar är fyllda av knasiga saker till dagens ände. Skratta kan man göra i oändligheter. För min del har det blivit så positivt mest för att jag gick in med låga förväntningar och trodde att det skulle bli så himla jobbigt att jag knappt skulle hinna andas emellanåt. Men som sagt !
Det kommer ju självklart dagar då jag inget hellre skulle vilja sätta mig på ett tåg och sätta mig direkt i lägenheten 29b där uppe i Aspen, Torsby. Prata av mig, träning, skidor, skidskytte och hålla mig allmänt uppdaterad. Men biter man ihop och låter en distraheras, så överlever man. Jag tror att det kommer bli tre riktigt bra år här, känns så! Håller tummarna för det också :)

Igår, var det luciafirande :) och som sagt, Maddes tabbe där fram med versen var tamejkatten det bästa på dagen. eller ja, den incidenten kanske knäcks av dom små fina badmössorna vi fick ha när vi simmade, man såg ut som små bäbisar på djupa vatten. Typiskt nog var det självklart såna man knyter under hakan. haha! tänk er.
Iaf, elsa den propellern simma 2km på 50min. (imponerad) och jag drygot på 54min (a), men hade det inte varit för att anton hade trängt banan dom första 1000m så hade jag väl kanske kunnat gasa på lite. Men men! Vi var åtminstone bättre än dom i idrotts2an. Det tkr jag är så enormt ! går i en idrottsklass, och fan. Blir knäckta av samhälls1or xD haha! loosigt !

Åhyes! vilken härlig fredag, många läxor som väntar, men säg den som orkar efter den här veckan. Det pallas iaf INTE ifrån min sida. Så nu sitter jag bara och glor på datorn ;D väldigt intressant om man frågar mig ^^ haha!
Borde väl dra mig till tvn, men ligger mycket skönt och till rätta här i sängen och masar med malin :) saknar denna Malung's brud. Och för att inte tala om Borlänge brudarna. Way too long time ago! men.. tiden räcker inte till till allt heller. Men snart är jag påväg till er antar jag :]

trött på att alltid vara second best -.-
<3


HAHAH

jag bara måste sammanfatta denna måndag lite. Den har varit så fullkomligt galet komiskt. Dagen började som alla andra dagar, förutom när man kommer ut till bussen. Då fan, kör "den" förbi. Och jag står där ute vid vägen och viftar i den s.k reflexen och fick smått damp, svär som en annan hyperventilerande gizmo. Ringer till mamma och skriker, BUSSHELVITTI åkte förbiii ^, mamma kmr snällt ut och kör mig, kör över fjället och åker förbi Michan, stannar och skriker, HAR DU OCKSÅ MISSA BUSSEN? - jaa, den åkte förbi mig. Fast jag stog och vifta i lampan.
Så vi plockade med oss Michan också, åker 1 km till, då faan står Jesper också där, och mamma stannar (åteeerigen) Anki öppnar dörren och skriker, HAR DU OCKSÅ MI.... FAAAN bussen är bakom oss! Och dum som jag är , så stänger jag dörren och säger, BUSSEN ÄR JU BAKOM OSS. Och mamma bara, MEN HOPPA UUUT DÅ ^^ haha, jag kastar mig lite osmidigt ur bilen och springer till bussen, haha. Men påvägen dit, så trampar jag ner mig i världens jävla vattenpöl, så man har ju gått runt blöt om fötterna idag /; haha! men det var det faan värt. Fy faan vilken bra början på en måndag. Lär ju aldrig glömma, som vanligt är det mig och Michan allt händer ! hahhaa.

Och hemresan var bara skrattskrattskratt det med. Där sitter man i godan och lyssnar på musik och hör elsa, och alla tjöta och masa i bakgrunden. Nog för att jag visste att det guppar och har sig bak i en buss, men seriöst SÅÅ MKT ? well, iaf. När vi kom över Ränkesed och där, då faan flög både jag och elsa i taket. Och vi skratta, fyfan. Jag trodde nästan jag skulle kissa på mig. ÅH JÄVLAR ! som elsa sa "kan vi inte åka tillbaka igen? DET VAR KUL"
haha, jajävlar! Det som vi åt på nordells kom ju fan nästan upp när vi satt där och hoppa upp och ner. Mascaran rann ju nerför kinderna. haha! ^^  jisis

dagens ATT GÖRA LAPP  / änks & ässaah
- säg hej till elsa.
- sluta mobba elsa
- säg gonatt till elsa.

elsa's att göra lapp,
- säg hej och gonatt till ankianka.
- säga till anki att tatuera in ankianka på armen med kursiv text så att hon är djup och en liten badanka under.

jag diggar detta galna gäng alltså =)
nu ska jag ta & plugga vidare. har gjort en hel del hittills faktiskt :) haha!

/ ankianka (=


can I stay?

ligger i sängen här nu och tänkte skriva en liten kort blogg om vad som hänt lite grann. Igår drog jag till sofia och stre lite. Gött efter den jäkla dagen som just hade varit då. Sen vid nio, gick vi till centret för att höra på äms och madde. Ni är så grymma :)  Precis som jag satt mig och pratat med elin, så kmr han, jag känner att pulsen bara stiger till 200 slag i minuten. Jag som trodde jag inte tkte om dig längre. Uuhhj, så fel man kan ha. Och när du krama mig så ville jag bara stanna där, om jag hade kunnat stannat tiden så hade jag lätt gjort det. Bara fått prata med dig liite längre. Får träffa dig imorn, och då ska jag prata med dig lite mer. Du gör det minsann inte lätt för mig. Egentligen vore det bästa att släppa dig helt, men det är lättare sagt än gjort.
iaf, stannade tills 12 i challa, :) och vart jag än vände mig, så nog var du där.
time to let go ?
love is only a feeling "/

och idag, har jag bara latat mig och sett på skidskytte. Ska jag göra imorn med. Känner inte för att göra NGT vettigt den här veckan. Trots att jag har tre prov. Dags att börja plugga ? nej, oooorka. 
tappat stinget totaaalt ;s snacka om att sätta igång tankeverksamheten.  
ta mig härifrån.
Anton rädda min kväll enormt idag, han är allt en liten bästis han (:
så om du ngn gång läser det här anton, tack för att du finns där (v 

over and out   Nilssåån.



uppdatering

En liten uppdatering av veckan bör det skrivas om. Den har varit på ett sätt ganska knepig, men också helt freaky skön. I helgen som var, bar det av till europa cupen vilket slutade i mkt svenskt på pallen. Stolt skidskytt. haha!
Fick prata av mig rejält, om allt som hade hänt inom skidskyttevärlden, vilket inte folk kan förstå hur stort det är. Jag och Sofie höll på att börja gråta ikapp tror jag. Jag kände tårarna börja bränna bakom ögonlocken. Det var så underlättande att äntligen få prata ut om det. Tack för det sofie. Och det kändes så himla bra att vara tillbaka där, i skidskyttevärlden. Och min kära stöttepelare, som talade om för mig hur det skulle bli om jag slutade, så det fick jag inte. Men vi får se hur det blir med den saken. Men det känns otroligt bra att man får veta att man satt ett sånt stort spår i en sån underbar sport. Det känns helt underbart. Och även Maria Tillman, tack till dig för att du bara är så ljuvligt underbar. Gör verkligen inget annat än njuter i ditt sällskap! 
Emelie & David Larsson, om ni visste hur mkt jag beundrar er för er styrka ni visar. Speciellt du, Emelie.
Trots ditt livs mardröm som nyligen varit och ÄR just nu. Du ska veta att du är värd allt det bästa. Håller tummarna för dig, vännen.

Och så en snabb uppdatering av skolveckan, den har varit så fylld av skratt. Jag kan bara inte tala om i ord va kul jag har, jag bara njuter. Och denna veckan, har vi verkligen kommit varann ännu närmare. Vi fyra har ända sen början varit bra vänner, men det blir bara bättre och bättre. Gjort beslutet har jag också, det var inte speciellt svårt, så att det blir allt samsam för mig :) känns väldigt bra eftersom 4 av klassens bästa följer med mig. Tur det!

Plus att denna veckan beställde vi biljetter till danmark, så det är nu inte längre bara prat, NU ÄR DET VERKLIGHET! det känns så himla bra :]

Alltså, det är en sak jag funderar så seriöst himla mkt på, nästan dag ut och dag in, vrf vi alltid måste bekräfta varann, och vrf kan vi inte bara lita på varann? så svårt kan det inte vara. Tycker jag. Jag har fått en helt annan inställning till allt nu. (:   fan, vi måste ta vara på den tid vi får, vänner.

RSS 2.0